Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Αποκάλυψη: Ενας στους 10 δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος είναι αλλοδαπός



Ποιοι έχουν δεύτερη ευκαιρία να πάρουν κοινωνικό μέρισμα 
Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος, οι οποίοι το έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, είναι πολίτες 172 διαφορετικών υπηκοοτήτων. Ανάμεσά τους Ινδοί, Αιγύπτιοι, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Βούλγαροι αλλά και Γερμανοί και Βρετανοί.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προυσίασε η τηλεόραση του alpha προκύπτει πως:

Το Κρυφό Σχολειό και το Δασκαλιό

Το 1971 η Ελλάδα γιόρταζε τα 150 χρόνια από την Επανάσταση του Γένους του 1821. Στα πλαίσια των εορτασμών τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν την χρονιά αυτή πέντε αναμνηστικές σειρές γραμματοσήμων. Η Παιδεία και ο Αγών ήταν μία από τις σειρές αυτές.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Που θα χιονίσει

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2017/12/23/847414/snapshot/kairos.jpg
 
Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το απόγευμα της Τετάρτης και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς επίσης και τις πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

Προετοιμαστείτε κατάλληλα ενόψει της επιδείνωσης του καιρού Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με καταιγίδες, ανέμους και χαλάζι
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) του υπουργείου Εσωτερικών με αφορμή το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, από αύριο Τετάρτη, από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις πυκνές χιονοπτώσεις κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα, σε περιοχές όπου προβλέπεται η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων, καταιγίδων ή θυελλωδών ανέμων:

Δέκα παράξενα ενδιαφέροντα και άγνωστα δεδομένα

Δέκα παράξενες αλήθειες για τους κεραυνούς
Είτε σε συναρπάζουν είτε σε τρομάζουν οι κεραυνοί αποτελούν ένα εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο. Διαβάστε παρακάτω δέκα ενδιαφέροντα στοιχεία για τους κεραυνούς.

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στην Πάτρα

 
Σεισμός 3,2 Ρίχτερ στην Πάτρα | Newsit.grΣεισμός μεγέθους 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητός στην Πάτρα. Ο σεισμός, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο σημειώθηκε στις 12.47 το μεσημέρι της Τρίτης. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα από την Πάτρα και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα.

Θανατηφόρο τροχαιο με θύμα 29χρονο μοτοσυκλετιστή στη Συκιά Κορινθίας

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο – 29χρονος σκοτώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων | Newsit.grΤραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα, ανήμερα των Χριστουγέννων, στην  Συκιά Ξυλοκάστρου, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 29χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας. Ο 29χρονος μετά τη σύγκρουση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

Βόλτα με… drone στο χιονισμένο Κολοκοτρωνίτσι

 

Μαγευτικά πλάνα drone από το χιονισμένο Κολοκοτρωνίτσι ( Καρυά) στην Αργολίδα. Βίντεο από Αργολικές Ειδήσεις