Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΕΚ έχασε τους πρώτους της βαθμούς στη Γ' Εθνική. Έμεινε στο 0 - 0 με το Περιστέρι

Αδικήθηκε και αδίκησε εαυτόν η ΑΕΚ (vds+pics) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ΑΕΚ αδικήθηκε από τη διαιτησία, αλλά αδίκησε και τον εαυτό της με αποτέλεσμα να μένει στο 0-0 στο «Ελ Πάσο» με το Περιστέρι και χάνει τους πρώτους της βαθμούς στη Γ' Εθνική.
Η ΑΕΚ με 5.000 κόσμο στο πλευρό της δεν κατάφερε να νικήσει την ομάδα των δυτικών προαστίων φέροντας ευθύνη και η ίδια… Σίγουρα το κακώς ακυρωθέν γκολ του Πόποβιτς στο 26', το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πλατέλλα στο 45' και κάτι άλλες λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ έπαιξαν το ρόλο τους, όμως αναμφισβήτητα η «Ενωση» δεν ήταν καλή.
Η ΑΕΚ ήταν φλύαρη με την επιλογή Δέλλα να αφήσει εκτός αποστολής τον Μπρέσεβιτς να κρίνεται εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη, μιας και οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν στα δύσκολα έναν άξιο αντικαταστάτη του Ντακόλ, που δεν ήταν και σε τόσο καλή μέρα.

ΑΟ Περιστερίου: Ψύχος, Βασιλόγλου, Συμεωνίδης, Πλέστης Παναγιώτης, Ποστόλης, Πλέστης Χρήστος (90+' Παναγόπουλος), Χέλμος, Μπέλης (46' Παναγάκης), Χρόνης, Μπούσιος, Συράκος (86' Σαμπράκος). ΑΕΚ: Βούρας, Τσουμάγκας, Τσουκαλάς (70' Αργυρίου), Τσιρίλο, Ρόβας (90΄Τσεβάς), Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Γροντής (87' Καζβιρόπουλος), Πλατέλλας, Ντακόλ.