Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έφυγε τρίτος από το Αγρίνιο , 2 - 0 τον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2: Συνέχισε το σερί και πέρασε τρίτος 

Με όπλο την άμυνά του που πάλι δε δέχτηκε γκολ, ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Αγρίνιο (2-0 τον Παναιτωλικό) και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στη Super League. Πέμπτη σερί νίκη για τους Θεσσαλονικείς χωρίς να δεχτούν γκολ, ενώ ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να κάνει πολλές φάσεις αλλά είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καρέλη να ισοφαρίσει. Ο Ολιβέιρα με γκολ που αμφισβητήθηκε έντονα και ο Αουγκούστο οι σκόρερ για τον ΠΑΟΚ.

Μητσοτάκης από Βόρεια Ήπειρο: Να θεωρείτε δεδομένη τη στήριξη της ελληνικής πολιτείας - Είμαστε κοντά στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών

Μητσοτάκης από Βόρεια Ήπειρο: Να θεωρείτε δεδομένη τη στήριξη της ελληνικής πολιτείας  Είμαστε κοντά στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών 

Στα μειονοτικά χωρία της Βορείου Ηπείρου  βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (22/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου επισκέφθηκε την Χειμάρρα, την Λιβαδειά  και την Δερβιτσάνη.  

«Είχα δεσμευτεί ότι θα έρθω να σας επισκεφτώ πριν το τέλος του χρόνου και τήρησα τη δέσμευσή μου και είμαι σήμερα εδώ μαζί σας σε αυτή την πολύ συγκινητική στιγμή για μένα. Δεν μπορώ να μην θυμηθώ το γεγονός ότι σε αυτήν εδώ την πλατεία, πριν από ακριβώς 31 χρόνια, ήταν Δεκέμβριος του 1991, ήρθε ο

Εύα Καϊλή: Να παραμείνει στη φυλακή αποφάσισε το δικαστήριο Παραμένει στη φυλακή για άλλον ένα μήνα η Ελληνίδα ευρωβουλευτής - Απορρίφθηκε το αίτημά της για αποφυλάκιση με βραχιολάκι

kaili_apologia_xr 

Στη φυλακή για άλλον ένα μήνα θα παραμείνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, όπως αποφάσισαν και ανακοίνωσαν οι Βέλγοι δικαστές, μετά την πρωινή απολογία της. δικαιοσύνη.

Το δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε να παραταθεί η προφυλάκισή της 44χρονης Εύας Καϊλή στις φυλακές του Χάρεμ έως τις 22 Ιανουαρίου. Τότε, θα επαναξιολογηθεί εκ νέου η τύχη της από το δικαστικό συμβούλιο, όπως προβλέπει το βελγικό δικαιικό σύστημα.

Η απόφαση εστάλη με email στους δικηγόρους της Εύας Καϊλή και στο σκεπτικό αναφέρεται ότι θεωρείται ότι είναι ύποπτη να καταστρέψει στοιχεία της έρευνας. 

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-1: Σπουδαίο «διπλό» με Έρλινγκμαρκ

ΟΦΗ – Ατρόμητος 0-1: Σπουδαίο «διπλό» με Έρλινγκμαρκ   

Ο Ατρόμητος πέρασε από το Ηράκλειο, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ με υπέροχο σουτ του Έρλινγκμαρκ στο 43’. 

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά, πάτησε καλύτερα και θέλησε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, ωστόσο όποιες φορές έφτασε κοντά στο γκολ, ο Γιαννιώτης ήταν εκεί που έπρεπε ή οι παίκτες του Νταμπράουσκας δεν είχαν σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια.

Ο Ατρόμητος ισορρόπησε, ο

Κόρινθος: Διασωληνώθηκε κοριτσάκι 2,5 ετών με κορονοϊό – Μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του Αγλαΐα Κυριακού

 

Κοριτσάκι 2,5 ετών διεκομίσθη σε σοβαρή κατάσταση με κορονοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς του νοσοκομείου, που πάλευαν για τρεις ολόκληρες ώρες προκειμένου να το σώσουν, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ. Το παιδί διασωληνώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στη ΜΕΘ του Αγλαία Κυριακού.

Επισημαίνεται από την ΠΟΕΔΗΝ ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι γιατροί προειδοποιούν τους γονείς, να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στις εποχικές ιώσεις που είναι σε έξαρση.

 

Super League 2: Διπλό η Ηλιούπολη στην Καλαμάτα – Νίκες για Σέρρες, Νίκη Βόλου , Ολυμπιακό Β΄ , Κηφισιά και Βέροια.

Super League 2: Διπλό η Ηλιούπολη στην Καλαμάτα – Νίκες για Σέρρες και Νίκη Βόλου 

Σπουδαίες αναμετρήσεις έλαβαν χώρα στην 8η αγωνιστική της Super League 2. Η έκπληξη της ημέρας έγινε στην Παραλία, όπου η νεοφώτιστη Ηλιούπολη επικράτησε της γηπεδούχου Καλαμάτας (0-1). Στον νότιο όμιλο επίσης, η Κηφισιά συνέχισε την ξέφρενη πορεία της κάνοντας το «8 στα 8» κόντρα στην ΑΕΚ Β’ (0-1), ενώ ο Ολυμπιακός Β’ νίκησε στον Ρέντη την Προοδευτική (1-0). Η ομάδα του Γιάννη Οκκά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28' με τον Χρυσόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από πολύ καλή σέντρα του Κωστή.

Στον βορρά, η Νίκη Βόλου έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ Β’ (2-0), ενώ ο Πανσερραϊκός πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΛ και μάλιστα με ανατροπή (2-1). Με ανατροπή επίσης πέρασε η Βέροια από την Ριζούπολη κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ (1-2), ενώ ο Αλμωπός Αριδαίας κέρδισε την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0).

Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Χρόνια Πολλά από την NN Hellas

 Email Image 

NN Hellas

✨ Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές! ✨

 

H ομάδα της Crowdpolicy σας εύχεται Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2023 με υγεία, δημιουργία και καινοτομία!
 
 
 

 

 

 

Crowdpolicy

Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου: Καλά Χριστούγεννα!

  

Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου