Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ περιοδείες του Αντώνη Κλαδούχου

Η Κίνηση Πολιτών & ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος απόψε βρίσκεται από τις 8:00 μμ στις Βρυσούλες στο καφενείο κ. Ευφραιμόπουλου και στις 9:00 μμ στην Κορφιώτισσα στο καφενείο κ. Πανουτσόπουλου και αύριο Παρασκευή στις 8:30 μμ θα βρίσκεται στο Μελίσσι στο καφενείο κ. Αλεξόπουλου παρουσιάζοντας τις θέσεις του συνδυασμού του

Παρουσίαση του Βιβλίου του Νίκου Καρακάση, Βασιλιάς ΙΚΕΛΟΣ


Παρουσίαση του Βιβλίου του Νίκου Καρακάση, Βασιλιάς ΙΚΕΛΟΣ
Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου • 7:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.

Ελευθερουδάκης Κέντρο Αθήνα.
Πανεπιστημίου 17
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Δήμητρα Δημητροπούλου, Διδάκτορας της Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
Κώστας Καρακάσης, συγγραφέας
Πάνος Σταθόγιαννης, συγγραφέας

Συντονίζει τη συζήτηση και διαβάζει αποσπάσματα η Νίνα Κουλετάκη

Ελευθερουδάκης
Πανεπιστημίου 17, 6ος όροφος

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί η ''ΚΟΡΙΝΘΙΑ SPORTS''

Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορεί στα περίπτερα της Κορινθίας, η νέα εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα, ''ΚΟΡΙΝΘΙΑ SPORTS'', με ανάλυση όλων των αγώνων, όλων των κατηγοριών, των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου του Νομού, συνεντεύξεις, αφιερώματα και πολλά άλλα.

Παρουσίαση Συνδυασμού Δημήτρη Σκούρα στο Δερβένι (24/9) και στο Ξυλόκαστρο (26/9)



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Υπερκομματικός Ενωτικός Συνδυασμός ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
με υποψήφιο Δήμαρχο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΡΑ

Την Παρασκευή 24/9/2010 στις 7 το βράδυ στο καφενείο του κ. Παπασταμόπουλου στο Δερβένι, θα ανακοινώσει τις βασικές αρχές του Συνδυασμού μας και υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Την Κυριακή 26/9/2010 στις 7 το βράδυ στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο (περιοχή Σύθα), θα ανακοινώσει τις βασικές αρχές του Συνδυασμού μας και υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Η συμμετοχή σας μας τιμά ιδιαίτερα και μας δυναμώνει.
Σας περιμένουμε

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010»


Χθες βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκος, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 2ης Πανελλήνιας Έκθεσης «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010», που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Κορινθίας, συνοδευόμενος από τους  Νομάρχες  Κορινθίας και Αργολίδας και υποψήφιους  Αντιπεριφερειάρχες  Πελοποννήσου κ. κ. Νίκο Ταγαρά και Βασίλη Σωτηρόπουλο, καθώς και τους υποψηφίους συμβούλους  Αλέκο Κέζα, Γιώργο Γεωργακόπουλο, Κώστα Λέγγα, Μαριλένα Σούκουλη ,Ηλία Ανδρικόπουλο, Σταύρο Στέφα, Σπύρο Παπαθεοφάνους, κ.α

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΣ: «Βρόγχος για τη δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση η μετατάξη προσωπικού»

Υπό την προεδρεία του Δημήτρη Δράκου συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη στην Αθήνα το Διοικητικό Συμβουλίο της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος. Βασικά θέματα στην ατζέντα της συνεδρίασης ήταν η Κατάρτιση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Περιφερειών και το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη σύσταση και λειτουργία της «Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας».
Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο πρόεδρος της Ε.Ν.Α.Ε. κ. Δημήτρης Δράκος, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση με θέμα: «Σχέδια προεδρικών διαταγμάτων για τους Οργανισμούς των Περιφερειών». ¨

Τα εγκαίνια της έκθεσης «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010»

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, από τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη και τον υφυπουργό Περιφερειακής ανάπτυξης κ Ντίνο Ρόβλια τα εγκαίνια της 2ης Πανελλήνιας έκθεσης του Επιμελητηρίου Κορινθίας «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2010».

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ … ”ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ”


Άρθρο : της Μαριλένας Σούκουλη
Υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου
με τον Συνδυασμό «Δυνατή Πελοπόννησος»

Σήμερα περισσότερο από ποτέ καλούμαστε, ως ενεργοί πολίτες να αναλάβουμε με τόλμη το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στο καθένα μας, ώστε όλοι μαζί να αντιπαρέλθουμε αποτελεσματικά τα φαινόμενα αδράνειας και ιδιοτέλειας που κατατρέχουν την καθημερινότητας μας και μας οδήγησαν ως Έθνος σε ένα ιστορικό αδιέξοδο.