Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου: Ποιοι συμμετέχουν – Χειρόφρενο σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ

 Απεργία 10 Ιουνίου: Ποιοι συμμετέχουν - Χειρόφρενο σε ΜΜΜ, δεδμένα τα πλοία 

Απεργία 10 Ιουνίου: Σε 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση προχωρά η ΓΣΕΕ την Πέμπτη , μαζί με την ΑΔΕΔΥ, την ΠΝΟ και τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας, Πειραιά, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που όπως αναφέρουν «καταργεί και σαρώνει δικαιώματα και κατακτήσεις  αιώνων των εργαζομένων».

Πιο αναλυτικά, στην 24ωρη απεργία προχωρούν την Πέμπτη 10 Ιουνίου το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τα τρόλεϊ και το τραμ, ενώ τα μπλε λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια από τις 9:00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ, ενώ και τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια.

Απίστευτο παγκόσμιο ρεκόρ: Γυναίκα γέννησε 10 παιδιά στη Νότια Αφρική

 Αποκάλυψη «Ε.Τ»: Η καραντίνα δεν έφερε τον... πελαργό - Μειώθηκαν οι γεννήσεις 

Έσπασε το παγκόσμιο μια 37χρονη γυναίκα στη Νότια Αφρική η οποία κυοφόρησε οχτώ παιδιά κι εν τέλει γέννησε δέκα.  Η Gosiam Tamara Chithol έγινε η πρώτη στον κόσμο που το καταφέρνει.

Όπως αναφέρει το africanews.com η 37χρονη γέννησε 7 αγόρια και 3 κορίτσια με καισαρική τομή. Το ζευγάρι είχε δηλώσει νωρίτερα στο τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ήταν σοκαρισμένο από την εγκυμοσύνη  της γυναίκας καθώς περίμενε οχτάδυμα.