Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ERASMUS για Υπαλλήλους ΟΤΑ - Δημοσίου: Μέχρι σήμερα οι Φορείς στέλνουν υποψηφιότητες στο ΥΠΕΣ

   

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίζει και για το έτος 2022 το «Βραχυπρόθεσμο Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης – Erasmus for Public Administration» για Δημοσίους Υπαλλήλους των κρατών – μελών με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων τους και της κατανόησης των ευρωπαϊκών οργάνων και πολιτικών.

Το Πρόγραμμα το οποίο

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Στα χέρια μας το λιμάνι της Μαριούπολης» λένε οι Ρώσοι

 https://pbs.twimg.com/media/FQEZ1vjWUAAaorR?format=jpg&name=small 

Υπό ρωσική κατοχή βρίσκεται πλέον το λιμάνι της Μαριούπολης, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Ria Novosti.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής των δυνάμεων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, το μεγαλύτερο λιμάνι της Αζοφικής περιήλθε υπό την ηγεσία τους, μετά την εξουδετέρωση των ουκρανικών στρατευμάτων.

Ψηφιακό θα είναι το Βιβλιάριο Υγείας των παιδιών - Ψηφιοποίηση και του Ατομικού Δελτίου Υγείας

 Ψηφιακό θα είναι το Βιβλιάριο Υγείας των παιδιών - Ψηφιοποίηση και του Ατομικού Δελτίου Υγείας 

Ψηφιακό θα είναι πλέον το Βιβλιάριο Υγείας των παιδιών, όπως ανακοινώθηκε σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Παράλληλα τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ προχωρούν σε ψηφιοποίηση και του Ατομικού Δελτίου Υγείας που απαιτείται για την εγγραφή των μαθητών στο σχολείο, αλλά και στη δημιουργία Μητρώου Εμβολιασμού Παιδιών και Εφήβων.

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Εβδομαδιαίες Προτάσεις 11/4-17/4 2022

  

Free to Run

Δευτέρα, 11/4 στις 23:00 

  

Ντοκιμαντέρ του Πιερ Μόρατ (Γαλλία, 2016). Είναι σχεδόν αυτονόητο σήμερα ότι όποιος θέλει να ασχολη­θεί με το τρέξιμο, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευ­γάρι αθλητικά παπούτσια και την αντίστοιχη θέληση.
Πριν, όμως, από μόλις 50 χρόνια τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Το τρέξιμο θεωρείτο μια υπόθεση αποκλειστικά των ελίτ ανδρών αθλητών, που ανταγωνίζονταν μεταξύ τους στον στίβο. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την άγνωστη ιστορία του κινήματος του τρεξίματος και τον αγώνα για το δικαίωμα στο να τρέχουν ελευθέρα όλοι οι άνθρωποι -ειδικά οι γυναίκες- ενάντια στον συντηρη­τισμό των επίσημων αθλητικών σωματείων. 

 

Γιώργος Ψυχογιός: «Άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Γκούρας σε προσωπικό και μέσα​ ».

  Κέντρο Υγείας Γκούρας Κορινθίας - Αποκεντρωμένη Μονάδα Πρωτοβάθμιας  Περίθαλψης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

11/04/20220

 

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, κατέθεσε σήμερα  ο βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γ. Ψυχογιός, με την οποία ζητά την άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Γκούρας σε προσωπικό και μέσα, προκειμένου να ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες κατοίκων , επαγγελματιών και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.

   Ακολουθεί αναλυτικά η Ερώτηση:

11/04/2022

 

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον κ.  Υπουργό

Υγείας

Θέμα: «Άμεση ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Γκούρας σε προσωπικό και μέσα»

Εκδήλωση Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για το Κλίμα: Ο ρόλος των πολιτών στη διαμόρφωση μιας Πράσινης και Δίκαιης Ευρώπης