Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΡΕΠΑΝΗΣ


ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΣΑΚΗ
KAI TO ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΧΑΡΟΥΛΑ Η ΡΕΜΠΕΤΙΣΣΑ
 

Το 2-0 τον κοίμισε, αλλά δεν το πλήρωσε...to πέρασμα απ΄τη Πλατεία - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 - 2



Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, ο θύτης και το θύμα δύσκολα αλλάζουν… Ετσι έγινε και στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου με τον Αντώνη Πετρόπουλο να επιστρέφει στην ενδεκάδα και να βρίσκει δίχτυα μετά από 7 μήνες , όπως είχε κάνει τελευταία φορά στη Superleague στο 3-0 των «πράσινων» επί των κυανέρυθρων στο ΟΑΚΑ στις 8 Απριλίου.
Τότε, λοιπόν, ο «Πετρογκόλ» είχε μπει αλλαγή και είχε σκοράρει δις κατά της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Την Κυριακή (2/11) ξεκίνησε βασικός αντί του Τοτσέ και στο 24' ήταν ο παίκτης που με προσωπική ενέργεια και σουτ άνοιξε το δρόμο για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη.
Και ήταν φύσει αδύνατον να φύγουν οι «πράσινοι» χωρίς το τρίποντο από το άντρο του Πανιωνίου, από τη στιγμή που υπήρχε αυτό το déjà-vu, αλλά και το τέρμα του Λουκά Βύντρα, ο οποίος βρήκε δίχτυα, όπως είχε κάνει στην πρεμιέρα στο 1-0 επί του Λεβαδειακού.
 Βέβαια, στο τέλος δεν «έλειψαν» τα καρδιοχτύπια με δεδομένο πως ο Πανιώνιος δικαιώθηκε για την εικόνα του στο β' ημίχρονο, αλλά και το γεγονός ότι το προβάδισμα του πρώτου ημιχρόνου φάνηκε να ΄χει αποκοιμίσει τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του «Ελέ», λοιπόν, μείωσε στο 78' με τον Ντούνη και έδωσε διάσταση θρίλερ στην αναμέτρηση. Η επιστροφή των «κυανέρυθρων», όμως, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ…
Στην έναρξη του ματς, αν κάποιος ανέμενε πως ο Πανιώνιος θα έμπαινε με ενθουσιασμό στο ματς ως γηπεδούχος, μάλλον διαψεύστηκε. Διότι ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με αποφασιστικότητα, διάθεση, όρεξη και στο 3', μάλιστα, απείλησε την εστία της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Ηταν η φάση, όπου ο Σισοκό έπιασε ωραίο σουτ με τον πορτιέρο των «κυανέρυθρων», Γιαννακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
Το 0-0 παρέμενε με τον Παναθηναϊκό να ελέγχει το ρυθμό. Να ΄χει την κατοχή και να αναζητά τρόπους να διασπάσει την άμυνα του Πανιωνίου και στο 15' το κατάφερε με την μπάλα, όμως, να μην καταλήγει στα δίχτυα. Ηταν η φάση, όπου οι «πράσινοι» αναπτύχθηκαν ορθά με τον Σπυρόπουλο να βγάζει ωραία σέντρα στον Πετρόπουλο, ο οποίος πήρε την κεφαλιά που κατέληξε λίγο άουτ.
Για 20 λεπτά ο Πανιώνιος μόνο αμυνόταν, όμως στο 21' λίγο έλειψε να ανατρέψει τα δεδομένα του ματς. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Γουνδουλάκης με τον Αυλωνίτη να παίρνει μόνος του την κεφαλιά και την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Ηταν η πρώτη απειλή του Πανιωνίου στην εστία του «τριφυλλιού» και επί της ουσίας η έναρξη της επιθετικής δραστηριότητας των γηπεδούχων.
Ο Πανιώνιος άρχισε να ξεθαρρεύει και αυτό όχι μόνο δεν του βγήκε σε καλό, αλλά έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να προηγηθεί. Στο 24', λοιπόν, οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος στο ύψος της μεγάλης τους περιοχής με τους παίκτες του Πανιωνίου να ΄χουν βγει μπροστά και τον Πετρόπουλο να βρίσκει χώρο για αντεπίθεση. Ετσι ο «Πετρογκόλ» προχώρησε και με ωραίο σουτ εκμεταλλεύτηκε το κενό γράφοντας το 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.
Και πριν καλά-καλά συνέλθουν οι Νεοσμυρνιώτες, ήρθε στο 28' ο Λουκάς Βύντρα να δώσει προβάδισμα δυο γκολ στο «τριφύλλι». Ο διεθνής αμυντικός με ασύλληπτο σουτ έκανε πράξη τη διαταγή του Ρότσα από τον πάγκο. «Βρες εστία», του φώναξε ο Αργεντινός τεχνικός και ο έμπειρος άσος το έκανε πράξη… Επιασε ασύλληπτο σουτ και έγραψε το 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.
Και κάπου εκεί σταμάτησε όλη η δράση του ματς τουλάχιστον για το πρώτο 45λεπτο. Το 2-0 έμελλε να μην αλλάξει έως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η είσοδος του Μενδρινού αντί του Κουλουχέρη βοήθησε τον Πανιώνιο κυρίως δημιουργικά. Οι «κυανέρυθροι» κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα και σε δυο περιπτώσεις στο 60' και στο 61' με θύτες τους Αραβίδη και Κολοβό απείλησαν το «τριφύλλι».
Ηταν δυο φάσεις, στις οποίες αν μία είχε ευτυχή κατάληξη, θα άλλαζε, ενδεχομένως, όλη η ισορροπία στο ματς. Διότι σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Πανιώνιος έλεγχε το ρυθμό, είχε την κατοχή και γενικώς ήταν ανώτερος από τον Παναθηναϊκό που είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

Και αφού δεν ήρθε σε εκείνο το χρονικό σημείο το 2-1, ο Παναθηναϊκός ανέβασε παίκτες και πήρε εκ νέου τα ηνία του ματς. Δεν απειλούσε, αλλά δεν έδινε και δικαιώματα στον Πανιώνιο να του κάνει φάση…

Αυτά για περίπου 13 λεπτά, διότι στο 76' ο Πανιώνιος κατάφερε για ακόμα μία φορά να φθάσει με αξιώσεις στην εστία του Παναθηναϊκού με τον Ντούνη να μην καταφέρνει να νικήσει τον Καρνέζη.

Αυτό, όμως, ήταν το προμήνυμα για το τι θα ακολουθούσε δυο λεπτά αργότερα. Στο 78', λοιπόν, οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν για την εμφάνιση τους στο β' ημίχρονο. Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και κατάφερε με σκόρερ τον Ντούνη να μειώσει στο σκορ και να ξαναμπεί στο ματς.

 Η επιστροφή του Πανιωνίου στο ματς, όμως, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ…

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας (89' Σάμαρης), Γουνδουλάκης (74' Καμπάνταης), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46' Μενδρινός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος (88' Σο), Μαυρίας (82' λ.τρ. Χουχούμης), Πετρόπουλος (84' Τοτσέ).
 

Ο Τσίπρας εύχεται επισήμως την χρεοκοπία της Ελλάδας


Απάντηση στην "έκκληση" Τσίπρα προς τον Αντώνη Σαμαρά να απορρίψει την απόφαση του Eurogroup και να οδηγηθεί η χώρα ομαλά σε εκλογές έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
"Είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εύχεται επισήμως τη χρεοκοπία της Ελλάδας και την έξοδό της από την Ευρώπη."
«Η μόνη υπηρεσία που σας μένει πια να προσφέρετε στον τόπο και στη δημοκρατία είναι να μην αποδεχθείτε τη μη λύση που σας προσέφεραν στο Eurogroup και να ανοίξετε τον δρόμο στον λαό μας να δώσει τη λύση με την ετυμηγορία του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας μιλώντας στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίζοντας ο κ. Τσίπρας κάλεσε την κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα με ομαλότητα σε εκλογές. «Για να αναλάβουμε την ευθύνη να προστατέψουμε όσα δεν μπορέσατε και δεν θελήσατε εσείς να προστατέψετε» είπε.

newsit.gr

Νίκησε στα ορεινά η Λυκοποριά

 
Β1 Κατηγορία
9η αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΜΑΨΟΥ 0-3
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ - ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛΕΩΝΩΝ 5-1
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ 1-1
ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06 0-3
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ. ΒΡΥΣΗΣ - ΣΟΦΙΚΟ ΄05 4-2
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 1-2
ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑ 0-1
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 3-1

Στη βαθμολογία του ομίλου σε 9 αγώνες προηγείται η ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 με 23 βαθμούς και ακολουθούν ο Α.Ο ΜΑΨΟΥ με 20 β. η  ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ με 23 β. και η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. με 18 βαθμούς.

Β2 Κατηγορία
9η αγωνιστική
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ - ΑΡΑΤΟΣ Μ.ΒΑΛΤΟΥ 2-6
ΑΠΕΣΣΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 1-3
ΤΑΡΣΙΝΑ '97 - ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ 3-2
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΠΟΖΙΚΩΝ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ - ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 2-3
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 0-3
ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ - ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 0-3
  ΡΕΠΟ ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ

Στη βαθμολογία του ομίλου σε 9 αγώνες προηγείται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ με 22 βαθμούς σε 8 αγώνες και ακολουθεί ο Α. Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ με 19 β. σε 9 αγώνες

O Ηρακλής Ξυλοκάστρου σάρωσε στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας ,εκτός με 4 - 0 τον Πανευρωστινιακό


Α2 Κατηγορία
Αν και δεν έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, με ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, έφτασε να απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά και το εντυπωσιακό 0-4 επί του Πανευρωστινιακού, στο ντέρμπι της Δυτικής Κορινθίας που έγινε στο γήπεδο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" , Δερβενίου..
Αν και στο πρώτο μέρος οι Ροζενιώτες πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση και ήταν πίσω στο σκορ με 0-1 με γκολ του Δεδάκη, στην επανάληψη δεν άντεξαν και οι παίκτες του Θανάση Παπασημάκη, έφτασαν στην εύκολη επικράτηση.
Με 2 γκολ του Κρισάφι και ένα του Παπαδόπουλου, ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, έφτασε τους 21 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα «στραβοπατήματα»των Τενεάτη και Θύελλας Κάτω Διμηνιού.
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ: Γεραρής, Ζίζηλας, Ψαράκος, Καΐτσας Στ. (70’ Γκολφινόπουλος), Ραζής, Κορδούλης, Τόλιας, Τομόρι, Βλάχος, Κατσούλης, Δορλής (25’ Αδαμόπουλος)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Ρουμελιώτης, Καπλάνης, Ραπουσάι, Γιατάρα, Δεδάκης, Τακουμάκης, Κρισάφι (80’ Πιλιαφάς), Σαμανίδης, Αγγελης (75’ Μανώλης), Ντοντάη, Παπαδόπουλος (70’ Ξενόπουλος)

11η αγωνιστική
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ 1-1
ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ Κ. ΔΙΜΗΝΙΟΥ 2-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ - ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 3-1
ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 4-0
ΑΟ ΑΛΜΥΡΗΣ - ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΛΜΥΡΗΣ 2-0
 ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ - ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΙΚΟΥ 2-0
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-4
ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1-2

Η βαθμολογία

1 (1) ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ 26
2 (3) ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 23
3 (5) ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 21
4 (2) ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 20
5 (4) ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 20
6 (7) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ 20
7 (8) Α.Ο. ΑΛΜΥΡΗΣ 18
8 (6) ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 17
9 (9) ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 17
10 (10) ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 14
11 (11) ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 12
12 (12) Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ 8
13 (13) ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 6
14 (15) ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ 6
15 (14) ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 5
16 (16) ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ 1

Ανατροπή με δέκα παίκτες για Πανηλειακό, 2-1 την Κόρινθο - Ο Παναιγιάλειος πήρε "Χ'" στη Ρουβα

«Λειψή» η σημερινή 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της Football League 2, καθώς ο αγώνας Α. Ο. Γλυφάδας - Προοδευτική θα διεξαχθει αύριο Δευτέρα ελέω Κυπέλλου.
Στο μεγάλο ντέρμπι στον Πύργο, ο Πανηλειακός πήρε σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή, 2-1 την Κόρινθο.
Όσοι φίλοι του Πανηλειακού αγνόησαν τη βροχή που έπεφτε καταρρακτωδώς στον Πύργο και πέρασαν το μεσημέρι τους στο γήπεδο, αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω, καθώς ο Πανηλειακός κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή της Κορίνθου, αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.
Η ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει ένα ματς που έμοιαζε χαμένο.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη "Μπάρτσα" καθώς προηγήθηκε μόλις στο 6' με κεφαλιά του Σαμπάνη. Το βαρύ τερέν και οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους παίκτες των δύο ομάδων να προσφέρουν θέαμα και ευκαιρίες στον κόσμο και μοιραία το παιχνιδι πήγε στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Η Κόρινθος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν στο 64΄ο σκόρερ σούταρε από το ύψος του πέναλτι και νικήθηκε από τον Νομικό που έπεσε σωστά στη γωνία του. Και τελικά πλήρωσε αυτή τη χαμένη ευκαιρία και μάλιστα πολύ ακριβά...
Επτά λεπτά αργότερα, στο 71' ο Μήτρου δέχθηκε την πάσα από τον Βλαχόπουλο και με εξαιρετικό πλασέ «κρέμασε» τον Δημαράκη. Το ματς πήρε κυριολεκτικά φωτιά και παρότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 76' λόγω αποβολής του Νομικού, ο Πανηλειακός έψαξε με περισσότερο ζήλο το δεύτερο γκολ. Δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις και ήρωας ήταν και πάλι ο Μήτρου, ο οποίος είδε τη μπάλα να στρώνεται στα πόδια του από διώξιμο των αμυντικών, έπιασε με τη μία το σουτ λίγο έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα γνωρίζοντας βέβαια την αποθέωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού τίμησε τον προπονητή της Κορίνθου Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος πέρσι καθόταν στον πάγκο της ομάδας του Πύργου.
Πανηλειακός (Στέλιος Γιαννακόπουλος): Αθανασόπουλος, Κουλός, Λούγκος, Σαραμαντάς, Κολόκας, Νομικός, Σαλαπάτας, Βλαχόπουλος, Κοτσόκολος, Καραχάλιος, Κυριακίδης.
Κόρινθος (Σωτήρης Αντωνίου): Δημαράκης, Κατσίκης, Φίλης, Ματεντζίδης, Παππάς, Σπυρόπουλος, Μπεχλιβανόπουλος, Λουμπαρδέας, Σαμπάνης, Τσουβαλτσίδης, Νικολόπουλος.
 
Ο Παναιγιάλειος του Νίκου Κουρμπανά διατήρησε την πρωτιά, ωστόσο έχασε την ευκαιρία να πάρει το έκτο συνεχόμενο «τρίποντο», μετά το 2-2 με τον Ρούβα στην Κρήτη, καθώς ο Ρούβας ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0, σε ένα ματς πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο Ρούβας κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Παναιγιάλειο, αποσπώντας του το βαθμό της ισοπαλίας στη Γέργερη Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τους Μεσσαρίτες, οι οποίοι ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να μαζέψουν για πρώτη φορά φέτος την μπάλα από τα δίχτυα τους και μάλιστα δύο φορές! Ο Μπούνας στο 30’ και ο Αργυρόπουλος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, δύο λεπτά αργότερα, έβαλαν μπροστά στο σκορ τους Αιγιώτες που φάνηκε να «κλειδώνουν» το τρίποντο, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ρούβα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Οι γηπεδούχοι, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος και όχι μόνο ξαναμπήκαν στο ματς με κεφαλιά του Ανυφαντάκη στο 61΄, αλλά σκόραραν οι Ανυφαντάκης και Ανωγειανάκης με εξαιρετικό μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ στο όριο της περιοχής του Ανωγειανάκη, έφεραν το ματς στα ίσια πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί (65΄).
Ρούβας (Αντώνης Δρακόπουλος): Λυράκης, Σεντεμέντες, Ιερωνυμάκης (53’ Φουκαράκης), Ανυφαντάκης, Τζιράκης, Κορδονούρης, Πετράς, Ανωγειανάκης (82’ Έκλεμανς), Ταβλαδωράκης, Κίτσος, Γκάτσης (77’ Κεφαλούκος).
Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς):
Μπαλτιμάς, Θεοφανόπουλος, Σανδραβέλης, Σούλης, Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος (74’ Παπαδόπουλος), Γκοτσούλιας (67’ Μπουλούμπασης), Αργυρόπουλος, Μπούνας, Λαζανάς, Σκαρτσίλας (81’ Διαμαντόπουλος).
 
Στους έξι βαθμούς από την κορυφή  διατηρήθηκε ο Αστέρας Μαγούλας μετά το ... στείρο  0-0 με τα Χανιά. Την ευκαιρία να μειώσει την απόστασή του από την κορυφή της Football League 2 στους τέσσερις βαθμούς είχε ο Αστέρας Μαγούλας. Η ομάδα της Ελευσίνας με τον Παναιγιάλειο να μην έχει πάρει τη νίκη επί του Ρούβα, «κόλλησε» στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στα Χανιά, χάνοντας δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της για διάκριση.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ: Μητσέας, Ιατρού, Στρατομήτρος, Μπιμπίρης, Τριάντος (60' Κορνελάτος), Μπούγιας (60' Αλεξίου), Έβερετ (78' Πάλλας), Δημητριάδης, Χρυσάφης, Μπέχλης, Κούκας.
ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Μαρκαντωνάκης, Μπαρτζίδης (90+1' Μπαρτσίδης), Μποχώνης, Κέρι (69' Μποτωνάκης), Ψυχουντάκης, Πυθαρούλης, Ζντράτκοβιτς, Δουμάνης, Γωνιωτάκης (58' Πάγκαλος), Βουρβαχάκης, Καμπλιώνης.
 
Την ίδια ώρα που ο Φωστήρας έφευγε με τους βαθμούς της νίκης από την Επισκοπή (2-0).
Η ομάδα του Ταύρου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στην πρώτη της… επίσκεψη στα καρέ του Κελαϊδή με τον Δωροβίνη στο 21’. Στο 34’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Κοζανίδη, ο οποίος έκανε το σουτ, ο Μπότος απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε νέο σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε άουτ.
Στο 76’ η Επισκοπή απείλησε και πάλι με τον Κοζανίδη να εκτελεί το φάουλ, ο Σελινιωτάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους για το τέρμα της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα να αφήνουν κενά στα μετόπισθεν, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Φωστήρας στο 95’ με τον Τασούλη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος): Κελαϊδής, Ψωμάς, Μπαμπουλάκης, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης, Κοζανίδης, Σελινιωτάκης, Τζέκος, Μαραθιανός.
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Κόπελας, Πεταυράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης, Κούτρος, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Κάμπας

Τέλος ο Αχαρναικός πήρε εκτός εδρας "τριποντό στα χαρτιά" επί του Εθνικού Αστέρα λόγω παραίτησης της ομάδας της Καισαριανής από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE 2.

Τα αποτελέσματα  6ης Αγωνιστικής
Αστέρας Μαγούλας - Α.Ο. Χανιά    0 - 0
Ρούβας - Παναιγιάλειος                   2 - 2
Επισκοπή - Φωστήρας                     0 - 2
Πανηλειακός - ΠΑΣ Κόρινθος        2 - 1
Εθνικός Αστέρας - Αχαρναϊκός      0 - 3 α.α.
AO Γλυφάδας - Προοδευτική        15:00 3 - 12
Ρεπό η Καλαμάτα

Η Βαθμολογία

1. Παναιγιάλειος

5

10-2

16

2. Αχαρναϊκός

6

12-5

12

3. Αστέρας Μαγούλας

5

7-4

10

4. Πανηλειακός

6

11-10

10

5. Επισκοπή

5

12-8

9

6. Κόρινθος

6

7-6

8

7. Φωστήρας

5

6-4

8

8. Προοδευτική

5

8-6

6

9. Καλαμάτα

5

3-3

6

10. Γλυφάδα

5

6-11

5

11. Χανιά

5

7-10

4

12. Ρουβάς

6

5-10

4

13. Εθνικός Αστέρας

4

0-15

-2

Ερμιονίδα και Χαλκίδα στην κορυφή του 7ου όμιλου - Το Πανόπουλο πέρασε με τεσσάρα από την Τρίπολη

Ερμιονίδα-Παρνασσός 5-0
7ος ομίλος

Στον 7ο όμιλο, η  ΑΕ Ερμιονίδας συνέτριψε με 6 - 1 τον γείτονα της Πορτοχελιακό, ενώ με το ευρύ 4 – 0 επιβλήθηκε η Χαλκίδα επί του Παρνασσό. Οι δύο νικήτριες ισοβαθμούν στο ρετιρέ του ομίλου.  Στο πόντο τους πρωτοπόρους, ακολουθεί ο Πέλοπας που επικράτησε με 2 - 0 στο Κιάτο του Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου, ενώ ο Μανδραϊκός και ο Παναργειακός έμειναν στη λευκή ισοπαλία . Αύριο Δευτέρα, ο Πανελευσινιακός φιλοξενεί τον Πανναυπλιακό.

Η 7η αγωνιστική
Πέλοπας Κιάτου-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 2-0
Χαλκίδα-Παρνασός                                      4-0
Ενωση Ερμιονίδας-Πορτοχελιακός              6-1
Παναργειακός-Μανδραϊκός                          0-0
Πανελευσινιακός-Πανναυπλιακός      03/12 15:00
Ρεπό ο Α. Ο. Λουκισίων

Η βαθμολογία



6ος ομίλος

Στον 6ο όμιλο, ο ΠΦΟ Πανόπουλου νικηφόρα πέρασε και από την Τρίπολη όπου «άλωσε» με το ευρύ 4 – 0 τον Παναρκαδικό, και οδηγεί την «κούρσα» με +3 στον 6ο όμιλο, ενώ ο Ατρόμητος Λάππα επικράτησε άνετα με 3 – 0  επί του Εθνικού Μελιγαλά. Ο Πάμισος με τη Δόξα Νέας Μανολάδας έμειναν στη λευκή ισοπαλία , ενώ η Αχαϊκή , το τοπικό ντέρμπι επέτυχε την πρώτη της νίκη με 1 -0 απέναντι στον Εθνικό Σαγέικων. Τέλος, η Εράνη Φιλιατρών εσημείωσε το πρώτο της «τρίποντο» επικρατώντας με 3 – 2 του Διαγόρα Βραχνέικων.

Η 6η αγωνιστική
Ατρόμητος Λάππα-Εθνικός Μελιγαλά       3-0
Πάμισος-Δόξα Νέας Μανολάδας               0-0
Αχαϊκή-Εθνικός Σαγέικων                          1-0
Εράνη Φιλιατρών-Διαγόρας Βραχνέικων   3-2
Παναρκαδικός-ΠΦΟ Πανόπουλου              0-4
Η Βαθμολογία
( Σε 6 αγώνες)