Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ντου της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου - Βρέθηκε "οπλοστάσιο" και σε σπίτι μελών της Χρυσής Αυγης στο Βύρωνα

 Μετά από εντολή του ανακριτή πραγματοποιήθηκαν δύο έλεγχοι σε σπίτια σε Αμπελόκηπους και Βύρωνα στο πλαίσιο της έρευνας για τον εντοπισμό του κρυμμένου οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής.
Στο σπίτι στους Αμπελόκηπους, το οποίο έχει νοικιάσει και διαμένει η Ουρανία Μιχαλολιάκου, έγινε έφοδος στις 7.30 το πρωι την ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν η κόρη του αρχηγου της Χρυσής Αυγής και τρεις άνδρες.
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου επέτρεψε να γίνει η έρευνα και παραδέχτηκε ότι το σπίτι είναι δικό της.
Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου βρίσκεται κοντά στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και μια βιντεοκάμερα.
Μετά τον εντοπισμό του μαχαιριού, ο ένας από τους τρεις άνδρες υποστήριξε πως το μαχαίρι ανήκει σε εκείνον και πως η Ουρανία Μιχαλολιάκου δε φέρει καμία ευθύνη.
Οι αντρες της Αντιτρομοκρατικής προσήγαγαν και τους τρεις, και συνέλαβαν τον άνδρα που του ανήκε το μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έχει καταγωγή από το Αίγιο και μπαινόβγαινε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, μόνο έδωσε κατάθεση.
Σε άλλη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής, σε σπίτι στο Βύρωνα βρέθηκε ολόκληρο οπλοστάσιο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την αστυνομία στο ιδιόκτητο διώροφο όπου διαμένουν ένας πατέρας με το γιο του, μέλη της Χρυσής Αυγής και παραγωγοί λαΪκών αγορών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

μια μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, έξι καραμπίνες -δίκανα- με άδεια, πέντε αεροβόλα, ένα μη λειτουργικό περίστροφο, δύο αεροβόλα, 15 μαχαίρια και ένα λάπτοπ.

Οι δύο άνδρες, προσήχθησαν και ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί και γι αυτό είχαν τόσα όπλα στην κατοχή τους.


newwit.gr

"Χαλάζι" από γκόλ στην Β1 και Β2 Κορινθίας

Β1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
2η Αγωνιστική

ΔΑΦΝΗ ΕΞ. 
 ΜΑΨΟΣ 3 - 1








ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓ. 
 ΠΟΣΕΙΔΩΝ 4 - 0







ΑΣ ΛΟΥΤΡ. 
 ΑΙΑΣ 2 - 0







ΣΟΦΙΚΟ 
 ΑΓΙΑΝΝΗΣ 7 - 2







ΑΓΙΟΝΟΡΙ 
 Α.Ο. POMA 10 - 0







ΠΕΡΑΧΩΡΑ 
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11 - 0







ΑΣΤΕΡΑΣ 
 ΑΡΗΣ ΚΟΡ. 2 - 2







Στην βαθμολογία προηγούνται με 6 βαθμους ο Άγιος Γέωργιος ,η Πέραχώρα, η Δάφνη Εξαμιλίων , ο ΑΣ Λουτρακίου και ακολουθεί με 4 ο Αίας Αγιονορίου…

Β2'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
2η Αγωνιστική

Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ 
 ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙ 3 - 2







ΑΡΗΣ ΒΟΧ. 
 ΑΠΕΣΣΑΣ 1 - 2








ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛ. 
 ΚΟΥΤΑΛΑ 5 - 1







ΘΥΕΛΛΑ 
 ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5 - 0







ΛΑΥΚΑ 
 ΤΑΡΣΙΝΑ 1 - 4







ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ 
 ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ
1 - 3






Στην βαθμολογία προηγούνται με 6 βαθμους ο Απέσσας, ο Ασπρόκαμπος , τα Ταρσινά , ενώ ακολουθούν με 3 ο Φωκάς , η Θύελλα Λεοντίου και ο Παμφενεατικός…

Πήραν κεφάλι Κόρινθος' 06 και Τενεάτης Αθικίων στην Α2' Κορινθίας


2η Αγωνιστική

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 
 ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛ.



2 -0




ΑΡΗΣ ΑΡΧ. Κ. 
 ΑΣΣΟΣ



0 - 0




ΚΡΥΟΝΕΡΙ 
 ΣΟΛΟΜΟΣ 0 - 3







ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ. 
 ΕΥΡΩΣΤΙΝΗ 2 - 1







ΤΕΝΕΑΤΗΣ 
 ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 2 - 1







ΣΤΙΜΑΓΚΑ 
 ΠΡΟΟΔΟΣ 2 - 1







ΠΡ. ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ 
 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 1 - 1







ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ 
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧ. 1 - 2




H Βαθμολογία
( Σε 2 αγώνες)








ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 6
ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 6
ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ  4
 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ  4
 ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ  4
 ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 3
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ  3
ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ  3
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ  3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ  2
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ  2
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ  1
) ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ. ΒΑΣ. 1
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ  0
 ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 0
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ -5

Ο Παναργειακός πέρασε από την Κόρινθο και μαζί με Αχαϊκή και ΑΕ Καραϊσκακης έχουν το απόλυτο

Ο Παναργειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής του 4ου ομίλου στη Γ΄εθνική καθώς την 3η αγωνιστική, κατάφερε να πάρει τρίποντο (0 - 1) μέσα στην Κόρινθο και με το απόλυτο των βαθμών μοιράζεται το βαθμολογικό "ρετιρέ" μαζί με την Αχαϊκή και την Α. Ε. Καραϊσκάκης που επικράτησαν με το ίδιο σκορ ( 1 - 0) επι του Άρη Αιτωλικού και του ΠΑΟ Βάρδας, αντίστοιχα. Με ευρείες νίκες προχώρησαν ο Μεσσηνιακός ( 5 - 0) επί του Εθνικού Σαγέικων και η Ερμιονίδα ( 3 - 1) επί της Καλαμάτας. Στο Ηλειακό ντέρμπι η Δόξα Ν. Μανωλάδας επικράτησε με 2 - 0 του Πανόπουλου. Ο Παναρκαδικός επικράτησε με 1 - 2 του Πανναυπλιακού στο Ναύπλιο, ενώ ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο αγώνας της Α. Ε. Μεσσολογγίου με τον Ατρόμητο Λάππα.

4ος όμιλος
Κόρινθος – Παναργειακός                                 0-1
ΑΕ Ερμιονίδας – Καλαμάτα                              3-1
Αχαϊκή – Αρης Αιτωλικού                                1-0
ΑΕ Καραϊσκάκης – ΠΑΟ Βάρδας                    1-0
Δόξα Νέας Μανωλάδας – ΠΦΟ Πανόπουλου 2-0
Μεσσηνιακός – Εθνικός Σαγέικων                  5-0
ΑΕ Μεσολογγίου – Ατρόμητος Λάππα           0-0
Πανναυπλιακός – Παναρκαδικός                     1-2

Η Βαθμολογία 
( Σε 3 αγώνες)

1 Παναργειακός              5-0  9
2 Αχαϊκή                         5-1  9
3 ΑΕ Καραϊσκάκης        4-1  9
4 Μεσσηνιακός              7-2  6
5 ΑΕ Ερμιονίδας            6-2  6
6 ΠΑΣ Κόρινθος            4-2 6
7 ΠΑΟ Βάρδας               2-1 6
 8 Μεσολόγγι                 3-2  5
9 Παναρκαδικός             4-3 5
10 Ατρόμητος Λάππα     4-4 4
 11 Δόξα Ν.Μανολάδας 3-3  4
12 Πανναυπλιακός          3-6  0
13 Καλαμάτα                   2-6 0
14 Άρης Αιτωλικού        0-4  0
15 Π.Φ.Ο. Πανόπουλου  0-6  0
16 Εθνικός Σαγέικων      0-9  0

"Ρετιρέ" 2Χ2 για Ολυμπιακό Βόλου , Πανηλειακό και Παναιγιάλειο

Ο Παναιγιάλειος νίκησε με 2 - 0 τον Βύζαντα Μεγάρων κατά την 2η αγωνιστική στο 1ο όμιλο της Football League και "φιγουράρει" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα , μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανηλειακό. Τα τέρματα της ομάδας του Αιγίου πέτυχαν ο Μπούνας στο 6΄ και ο Φλίγκος στο 87΄.
Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης, Ιωάννου (78' λ.τρ. Τ. Παπαδόπουλος), Ακπαρίδης, Μαυρόπουλος (67' Γκούμας), Γκοτσούλιας, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Φλίγκος, Λαζανάς.
Βύζας Μεγάρων: Λούκιτς, Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Αρναρέλης, Λέκκας, Σταμόγιαννος, Μαρίνης (65' Ζάρκος), Μανδύλης, Μπελερής, Ι. Μαζιώτης, Μεϊντι (65' Γκαϊδαρτζής).

Στον Πύργο, ο Πανηλειακός νίκησε 1 - 0  με τέρμα του Καλαϊτζίδη στο 41', την Γλυφάδα
Πανηλειακός: Πίτκας, Θωμόπουλος, Σαραμαντάς, Λίτσος, Κοτσώνης, Νάστος, Λιόσης, Πίγκλα (84' Αποστολόπουλος), Μπιτάνγκ, Καλαϊτζίδης (77' Χαλούλος), Μίλιεβιτς (68' Γανωτής).
Γλυφάδα: Κοτταράς, Δημακάκος (75' Μουστάκης), Νατσούρας, Ευσταθίου (65' Τσίγκας), Σμυρλής, Πικόν, Πορτίγια, Μπάρος, Σονγκό, Γκέζος, Σααβέντρα (85' Παιδάκης).

Σημαντικό "διπλό" πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου που έφυγε με 0 - 3 από την έδρα του Αστέρα Μαγούλας με τέρματα που πέτυχαν στο 4' ο Καπετάνος, στο 69' ο Δεινόπαπας και στο 87' ο Γκούρμα.
Στο 56' αποβλήθηκε ο Αλμίρ του Αστέρα που είχε δοκάρι στο 74' με τον Στρατομήτρο.
Αστέρας Μαγούλας: Κασμερίδης, Στρατομήτρος, Νόνης (65' Κορνελάτος), Κοτίτσας, Πολίτης, Τριάντος, Κάστρο, Μαρτίνεθ (65' Γκόγκας), Αλμίρ, Δημητριάδης, Καπουράνης (65' Στρατάκης).
Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Κατσιαρός, Καρράς, Κωστούλας, Μελίσσης, Ολίσε, Ρόκας, Καπετάνος (78' Γενγκά), Μπρέσκα (63' Κατσίκης), Ακόστα (53' Δεινόπαπας), Γκούρμα.
Ο Ηρακλής Ψαχνών γυρίζει από την Κρήτη με το βαθμό της ισοπαλίας μετά το "Χ" με σκορ 2 - 2 , που απέσπασε στο Ρέθυμνό στο ματς με την Επισκοπή. Η ομάδα της Εύβοιας πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 39΄με τον Κοιλιάρα. Η Επισκοπή έκανε την ανατροπή και πήρε προβάδισμα με τα δύο τέρματα του Γκονζάλες στο 55΄ και στο 62΄. Όμως ο Ηρακλής δεν είχε πεί την τελευταία της λέξη καθώς ισοφάρισε στο 82΄και πάλι με Κοιλιάρα 
Επισκοπή: Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Πουλάκης (36' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης (46' Σεληνιωτάκης), Τζέσι (76' Ανωγειανάκης), Τάντιτς.
Ηρακλής Ψαχνών: Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Στουρνάρας, Λάμπρου, Μπακομήτρος (81' Τριανταφύλλου), Κοιλιάρας, Επιτροπάκης (81' Σπανός), Τσιμότσι, Ντάνιελ (75' Πατσατζόγλου), Κρητικός.
Με ένα πέναλτι του Πάγκαλου στο 52΄ τα Χανιά επικράτησαν 1 - 0 του Φωκικού
ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μπουντόπουλος (76' Βασιλόγιαννης), Τσατσαρής, Παπατζίκος, Πιθαρούλης (61' Μποτωνάκης), Πάγκαλος, Μανωλάς, Λουκίνας, Τσάτσος, Παγώνης.
Φωκικός: Λανζάνο, Άλλα Άλμπι, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας, Αλβάρες, Ράντι, Θέος, Τζέκος, Φράγκος.

Την Παρασκευή ο Φωστήρας και ο Αχαρναϊκός ανεδειχτηκαν ισόπαλοι με τέρματα 1-1 (85' Μακρίδης-74' Γουέλμαν)
Φωστήρας: Μοσχονάς, Ανδρίκος, Κουλιμπαλί, Εμέκα, Κακαράς, Κιμανί, Τεγούσης, Κόντι, Παναγιωτόπουλος, Τασούλης (80' Μακρίδης), Βούζας (80' Σεχολάρι)
Αχαρναϊκός: Βασιλειάδης, Μωυσίδης, Παραράς, Ανδράλας, Προβατίδης, Μανάλης, Νιάρος (Βλάχος 60'), Ντάλας, Μιρτσέτα (80' Αθανασόπουλος), Νεόφυτος, Ογκουνσότο (46' Γουέλκμαν)
 Η 2η αγωνιστική τελειώνει αύριο Δευτέρα με τον αγώνα Καλλιθέα-Παναχαϊκή (16.00, OTE TV)

Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός Βόλου 6
2. Πανηλειακός 6
3. Παναιγιάλειος 6
4. Επισκοπή 4
-------------------------------------------------
5. Ηρακλής Ψαχνών 4
6. ΑΟ Χανιά 3
7. Αστέρας Μαγούλας 1
8. Καλλιθέα 1
9. Παναχαϊκή 1
10. Φωκικός 1
11. Αχαρναϊκός 1
-------------------------------------------------
12. Φωστήρας 1
13. Βύζας Μεγάρων 0
14. Γλυφάδα 0

Με τη… φόρα των Βρυξελλών και στον αστερισμό του Μήτρογλου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 6-0

Μεσημεριανό περίπατο έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Βέροια, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου, που με το τέταρτο φετινό χατ-τρικ του (!),  έφτασε τα 9 τέρματα σε 6 ματς.
Με τη… φόρα των Βρυξελλών, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Εγινε εξαρχής το αφεντικό, απείλησε με τον Φουστέρ (5') και έφτασε στο γκολ με το εξ' επαφής πλασέ του Μήτρογλου στο 8'. Σαβιόλα (14') και Μεντζανί (15') «άγγιξαν» το 2-0 το οποίο ήρθε, τελικά, με κεφαλιά του Μήτρογλου στο 20'.
Μετά το δεύτερο γκολ οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το ρυθμό και έτσι η Βέροια, που εξαρχής δεν έδειξε διάθεση να «ταμπουρωθεί» αλλά δεν μπορούσε και να επιτεθεί, άρχισε σιγά-σιγά να επισκέπτεται τα καρέ του Ρομπέρτο. Εχασε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Καλτσά στο 26', είχε μια καλή στιγμή με τον Μρντάκοβιτς (34') και απείλησε ξανά με τον Ντα Κόστα (36').
Στο ίδιο διάστημα ο Ολυμπιακός είχε ένα σουτ του Σαβιόλα (24') και τη μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι του Αργεντινού στο 32': Το κέρδισε ο Βάις από τον Καλτσά, το απέκρουσε ο Αναστασόπουλος. Τελευταία καλή στιγμή του Ολυμπιακού το άστοχο διαγώνιο σουτ του Χολέμπας (33').
 Το… νωχελικό πρόσωπο του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου, στο οποίο η Βέροια ήταν πιο επιθετική και είχε την καλή στιγμή με την εκτέλεση φάουλ του Καλτσά που απέκρουσε ο Ρομπερτο στο 55'. Ωστόσο, η είσοδος του Κάμπελ αντί του Βάις στο 61' έδωσε νέα πνοή στους «ερυθρόλευκους».
Ο μεσοεπιθετικός από την Κόστα Ρίκα πέτυχε γκολ στο 63' με πλασέ (3-0) και έδωσε την ασίστ για το τέταρτο γκολ που ήρθε από τον Μανιάτη στο 71'. Ενδιάμεσα, Φουστέρ και Χολέμπας είχαν και αυτοί τις δικές τους ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τους πρωταθλητές να ανεβάζουν ρυθμούς.
 Στο τελευταίο 20λεπτο ο Ολυμπιακός συνέχισε τις προσπάθειες και για άλλο γκολ και τελικά όχι μόνο πέτυχε ένα, αλλά δύο σε ένα λεπτό. Το πρώτο, εντυπωσιακό, με τον Μήτρογλου στο 81' και το δεύτερο ένα λεπτό μετά με τον Κάμπελ, μετά από πάσα του Μήτρογλου, για να κλείσει εντυπωσιακά το ματς, με τον Καμπαξή να «χαρίζει» αποβολή στον Παπάζογλου στο 87' (αγκωνιά σε αντίπαλο), ενώ λίγο νωρίτερα ο Μήτρογλου είχε επεισόδιο με τον Αποστολόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Χολέμπας, Μανωλάς, Μεντζανί, Μανιάτης (72' Γιαταμπαρέ), Σάμαρης, Φουστέρ, Βάις (61' Κάμπελ), Σαβιόλα (66' Σέποβιτς), Μήτρογλου.
ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης (73' Ζεζίνιο), Μπάρμπας, Αποστολόπουλος, Οστοϊτς, Καλτσάς, Μπεν, Ντα Κόστα (83' Σεντεμέντες), Μρντάκοβιτς (68' Πλαβούκος).

Κυανόλευκο ξέσπασμα 11 - 2 του Αστέρα Δερβενίου την δεκαετία 70΄ - 80΄ επί του Παννεμεατικού


( Ανταπόκριση του ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΛΟΥ στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

Ένας θρίαμβος του Αστέρα Δερβενίου επί του Παννεμεατικού με το συντριπτικό 11 - 2 , ο οποίος την εποχή εκείνη είχε αγωνιστεί και στην Β' Εθνική κατηγορία

«Πλήγωσε» την πρώην ομάδα του ο Μυργιώτης, αλλά αστόχησε σε πέναλτι - Παννεμεατικός - Αστέρας Δερβενίου 1 - 0 (video)


Με το Μάκη Μυργιώτη να πετυχαίνει ένα γκολ χάρμα ιδέσθαι (να χάνει όμως και τουλάχιστον άλλα 3), στέλνοντας την μπάλα με υπέροχο σουτ στο «Γ» του Λιβανού, ο Παννεμεατικός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Δερβενίου, αλλά για 2η αγωνιστική έχασε ένα … τσουβάλι γκολ, κάτι που τελικά δε στοίχισε.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν, παρά τις όποιες προσπάθειες κυρίως του Μυργιώτη και του Παπουτση.

Η ομάδα του Δερβενίου, μετά τα πρώτα 20 λεπτά, άρχισε να βγαίνει στην αντεπίθεση, απείλησε με κάποιες ενέργειες του Μακρυγιάννη και του Μαστρογιαννόπουλου, χωρίς να δημιουργήσει την κλασική φάση.

Στο 40’ ο Παππάς τροφοδότησε το Μυργιώτη, αυτός «τσίμπησε» την μπάλα, ο Λιβανός τον ανέτρεψε και ο κ. Καρσιώτης, σωστά υπέδειξε το πέναλτι, με τον ίδιο τον παίκτη που το κέρδισε, να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά να σουτάρει άουτ.

Στην επόμενη φάση, ο Παππάς με δυνατό σουτ, ανάγκασε το Λιβανό να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, αλλά με τη συμπλήρωση του 45λέπτου, οι Κυριάκος, Παπουτσής, Μυργιώτης συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος με φοβερό σουτ, έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» των διχτύων των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και φυσικά εξιλεώθηκε για το χαμένο του πέναλτι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, σπατάλησαν πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με το Μυργιώτη, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει το Λιβανό, ο οποίος στην πρώτη έσωσε την ομάδα του, ενώ στην άλλη είδε το πλασέ του επιθετικού της Νεμέας να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Αστέρας, εκτός από κάποιες μεμονωμένες ενέργειες του Μακρυγιάννη, δεν δημιούργησε καμία κλασική ευκαιρία στο ματς και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος, που το σκορ δεν πήρε διαστάσεις.
Η Νεμέα βρέθηκε κοντά στο γκολ και με τους Παπουτσή, Τζα, Τζίνη και Παππά, σπαταλώντας τεράστιες ευκαιρίες για γκολ.
Για τη Νεμέα, κορυφαίος ο Σγούρος, ο οποίος ανάγκασε τον Μπεκιάι σε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος, τεράστια εμφάνιση από τον Κυριάκο, πάρα πολύ καλοί οι Παππάς, Τσιωτάκης και Κωστούρος, ενώ ο Μυργιώτης, αν και σπατάλησε σημαντικές φάσεις, εκτός από το γκολ, δημιούργησε και πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Από τον Αστέρα, καλύτερος όλων ο Μακρυγιάννης, πολλές και θετικές επεμβάσεις από το Λιβανό, ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Βασιλάρης, Μαστρογιαννόπουλος.

Ο διαιτητής Καρσιώτης, για την εμπειρία του, έκανε αρκετά λάθη, εκνευρίζοντας και τις δύο ομάδες.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι, πήραν «τρίποντο» επί του Δερβενίου, μετά από 6 ατυχείς προσπάθειες (3 ισοπαλίες, 3 ήττες).

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Κωστούρος, Κυριάκος, Μαρινός, Σγούρος, Τζίνης, Τσιωτάκης, Παπουτσής (83’ Τζας), Μαρτίνος (89’ Παλυβός), Παππάς, Μυργιώτης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Λιβανός, Πολύζος (49’ Πρίφτης), Μετεβελής, Στεφανάκος (76’ Γκόλγκαρης), Γιαννόπουλος, Βασιλάρης, Κουτρσούλης (83’ Πεθαίνος), Μακρυγιάννης, Αναγνωστόπουλος, Μπεκιάι, Μαστρογιαννόπουλος  

apopsi24.gr

Η ΑΕΚ έχασε τους πρώτους της βαθμούς στη Γ' Εθνική. Έμεινε στο 0 - 0 με το Περιστέρι

Αδικήθηκε και αδίκησε εαυτόν η ΑΕΚ (vds+pics) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ΑΕΚ αδικήθηκε από τη διαιτησία, αλλά αδίκησε και τον εαυτό της με αποτέλεσμα να μένει στο 0-0 στο «Ελ Πάσο» με το Περιστέρι και χάνει τους πρώτους της βαθμούς στη Γ' Εθνική.
Η ΑΕΚ με 5.000 κόσμο στο πλευρό της δεν κατάφερε να νικήσει την ομάδα των δυτικών προαστίων φέροντας ευθύνη και η ίδια… Σίγουρα το κακώς ακυρωθέν γκολ του Πόποβιτς στο 26', το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πλατέλλα στο 45' και κάτι άλλες λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ έπαιξαν το ρόλο τους, όμως αναμφισβήτητα η «Ενωση» δεν ήταν καλή.
Η ΑΕΚ ήταν φλύαρη με την επιλογή Δέλλα να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπρέσεβιτς να κρίνεται εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη, μιας και οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν στα δύσκολα έναν άξιο αντικαταστάτη του Ντακόλ, που δεν ήταν και σε τόσο καλή μέρα.

ΑΟ Περιστερίου: Ψύχος, Βασιλόγλου, Συμεωνίδης, Πλέστης Παναγιώτης, Ποστόλης, Πλέστης Χρήστος (90+' Παναγόπουλος), Χέλμος, Μπέλης (46' Παναγάκης), Χρόνης, Μπούσιος, Συράκος (86' Σαμπράκος). ΑΕΚ: Βούρας, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς (70' Αργυρίου), Τσιρίλο, Ρόβας (90΄Τσεβάς), Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Γροντής (87' Καζβιρόπουλος), Πλατέλλας, Ντακόλ.