Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Δεν είναι Ολαντ-ρέου… Είναι κάτι χειρότερο… Ολαντ-ζέλος!

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

Ο κ. Ολάντ αρνήθηκε την συνάντηση με Τσίπρα, λόγω πρωτοκόλλου της Γαλλικής Προεδρίας, ωστόσο βρήκε χρόνο για μια προσωπική επαφή με τον εκπρόσωπο του 13% τον κ. Βενιζέλο!
Επειδή τα λόγια τα δικά μου είναι πολύ μικρά για να σχολιάσουν την ακόμα μεγαλύτερη μικρότητα του νέου Προέδρου της Γαλλίας, θα τα γράψω με τα «δικά σας» λόγια, όπως τα αλίευσα στο διαδίκτυο…
«Οι αστοί τρομάζουνε και κάστρα φτιάχνουνε», αν και...........
τα πάντα είναι θέμα "Πρώτο-κώλου» σύντροφοι!
Και μπορεί ο Ολάντ να αποδείχτηκε Ολαντρέου, ωστόσο αν εκείνος γνωρίζει από πρωτόκολλα και δευτερόκολλα, εμείς γνωρίζουμε από γαλλικά.
Όπως είπε και ο κύριος Τσίπρας: "Mπορεί να μην σας φοβίσαμε αλλά σίγουρα σας ξαφνιάσαμε"! Ωστόσο μια απαισιόδοξη φωνή μουρμούρισε σχεδόν απελπισμένα… «Σιγά μην συναντούσε τον Τσίπρα που τους χάλασε την σούπα. Ζωντανό θέλουν να τον φάνε… Δεν μπορούν να τον χωνέψουν με τίποτα!!!
Ο Ολάντ όπως κάθε άνθρωπος άλλωστε θα συναντήσει, την «μοίρα» του...Δηλαδή τον Βαγγέλαρο… Τι να του πει αυτός που έγραψε το μνημόνιο (Βενιζέλος); Κύριε Ολάντ έγραφα ότι να ναι και τώρα το μετάνιωσα; Αν μη τι άλλο ο μορφονιός ο Μιχαλιός δεν το διάβασε καν…
Τελικά η Ευρώπη αρχίζει να καταλαβαίνει ότι βρέθηκε κι άλλος μεγάλος εκφραστής ενός επικίνδυνου Σοσιαλισμού, ωστόσο εγώ ο Ελληνάρας έχω να απαντήσω «Τι παραπάνω θα περίμενε κανείς από τον Ολαντ-ρέου… Οι Γάλλοι Σοσια-ληστές είναι το ίδιο διεφθαρμένοι με τους Έλληνες ομολόγους τους… Τι Άννα, τι Σενγκολέν…
Άλλος επισημαίνει πως πήρε τις σχετικές οδηγίες από τη Μέρκελ και θέλει να συζητήσουν με τον Μπένι τις λεπτομέρειες.
Μια πολύ καλή συλλογιστική είναι η εξής: «Αν ο Ολάντ αρνήθηκε επειδή ο Αλέξης τον απεκάλεσε Ολαντ-ρέου, έπραξε καλώς. Αν ο Αλέξης τον απεκάλεσε Ολαντ-ρέου επειδή ο Ολάντ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ αρνήθηκε να τον δεί, τότε ο Αλέξης έπραξε καλύτερα!
Η Αγγελική αναρωτιέται πικρόχολα… είναι που κάποιοι πίστεψαν ότι με τον Ολάντ… θα πάνε ΟΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ… Και ο
Χρήστος απαντάει: «Αυτό αποκλείεται να γίνει.....το θέμα δεν είναι ούτε αριστερό ούτε δεξιό ούτε αριστεροδέξιο, απλά πρέπει άπαξ διά παντός απαξάπαντες να καταλάβουμε ότι τα χρήματα πού παίρνουμε πρέπει να τα τιμάμε.
Και εφόσον οι πειραματισμοί θα μας οδηγήσουν στο χάος, ας ψηφίσουμε τους έμπειρους και δοκιμασμένους .Τον κύριο Βενιζέλο για παράδειγμα, που όλος του ο καημός είναι ότι δεν πρόλαβε στην κυβέρνηση Παπαδήμου να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος, με μόνο σκοπό να κατοχυρώσει την πληρωμή των τοκογλύφων. Αυτό δλδ που είχε υποσχεθεί στο Εurogroup στις 20 Φεβρουαρίου!!!!
Η εμπειρία είναι εγγύηση! Προτείνω τον Μητσοτάκη που διαθέτει άφθονη. Εξάλλου οι έμπειροι και σχεδόν υπέργηροι πολιτικοί που ο ελληνικός λαός τιμά με την ψήφο του τόσα χρόνια κρατούν στα στιβαρά τους χέρια το τιμόνι της χώρας και την οδηγούν με ασφάλεια. Άσε που ο Τσίπρας θέλει να κυβερνήσει μόνος του... Ολομόναχος, ο ΣΥΡΙΖΑ ως γνωστόν δε διαθέτει βουλευτές και στελέχη με εμπειρία... Έρημη Ελλάδα... Τα νιάτα του ανεπάγγελτου υιού Βαρβιτσιώτη δεν είδα να προβληματίσουν τους ιθαγενείς. Αλίμονο στις χώρες που τρέμουν τα φρέσκα μυαλά...
Μήπως έχει δίκιο τελικά ο ποιητής που γράφει ότι θα ανησυχούσε αν ο Ολάντ έβλεπε τον Τσίπρα… Αρκετά αεροπλάνα και υποβρύχια έχουμε!
Α, ΚΑΙ για να μην ξεχνιόμαστε. Ο Πουρκουάς δεν είναι Ολαντ-ρέου… Είναι κάτι ακόμα χειρότερο… Ολαντ-ζέλος!

Ετοιμάζονται για μάχες ξανά στην Πάτρα - Νέα συγκέντρωση των κατοίκων - Έφυγαν άρον-άρον οι μετανάστες από την "Πειραϊκή - Πατραϊκή"

Δε λένε να κοπάσουν οι αντιδράσεις του κόσμου για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Η δολοφονία του 30χρονου Έλληνα, για την οποία κατηγορούνται παράνομοι μετανάστες, ξεχείλισε το ποτήρι της οργής!

Η κατάσταση δε φαίνεται να εκτονώθηκε, ούτε μετά τα χθεσινά επεισόδια, για τα οποία έγιναν 5 συλλήψεις και 22 προσαγωγές ενώ άφησαν πίσω, 15 τραυματίες σύμφωνα με το PatrasTimes.

Ο Δήμαρχος Πατρέων δεσμεύτηκε ότι θα συζητηθεί το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που γίνεται τώρα.
Στις 18:00 ήταν το σημερινό ραντεβούν των κατοίκων, που διαμαρτύρονται για τους μετανάστες στην περιοχή.

Στο μεταξύ, σε κλοιό προστασίας βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, καθώς υπάρχουν φόβοι για επίθεση από αντιεξουσιαστές.
Το μεσημέρι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών της Πάτρας τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν στα χθεσινά επεισόδια, για να τους αποδοθούν κατηγορίες και στη συνέχεια να απολογηθούν στον ανακριτή.
Δείτε το βίντεο από το dete.gr



Έφυγαν και οι τελευταίοι μετανάστες απ' την Πειραϊκή Πατραϊκή

ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: "Αλαζονικό είναι επειδή ανέβηκαν τα ποσοστά σου, να μιλάς στο διεθνές κοινό, όπως στο κομματικό σου ακροατήριο"

Η κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο το ΠΑΣΟΚ και πάλι... απαντάει.
«Απ' ό,τι έμαθα με περισσή αλαζονεία λέει ότι, παρά το 13% που έχει, μιλάει εξ ονόματος όλου του ελληνικού λαού». Αυτή ήταν η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα που πυροδότησε και πάλι την κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Και έτσι το απόγευμα ήρθε και η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ που κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για αλαζονική στάση.
«Ελπίζουμε ο κ. Τσίπρας να αντιληφθεί γρήγορα τη διαφορά μεταξύ της εσωτερικής πολιτικής αντιδικίας και της ανάγκης στο εξωτερικό η Ελλάδα να εμφανίζεται με μια ενιαία φωνή για την αποτελεσματική υπεράσπιση των συμφερόντων του ελληνικού λαού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
     Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «αλαζονικό δεν είναι να μη μεταφέρεις στο εξωτερικό τις εσωτερικές κομματικές αντιδικίες αλλά να νομίζεις ότι, επειδή ανέβηκαν τα ποσοστά του κόμματος σου, μπορείς να μιλάς στο διεθνές κοινό σαν να μιλάς στον σκληρό πυρήνα του κομματικού σου ακροατηρίου».
      Επιπλέον, τονίζεται ότι αυτό βλάπτει τη χώρα «γιατί θυσιάζει στο βωμό φευγαλέων εντυπώσεων, τον στρατηγικό στόχο της χώρας, να μείνει ασφαλής μέσα στη ζώνη του ευρώ και να ξαναβρεί την οικονομική της αυτοδυναμία χωρίς ύφεση, ανεργία και μειώσεις μισθών και εισοδημάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τον κάλεσε για να του τα ψάλλει! - Τα άκουσε ο Τσίπρας στη Γερμανία

Ο Τσίπρας «ζητιάνος, θαρραλέος, λαϊκιστής κι απεγνωσμένος» - Τι γράφουν οι Γερμανοί


newsit.gr

8χρονος Κύπριος παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι

Ο Ανδρέας Χατζηνικολάου 8 ετών από την Κύπρο στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής ερασιτεχνών στο σκάκι
Παγκόσμιος πρωταθλητής στο σκάκι, στην κατηγορία του, αναδείχθηκε οκτάχρονος παίκτης από την Κύπρο. Πρόκειται για τον Ανδρέα Χατζηνικολάου, μαθητή της β’ τάξης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δερύνειας, παιδί εκτοπισμένων από τον Καραβά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σκακιστικού Ομίλου Αμμοχώστου, μετά τις συνεχείς επιτυχίες του στην Κύπρο, ο μικρός Ανδρέας κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία των οκτώ χρονών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού ερασιτεχνών που έγινε στη Χαλκιδική.

Είναι η πρώτη φορά κατά την οποία Κύπριος μαθητής καταφέρνει να πετύχει κάτι τόσο εντυπωσιακό σε διεθνές επίπεδο. Ο Ανδρέας Χατζηνικολάου το 2010 και το 2011 κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα εκπροσωπούσε επάξια την Κύπρο σε διάφορα διεθνή πρωταθλήματα. Τον περασμένο Μάρτιο κατέκτησε την πρώτη θέση στο Παγκύπριο Τουρνουά Φιλίας και την πρώτη θέση στον Παγκύπριο διαγωνισμό λύσης σκακιστικών προβλημάτων.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκακιού ερασιτεχνών έλαβαν μέρος άλλοι δύο Κύπριοι σκακιστές, ο Σολωμός Ισαάκ και ο Χάρης Χατζηκωνσταντίνου οι οποίοι κατέλαβαν την τρίτη και δεύτερη θέση στις κατηγορίες 12 και 14 χρόνων, αντίστοιχα.
newsit.gr

Δημήτρης Αβραμόπουλος..Ημέρα τιμής και μνήμης η επέτειος σήμερα της θυσίας του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη,.


Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, για τα έξι χρόνια από την θυσία του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, έκανεουθη δήλωση:
«Ημέρα τιμής και μνήμης η επέτειος σήμερα της θυσίας του Σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, έξι χρόνια μετά τον ηρωικό  θάνατό του, κατά την άσκηση της αποστολής του.
 Η ηρωική πράξη του έστειλε ένα μήνυμα γενναιότητας, αυταπάρνησης και αποφασιστικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας, απέναντι σε κάθε  απειλή ή επιβουλή  της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας.
Στεκόμαστε όλοι, σήμερα, με σεβασμό στη μνήμη του. Και, επικαιροποιώντας το βαθύτερο νόημα της θυσίας του, διαβεβαιώνουμε ότι, σε πείσμα της ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας που έχει προκαλέσει η οικονομική κρίση, δεν θα υποστείλουμε την σημαία του καθήκοντος, της εθνικής αξιοπρέπειας και του χρέους προς την Πατρίδα.
 Εγγυητές αυτής της εθνικής αποστολής, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τα άξια στελέχη τους, που, σε πείσμα των δυσκολιών της εποχής, κρατούν υψηλά το αξιόμαχο, το φρόνημα και την ετοιμότητά τους.  
 Και κοντά τους, σύσσωμος ο ελληνικός λαός, που τις αγκαλιάζει με εμπιστοσύνη, υπερηφάνεια και αγάπη».

Η επικίνδυνη ανεπάρκεια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Η εκλογική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είναι προφανές ότι οδηγεί τον πρόεδρο και πολλά στελέχη του σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού, αμετροέπειας, αλαζονείας και αντιφάσεων.
Αυτή η αμετροέπεια, καθώς και ο «μικρομεγαλισμός», του εκφραστή των «μαγικών λύσεων» μεταφέρθηκαν προκλητικά από τον κ. Τσίπρα και στην Ευρώπη.
Ο κ. Τσίπρας, αποδεικνύοντας έμπρακτα πόσο επικίνδυνος είναι, εξαπέλυσε επίθεση στο νέο Γάλλο πρόεδρο, οι θέσεις του οποίου είναι τόσο ξεκάθαρες υπέρ της Πατρίδας μας. Ενώ ο Αντώνης Σαμαράς αναζητά συμμαχίες στο εξωτερικό, ο κ. Τσίπρας, με μια απίστευτη αλαζονεία, καταστρέφει αυτές τις συμμαχίες και οδηγεί τη χώρα μας στην απομόνωση.
Η περιοδεία του, τόσο στη Γαλλία όσο και στη Γερμανία, κατέληξε  σε ένα πρωτοφανές «φιάσκο». Και ο κ. Τσίπρας πληροφορήθηκε δια ζώσης ότι, ο κίνδυνος για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και η απειλή της απομόνωσης δεν είναι μια επινόηση των εχθρών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Απέδειξε έμπρακτα  ότι  το δίλλημα των εκλογών της 17ης Ιουνίου «ευρώ ή δραχμή», «Ευρώπη ή απομόνωση», δεν είναι μπλόφα, αλλά απολύτως πραγματικό.
Οι λεονταρισμοί του κ. Τσίπρα, έπληξαν σοβαρά την εικόνα της χώρας στο διεθνές περιβάλλον και ενέτειναν το αίσθημα της αναξιοπιστίας και της αβεβαιότητας για την επόμενη ημέρα.
Συμπερασματικά η στάση του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου απέδειξε ότι:

Η FYROM προκαλεί και πάλι την Διεθνή Κοινότητα


Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο, όπου η Σκοπιανή ηγεσία δεν μπόρεσε να πετύχει αυτό που ήθελε, η κυβέρνηση της FYROM προκαλεί και πάλι την Διεθνή Κοινότητα, στήνοντας ένα νέο άγαλμα της Μακεδονικής δυναστείας, αυτή τη φορά του Φιλίππου Β΄, στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.
Η κυβέρνηση Γκρούεφσκι οφείλει να γνωρίζει ότι και αυτή η προκλητική ενέργεια δεν πρόκειται να της αποδώσει τίποτα. Αντίθετα θα επιτείνει την απομόνωση του καθεστώτος και θα κάνει ακόμη πιο ορατά τα στοιχεία της μισαλλοδοξίας, της φαιάς προπαγάνδας και της αδιαλλαξίας, που χαρακτηρίζουν την πολιτική του».

Έλληνας ευρωβουλευτής στριμώχνει τον Farage

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε ΟΛΟΙ. Και όταν λέμε ΟΛΟΙ, εννοούμε ΟΛΟΙ !!!!!! Ο Γιώργος Παπανικολάου σπάει στην Ευρωβουλή την ομερτά των δραχμολάγνων και των "επιστημόνων" - κηρύκων της πτώχευσης της χώρας. Αρκετά με τα παπαγαλάκια της δυστυχίας ! Ως εδώ ήταν. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ :

Αντώνης Σαμαράς “Europe needs a new growth orientation.

 
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ είχε, σήμερα, μεταξύ άλλων, κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Eurogroup και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, καθώς και με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ κ. Βίλφριντ Μάρτενς.
Προσερχόμενος στη Σύνοδο του ΕΛΚ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης:

“Europe needs a new growth orientation. In my country, recession and unemployment really have devastated effect on our social fabric and our social cohesion. Therefore, the results of the decisions that Europe will have to make in June on growth are crucial for Europe and critical for Greece”.

«Η Ευρώπη έχει ανάγκη από ένα νέο αναπτυξιακό προσανατολισμό. Στη χώρα μου η ύφεση και η ανεργία έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα στον κοινωνικό ιστό και στην κοινωνική συνοχή.
Τα αποτελέσματα των αποφάσεων, που θα ληφθούν στην Ευρώπη για την ανάπτυξη, τον Ιούνιο, είναι κρίσιμα για την Ευρώπη. Είναι κρίσιμα για την Ελλάδα».

Έκτακτο : Προετοιμασία για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αποκαλύπτει το Reuters



Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Reuters συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες κάθε χώρας για να αντιμετωπιστεί η περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ . Αναλυτικά το Reuters αναφέρει :

Αξιωματούχοι της ευρωζώνης συμφώνησαν ότι κάθε χώρα της ένωσης πρέπει να ετοιμάσει ένα ξεχωριστό σχέδιο έκτακτης ανάγκης, για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να αποφασίσει να εγκαταλείψει το ενιαίο νόμισμα.

Τα παραπάνω αναφέρει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δύο αξιωματούχους της ευρωζώνης.

Η συμφωνία αυτή επιτεύχθηκε στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Eurogroup Working Group που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και διήρκεσε μία ώρα.

Εκτός από την επιβεβαίωση που ήρθε από τους δύο αξιωματούχους, το Reuters επικαλείται στο δημοσίευμά του και memo που κατήρτισε ένα από τα κράτη-μέλη, με λεπτομέρειες τις οποίες θα πρέπει να εξετάσουν οι χώρες της ευρωζώνης.

Το EWG αποτελείται από αξιωματούχους που προετοιμάζουν τις συναντήσεις των υπουργών Οικονομικών καθώς και από το δ.σ. του προσωρινού ταμείου διάσωσης της ευρωζώνης, EFSF.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ :
http://www.reuters.com/article/2012/05/23/eurozone-greece-idUSB5E8FA02P20120523

ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ: Η ιστορία του αποκλεισμού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τα ΜΜΕ , έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές.


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ
«Η ιστορία του αποκλεισμού εκπροσώπων είτε βουλευτών είτε πολιτευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από ενημερωτικές και ειδησεογραφικές εκπομπές των πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών, έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές.
Με εξαίρεση ελαχιστότατες περιπτώσεις είτε καναλιών είτε δημοσιογράφων-συντονιστών που τιμούν τη δεοντολογία, η πλειοψηφία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ εννοεί να μην σέβεται όχι μόνο τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής, αλλά ούτε καν την ετυμηγορία του ελληνικού λαού στις εκλογές της 6ης Μαΐου.
Σήμερα επικοινώνησα προσωπικά με τους Γενικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές Ειδήσεων- Ενημέρωσης των καναλιών που μας έχουν αποκλείσει ή υποβαθμίζουν τις συμμετοχές μαςγια να τους επιστήσω την προσοχή με βάση και τις οδηγίες του ΕΣΡ.
Λυπάμαι που καταφεύγω σε αυτή την ανακοίνωση, γιατί 45 χρόνια στη μάχιμη δημοσιογραφία δεν ήθελα ποτέ να είναι οι Νόμοι και οι Οδηγίες ή οι διαμαρτυρίες που θα μου επέβαλλαν να κάνω τη δουλειά μου.
Ζητώ τη συμπαράσταση και την κατανόηση των επαγγελματιών δημοσιογράφων για αυτά τα αυτονόητα που ζητώ εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος θα περιοδεύσει τη Λέσβο τη Πέμπτη 24 Μαΐου 2012, μαζί με τον υπ. Βουλευτή της νήσου Σπύρο Γαληνό.
Τον Πάνο Καμμένο θα συνοδεύει στη περιοδεία του και ο Εκπρόσωπος του Κινήματος και βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.