Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

«Πλήγωσε» την πρώην ομάδα του ο Μυργιώτης, αλλά αστόχησε σε πέναλτι - Παννεμεατικός - Αστέρας Δερβενίου 1 - 0 (video)


Με το Μάκη Μυργιώτη να πετυχαίνει ένα γκολ χάρμα ιδέσθαι (να χάνει όμως και τουλάχιστον άλλα 3), στέλνοντας την μπάλα με υπέροχο σουτ στο «Γ» του Λιβανού, ο Παννεμεατικός επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Δερβενίου, αλλά για 2η αγωνιστική έχασε ένα … τσουβάλι γκολ, κάτι που τελικά δε στοίχισε.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα, προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν, παρά τις όποιες προσπάθειες κυρίως του Μυργιώτη και του Παπουτση.

Η ομάδα του Δερβενίου, μετά τα πρώτα 20 λεπτά, άρχισε να βγαίνει στην αντεπίθεση, απείλησε με κάποιες ενέργειες του Μακρυγιάννη και του Μαστρογιαννόπουλου, χωρίς να δημιουργήσει την κλασική φάση.

Στο 40’ ο Παππάς τροφοδότησε το Μυργιώτη, αυτός «τσίμπησε» την μπάλα, ο Λιβανός τον ανέτρεψε και ο κ. Καρσιώτης, σωστά υπέδειξε το πέναλτι, με τον ίδιο τον παίκτη που το κέρδισε, να αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά να σουτάρει άουτ.

Στην επόμενη φάση, ο Παππάς με δυνατό σουτ, ανάγκασε το Λιβανό να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, αλλά με τη συμπλήρωση του 45λέπτου, οι Κυριάκος, Παπουτσής, Μυργιώτης συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος με φοβερό σουτ, έστειλε την μπάλα στον «ουρανό» των διχτύων των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς και φυσικά εξιλεώθηκε για το χαμένο του πέναλτι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, σπατάλησαν πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με το Μυργιώτη, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να νικήσει το Λιβανό, ο οποίος στην πρώτη έσωσε την ομάδα του, ενώ στην άλλη είδε το πλασέ του επιθετικού της Νεμέας να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Αστέρας, εκτός από κάποιες μεμονωμένες ενέργειες του Μακρυγιάννη, δεν δημιούργησε καμία κλασική ευκαιρία στο ματς και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος, που το σκορ δεν πήρε διαστάσεις.
Η Νεμέα βρέθηκε κοντά στο γκολ και με τους Παπουτσή, Τζα, Τζίνη και Παππά, σπαταλώντας τεράστιες ευκαιρίες για γκολ.
Για τη Νεμέα, κορυφαίος ο Σγούρος, ο οποίος ανάγκασε τον Μπεκιάι σε απλή αναφορά στο φύλλο αγώνος, τεράστια εμφάνιση από τον Κυριάκο, πάρα πολύ καλοί οι Παππάς, Τσιωτάκης και Κωστούρος, ενώ ο Μυργιώτης, αν και σπατάλησε σημαντικές φάσεις, εκτός από το γκολ, δημιούργησε και πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Από τον Αστέρα, καλύτερος όλων ο Μακρυγιάννης, πολλές και θετικές επεμβάσεις από το Λιβανό, ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Βασιλάρης, Μαστρογιαννόπουλος.

Ο διαιτητής Καρσιώτης, για την εμπειρία του, έκανε αρκετά λάθη, εκνευρίζοντας και τις δύο ομάδες.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι, πήραν «τρίποντο» επί του Δερβενίου, μετά από 6 ατυχείς προσπάθειες (3 ισοπαλίες, 3 ήττες).

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Κωστούρος, Κυριάκος, Μαρινός, Σγούρος, Τζίνης, Τσιωτάκης, Παπουτσής (83’ Τζας), Μαρτίνος (89’ Παλυβός), Παππάς, Μυργιώτης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Λιβανός, Πολύζος (49’ Πρίφτης), Μετεβελής, Στεφανάκος (76’ Γκόλγκαρης), Γιαννόπουλος, Βασιλάρης, Κουτρσούλης (83’ Πεθαίνος), Μακρυγιάννης, Αναγνωστόπουλος, Μπεκιάι, Μαστρογιαννόπουλος  

apopsi24.gr