Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες: Κλειστη η Αθηνών - Κορίνθου στα διόδια του Ισθμού - Μεγάλη συγκέντρωση στους Μολάους Λακωνίας

Αγρότες στα... κάγκελα: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέει συνδικαλιστές με ΝΔ και Χρυσή Αυγή - Ξύλο με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Πιθανό... μπλακ άουτ!
Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Πελοποννήσου και από αύριο έχουν αποφασίσει να σκληρύνουν ακόμα περισσότερο την στάση τους, ενώ σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση αγροτών, εμπόρων και όλων σχεδόν των επαγγελματικών τάξεων της νότιας Λακωνίας στους Μολάους, ενάντια στο ασφαλιστικό. Στην συγκέντρωση μίλησε ο δήμαρχος Μονεμβασιάς Ηρακλής Τριχείλης δηλώνοντας την συμπαράσταση της δημοτικής αρχής στον αγώνα που κάνουν και στην συνέχεια έκλεισαν συμβολικά την εθνική οδό Σπάρτης - Μονεμβασιάς στο ύψος της εισόδου των Μολάων.
Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα οι αγρότες κρατούν κλειστή την νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στα διόδια Ισθμού, ενώ κλείνουν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι, τις ώρες 11.00 με 11.30, 16.00 με 16.30 και 20.00 με 20.30, ενώ σημαντικό είναι ότι από χθες στον Ισθμό, οι αγρότες ελέγχουν όλα τα αγροτικά και φορτηγά αυτοκίνητα που ανεβαίνουν στην Αττική και δεν επιτρέπουν να περάσουν αγροτικά προϊόντα, ούτε έμποροι λαϊκών αγορών.
Σήμερα το μπλόκο του Ισθμού έχει ενισχυθεί από αγρότες της Αρκαδίας από το μπλόκο της Νεστάνης και από το δήμο Ευρώτα Λακωνίας. Στην Αρκαδία σήμερα οι αγρότες έχουν ανακοινώσει ότι θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Τριπόλεως - Κορίνθου στα διόδια Νεστάνης από τις 5.00 το απόγευμα ως τις 10.00 το βράδυ με την κυκλοφορία να εκτρέπεται από τον Αχλαδόκαμπο.
Οι αγρότες της Αργολίδας παραμένουν στα δύο μπλόκα και το βράδυ ετοιμάζονται από το μπλόκο Κουτσοποδίου να κλείσουν την εθνική οδό Μυκηνών - 'Αργους, ενώ το μπλόκο της Δαλαμανάρας έχει καλέσει το απόγευμα να πάνε και να διαμαρτυρηθούν άλλες επαγγελματικές τάξεις που διαφωνούν με το ασφαλιστικό και να οργανωθούν ενόψει της γενικής απεργίας της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου.
Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν κατά την διάρκεια συνέλευσης οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Κεφαλόβρυσου, στην Αιτωλοακαρνανία. Ειδικότερα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καταλήψεις, πορείες διαμαρτυρίας και πολύωρους αποκλεισμούς του κόμβου Κεφαλοβρύσου, αλλά και των παρακαμπτηρίων οδών.
Αύριο στις 11:00 το πρωί οι αγρότες θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα καταλήξει στην ΔΟΥ Αγρινίου και θα ακολουθήσει κατάληψη της οικονομικής υπηρεσίας. Την Τρίτη και την Τετάρτη, εν όψει και της πανελλαδικής απεργίας της 4ης Φεβρουαρίου, οι αγρότες θα προχωρήσουν σε πολύωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αντιρρίου - Ιωαννίνων στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου, καθώς και των παρακαμπτηρίων οδών.
Στο μεταξύ, σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι έγινε συγκέντρωση αγροτών στην εθνική οδό Βόνιτσας - Λευκάδας στον κόμβο του Αγίου Νικολάου, στην Κανδήλα και στο 'Ακτιο. Επίσης, αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας έχουν προγραμματίσει να κλείσουν μέχρι τις 3:00 μετά το μεσημέρι την περιμετρική της Ναυπάκτου, ενώ από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι και τις 9:00 το βράδυ θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Ευήνου.
Ακόμη, από τις 5:00 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ, οι αγρότες θα κλείσουν την εθνική οδό Αντιρρίου -Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου του Κεφαλόβρυσου.

Σε τετράωρο αποκλεισμό του δρόμου στην παλιά γέφυρα της 'Αρτας, από τις 3 μετά το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα προχωρούν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού. Στο δεύτερο μπλόκο στην εθνική οδό Άρτας -Ιωαννίνων, οι αποκλεισμοί του δρόμου με τα τρακτέρ, εξακολουθούν να είναι δίωροι, δηλαδή από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 και 7 από τις το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Οι αγρότες της Θεσπρωτίας, θα κλείσουν με τα τρακτέρ την είσοδο του Λιμένα εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Παράλληλα, διοργανώνουν την ίδια ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και καλούν φορείς, οργανώσεις και πολίτες να συμμετέχουν.
Στο μπλόκο των αγροτών της Πρέβεζας στο κόμβο του Λούρου κάνουν δίωρους αποκλεισμούς από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 2 και από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ. Απόψε θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ τα τρακτέρ κλείνουν τον δρόμο, στο μπλόκο των κτηνοτρόφων στην εθνική οδό Ιωαννίνων - Κακαβιάς.

Καλπάζουν στη Γ΄ Κορινθίας ΑΟ Ρομά και Άρης Βοχαϊκού

http://i.stpl.gr/image.ashx?m=Fit&f=L2ZpbGVzLzEvbmV3X2ltYWdlcy8yMDEzLTEyLTA1LzI1NjIvMTg2NDU5MDguanBn&t=635218755233627010&w=300&h=204
Γ1 Κατηγορία
14η αγωνιστική 
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ-ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 0 - 3 α.α.
 ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣΗΣ-ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3 - 1
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΟ ΡΟΜΑ  0 - 3
ΣΟΦΙΚΟ '05 - ΑΟ ΜΑΨΟΥ  0 - 2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΗΣ- ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 2 - 0
 ΑΟ ΣΟΛΩΜΟΥ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ  0 - 6

Στη Βαθμολογία σε 14 αγώνες
1 Α.Ο. ΡΟΜΑ 39
2 ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 35
3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 33
4 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ 25
5 ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 24.....

Γ2 Κατηγορία 
14η αγωνιστική 
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ- ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ  2 - 1
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ- ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  2 - 2
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -ΑΠΕΣΣΑΣ  0 - 1
 ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ- ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ  3 - 0
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΊΚΟΥ -ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ  7 - 0
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ- ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ 0 - 3

Στη Βαθμολογία σε 14 αγώνες
1 ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 36
2 ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ. 25
3 ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 25
4 ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ 20
5 Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ 19
6 Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 19
7 ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 17
8 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 17...

Ο ΑΟΖ πήρε τη νίκη στο 94΄ ( VIDEO)

J9oiqnhp 
Με ‘χιτσοκικό’ φινάλε τελείωσε ο αγώνας του Αστέρα Δερβενίου, στο Ζευγολατιό, όπου ηττήθηκε από τον τοπικό ΑΟ Ζευγολατιού με σκορ 2 – 1.

Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 93’ το τέρμα που δέχτηκε στο 47’ με ‘πέτσινο’ πέναλτι, αλλά στο επόμενο λεπτό δέχτηκε ένα τυχερό συνάμα και εξαιρετικό σε εκτέλεση τέρμα. Το ποδόσφαιρο σε όλο το μεγαλείο του !

Ο Αστέρας παίζοντας εκτός έδρας με τον εκ των πρωτοπόρων στη βαθμολογία ΑΟΖ, αναγκάστηκε να παίξει κλειστά, δεδομένου ότι ο αντίπαλος διέθετε σύνολο με πολλές περγαμηνές. Όμως η συγκέντρωση των παικτών του και η σωστή  καθοδήγηση από τον πάγκο του, δεν άφησε τον ΑΟΖ να ‘καθαρίσει’ τον αγώνα από νωρίς. Μπορεί να είχε ο ΑΟΖ την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για τέρμα, ιδίως στο α’ μέρος, όμως ο Αστέρας ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν έδειξε σημεία αποσύνθεσης. Και αυτό δείχνει εικόνα της συγκροτημένης ομάδας. Οι εμπειρότεροι παίκτες του ΑΟΖ, που ετοιμάζεται κατά τα λεχθέντα των παραγόντων του για τη Γ’ Εθνική,  επικρατούσαν κατά κανόνα των παικτών του Αστέρα στις προσωπικές μονομαχίες, αλλά οι φάσεις που δημιούργησαν δεν μετουσιώθηκαν σε τέρματα και έφτασε το 94’ για να ‘τελειώσουν’ τον αγώνα.

Στο +5 ο Ισθμιακός στη Β Κορινθίας

http://www.peloponnisosnews.gr/wp-content/uploads/2014/09/ISTHMIAKOS-680x365.jpg
Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας Κορινθίας ο Ισθμιακός επικράτησε με 1 - 0 επι του Σαρωνικού Γαλατακίου και ξέφυγε με +5 στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά την ήττα με 2 -  1 του Πανσολυγειακού στους Αγίους Θεοδώρους. 
Με το ίδιο σκορ ( 2 -  1) νίκες σημείωσαν ο Α.Ο Σπαθοβουνίου επί της ομάδας των Ταρσινών κσι ο ΠΑΣ Κλένια επί του Αγίου Γεωργίου.
 Τέλος ισόπαλοι με σκορ 1 -  1 έληξαν οι αγωνες του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με την Θύελλα Κάτω Διμηνιού, της Προοδευτικής Περιγιαλίου με τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου και της Προόδου Αγίου Βασιλείου με τον ΠΑΟ Κουταλά.

17η αγωνιστική
 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ -ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ   2 - 1
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ -ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ  1 - 1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ -ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ  1 - 1
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ -ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 1 - 1
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ -ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  1 - 0
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ -ΤΑΡΣΙΝΑ '97  2 - 1
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ -ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ  2 - 1

Η Βαθμολογία
(σε 17 αγώνες)
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ  42 
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 37 
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 32 
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 31 
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ 31 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 29 
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 22 
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 20 
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 17 
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 17 
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. 17 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ. 16 
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 10 
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 8

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του ήρωα Παναγιώτη Βλαχάκου

Με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την νύχτα των Ιμίων, ο Δήμος Πειραιά τέλεσε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση στην Πλατεία Καραμανλή, στον αδριάντα του  ήρωα Αντιναυάρχου Παναγιώτη Α. Βλαχάκου Π.Ν., που έπεσε στο καθήκον κατά την κρίση των Ιμίων, την 31η Ιανουαρίου 1996, μαζί με τους Χριστόδουλο Καραθανάση  και 'Εκτορα Γιαλοψό. Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ..

Ξύλο αγροτών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Πως γλίτωσαν Μάρδας και Φάμελλος! Μπλόκο στον Κουρουμπλή στην Κρήτη!

Ξύλο αγροτών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Πως γλίτωσαν Μάρδας και Φάμελλος! Μπλόκο στον Κουρουμπλή στην Κρήτη!
 Μπαρούτι μυρίζει" πλέον το θέμα των κινητοποιήσεων των αγροτών. Οι μέρες περνούν, τα μπλόκα παραμένουν, οι δράσεις ενάντια στο ασφαλιστικό κλιμακώνονται και λύση δεν έχει βρεθεί. Όλα αυτά κάνουν το σκηνικό να μοιάζει "εκρηκτικό", με την κατάσταση σήμερα να ξεφεύγει. Στα χέρια πιάστηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αγρότες, κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, στη Θεσσαλονίκη.

Η ένταση που προκλήθηλε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ήταν μεγάλη. Όλα έγιναν κατά την διάρκεια προγραμματισμένης ομιλίας του Δημήτρη Μάρδα, καθώς και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελου στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.
Δεκάδες αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτύρονταν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα και ζητούσαν να αποσυρθεί το σχέδιο Κατρούγκαλου και οι όποιες συζηυτήσεις να ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

Βασικές διαφορές μεταξύ Ορθοδόξου Εκκλησίας και Παπισμού

διαφορές μεταξύ ορθοδόξου εκκλησίας και παπισμού
Από την παρουσίαση των διαφορών της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Παπισμού διαπιστώνει κανείς τις μεγάλες δογματικές διαφορές, πού υπάρχουν μεταξύ μας.
Μέχρι το 1009 οι Πάπες της Ρώμης και οι Πατριάρχες της Κωνσταντινουπόλεως ήταν ενωμένοι στον κοινό αγώνα εναντίον των Φράγκων Ηγεμόνων και Επισκόπων, αλλά και των κατά καιρούς αιρετικών. Οι Επίσκοποι της Παλαιάς Ρώμης, παρά τις μικρές και μη ουσιαστικές διαφορές, είχαν πάντοτε κοινωνία με τους Επισκόπους της Νέας Ρώμης και τους Επισκόπους της Ανατολής μέχρι το 1009-1014, όταν για πρώτη φορά κατέλαβαν τον θρόνο της Παλαιάς Ρώμης οι Φράγκοι Επίσκοποι. Υπάρχουν βασικές διαφορές μεταξύ Ορθοδόξου Εκκλησίας και Παπισμού και παραθέτουμε κάποιες από αυτές.

Μία σειρά μέτρων εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας, στην επίσκεψή του στο Πέραμα το πρωί του Σαββάτου.
Ο πρωθυπουργός, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο της πόλης, έκανε λόγο για περιοχή στην οποία συνυπάρχουν πολλές κοινωνικές ομάδες, τονίζοντας «δεν θα το αφήσουμε στα χέρια της Χρυσής Αυγής και των ακροδεξιών ομάδων». Η αρχή για την ενίσχυση του δήμου έγινε με την εξαίρεση της περιοχής των λιπασμάτων στην ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, σημείωσε ο κ. Τσίπρας.
Ακόμη, ανακοίνωσε ότι ξεκινά άμεσα πιλοτικό πρόγραμμα για 17 δήμους με μακροχρόνια ανεργία, το οποίο αναμένεται, όπως είπε, να ενισχύσει σημαντικά το Πέραμα, όπως και ότι η κυβέρνηση ξεκινά άμεσα έργα στην περιοχή, ειδικά στο Ανω Πέραμα, με την βοήθεια του υπουργείου Αμυνας και της ΜΟΜΑ.
Ακόμη, έκανε αναφορά στην επαναλειτουργία του ανοικτού κολυμβητηρίου της πόλης και στην προσφορά δωρεάν γευμάτων, στο πλαίσιο της δράσης «Ζεστό Γεύμα» στα σχολεία της περιοχής. Πάραλληλα, προανήγγειλε αλλαγή του απαιτούμενου αριθμού ενσήμων για την ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων εργαζόμενων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στην ένταξη των βαρέων και ανθιυγιεινών.
Δεν υπάρχουν ξεχασμένες περιοχές, πάντα υπάρχουν τρόποι να στηρίξεις τους πιο αδύναμους δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.
Τρία παράλληλα και αλληλένδετα έργα
Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο, αναφέρθηκε σε...
Περισσότερα: aftodioikisi.gr

Συμβαίνει κάτι μαγικό



Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Πέρυσι, αποδείξαμε ότι όλοι έχουμε μέσα μας τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο και ότι, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να κάνουμε θαύματα!

Όταν οι πολιτικοί έλεγαν «δεν μπορεί να γίνει κάτι», χιλιάδες μέλη του Avaaz σε όλη την Ευρώπη ανοίξαμε τις καρδιές μας και τα σπίτια μας στους πρόσφυγες. Όταν έλεγαν «κανείς δε νοιάζεται» για το κλίμα, διοργανώσαμε τη μεγαλύτερη κινητοποίηση της Ιστορίας ενάντια στην κλιματική αλλαγή και πιέσαμε τους παγκόσμιους ηγέτες στο Παρίσι να υπογράψουν μια συμφωνία-ορόσημο.

Τώρα, ήρθε η ώρα να οραματιστούμε όσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί το 2016. Κάνε κλικ για να λάβεις μέρος στην παγκόσμια δημοσκόπηση και να αποφασίσουμε μαζί τις προτεραιότητες του κινήματός μας. Θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά:

Γιάννης Πλακιωτάκης: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ


Στην χοροεσπερίδα - κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Δημ. Τ.Ο. Ιεράπετρας –Μακρύ Γιαλού, παραβρέθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.


Η Δήλωση του κ. Γιάννη  Πλακιωτάκη

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Επιτροπής,
Αγαπητοί φίλες και φίλοι  συναγωνιστές και συμπατριώτες, καλησπέρα σας.
Χαιρετίζω την εκδήλωση της ετήσιας κοπής πίτας της Τοπικής Επιτροπής σας, και σας ευχαριστώ από καρδιάς, για την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκλησή σας.