Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Super League – Μόνος πρώτος ο Βόλος «καθάρισε» 3-0 τον Ατρόμητο / Λευκή ισοπαλία σε Νίκαια Ιωνικός με ΠΑΣ

 Super League – Μόνος πρώτος ο Βόλος, 3-0 τον Ατρόμητο 

Η ξέφρενη εκκίνηση του ΝΠΣ Βόλου στο πρωτάθλημα συνεχίστηκε και το απόγευμα της Πέμπτης, αφού επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Θέση Εργασίας Μουσειολόγου/Αρχειονόμου/Βιβλιοθηκονόμου στην Κόρινθο

  

Το ΚεΔιαΚ, Κέντρο Διατήρησης Κληρονομιάς Οικογένειας Ραψωματιώτη, αναζητά Μουσειολόγο/Αρχειονόμο/Βιβλιοθηκονόμο για την καταγραφή πλούσιου αρχειακού υλικού, ταξινόμηση πολιτιστικών και ιστορικών τεκμηρίων, κατασκευή βάσεις δεδομένων αρχείων, αρχειοθέτηση,  με σκοπό την ψηφιακή διατήρηση, την ανάδειξη και ανάπτυξη της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στόχος της εταιρείας είναι η συλλογή, προστασία, διάσωση και διαφύλαξη της υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και τεκμηρίων μέσα από την καταγραφή, τη συντήρηση, την οργάνωση και την χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και η ανάπτυξη των πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.
Πλήρης απασχόληση στην Κόρινθο.

Απαραίτητα Προσόντα:

Πέντε θάνατοι από τον κορονοϊό στην Ανατολική Αιγιαλεία μέσα σε λίγες ημέρες - Ηχηρή παρέμβαση του Μητροπολίτου Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Ιερώνυμου για θανάτους και κρούσματα στην Αιγείρα

Εκτακτο - Κορονοϊός: 309 κρούσματα στην Αττική – Ο χάρτης της διασποράς

Ο ένας μετά τον άλλον κάποιοι ανεμβολίαστοι στην Αχαϊα χάνουν την μάχη με τον κορονοϊό! Τρεις οι θάνατοι στην Αιγείρα, άλλοι δύο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αιγιάλειας. προστίθενται στην λίστα. Και εκεί που οι αρνητές εμβολίων κάνουν «σημαία» την είδηση… μιας παρενέργειας από το εμβόλιο και «βομβαρδίζουν» τα social media, η Αχαϊα καταγράφει ήδη 5 θανάτους μέσα σε λίγες ημέρες. Στο Νοσοκομείο Ρίου «χαροπαλεύουν» άλλοι 4, ενώ ο μόνος που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα είναι ένας 25χρονος. Στην Αιγείρα «έφυγε» από τη ζωή ο ψάλτης της εκκλησίας, μία ηλικιωμένη γυναίκα και ο 53χρονος οδηγός ταξί. Την ίδια ώρα ο ιερέας και η πρεσβυτέρα έχουν κολλήσει.  Όπως

Εσωκομματικές Εκλογές 24 Οκτωβρίου 2021

  

Οι Εσωκομματικές Εκλογές για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων, θα διεξαχθούν πανελλαδικά στις 24 Οκτωβρίου 2021. Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί ξανά στις σύγχρονες ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Μέσω της αξιοποίησης των νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων κατακτούμε μια ακόμη πρωτιά. Είμαστε το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δίνουμε το δικαίωμα στα μέλη μας να συμμετάσχουν και ψηφιακά στην ψηφοφορία για την ανάδειξη κομματικών οργάνων.

Στο site του κόμματός μας nd.gr στην ενότητα "Εσωκομματικές Εκλογές" θα βρείτε την Εγκύκλιο των εκλογών, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών, την ανανέωση συνδρομής, την υποβολή υποψηφιοτήτων και την εκλογική διαδικασία.

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ – ΑΝ. ΓΡΑΜΜ. Π.Ε. 


Νέα Δημοκρατία, Διεύθυνση Πληροφορικής

Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ότι μπορώ να μεγαλώσω την παράταξη

 

Συνέντευξη στο iefimerida.gr παραχώρησε ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. «Η χώρα έχει ανάγκη ένα σύγχρονο θεσμικό κόμμα, το οποίο θα εκφράζει τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία. Στόχος μου είναι να διαμορφώσω τις συνθήκες για μία δημιουργική έκρηξη,» σημείωσε ο Ευρωβουλευτής, επισημαίνοντας την ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που θα απαντάει στις αγωνίες και προβλήματα των πολιτών και την υιοθέτηση ενός νέου ήθους και ύφους διακυβέρνησης, «μακριά από καθεστωτικές νοοτροπίες που ακόμα και σήμερα συναντάει στην καθημερινότητα του». 

α κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στην Πελοπόννησο . 196 νέα κρούσματα σήμερα ( 23 στην Κορινθία - 42 στην Μεσσηνία- 71 στην Αχαΐα.)

Ελάχιστη μείωση ,  κρουσμάτων κορωνοϊού σε σχέση με χθες, (-3), καταγράφηκε το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο.  Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 196 νέες μολύνσεις, , εκ των οποίων  δύο περιοχές παρουσιάζουν σήμερα  μεγάλο αριθμό νέων κρουσμάτων! Συγκεκριμένα, αυτές οι περιοχές είναι:η Αχαΐα με 71 νέα κρούσματα  και η Μεσσηνία με 42

Εκατόν έντεκα (111) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 23  νέες μολύνσεις παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 42 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 46 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (22), Αρκαδίας (6) και Λακωνίας (18).

Επίσης άλλα 85 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας (71) και Ηλείας (23).   

Σήμερα  23 / 9 / 21 κατεγράφησαν, συνολικά 196 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 46.239 ( 22.163) στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Πέμπτη 23 / 9 / 21, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (71),  Μεσσηνίας  (42) ,  Κορινθίας (23), Ηλείας (14), Αργολίδας (22), Αρκαδίας (6) και Λακωνίας (18)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                18.675

Π.Ε. Κορινθίας             7.207

Π.Ε. Μεσσηνίας           5.636

Π.Ε. Ηλείας                  5.606

Π.Ε. Αργολίδας           4.123

Π.Ε. Αρκαδίας             3.286

Π.Ε. Λακωνίας            2.193