Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Νέες αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της εφοριακού – Η ασφάλεια ζωής του θύματος και η κατάθεση του πατέρα

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/IMG_7515-750x375.jpg 
Στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής προσήλθε στις 8 το βράδυ ο δικηγόρος του πατέρα της αδικοχαμένης 32χρονης Δώρας, Κωνσταντίνου Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.
Αρχικά, υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον πατέρα της 32χρονης να

Σε εξέλιξη ο «Δαίδαλος»: Προβλήματα στην Πάτρα – Καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα

http://media2.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/10/kaikokairia-dedalos-1000-750x375.jpg
Ξεκίνησε η κακοκαιρία στην Ελλάδα, καθώς έφτασε το πρώτο ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό για φέτος, ο «Δαίδαλος».
Ηδη η κακοκαιρία χτύπησε σε Κεφαλονιά, Πρέβεζα και Πάτρα. Η ραγδαία αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους ξεκίνησε από τα δυτικά και αργότερα θα πλήξει τα βόρεια, ενώ αργά το βράδυ ισχυρά φαινόμενα περιμένουμε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Δύο Ελληνίδες ερευνήτριες κέρδισαν την υποτροφία L'Oreal-Unesco



womeninscience.jpg

Δύο Ελληνίδες ερευνήτριες κέρδισαν την υποτροφία L'Oreal-Unesco



Η Ελλάδα της επιστημονικής διασποράς τα πάει μια χαρά

Σύνταξη στα 60; Δείτε ποιοι

Σύνταξη στο 60ό έτος κλειδώνουν οι παλαιοί –έως το 1992- ασφαλισμένοι σε όλα τα Ταμεία με 25 διαφορετικές διατάξεις για τα όρια ηλικίας και το χρόνο ασφάλισης.

Έντεκα από αυτές ισχύουν στο Δημόσιο και επιτρέπουν την έξοδο με πλήρη ή μειωμένη σύνταξη στο σύνολο σχεδόν των υπαλλήλων, πολύ νωρίτερα από τα 67 και τα 62.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο οι κατηγορίες που ευνοούνται είναι:

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

http://f1.capital.gr/Content/ImagesDatabase/p/680x417/crop/both/99/996639f976544579bcf183f76e352f62.jpg?quality=60&404=default&v=7 
«Η αλλαγή κυβέρνησης στα Σκόπια βελτίωσε το κλίμα στις διμερείς σχέσεις. Η Ελλάδα παρουσίασε μια ρεαλιστική πρόταση για το θέμα της ονομασίας από το 2007 και διένυσε την απόσταση που της αναλογούσε. Είναι στο χέρι της νέας κυβέρνησης της ΠΓΔΜ να αποδείξει ότι έχει την πολιτική βούληση να προχωρήσει προς την επίλυση του θέματος. Πάντως η απόφαση του Βουκουρεστίου είναι η αφετηρία για κάθε συζήτηση. Αν τα Σκόπια αποδεχτούν συνθέτη ονομασία για κάθε χρήση, έναντι όλων, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την ένταξης τους σε ΕΕ και ΝΑΤΟ» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην 17η Οικονομική Σύνοδο Κορυφής Βελιγραδίου, η οποία  διοργανώνεται από τη σερβική κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών της Σερβίας, με καλεσμένους προσωπικότητες από την Ευρώπη και τα

Η συμβολή της Βουλής στην ανασύσταση της ιστορικής μνήμης και αλήθειας χωρίς ιδεοληπτικές μονομέρειες

 Εμφάνιση 040A9701.jpg
Στη συστηματική προσπάθεια της Βουλής των Ελλήνων να είναι εξωστρεφής, ανοιχτή στην κοινωνία και τα σημερινά ερεθίσματα και διακυβεύματα, αλλά και να συμβάλλει, ουσιαστικά, στην ενθάρρυνση της ανασύστασης της ιστορικής μνήμης και αλήθειας χωρίς ιδεοληπτικές μονομέρειες, εστίασε την ομιλία του ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, κατά την διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης για τη δωρεά στη Βουλή του έργου «Φόρος τιμής στους Έλληνες φοιτητές» του Salvador Dali.

«Η ανταγωνιστικότητα του ελαιολάδου στο επίκεντρο του προγράμματος Aristoil».




Εμφάνιση FullSizeRender.jpg
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΕΡΕΥΝΑΣ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ / ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ / ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Ραγκούσα της Σικελίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, η δεύτερη διακρατική συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Aristoil. Κάθε εταίρος ανέλυσε τα πεπραγμένα των δυο πρώτων εξαμήνων του προγράμματος και συζητήθηκε διεξοδικά η πορεία και η προετοιμασία των πακέτων εργασίας που πρέπει να τρέξουν την αμέσως επόμενη περίοδο.
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Περικλής Μαντάς ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε:

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου η σύμβαση του έργου της προσωρινής βελτίωσης της οδικής ασφάλειας Σχίνος – Αλεποχώρι



http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/%CE%A6%CF%89%CF%84.4_17.jpg?itok=ajfTv-QE 
Τη σύμβαση του έργου των προσωρινών μέτρων βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην παραλιακή οδό Σχίνος – Αλεποχώρι υπέγραψαν τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η ανάδοχος εταιρεία.
Πρόκειται για την προσωρινή σηματοδότηση και την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή ατυχημάτων μέχρι να εφαρμοστεί η ολοκληρωμένη παρέμβαση στο τμήμα αυτό με νέα εργολαβία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ώστε να αντιμετωπιστεί τόσο το πρόβλημα των καταπτώσεων, όσο και της διάβρωσης του δρόμου.

Πέτρος Τατούλης «Με πόρους της Περιφέρειας η αναβάθμιση των υποδομών της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο»



 Εμφάνιση IMG_4379.JPG
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η πρώτη περιφέρεια της χώρας, η οποία στο προηγούμενο πρόγραμμά της ΕΣΠΑ είχε την έμπνευση να εκχωρήσει ένα ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να βελτιωθούν οι υποδομές της οδικής ασφάλειας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο 28ο ετήσιο τακτικό συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) με τίτλο “Με όραμα και ελπίδα: Για το συνάδελφο, για αποτελεσματική Αστυνομία και για στελέχη με επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση”, που διοργανώνεται στην Καλαμάτα στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017.

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού: «85 χρόνια δίνουμε Παλμό»

Εμφάνιση 22550041_1952232778433925_1266174244747949204_n.jpg


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ
«85 χρόνια δίνουμε Παλμό»

... στην προσωπικότητα
... στην ομαδική ζωή
... στη φύση
... στον τόπο
... στην πρωτοβουλία
... στη σκέψη
... στην άποψη
... στην κίνηση
... στο διαφορετικό

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, το Τοπικό Τμήμα_ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ , θα

1ος Νυχτερινός Δρόμος Άργος- 2017



 Εμφάνιση image4.jpeg
Άργος, 23/10/2017

Δελτίο Τύπου
«Η νύχτα μέρα έγινε στο Άργος με το “Argos White Night Run” να προσελκύει χιλιάδες κόσμου»
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο το «Argos white night run» με πλήθος κόσμου να κατακλύζει το κέντρο της πόλης. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα νυχτερινός δρόμος είχε τόσες πολλές συμμετοχές από αθλητές αλλα και από κόσμο που παρακολούθησε την προσπάθεια των δρομέων. 

2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης - ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Εμφάνιση ΑΦΙΣΑ.jpg 


Τρίπολη, 23 Οκτωβρίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με κεντρικό θέμα το στρες και την κατάθλιψη που έχει μπει απειλητικά στην καθημερινότητά μας θα ασχοληθεί το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Άργους - Μυκηνών. Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης διοργανώνει κάθε χρόνο το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έχοντας ως στόχο την έγκυρη ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας αλλά και των πολιτών για ενδιαφέροντα ιατρικά θέματα προτείνοντας παράλληλα καινοτόμες θεραπευτικές μεθόδους μέσω των Νευροεπιστημών και της Νευροανάδρασης.
Το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Νευροεπιστημών και Νευροανάδρασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 ( ώρα 6 μ.μ. ) στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους - Μυκηνών ( Καποδιστρίου 9 - 11 ) στο Άργος.
Συγκεκριμένα το θέμα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι: ¨ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ¨.
Κεντρικοί ομιλητές θα είναι:

Ήταν που θα καταργούσαν τις ανισότητες

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Eurostat, το 2016 αντιμέτωπο με τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού ήταν το 35,6% του πληθυσμού (3,8 εκατ. άνθρωποι), έναντι 28,1% το 2008. Στην ΕΕ το αντίστοιχο ποσοστό έπεσε το 2016 στο 23,4% (117,5 εκατ. άνθρωποι), κάτω από τα επίπεδα του 2008 (23,7%).
Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα σε συνθήκες φτώχειας βρίσκεται το 21,2% του πληθυσμού, σε συνθήκες ένδειας το 22,4%, ενώ ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας το 17,2% του πληθυσμού. Τα αντίστοιχα μέσα ποσοστά στην ΕΕ είναι 17,3%, 7,5% και 10,4%.

ΘΥΕΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΥΠΟΙΚ: «Αγνοούν την κοινωνία»- Μητσοτάκης: Διαγράφονται όσοι τα ζητήσουν


Στον «πάγο» βάζει το υπουργείο Οικονομικών την καταβολή των αναδρομικών στους πρώην βουλευτές οι οποίοι δικαιώθηκαν από τον Άρειο Πάγο. 
«H ικανοποίηση του αιτήματος πρώην βουλευτών για λήψη αναδρομικών δεν αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης στην τρέχουσα δημοσιονομική συγκυρία» δηλώνουν χαρακτηριστικά κύκλοι το υπουργείου, σχολιάζοντας δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΥΠΟΙΚ ξεκαθαρίζει ότι «δεν πρόκειται να εκδοθεί στο προσεχές μέλλον η υπουργική απόφαση που αναφέρεται στο δημοσίευμα».

Οι Πολυεθνικές Επιχειρήσεις ως μοχλός προώθησης των εθνικών συμφερόντων



Της Αλεξάνδρας Τράγκα[1]

https://0.academia-photos.com/26352906/7502638/14389802/s200__._.jpgΤο διεθνές περιβάλλον, ως ένα σύνολο σχέσεων και καταστάσεων, επηρεάζει αδιαμφισβήτητα τη λήψη αποφάσεων της εξωτερικής πολιτικής, δεδομένου ότι αποτελεί το χώρο από τον οποίο προέρχονται οι εισροές στο υποσύστημα αλλά και το χώρο στον οποίο κατευθύνεται η εξωτερική πολιτική. Επί της ουσίας, η πλειονότητα των κρατών, δέχονται επιρροές, που εξαρτώνται από ορισμένες παραμέτρους: από το βαθμό της «ανάγκης» του κράτους που δέχεται την επέμβαση, από το βαθμό της διάβρωσης των δομών και των θεσμών του, από την ικανότητα της «πειθούς» του

Τα συμπεράσματα του Προσυνεδρίου της ΝΔ στην Πάτρα με θέμα τους νέους

Τα συμπεράσματα του Προσυνεδρίου της ΝΔ στην Πάτρα Με θέμα τους νέους

"Οι νέοι δεν αρκούνται στην Ελλάδα της ελεημοσύνης. Θέλουν ευκαιρίες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να παραμείνουν στην πατρίδα τους. Δυστυχώς όμως, σήμερα καταδικάζονται σε μακροχρόνια ανεργία και κακοπληρωμένες δουλειές, ενώ όλο και περισσότεροι αναγκάζονται να αφήσουν πίσω τους φίλους και τις οικογένειές τους για να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Χρειαζόμαστε μία

Θρήνος! Εφυγε στα 52 του ο μεγάλος αθλητής εμποδίων Θανάσης Καλογιάννης

Θρήνος! Εφυγε ο μεγάλος Θανάσης Καλογιάννης | Newsit.gr
«Συγκλονισμένος ο κόσμος του αθλητισμού και ιδιαίτερα του στίβου από το άγγελμα θανάτου του πρωταθλητή των 400μ. με εμπόδια Θανάση Καλογιάννη σε ηλικία 52 ετών.
Ποιος δεν θυμάται το καμάρι του στίβου, τον Θανάση Καλογιάννη, με καταγωγή από τον Βόλο, που μεσουρανούσε και μας χάριζε ανεπανάληπτες στιγμές στη δεκαετία του ’80. Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν στους οικείους του τα ειλικρινά τους συλλυπητήριά για τον απροσδόκητο θάνατό του, ενώ η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 13:00 στον Βόλο.

Ολυμπιακός Σαβαλίων και Νίκη Τραγανου μαζί στο "ρετιρέ" στην Ηλεια

 https://proini.news/_site/wp-content/uploads/2017/04/olympiakos-savalion-1.jpg
Με νίκες συνέχισαν στα πλαισια της 6ης  αγωνιστικής της Α1 Dedalos Securityκατηγοράς στην Ηλεία η Νίκή Τραγανού ( 5 -1 τον Ηλειακό Λεχαινών) και ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ( 1 - 0 τον Ολυμπιακό Ζαχάρως). Αντίθετα έχασαν έδαφος η Θύελλα Πύργου και τα Μακρίσια που έχασαν απο Ενιππέα και Προοδευτική Μανωλάδας, αντίστοιχα

Τα αποτελέσματα
Νίκη Τραγανού – Ηλειακός Λ. 5-1
Προοδευτική – Μακρίσια 2-1
Ολυμπιακός Σαβ. – Ολυμπιακός Ζ. 1-0
Ξενοφών – Δόξα Ν.Μ. 0-0
Ατρόμητος Κ. – Αλφειός 1-2
Θύελλα – Ενιπέας 0-2
Κουρτέσι – Α.Ε. Πηνείας 3-2
Χάβαρι – Εθνικός Αμπ. 3-0 α.α.

Η βαθμολογία
 (Σε 6 αγώνες)
Νίκη Τραγανού 15
Ολυμπιακός Σ.  15
Θύελλα 12
Μακρίσια  12
Ξενοφών  11
Δόξα Ν.Μ.  11
Χάβαρι  10
Ενιπέας  10
Προοδευτική  10
Αλφειός  10
Ολυμπιακός Ζ.  6
Κουρτέσι  6
Ατρόμητος Κ. 4
Ηλειακός Λ.3
Πηνεία  3
Εθνικός Αμπελ. 0

Χέρι - χέρι στη Μεσσηνία Πάμισος και Απόλλων Καλαμάας

Αποτέλεσμα εικόνας για Πάμισος Μεσσήνης 
Πάμισος Μεσσήνης και Απόλλων Καλαματας οδηγουν κυρίαρχες την "κούρσα" στο πρωτάθλημα Μέσσηνίας, καθώς στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής επικράτησαν εκτός έδρας σε Ασπρόχωμα και Φιλιατρά, αντίστοιχα...


Τα αποτελέσματα
Αναγέννηση Παραλίας – Τέλος Άγρας Γαργ. 1-3
ΑΟ Διαβολιτσίου – ΑΟ Φαραί 1-0
Πανθουριακός – ΑΟ Κυπαρισσίας 3-0
Ολυμπιακός Καλ. – ΑΟ Σπερχογείας 0-3
ΑΟ Ασπροχώματος – Πάμισος Μεσσήνης 1-2
Εράνη Φιλιατρών – Απόλλων Καλ. 0-3
Μιλτιάδης Πύργου Τριφ. – Ομόνοια Καλ. 1-1
ΑΣ Ανδρούσας – Εθνικός Μελιγαλά 2-1


Η βαθμολογία
  1. Πάμισος Μεσσήνης 12
  2. Απόλλωνας Καλαμάτας 12
  3. ΑΟ Διαβολιτσίου 10
  4. Ανδρούσα 9
  5. Πανθουριακός 9
  6. Εράνη Φιλιατρών 6
  7. Tέλλος Άγρας 6
  8. Σπερχογεία 6
  9. Εθνικός Μελιγαλά 5
  10. Κυπαρισσία 4
  11. Ασπρόχωμα 4
  12. Αναγέννηση Παραλίας 3
  13. ΑΟ Φαραί 3
  14. Ολυμπιακός Καλαμάτας 1
  15. Μιλτιάδης 1
  16. Ομόνοια 1

Το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Λακωνίας

http://www.isports.gr/wp-content/uploads/2014/11/sikia_20141.jpg
Αήττητες συνεχίζουν την προέλαση τους, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Λακωνίας, κατά την 3η αγωνιστική ο Ολυμπιακός Γυθείου, ( νίκησε 5 – 0 την Άμιλλα Αγ, Ιωάννη), ο Ατρόμητος Συκέας  ( 3 – 0 στη Γλυκόβρυση ) και η Πελλάνα Καστορείου ( 2 – 1 το Ξυροκάμπι)…

Τα αποτελέσματα
Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ 2-1 
 ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ - ΜΟΛΑΪΚΟΣ 0-2 
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣ 0-3 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ - ΑΜΙΛΛΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ 5-0 
Α.Ο. ΑΓΓΕΛΩΝΑΣ - ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ. Σ. 2-7 
Ρεπό ο Ευρώτας Έλους

Η βαθμολογια 
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ 9 3 
2. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΥΚΕΑΣ 9 3 3. 
Α.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ 9 3 
4. ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 6 2 
5. ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙΟΥ 3 3 
6. ΜΟΛΑΪΚΟΣ 3 3 
7. ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ Γ. Σ. 3 2 
8. ΑΜΙΛΛΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ 3 3 
9. ΚΑΣΤΡΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ 0 3 
10. Α.Ο. ΑΓΓΕΛΩΝΑΣ 0 2 
11. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ 0 3

Πρωτιά Πανθυρεατικού στην Αρκαδία

http://www.arcadiaportal.gr/sites/default/files/styles/large/public/field/image/2014-09-20-16.09.27.jpg?itok=txE6q-7U
Ο Πανθυρεατικός  νίκησε με 5 -1 και τον Αχιλλέα , στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας  Αρκαδία και βρίσκεται επικεφαλής  με το απόλυτο των βαθμών. Αντίθετα η Δόξα Μεγαλόπολης  γνώρισε την ήττα με 1 – 0 στην έδρα του Μαντινειακού. …

Τα αποτελέσματα
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-2 
ΒΡΑΣΙΕΣ - ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ 1-2 
ΤΕΓΕΑ - ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 0-1 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1
 ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ 5-1 
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-0 

Η βαθμολογία 
(Σε 3 αγώνες) 
1. ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ 9 
2. ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ 7 
3. ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 5 
4. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4 
5. ΑΠΟΛΛΩΝ 4 
6. ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ 4 
7. ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 3 
8. ΒΡΑΣΙΕΣ 3 
9. ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ 3 
10. ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ 3 
11. ΑΧΙΛΛΕΑΣ 3 
12. ΤΕΓΕΑ 1