Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ο Στιλ «Χ»άρισε τον πόντο στον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη

Μοιρασιά στην Τρίπολη για Αστέρα και Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ 7-0 την Επισκοπή

 Και λίγα ήταν τα «7» για την ΑΕΚ! 

Γκολ και θέαμα χάρισαν οι παίκτες της ΑΕΚ στους 7.000 φίλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League.

 Εντυπωσιακη η ΑΕΚ νίκησε 7-0 την Επισκοπή  χάρη σε γκολ των Μάνταλου (12', 39', 82'), Μπρέσεβιτς (22', 75'), Μπαρμπόσα (24') και Πλατέλλα (57).

AEK (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Κορδέρο (69' Φαγέ), Ανάκογλου (62' Ζόριτς), Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς (79' Γροντής)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Παπαδήμας (71' Πετράκος), Μποτωνάκης, Δελήμπασης (71' Μανουσάκης), Πυθαρούλης, Δουμάνης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Ράντονιτς (79' Δρακάκης).

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικης

1ος Όμιλος
Παρασκευή (5/12)
Ηρακλής Ψαχνών-Απόλλων 2-1 (14' Παλαιολόγος, 52' αυτ. Κοτσώνης - 55' Κυβελίδης)
Κυριακή (7/12)
Φωστήρας-Ερμιονίδα 1-1 (2' Ράμα - 52' Σιμελίδης)
Αχαρναϊκός-Άλιμος 0-0
ΑΕΚ-Επισκοπή 7-0 (12', 39', 82' Μάνταλος, 22', 75' Μπρέσεβιτς, 24' Μπαρμπόσα, 57' Πλατέλλας)
Δευτέρα (8/12)
15.00: Πανηλειακός-Παναχαϊκή
16.00: Α.Ο. Χανιά-Παναιγιάλειος

 

Βγάζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας η σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για τον προϋπολογισμό;


 Με μεγάλη αγωνιά αναμένονται σήμερα το βράδυ στη Βουλή οι ομιλίες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τις όποιες ολοκληρώνεται η συζήτηση του προϋπολογισμού.

Η κοινοβουλευτική διαδικασία ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης και ολοκληρώνεται με την ονομαστική ψηφοφορία τα μεσάνυχτα.

Τις προηγούμενες μέρες διαφάνηκε με τις ομιλίες βουλευτών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στελεχών της κυβέρνησης το κλίμα έντονης πόλωσης, που θα υπάρξει το επόμενο διάστημα με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις που θα προκύψουν από την συμφωνία για την επόμενη μέρα, άλλα και τη διαδικασία για την εκλογή του νέου πρόεδρου της Δημοκρατίας στις αρχές του νέου έτους.


 Ήδη, από τις ομιλίες των ανεξάρτητων βουλευτών, αλλά και βουλευτών της ΔΗΜΑΡ άλλα και από το κείμενο των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ (Τσούκαλη, Ψυρρα, Φούντα), το οποίο συνυπέγραψαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Π.Τατσόπουλος, Σπ. Λυκούδης, Γρ. Ψαριανός, Β. Οικονόμου και Χρ. Αηδόνης καταδεικνύεται η κοινή γραμμή για ύπαρξη αυξημένης προεδρικής πλειοψηφίας, αλλά και ορισμού ημερομηνίας εκλογών εντός του 2015.
Σε αυτό το πλαίσιο, η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά θα δείξει σε μεγάλο βαθμό τα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τον πρωθυπουργό να ανακοινώνει σήμερα το βράδυ την επίσπευση της διαδικασίας της εκλογής του πρόεδρου της Δημοκρατία για το πρώτο δεκαήμερο Ιανουαρίου διαψεύδονται από το Μέγαρο Μαξίμου.
Η ομιλία του κ. Σαμαρά πρόκειται να περιέχει, όμως, στοιχεία με έντονη κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη στάση του, ενώ πρόκειται να τον κατηγορήσει για το κλίμα πολιτικής αστάθειας που καλλιεργεί. Ο πρωθυπουργός, αναμένεται, συν τοις άλλοις να επιρρίψει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ευθύνες για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, οι όποιοι φοβούμενοι την πολιτική αβεβαιότητα αρνούνται να δώσουν λύση στο ελληνικό ζήτημα.

Από εκεί και πέρα ήδη έχουν πάρει φωτιά τα σενάρια για την ονοματολογία των υποψηφίων για την προεδρία της Δημοκρατίας. Αυτοί που μέχρι στιγμής φέρονται να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Μαξίμου είναι
ο Σταύρος Δήμας, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Παναγιώτης Πικραμένος.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται και ένα όνομα έκπληξη, καθώς υπάρχουν σενάρια τα όποια θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να προτείνει γυναίκα για το αξίωμα του ανώτατου άρχοντα.


newsit

Αγιος Γέώργιος & ΠΑΟ Κουταλάς οδηγούν την κούρσαστη Β Κορινθίας - Η 8η αγωνιστική

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjaNjhhyqQCSo7bQ20zsHW_aZpnNuUv6unOZhumfMwXQitGn7dE2OSFVaM3OdRwCRfoHYJQm0Q9b0Yq6n0qumBW3rnGgGxZv349PKTXbllkaDSvR8fE1ghvR6zUQe_RWoxfO-xKHvCGZofJ/s320/thielaxaiki.jpg

Β1 Κατηγορία
 8η αγωνιστική

 ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡΥΣ.- ΑΟ ΜΑΨΟΥ
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ/ΖΗΣ  1 - 3
ΣΟΦΙΚΟ '05-ΑΟ ΡΟΜΑ  5 - 3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ 6 - 0
ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ -ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 1 - 0
ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ -ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 10 - 1

Στη Βαθμολογία
1 ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 22
2 ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 20
3 ΣΟΦΙΚΟ 20
4 ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 18
5 ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 17...


Β2 Κατηγορία
8η αγωνιστική

ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ -ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ   5 - 1
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  2 - 1
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤ. - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 1 - 2
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -ΑΠΕΣΣΑΣ   3 - 3
ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 0 - 5
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ 0  - 1

Στη Βαθμολογία
1 ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ 22
2 ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 21
3 ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 19
4 Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 17
5 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓ. 15...
 

Χέρι - Χέρι στην κορυφή Ολυμπιακός Άσσου & Ηρακλής Λεχαίου που ξέφυγαν με+ 2 της Δάφνης Εξαμιλίων.

  Με νίκες πέρασαν σήμερα και πάλι , ισόβαθμοι, στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 Κορινθίας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός Άσσου και Ηρακλής Λεχαίου , ξεφεύγοντας στο +2 της Δάφνης Εξαμιλίων μετά το χθεσινό ισόπαλο 1 - 1 με τον  Ισθμιακό   στην έδρα του τελευταίου. Ο Ολυμπιακός Άσσου νίκησε, εκτός έδρας με 1 - 3 τον Σολομό και ο Ηρακλής Λεχαίου στην έδρα του σάρωσε με 5 - 0 την Δάφνη Πουλίτσας.
Στο Κιάτο η Θύελλα Κάτω Διμηνιού και ο Αετός Κρυονερίου, στην κοινή τους έδρα, έμειναν στο 0 - 0  , ενώ ο Σαρωνικός επικράτησε με 3 - 2 επί του Πανευρωστινιακού. Τα Ταρσινά και ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου,μοίρασαν βαθμούς και τέρματα με το σκορ ισόπαλο 1 - 1.  Η Πρόοδος νίκησε με  5 - 2 την Περαχώρα ,ενώ τέλος ο Πανσολυγειακός πέρασε από την έδρα του  Φωκά με το αστρονομικό 0 - 11!!

Η 9η αγωνιστική  

 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ  1 - 1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ  5 - 2
 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ -ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ   3 - 2
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ -ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ  5 - 0
 ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ - ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 0 - 11
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ  0 - 0
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  1 - 3
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 1 - 1 

Η Βαθμολογία 
(Σε 9 αγώνες)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
39-
5
25
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ
39-
7
25
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
36-
7
23
ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ
16-
11
17
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
24-
18
16
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ
19-
11
15
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ
25-
12
14
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
17-
12
12
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
12-
10
11
ΤΑΡΣΙΝΑ '97
18-
18
11
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ.
18-
20
9
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
9-
23
7
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
8-
29
4
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
10-
36
3
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
3-
60
3
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ
12-
26
1

Τον «έπνιξε» στα Πηγάδια


Με πρωταγωνιστή τον Καπετάνο, που πέτυχε δύο γκολ, η Ξάνθη νίκησε 4-2 τον  ΠΑΟΚ στα Πηγάδια και έτσι η διαφορά του «δικέφαλου» από τον Ολυμπιακό μειώθηκε στους 4 βαθμούς.
Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν συνολικά καλύτερη και έφθασε δίκαια στη μεγάλη νίκη επί του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος με τα γκολ των Καπετάνου (6', 89'), Λουσέρο (47') και Κλέιτον (77'), ενώ τα τέρματα του «δικέφαλου» πέτυχαν οι Αθανασιάδης (38') και Μακ (82').

Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, όπως άλλωστε συνηθίζει στις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Πίεσε την άμυνα του ΠΑΟΚ και ευτύχησε πολύ γρήγορα ν' ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 6ο λεπτό, μετά από βαθιά μπαλιά του Φλίσκα προς τον Καπετάνο, ο τελευταίος νίκησε στο σπριντ τον Τζιόλη και στη συνέχεια πέρασε την μπάλα πάνω από τον Γλύκο, που βγήκε από την εστία του για να προλάβει τα χειρότερα, αλλά δεν τα κατάφερε.
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την άμυνα των γηπεδούχων για να φθάσει στην ισοφάριση. Στο 29' οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους. Τότε, ύστερα από φάση διαρκείας, όπου ο Περέιρα ελίχθηκε ωραία από τα αριστερά, βγάζοντας στον Γκολάσα, τελικός αποδέκτης ήταν ο Τζανδάρης, που σούταρε άστοχα μέσα από την περιοχή.
Η πίεση της ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίστηκε και η προσπάθεια καρποφόρησε στο 38', όταν μετά από έξοχο «τακουνάκι» του Γκολάσα από τα δεξιά, ο Κίτσιου στη συνέχεια πάσαρε στον Αθανασιάδη, που με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Κυριακίδη.
Στην επανάληψη η Ξάνθη μπήκε και πάλι πιο δυνατά και κατάφερε ξανά να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ. Στο 47ο λεπτό, μετά από σέντρα του Μπέρτου από τα δεξιά, ο Καπετάνος πήρε την κεφαλιά από τον Παπαδόπουλο και ο Λουσέρο με ιδανικό τελείωμα νίκησε τον Γλύκο. Για μια ακόμη φορά η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη άρχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα, ψάχνοντας για την ισοφάριση.
Η προσπάθεια αυτή δημιούργησε κενά στην άμυνα και η Ξάνθη τα εκμεταλλεύτηκε. Στο 77' ύστερα από ξαφνική αντεπίθεση, ο Κλέιτον βγήκε απέναντι από τον Γλύκο, και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-1. Το γκολ αυτό «αφύπνισε» τον ΠΑΟΚ, που βγήκε στην επίθεση για ν' ανατρέψει το σκορ.
Στο 82ο λεπτό κατάφερε να μειώσει όταν, μετά από σέντρα του Ρατς, ο Παπαδόπουλος βρήκε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κυριακίδη, έγιναν κόντρες και ο Μακ από κοντά διαμόρφωσε το 3-2, αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλή για το «δικέφαλο», καθώς στο 89' ο Καπετάνος βγήκε στην αντεπίθεση και διαμόρφωσε με έξοχο πλασέ το τελικό 4-2.
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46' Παπαστεριανός), Φλίσκας, Κλέιτον (79' Μπαξεβανίδης), Γούτας, Καπετάνος (90' Ομπόντο), Καρυπίδης.
ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Ρατς, Τζιόλης, Βίτορ, Κάτσε (57' Μακ), Γκολάσα, Τζανδάρης (80' Μάρτενς), Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης (57' Σαλπιγγίδης), Περέιρα.

 Οι «πράσινοι» παίζουν με τον Αστέρα στην Τρίπολη (19:30) και θα έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν τους «ερυθρόλευκους».
Κατά τα άλλα, το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας έχει κοινή ώρα έναρξης στις 17:15 και αφορά τις αναμετρήσεις: Νίκη Βόλου - Καλλονή, Παναιτωλικός - Πανιώνιος και ΟΦΗ - Λεβαδειακός.

Η Βάρδα γκρέμισε τη Μανωλάδα από την κορυφή την οποία "έπιασαν" Παναργειακός και Καλαμάτα

  varda_omada2
Με νίκες συνέχισαν Παναργειακός  και Καλαμάτα και πλέον συγκατοικούν στην κορυφή του 3ου ομίλου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής, εκμεταλλευόμενοι την ήττα της Δόξας Νέας Μανωλάδας στο Ηλειακό ντέρμπι.
Στην Ηλεία η Δόξα Νέας Μανωλάδας έχασε  στην έδρα της, στο  Ηλειακό ντέρμπι, με 1 - 2 από την γειτονική της ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας. Η Δόξα έδωσε στο 52΄προβάδισμα με αυτογκόλ στους φιλοξενούμενους , ισοφάρισε στο 75', οι οποίοι πήραν την νίκη με ευστοχο πέναλτι του Ζάκοφ στο 85'. Αποτέλεσμα της ήττας της Δόξας,  να περαάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας, Παναργειακός και Καλαμάτα με τις εκτός έδρας νίκες τους με σκορ 0 - 1, αμφότερες επί Αχαϊκής και Αστέρα Μαγούλας αντίστοιχα.  Τα τέρματα των 2 πρωτοπόρων σημείωσαν για τον Παναργειακό στο 46΄ ο Πούτσι και γιά την Καλαμάτα ο Δημητριάδης στο 51. Επιπλέον πρέπει να σημειώσουμε ότι στην Μαγούλα σημειώθηκαν επεισόδια στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών της Καλαμάτας και του Αστέρα, για τον  οποίο στο 92' ο Τσούπρος έχασε τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει , καθώς ο Σκαρλάτος έσωσε κυριολεκτικά εξ επαφής το σίγουρο γκολ.
 Τέλος στα Μέγαρα ο Βύζας και ο Α.Ο Λουτρακίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρμαστα, με τον ΑΟΛ να είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα με απαραβίαστη εστία.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αστέρας Μαγούλας – Καλαμάτα 0-1
Αχαϊκή – Παναργειακός 0-1
Βύζας Μεγάρων – ΑΟ Λουτράκι 0-0
Δόξα Νέας Μανωλάδας – ΠΑΟ Βάρδας 1-2
Ζακυνθιακός – Μανδραϊκός 5-1 
Ερμής Κιβερίου – Αιολικός 1-4 
ΑΟ Κύμης – Παναρκαδικός 0-3 ά. α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Παναργειακός
9
18 - 4
20
Καλαμάτα
9
12 - 5
20
Αιολικός
8
19 - 6
19
Δόξα Νέας Μανωλάδας
9
9 - 3
18
ΑΟ Λουτράκι
8
8 - 0
16
Πανελευσινιακός
8
11 - 8
15
ΠΑΟ Βάρδας
9
12 - 13
12
Παναρκαδικός
8
11 - 13
11
Ζακυνθιακός
8
12 - 12
9
Βύζας Μεγάρων
8
6 - 9
8
Ερμής Κιβερίου
8
4 - 8
7
Αστέρας Μαγούλας
9
7 - 14
6
Αχαϊκή
9
7 - 17
6
Μανδραϊκός
8
5 - 12
4
ΑΟ Κύμης
8
1 - 18
-3

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στο Βόλο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 14.59, 26 χιλιόμετρα δυτικά του Βόλου. Το εστιακό βάθος είναι στα 10χλμ,, γεγονός που έκανε τη δόνηση ιδιαίτερα αισθητή στη Λαμία, τον Βόλο, τη Λάρισα, τη Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τη Λιβαδειά ακόμα και τη Κατερίνη. .
Ο εν λόγω σεισμός είναι μέρος της σεισμικης δραστηριότητας που έχει ξεκινήσει από νωρίς σήμερα το πρωί. Χαρακτηριστικά στος 6.15 σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε ο πρώτος σειμός μεγέθους 3.4 ρίχτερ. Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 27χλμ. δυτικά του Βόλου και 38χλμ. νοτιοανατολικά της Λάρισας. Το εστιακό βάθος της δόνησης υπολογίζεται στα 2χλμ.
Να τονίσουμε ότι οι σεισμολόγοι  είναι ψύχραιμοι και παρακολουθούν τη σεισμική δραστηριότητα της περιοχής, με προσοχή. Ως τώρα δεν έχουν αναφερθεί ζημιές, ενώ οι μετασεισμοί είναι λίγοι.

Ντέρμπι στην Ηλεία. Δοκιμασίες εκτός για Παναργειακό , Λουτράκι , Καλαμάτα

http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20130719/engine/newego_LARGE_t_1041_106038237_type11291.jpgΕνδιαφέρονται παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, στον 3ο όμιλο, και βρίσκονται σε εξέλιξη , όπου  ξεχωρίζει , το ντέρμπι της Ηλείας, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Δόξα  Νέας Μανωλάδας και τον  γειτονικό της, ΠΑΟ Βάρδας
Την ίδια ώρα  η Αχαϊκή αντιμετωπίζει τον Παναργειακό. Η Καλαμάτα δοκιμάζεται στη Μαγούλα απέναντι στον τοπικό Αστέρα, ενώ ο Ερμής Κιβερίου φιλοξενεί τον Αιολικό. Ο Βύζας Μεγάρων θέλει να συνεχίσει το θετικό του σερί και απέναντι στο Λουτράκι. Το Σάββατο ο Ζακυνθιακός σκόρπισε τον Μανδραϊκό με το ευρύ 5-1 (4' Νίκου, 31' και 45' Μπαρμπαρούσης, 72' Καραμαλίκης, 89' Πέττας  - 52' Μπεγκλετζής).



Η 9η  Αγωνιστική
Ζακυνθιακός - Α.Ο. Μανδραϊκός 5 - 1
Αχαϊκή -Παναργειακός
Κύμη -Παναρκαδικός 0 – 3 α. α.
Αστέρας Μαγούλας- Καλαμάτα
Βύζας Μεγάρων -ΠΑΟ Λουτρακίου
Δόξα Ν.Μανολάδας -ΠΑΟ Βάρδας
Ερμής Κιβερίου -Αιολικός
Ρεπό ο Πσανελευσινιακός