Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Άρης – ΠΑΟΚ 0-2 : “Σβηστή” επικράτηση ο “δικέφαλος”!

Άρης - ΠΑΟΚ 0-2: Περίπατος στο ντέρμπι 
Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης», κερδίζοντας τον Άρη με σκορ 0-2 για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και παραμένει δυνατά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο «Δικέφαλος» εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες των «κίτρινων» και κυρίως την παρουσία του Μπα στην άμυνα και βρήκε τους χώρους για να πετύχει δύο γκολ, αρχικά στο 36' όταν ο Βαρέλα με κεφαλιά από φάουλ του Στοχ έγραψε το 0-1

Δεν «Χ»αρίστηκαν οι Αρκάδες. Ο Αστέρας “έκοψε” βαθμούς από τον Παναιτωλικό – “Χαμός” για την παραμονή


Ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να νικήσει μέσα στο Αγρίνιο τον αδιάφορο  Αστέρα Τρίπολης και πλέον είναι ισόβαθμος με την Ξάνθη και ένα βαθμό πάνω από τον ουραγό, Πανιώνιο. 

Σημαντική απώλεια βαθμών στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Παναιτωλικός έμεινε στο 1-1 με τον… αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο και πλέον ισοβαθμεί πλέον με την Ξάνθη (υστερεί στην ισοβαθμία) ενώ έχει στο -1 τον Πανιώνιο.

Σεισμός στη Ρόδο: Συναγερμός και επιφυλακή από τους σεισμολόγους – Τι λέει ο Ευθύμης Λέκκας


Σεισμός 5,4 Ρίχτερ σημειώθηκε ανοιχτά της Ρόδου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο. Σύμφωνα με την μέτρηση του Ινστιτούτου, ο σεισμός εντοπίζεται 29 χιλιόμετρα βόρεια της Ρόδου και έχει εστιακό βάθος 40 χιλιόμετρα. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή άλλα προβλήματα, αλλά υπήρξε σχετική ανησυχία ειδικά στην πόλη της Ρόδου όπου ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός.

Ψευτογιατρός: Ποια είναι η άγνωστη γυναίκα που έδωσε όρκο τιμής για τη σύλληψη του

Μία γυναίκα ήταν αυτή που αποκάλυψε τον ψευτογιατρό και για έναν χρόνο έψαχνε όλα εκείνα τα στοιχεία που έπρεπε προκειμένου να «δέσε» η υπόθεση.
Στις 23 Μαΐου 2019 διαβιβάστηκε η µήνυση δύο οικογενειών από τις Σέρρες και την Κω, οι οποίες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύµατα

Κορωνοϊός: Δέκα νέα κρούσματα και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

 
Ανακοινώθηκαν σήμερα από τον ΕΟΔΥ 10 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.376, εκ των οποίων 54.9% άνδρες.
Το τελευταίο 24ωρο, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ασθενούς με COVID-19, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 191 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 76 έτη.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 10 (70.0% άνδρες).

Καιρός: Θα είναι ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι μέχρι το τέλος του με έντονα φαινόμενα

 https://a0.muscache.com/im/pictures/95179314/2e2ff0ce_original.jpg?im_w=320
Στην αστάθεια της ατμόσφαιρας, η οποία είναι έντονη στις αρχές του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, οφείλεται η εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων που καταγράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Αθανάσιος Αργυρίου.

Νεος πρόεδρος στον Πανευρωστινιακό ο Στέφανος Φειδακης


Νέος πρόεδρος στον Πανευρωστινιακό εκλέγεται ο Στέφανος Φειδάκης ύστερα από τις σημερινές  αρχαιρεσίες που διεξάγονται στο ποδοσφαιρικό σύλλογο των Ροζενών, καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος μετά την αποχώρηση για προσωπικούς λόγους του μέχρι  τωρα προέδρου , Γιώργου Τόλια.

Το νέο Διοικητικό Συμβουλιο του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ . Πρόεδρος ο Βλάσης Κουρής - προπονητής ο Χρήστος Χρηστοδουλόπουλος


Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Κατά την σημερινή  (Κυριακή 28- 6-2020)  πρώτη  συνεδρίαση του , συγκροτήθηκε  σε σώμα το νέο Διοικητικό.Συμβούλιο του Αστέρα Δερβενίου  που εξελέγη μετά από τις αρχαιρεσίες του περασμένου Σαββάτου ( 20- 6- 20200), όπου έδωσαν βροντερό παρών όλα τα μέλη και οι φίλοι του ομάδος, με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο..για μια καινούργια περίοδο που όλοι ενωμένοι και αποφασισμένοι θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Αστέρα μας εκεί που του αξίζει
Επίσης  κατά την σημερινή συνεδρίαση  έγινε και ο Προγραμματισμός αγωνιστικής περιόδου 2020-2021
 Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ απαρτίζουν οι εξής:
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΚΟΥΡΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α':ΛΑΤΣΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β':ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ:ΨΑΡΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ:ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ:ΚΕΚΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ:ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΤΕΛΗΣ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Χριστοδουλόπουλο Χρήστο. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή πορεία!!

Super League 1: Ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ - Με νίκή ο Ολυμπιακος κατακτά και μαθηματικα το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Super League 1: Ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και ΟΑΚΑ 
Τα ματς Άρης - ΠΑΟΚ (19:15) και ΑΕΚ - Ολυμπιακός (21:30) ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Κυριακής (28/6) για την 4η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1.

Στο σημαντικότερο ματς της ημέρας, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό (21:30), ο οποίος με τρίποντο θα πανηγυρίσει και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Παράταση προθεσμίας καταβολής τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών Μαΐου 2020 – Ρύθμιση καταβολής τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών

 
Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργού Εργασίας: «Καθορισμός λεπτομερειών εφαρμογής του άρθρου όγδοου της από 20.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και της δημόσιας διοίκησης» (Α’ 68), όπως κυρώθηκε με το άρθρο 1 του ν. 4683/2020 (Α΄ 83) και ισχύει».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Συντάξεις: Νομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Εργασίας σε προσωρινές και εφάπαξ

 
Νομοσχέδιο – σκούπα µε σωρεία διατάξεων ετοιµάζει το υπουργείο Εργασίας. Το νοµοσχέδιο που προωθεί ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, δεν αποκλείεται να κατατεθεί σε δηµόσια διαβούλευση ακόµη και εντός της εβδοµάδας, προκειµένου στη συνέχεια να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο του «Έθνους».
Το «Εθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει τρεις διατάξεις τού υπό τελική διαµόρφωση νοµοσχεδίου που αφορούν το καθεστώς που διέπει τις προσωρινές συντάξεις αλλά και τη δυνατότητα προκαταβολής του δικαιούµενου εφάπαξ. Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, στο επίµαχο νοµοσχέδιο θα συµπεριλαµβάνονται οι εξής ρυθµίσεις:

Δείτε γιατί δεν πρέπει να τρώτε γρήγορα

Είναι πολύ συνηθισμένο το μεγάλο κυρίως γεύμα στο τέλος της ημέρας, να είναι αποτέλεσμα είτε αμέλειας είτε υπερβολικού φόρτου εργασίας. Κάτω από τις συνθήκες αυτές ευνοείται η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού, συχνά με πολύ γρήγορο ρυθμό, κάτι που οδηγεί σε αδυναμία ελέγχου της ενεργειακής πρόσληψης και του σωματικού βάρους του

Προσλήψεις 42 συμβασιούχων σε Δήμους της Πελοποννήσου (προκηρύξεις)

 Δείτε αναλυτικά τις θέσεις που έχουν ανοίξει σε δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου  τις τελευταίες μέρες, κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους.
Προσλήψεις 14 συμβασιούχων στο Δήμο Κορινθίων 
Προσλήψεις 2 χειριστών μηχανημάτων στο Δ. Βόρειας Κυνουρίας
Προσλήψεις 26 ατόμων στο Δήμο Οιχαλίας

Πληροφορίες: aftodioikisi.gr