Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο Δήμαρχος Ηλίας Ανδρικόπουλος επισκέφθηκε Δερβένι και Ροζενά

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται
Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και τα μέλη του συνδυασμού «Ομόνοια» επισκέφθηκαν εχθές την τοπική κοινότητα Δερβενίου , όπου περπάτησαν στους δρόμους της περιοχής και συνομίλησαν με τους κατοίκους. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα Ροζενά όπου σε ομιλία του αναφέρθηκε  για το σημαντικό έργο της δημοτικής αρχής αυτή τη θητεία που βασίστηκε στη διαφάνεια, την εντιμότητα, τη συλλογικότητα και τη συνεργασία . 

 Τελειώνοντας, ζήτησε την εμπιστοσύνη του κόσμου για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Βλάσης Τσιώτος επισκέπτεται την Πέμπτη την Ρίζα (19:00) και το Καμάρι (20:30).

ananeotikisinergasia.gr

Μεγάλη συγκέντρωση στο Ξυλόκαστρο του υποψηφίου Δημάρχου Σπύρου Καραβά ( ΦΩΤΟ)


Στο κατάμεστο από κόσμο  θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" , στο Ξυλόκαστρο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με το συνδυασμό "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ" Σπύρος  Καραβάς παρουσίασε το πρόγραμμά του για την εξωστρέφεια και την επανεκκίνηση του Δήμου και τους υποψηφίους της Π. Ε. Ξυλοκάστρου.

Μεταξύ άλλων  κατά την ομιλία του , ο κ. Καραβάς ανέφερε ότι "Η κοινή αγωνία και το ειλικρινές ενδιαφέρον πολλών νέων ανθρώπων με διάθεση και γνώσεις, αλλά και μεγαλυτέρων με εμπειρία, από κάθε γωνιά του τόπου μας, γέννησε την αυτοδιοικητική πρόταση «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» για το Δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης.

Είμαστε μια αυτόνομη αυτοδιοικητική πρόταση που επιδιώκουμε
τη συμμετοχή, τη στήριξη και τη συνεργασία όλων ανεξαιρέτως
των δημοτών, των συλλόγων,των κοινωνικών κινημάτων και φορέων,
όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου μας καθώς και όλων των κομμάτων, χωρίς, όμως, να έχουμε κομματικές εξαρτήσεις.
Αγωνιζόμαστε για την επανεκκίνηση του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης,
σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα συγκριτικά
πλεονεκτήματά μας και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες, με σεβασμό στο
περιβάλλον και την αισθητική του τόπου μας.
Σας ζητώ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 να εμπιστευτείτε τους «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» και να στηρίξετε το συνδυασμό μας και
τους υποψηφίους του.Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε αποφασισμένοι
να γυρίσουμε σελίδα. Κοιτάμε με δυναμισμό και αισιοδοξία το μέλλον και αγωνιζόμαστε να υπηρετήσουμε εσάς και το Δήμο μας. Θέλουμε. Μπορούμε. Θα τα καταφέρουμε!"
ΕΙΚΟΝΕΣ: ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

H ολοήμερη περιοδεία του Γιώργου Δέδε στην ορεινή και δυτική Κορινθία .


Σε εγκάρδιο κλίμα αποδοχής και στήριξης πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε, σε χωριά της ορεινής και Δυτικής Κορινθίας.

Ανανεωτική Συνεργασία Τσιώτος Βλάσης 11 μέρες για τις Δημοτικές Εκλογές 2019...

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται



ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Δ. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Υποστηρίζουν στα χωριά του Ξυλοκάστρου την υποψηφιότητα Π. Νίκα για τον επόμενο Περιφερειαρχη Πελοποννησου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, Ï‡Î±Î¼Î¿Î³ÎµÎ»Î¬ÎµÎ¹Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Επισκέψεις στα χωριά  Ζεμενό,Στύλια,Παναρίτι,Θροφαρί, Μάννα,Ρέθι  του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης πραγματοποίησαν υποψήφιοι περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ" με υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα . Στις συγκεντρώσεις αυτές παρέστει πλήθος κόσμου που   ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ τον Παναγιώτη Νίκα ως τον επόμενο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου...
Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, άτομα κάθονται

Περιοδεία Πέτρου Τατούλη σε Κόρινθο και Κιάτο


Από την Κορινθία όπου περιόδευσε χθες ο Πέτρος Τατούλης με τους συνεργάτες του εστάλη το μήνυμα της νίκης . Το κλίμα στους δρόμους, στα καφενεία και στα «πηγαδάκια» της Κορίνθου και του Κιάτου ήταν ανθρώπινα ζεστό και πολιτικά ένθερμο. 

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων - Τετάρτη 15 Μαΐου


Κόρινθος, 15 Μαΐου 2019

Γιώργος Δέδες - ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

Πρόγραμμα επισκέψεων υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων  - Τετάρτη 15 Μαΐου  

Συνεχίζουν το πρόγραμμα επισκέψεών τους σε χωριά του Νομού Κορινθίας οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων για την Τετάρτη 15 Μαΐου έχει ως εξής:
Δάφνη (19:30) – Καστράκι (20:00) – Μποζικά (20:30) – Γονούσα (21:00) – Τιτάνη (21:30)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κωνσταντίνα Νικολάκου «Δίνουμε υπεραξία στο πολιτισμικό προϊόν της Οιχαλίας με το Ψηφιακό Πάρκο Πολιτισμού»


Αποτέλεσμα εικόνας για Ψηφιακού Πάρκου Πολιτισμού στο Δήμο ΟιχαλίαςΤην ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 του έργου της «Δημιουργίας Ψηφιακού Πάρκου Πολιτισμού στο Δήμο Οιχαλίας με χρήση σύγχρονων τεχνολογιών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας», προϋπολογισμού 271.400 ευρώ, ανακοίνωσε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου.
«Δουλέψαμε σκληρά, με σχέδιο, συνεργασίες

Δυστυχώς φτωχύναμαι Μόνο στο Πευκιά του Ξυλοκάστρου Γαλάζια σημαία . Το Δερβένι, η Συκιά το Μελίσσι ,οι Αριστοναύτες και η μαρινες Δερβενίου και Ξυλοκάστρου , χωρίς σημαία..


Συνολικά 515 ελληνικές ακτές,15 μαρίνες και τέσσερα σκάφη αειφόρου τουρισμού κέρδισαν φέτος το διεθνές βραβείο ποιότητας «Γαλάζια Σημαία», τα οποία ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας.

Ολομέλεια ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Stop στην κλήρωση για ΥΕ λόγω καθυστερήσεων

Φρένο στην κλήρωση για περίπου 100 θέσεις ΥΕ λόγω ισοβαθμίας, που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, βάζει, τελικώς, το ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα, συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας με ομόφωνη απόφαση της ελάσσονος Ολομέλειας της Ανεξάρτητης Αρχής, και για τους ΥΕ εφαρμόζονται τα (αναλυτικότερα) κριτήρια που ισχύουν και τις άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης (ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ), με αποτέλεσμα, πλέον, να μην προκύπτουν ισοβαθμίες.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κορινθία επισκέφθηκε χθες ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Μαζί με τους βουλευτές του Νομού Μαρία Θελερίτη, Γιώργο Τσόγκα και Γιώργο Ψυχογιό, κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τον  Συντονιστή κ. Παπασταμόπουλο Γιώργο καθώς και την αναπληρώτρια συντονίστρια της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελένη Φασιλή, ξεκίνησαν την επίσκεψη  από την Νεμέα, το αρχαίο στάδιο και το μουσείο. Συναντήθηκαν με μέλη του συλλόγου οινοποιών και συζήτησαν για τα προβλήματα του κλάδου καθώς την πρόταση των βουλευτών για τη δημιουργία Ινστιτούτου Αμπελουργίας και Οίνου στην Κορινθία, με έδρα τη Νεμέα. .

Ο Σ.Π.Ο.Α.Κ. σε συνεργασία με την ΟΖΟΝ ΜΚΟ ανακοινώνει τον απολογισμό του Α΄ κύκλου έρευνας για τα θαλάσσια απορρίμματα στον Κορινθιακό Κόλπο


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ                                                                             
ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ.Π.Ο.Α.Κ.) «Ο ΑΡΙΩΝ»                     
            Αίγιο, 15 Μαΐου 2019



Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ


Ο πρώτος κύκλος καταμέτρησης και καταγραφής θαλάσσιων απορριμμάτων σε ακτές του Κορινθιακού Κόλπου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι δράσεις καθαρισμού στα 6 επιλεγμένα σημεία - παρατηρητήρια (Ναύπακτο, Ιτέα,  Αλυκή Βοιωτίας, Κόρινθο, Ακράτα και Ψαθόπυργο Αχαΐας) πραγματοποιήθηκαν με την πολύτιμη βοήθεια μαθητών σχολείων και εθελοντών από τις τοπικές κοινωνίες. Ο απολογισμός του πρώτου κύκλου

«ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ: Η Κατάρρευση και η Προοπτική»

Άρθρο του Γιάννη Μανιάτη
στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ"

Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννη μανιάτηΑποκαλυπτικά και πολύ χρήσιμα ιστορικά και πολιτικά τα τελευταία χρόνια. Είχαμε τρεις  καταρρεύσεις και  μια  προοπτική.
Α. Κατάρρευση του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι διακοπές στα κότερα εφοπλιστών, η χλιδή, τα πλουσιοπάροχα ανταλλάγματα διορισμού σε επιφανείς δημόσιες θέσεις, ήρθαν σε συνέχεια του σκανδάλου, «Μανόλο- Παππά» των 120 εκ.€, των βοσκοτόπων του Καλογρίτσα, του σκανδάλου του Θριάσιου, του σκανδάλου των 600 εκ.€  του αερολιμένα των

Πρόσκληση στην τελετή έναρξης και λήξης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χειροπάλης

Email Image

Η Oργανωτική Eπιτροπή του 29ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χειροπάλης και του 22ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χειροπάλης ΑΜΕΑ, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις Τελετές Έναρξης & Λήξης της διοργάνωσης.

29ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης και 22ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης ΑΜΕΑ.
Τελετή Έναρξης:
Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 και ώρα 9:00 π.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος»
Τελετή Λήξης:
Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 09:00 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος»
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα συμβάλει στην υλοποίηση μίας επιτυχημένης διοργάνωσης.

Τη βελτίωση της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης – Γύθειο υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Τριπολη - Σπαρτη - ΓυθειοΤη σύμβαση υλοποίησης της βελτίωσης της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης – Γυθείου υπέγραψε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που θα βελτιώσει το επίπεδο ασφάλειας και άνεσης ενός σημαντικού οδικού άξονα της Πελοποννήσου.  

ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ "Ἐκ διχονοίας ἐρρύη τά φαύλα"

Γράφει ο κ. Απόστολος Παπαφωτίου
Μια παρέα νέων, όλοι πνευματικά παιδιά του Πατρός Νεκταρίου Μαρμαρινού, του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Συνοικισμού (Ιωνίας) Κορίνθου ξεκίνησαν να αποδίδουν θεατρικά μορφές της Ελληνικής ιστορίας, που είχαν ιδιαίτερη συμμετοχή και καθοριστικό ρόλο στη διατύπωση της, κατά τις κρίσιμες περιόδους του Γένους μας.

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ


Τραγικός ο Αλέξης Τσίπρας τις τελευταίες νύχτες της παντοδυναμίας του κάνει απέλπιδες προσπάθειες να ταυτιστεί με το λαό και αγγίζει τα όρια της πολιτικής γελοιοποίησής του. Ο Πρωθυπουργός που υπέγραψε νέο Μνημόνιο, διατήρησε τους λησταρχικούς φόρους του ΕΝΦΙΑ, κράτησε κλειστούς τους λογαριασμούς

ΗΜΕΡΙΔΑ: «Ἡ Ὀρθοδοξία ἀπέναντι στή σύγχρονη ἄρνηση» 18.05.2019


Σε Άργος και Επιδαυρία ο Γιώργος Δέδες, την Τετάρτη 15 Μαΐου

Στην Αργολίδα θα βρίσκεται την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες. Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ», συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων της Αργολίδας, θα ξεκινήσει το πρωί με επίσκεψη στα Φίχτια και στη συνέχεια θα μεταβεί στην πόλη του Άργους.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από στελέχη των «Νέων Δρόμων», θα περιοδεύσει σε κωμοπόλεις και χωριά της Επιδαυρίας και θα ολοκληρώσει το πρόγραμμά του στις 9 το βράδυ, στο Λυγουριό.
Το απογευματινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
(18:00) Νέα Επίδαυρος  - (18:30) Παλαιά Επίδαυρος - (19:30) Αδάμι - (21:00) Λυγουριό

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση για την ομιλία του Πέτρου Τατούλη στην Αργολίδα


πρόσκληση για την ομιλία του  Περιφερειάρχη  Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη  αύριο Τετάρτη 15 Μαΐου και 20:00μ.μ. στην  αίθουσα του Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα Αργολίδας.

neapeloponnisos@neapeloponnisos.gr

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Σπύρος Καραβάς στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός παρουσιάζει το πρόγραμμα του και τον συνδυασμό του

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο
Ο Σπύρος Καραβάς και οι "Ορίζοντες Δημιουργίας" την Τετάρτη 15 Μαΐου, ώρα 8:30 μ.μ. στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός στο Ξυλόκαστρο, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα για την εξωστρέφεια και την επανεκκίνηση του Δήμου μας και τους υποψηφίους του συνδυασμού για το Ξυλόκαστρο!

Σας προσκαλούμε να είστε όλοι εκεί, γιατί ο τόπος μας και θέλει και μπορεί να έχει το μέλλον που του αξίζει!

Ξεκινάμε μαζί! Γυρίζουμε Σελίδα!

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Ηλίας Ανδρικόπουλος την Τετάρτη επισκέπτεται το Ζεμενό, Θρομφαρί και Γελινιάτικα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ÎºÎµÎ¯Î¼ÎµÎ½Î¿Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος και υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού «Ομόνοια»,την Τρίτη 14 Μαίου επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα Δερβενίου(εκλογικό κέντρο), ώρα 19:00, και την τοπική κοινότητα Ροζενών(ταβέρνα κ.Βεσκούκη), ώρα 20:00.

Αυριο ο κ. Ανδρικόπουλος θα επισκεφτεί την Τετάρτη 15 Μαίου την τοπική κοινότητα Ζεμενού(καφενείο κ. Κορωνιώτη), ώρα 19:30, την τοπική κοινότητα Θροφαρίου(καφενείο κ. Τεάζη), ώρα 20:30 και την τοπική κοινότητα Γελινιατίκων(καφενείο κ. Καπλάνη), ώρα 21:00.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

Αύριο η Γιώτα Μπάγκα στην εκπομπή *ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ * με τη Μαίρη Νικολοπούλου στο ΑΧΙΟΝ TV

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Μαιρη Νικολοπουλου και την Γιώτα Μπάγκα, , τα οποία χαμογελούν
Η υποψηφία Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου, με την *ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ * με επικεφαλής υπ. Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη, ΓΙΩΤΑ ΜΠΑΓΚΑ, φιλοξενούμενη αύριο Τετάρτη στην εκπομπή  *ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ * που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου
Στο καναλι ΑΧΙΟΝ TV, στις 22.00.. Μια συνξη που σίγουρα θα συζητηθεί. Μη τη χάσετε!!!

Ανανεωτική Συνεργασία Δ. Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης - Βλάσης Τσιώτος: Πρόγραμμα Περιοδειών - Ομιλιών Συνδυασμού 15-19 Μαΐου


η εικόνα προφίλ του Βλάσης Τσιώτος, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/05/2019
Ώρα 20:30 μ.μ.  ΜΕΛΙΣΣΙ – Καφενείο Αλεξόπουλου
ΠΕΜΠΤΗ 16/05/2019
Ώρα 19:00 μ.μ. ΡΙΖΑ – Καφενείο Γιάννου 
        20.30 μ.μ.  ΚΑΜΑΡΙ – Καφενείο Χαβελέ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/05/2019
Ώρα 10:00 π.μ. Επίσκεψη Συνδυασμού στη Λαϊκή Αγορά Ξυλοκάστρου
        19:00 μ.μ. ΣΥΚΙΑ – Μεζεδοπωλείο Στέκι
        20.30 μ.μ. ΔΡΟΣΙΑ – Καφενείο Παρασκευόπουλου
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/05/2019
Ώρα 19:00 μ.μ. ΛΥΓΙΑ – Καφενείο Νιάρρου
        20.30 μ.μ. ΡΟΖΕΝΑ – Καφενείο Τόλια
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/05/2019
Ώρα 12:00 μ.μ. ΔΕΡΒΕΝΙ – Τουριστικό Περίπτερο
        20.00 μ.μ. ΠΥΡΓΟΣ – Καφενείο Φρόσως