Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας ξεκινά την λειτουργία του για την περίοδο 2023-2024.

 

Η ανακοίνωση:

Αναμένοντας κι εμείς με αγωνία το λευκό επισκέπτη που θα επιτρέψει τη λειτουργία της χιονοδρομίας, ανακοινώνουμε την καθημερινή πλέον λειτουργία του σαλέ από Δευτέρα έως και Κυριακή και από τις 09.00 έως τις 17.00 κάθε ημέρας.

Διαθέσιμες εξακολουθούν να είναι οι βόλτες με buggy στο υπέροχο οροπεδιο της Ζήρειας και τη λίμνη Δασίου.

Ολυμπία Οδός: Πώς θα λειτουργεί το «έξυπνο» σύστημα με τον προσαρμοστικό φωτισμό (vid)

 
 Eξυπνο σύστημα οδικού φωτισμού που προσαρμόζει αυτόματα την ένταση στο επίπεδο κυκλοφορίας και την ποιότητα των συνθηκών οδήγησης εφαρμόζει για πρώτη φορά πιλοτικά στην Ελλάδα η Ολυμπία Οδός στο τμήμα Ελευσίνα -Κόρινθος.

Η Πελοπόννησος γύρισε οριστικά σελίδα – Ορκίστηκε ο Δημήτρης Πτωχός με ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας

Η Πελοπόννησος γύρισε οριστικά σελίδα στο παρελθόν. Η Περιφέρεια επιτέλους με όραμα και σχέδιο που το εκφράζει η εποχή του Δημήτρη Πτωχού που ξεκίνησε σήμερα με την ορκωμοσία του  στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, στη θέση του Περιφερειάρχη έδειξε πως και μπορεί και της πρέπει και της αξίζει να πάει μπροστά και να γίνει όπως ο ίδιος ανέφερε μια Περιφέρεια πρότυπο

Οι κανόνες για γιορτές με ασφάλεια – Ο ΙΣΑ εφιστά την προσοχή στην πρόληψη αναπνευστικών λοιμώξεων και ατυχημάτων

 

Κάθε χρόνο κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρατηρείται μεγάλη αύξηση τόσο των λοιμώξεων όσο και των ατυχημάτων που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή μας. Ο ΙΣΑ εφιστά την προσοχή στη σχολαστική τήρηση των μέτρων πρόληψης και αποφυγής της μετάδοσης των ιώσεων, ειδικά σε χώρους με συγχρωτισμό. Επίσης καλεί τους πολίτες και ειδικά τις ευπαθείς ομάδες να εμβολιαστούν για κορονοϊό, γρίπη και πνευμονιόκοκκο εάν δεν το έχουν ήδη κάνει.

Κόρινθος: Κατολίσθηση στη Διώρυγα

 Νέα μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε στη Διώρυγα της Κορίνθου, προκαλώντας ιδιαίτερα ανησυχία για το περιστατικό, καθώς η κατολίσθηση πραγματοποίηθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που εκτελούνται τα έργα

Όπως φαίνεται στο βίντεο  του korinthostv.gr, κομμάτια βράχων και χώμα έπεσαν στη διώρυγα την Παρασκευή (22/12).





Αίγιο: 49χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Έφερε θανάσιμα τραύματα από όπλο

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία  στην Άβυθο Αιγίου, με την είδηση του θανάτου ενός 49χρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του έχοντας πιθανότατα αυτοπυροβοληθεί με όπλοΣύμφωνα με το filodimos.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε φέροντας θανάσιμα τραύματα και όλες οι ενδείξεις κλίνουν στο ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοχειρίας.

Ο ίδιος ήταν πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα διάφορες σοβαρές δυσκολίες και ψυχολογικά προβλήματα. Την υπόθεση ερευνά η Αστυνομία.

 



ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΣΥΑΠΕ

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! με υγεία, με αγώνα, με δύναμη! 

     για ένα πιο φωτεινό  2024

 

"...τα παιδιά να τραγουδούν μες τους δρόμους

          κι η φωνή τους τον κόσμο ν' αλλάξει..."

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 

                         * η ζωγραφιά είναι δημιουργία της Αφροδίτης-κόρης συναδέλφισσας

ΟΣΥΑΠΕ

ΕΥΧΕΣ Εκδοτικός Οίκος Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος








Εκδοτικός Οίκος Σ.Ι. Ζαχαρόπουλος

Κάλαντα των Χριστουγέννων στη Βουλή των Ελλήνων Πρόεδρος της Βουλής: «Η Βουλή των Ελλήνων και το 2024 θα συνεχίσει να υπηρετεί το δημοκρατικό πολίτευμα και να επιτελεί το εθνικό, κοινωνικό και πλούσιο πολιτιστικό της έργο»





Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εορταστική ατμόσφαιρα σήμερα στο Μέγαρο της Βουλής, που πλημμύρισε από κάλαντα, παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια, χορούς και ευχές. Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, υποδέχθηκε στο Εντευκτήριο του Κοινοβουλίου παιδιά από το Νηπιαγωγείο της Βουλής, που τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τις δασκάλες τους, ενώ ακολούθησαν σπουδαστές του Ωδείου «Αθηνά», μέλη της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, της Ένωσης Ζαγορισίων Αθηνών, αλλά και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, που είπαν παραδοσιακά κάλαντα από την Ικαρία, την Αρκαδία και την Ήπειρο. Μάλιστα, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πραστού Αρκαδίας είπαν τα κάλαντα και στα τσακώνικα, το αρχαίο γλωσσικό ιδίωμα, που παραμένει ζωντανό. 

Συναυλία με τους Droulias Brothers | Άγιοι Θεόδωροι (23/12/2023)

 

info@loutraki.gr

Παύλος Μαρινάκης: Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024!


Ευχαριστώ τα παιδιά της «Φλόγας» για την υπέροχη κάρτα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλες και όλους υγεία και όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μπορείτε να παραγγείλετε και εσείς τη δική σας κάρτα ή να στηρίξετε το έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» μέσω του e-shop.

Μάθετε πώς: https://www.floga.org.gr/thelw-na-boh8hsw/

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024!

Παύλος Δ. Μαρινάκης
Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Παύλος Μαρινάκης

Αγρόκτημα Φοίφα: 2024 ευχές για καλές γιορτές!

 


2024 ευχές για τη νέα χρονιά!


Ευχόμαστε από καρδιάς η νέα χρονιά να είναι ένας κήπος ολάνθιστος από υγείααγάπηειλικρίνειααφθονία και ευγνωμοσύνη στις ψυχές μας! 

Χρόνια πολλά, ευωδιαστό, αναγεννητικό και δημιουργικό 2024!


Αγρόκτημα Φοίφα/ReThinkSocialCooperative

ΕΥΧΕΣ AΠO TO ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 


Palladion Rehab | Marketing Dpt

Ευχές Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Βλάσιου Τσιώτου

 

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Συλλυπητήρια επιστολή του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στην Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Τσεχίας

 final_2_12_09 _thinner_4cm_short_new_10 _orkomosia _sketch_3-cblack

 

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 


 

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή στην ομόλογό του Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Δημοκρατίας της Τσεχίας, κυρία Marketa Pekarova Adamova, για την αιματηρή ένοπλη επίθεση στο Πανεπιστήμιο της Πράγας.

 

Στην επιστολή του ο κ. Κωνσταντίνος Τασούλας αναφέρει τα εξής:

Ευχές Δημάρχου | Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

 

info@loutraki.gr

Γ. Ψυχογιός: Ζητάμε από την κυβέρνηση να στηρίξει τους ελαιοπαραγωγούς για τις απώλειες τους λόγω ακαρπίας

 






Κόρινθος, 22 Δεκεμβρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Αποζημιώσεις για την ακαρπία της ελιάς» καταθέσαμε δεκατέσσερις (14) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία του βουλευτή Αχαΐας, Α. Παναγιωτόπουλου.

Η Ερώτηση, αφού κάνει αναφορά στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής, όπως οι διακυμάνσεις του καιρού με υψηλές θερμοκρασίες, για την αγροτική παραγωγή, επικεντρώνεται στις επιπτώσεις για τις ελαιοκαλλιέργειες και την ακαρπία της ελιάς, που φέτος το χειμώνα διαμορφώνουν μια δυσχερή κατάσταση για τους παραγωγούς και τις τοπικές οικονομίες.

Χριστουγεννιάτικο Street Concert και εορταστικές συναυλίες απο τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου - Η πρώτη τη Κυριακή 24 Δεκεμβρίου


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πολυαναμενόμενο Χριστουγεννιάτικο Street Concert της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24  Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο κέντρο του Δερβενίου και συγκεκριμένα στη πάροδο Αδαμόπουλου, δίπλα απο το Street Bar 'Τεχνηέντως".

Ευχές από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

 


 
Ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι στο Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σας εύχονται 
χρόνια πολλά!
 
 
Χάρης Χατζηχαραλάμπους
Διευθυντής Γραφείου Τύπου
 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Πειραιώς 62, 18346 Μοσχάτο

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου | Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα !

 


Anna-Michelle Asimakopoulou