Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Την Πέμπτη το μεσημέρι στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον θρυλικό Σάββα Θεοδωρίδη.

Η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη: Την Πέμπτη (20/8) στη Μητρόπολη 

Το μεσημέρι της Πέμπτης ( 13:00) στην Μητρόπολη θα πουν το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη οι αγαπημένοι του άνθρωποι.

Ος γνωστόν ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού,  Σάββας Θεοδωρίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 85 ετών το απόγευμα της Δευτέρας 17 Αυγούστου.

Σήμερα έγινε γνωστό ότι η εξόδιος ακολουθία  θα τελεστεί την Πέμπτη στις 13:00 στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου η οικογένεια του Ολυμπιακού θα πει το τελευταίο αντίο στον θρυλικό Σάββα Θεοδωρίδη.

 

Συμμετοχή της Eurobank στο Πρόγραμμα Επιδότησης Δόσεων Δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία (Πρόγραμμα Γέφυρα)

 cid:image001.jpg@01D3B23E.64D6EDC0

Αθήνα, 19Αυγούστου 2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Eurobank: Πρόγραμμα Επιδότησης Δόσεων Δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία

 

Η Eurobank στηρίζει, εμπράκτως, τους δανειολήπτες που πλήττονται από την πανδημική κρίση του Covid-19 και συμμετέχει στην υλοποίηση του νέου Προγράμματος του Ελληνικού Δημοσίου για την επιδότηση δόσεων δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία (Πρόγραμμα «Γέφυρα») στο πλαίσιο των κρατικών μέτρων στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τις

Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟΥ.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Σε έναν οργανωμένο και σύγχρονο Δήμο η δημιουργία ενός δημοτικού χώρου ο οποίος θα συγκεντρώνει τον δημοτικό στόλο οχημάτων, θα τον ασφαλίζει από φθορές και κακόβουλες ενέργειες και θα προσφέρει την δυνατότητα ελέγχου και συντήρησης του, αποτελεί μια αυτονόητη αλλά και απαραίτητη υποδομή.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης δεν διέθετε έναν τέτοιο χώρο, με αποτέλεσμα τα δημοτικά οχήματα να σταθμεύουν σε διάφορα σημεία της πόλης απροστάτευτα στις διαθέσεις οποιουδήποτε, προβάλλοντας προς