Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ


 
Πριν από μερικούς μήνες –με αφορμή την τραγωδία στο Μάτι- ο Σύλλογος ‘’Αγκαλιά-ΖΩ’’, είχε κάνει ένα ανοιχτό κάλεσμα στους συμπολίτες μας, για να συζητήσουμε ερωτήσεις και προτάσεις για ‘’το πως και αν’’, είναι προετοιμασμένος ο  δικός μας δήμος σε μια αντίστοιχη φυσική καταστροφή.

Μέσα από έναν γόνιμο διάλογο και με την παρουσία του κ. Μυττά ως εκπροσώπου του δήμου, καταγράψαμε και καταθέσαμε  τα ερωτήματα και τις

«Στο 59,2% η απορρόφηση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου»


https://i0.wp.com/messiniapress.gr/wp-content/uploads/2018/05/messiniapress-pel.jpg?fit=800%2C400&ssl=1 
Σε διευκρίνιση δημοσιεύματος της έγκριτης εφημερίδας «Θάρρος», σχετικά με την πορεία των εκχωρημένων κονδυλίων του ΠΑΑ στις Περιφέρειες, για την καλύτερη κατανόηση των αναγνωστών, διευκρινίζουμε τα εξής.


Την υποψηφιότητα της Μαρίας Σταυροπούλου με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης.



Την υποψηφιότητα της κας Μαρίας Σταυροπούλου με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.
«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω στη Νέα Πελοπόννησο τη Μαρία Σταυροπούλου, η οποία θα ενισχύσει την προσπάθειά μας στη Μεσσηνία και

Με υπογραφή Τατούλη γίνεται πραγματικότητα το σπουδαίο έργο του αθλητικού κέντρου Νεάπολης

https://www.flynews.gr/wp-content/uploads/2018/11/tatoulis-nea-peloponnisos.jpg 
Την προγραμματική σύμβαση για την ανέγερση του αθλητικού Κέντρου Νεάπολης, προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίου ευρώ υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Δήμαρχος Μονεβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.
«Ένα ακόμα σπουδαίο έργο για τη Λακωνία γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε «εξασφαλίσαμε την αναγκαία χρηματοδότηση και όλες τις προϋποθέσεις και το έργο πρόκειται άμεσα να δημοπρατηθεί. Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν της αγαστής, μεθοδικής και υπεύθυνης συνεργασίας μας με τη Δημοτική αρχή και θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της Νεάπολης και της ευρύτερης περιοχής».
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Αντίστροφη μέτρηση για τα Πασχαλινά Τουρνουά του SPORTCAMP!

Email Image

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το SPORTCAMP για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει και φιλοξενεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, τα πολυαναμενόμενα Loutraki Easter Cups σε 3 αθλήματα, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ & Βόλεϊ. Πρόκειται για τα πλέον δημοφιλή τουρνουά ακαδημιών και συλλόγων για παιδιά και νέους/νέες αθλητές/αθλήτριες που συγκεντρώνουν κάθε χρόνο, Χριστούγεννα και Πάσχα συμμετοχές από όλη την Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό. Από το 2012 (χρονιά εκκίνησης των τουρνουά) έως σήμερα, περισσότεροι από 7.500 αθλητές

Τσίπρας-Οριστικοί πίνακες 3Κ: Δίνει τέλος στο «εφιαλτικό σενάριο» -Πότε οι διορισμοί


Τέλος στο εφιαλτικό σενάριο της μετάθεσης των διορισμών των επιτυχόντων της 3Κ/2018 μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές, έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω απαντητικής επιστολής που απέστειλε το Μέγαρο Μαξίμου στους «Ενωμένους Υποψηφίους της 3Κ/2018».
Συγκεκριμένα το πρωθυπουργικό γραφείο, απάντησε στην επιστολή που είχαν στείλει οι υποψήφιοι της 3Κ στον πρωθυπουργό, με την οποία του εξέφραζαν τους φόβους του τόσο για την καθυστέρηση της έκδοσης των οριστικών πινάκων όσο και για το ενδεχόμενο οι διορισμοί των επιτυχόντων να γίνουν μετά τις εθνικές εκλογές.
Στην επιστολή του ο πρωθυπουργός  σύμφωνα με τους «Ενωμένους Υποψηφίους

Πέτρος Τατούλης «Εξασφαλίζουμε την αναβάθμιση του Δικαστηρίου Ναυπλίου»


 https://3.bp.blogspot.com/-QXy4QJWZzII/UJJrLCjh1mI/AAAAAAAAY1M/V_HruH2LymU/s1600/Dikastiko+Megaro+Naupl+03.JPG
Τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με το Δικηγορικό Σύλλογο Αργολίδας για την επισκευή και αποκατάσταση του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στο περιθώριο της έγκρισης του έργου της επισκευής του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.
«Μετά τη συνεννόησή μας με το Δικηγορικό Σύλλογο Ναυπλίου και τον Πρόεδρό του κ. Δημήτριο Ορφανό συμφωνήσαμε την ανάθεση της μελέτης για την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δικαστηρίου Ναυπλίου, που ενώ αποτελεί κόσμημα για την πόλη και διαθέτει ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία, δεν πληροί τις σύγχρονες προδιαγραφές» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης.

Παραίτηση από εκλεγμένες θέσεις στο Επιμελητήριο, εμπορικούς και επαγγελματικούς φορείς, όσων συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές, είναι προϋπόθεση για συνεργασία και υποστήριξη τους.


Κρατάμε την καλή πλευρά όλων όσων ασχολούνται με το Επιμελητήριο, τους εμπορικούς και επαγγελματικούς συλλόγους και φορείς καθώς και 2ου και 3ου βαθμού συνδικαλιστικές  οργανώσεις.

Διαχωρίζουμε και απομονώνουμε τα αρνητικά και ερχόμαστε να συνεργαστούμε για τα θετικά, για αυτά που μας ενώνουν, που μας πάνε μπροστά, δημιουργικά και αποτελεσματικά.

Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν να έχει φιλοδοξίες και όρεξη να

Ανακοίνωση Υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Αρκαδίας από τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Γιώργο Δέδε


https://streetlife.gr/wp-content/uploads/2019/02/dedes-shma-2.jpg

Κόρινθος, 19 Απριλίου 2019

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας, “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” ακόμη δύο υποψήφιες Περιφερειακές Συμβούλους για την Π.Ε. Αρκαδίας, με καταγεγραμμένη θετική διαδρομή, τη Τζένη Δημητρακοπούλου και την Μαρία Παπάλου. Τις ευχαριστώ θερμά που συμμετέχουν στην πορεία μας, για Ανάπτυξη στην Πελοπόννησο, όχι στα λόγια, αλλά στην Πράξη! Ανάπτυξη που βασίζεται και συνοδεύεται από Εμπειρία, Σχέδιο και Αποφασιστικότητα. Εύχομαι καλή δύναμη στη δύσκολη και συναρπαστική πορεία μας που θα οδηγήσει στη χάραξη Νέων Δρόμων για την Πελοπόννησο!»




Σύντομα Βιογραφικά Υποψηφίων

Πέτρος Τατούλης «Εμείς την απλή αναλογική σε επίπεδο συνεννόησης το έχουμε ήδη κάνει πράξη»


http://argolidaportal.gr/sites/default/files/field/image/evt009_tatoylhs_tripolh2_large_2.jpg 
«Το διακύβευμα που θέτουν οι πολίτες είναι η συνεννόηση των δύο διαφορετικών κόσμων για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των πολιτών και την έξοδο της χώρας από την κρίση» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξή του στο δημοσιογράφο κ. Ίωνα Ξυπολιά και την εκπομπή «Εδώ Πελοπόννησος» του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ Αργολίδας, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.
Εμείς την απλή αναλογική σε επίπεδο συνεννόησης την έχουμε ήδη κάνει πράξη,

Με τη "ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ" του Πελοπίδα Καλλίρη η Μαρίνα Γεώργαρη.



Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη στήριξη των νέων συντοπιτών μας στην προσπάθειά μας. Οι νέοι μας είναι η επένδυσή μας. Οι νέοι μας είναι εξέλιξη του τόπου μας.
Άλλη μία συμμετοχή στη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ», αυτή τη φορά από τη Δημοτική Ενότητα Τενέας.
Πρόκειται για την 25χρονη, Μαρίνα Γεώργαρη.
Η Μαρίνα, είναι απόφοιτος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της επέστρεψε στον τόπο της, στην πατρίδα της, το Μαψό.
Είναι Εθελόντρια του Πυροσβεστικού Σώματος και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.
Μαζί θα κάνουμε πράξη το αυτονόητο! Την εξέλιξη του τόπου μας! Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ



Αναβολή σεμιναρίου για καινοτόμα επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό Τομέα


Αποτέλεσμα εικόνας για σεμινάριο για καινοτόμα επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό Τομέα
Ενημερώνουμε ότι για λόγους ανωτέρας βίας το προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 σεμινάριο για καινοτόμα επιχειρηματικότητα στον Αγροδιατροφικό Τομέα στο πλαίσιο του έργου «Focus – Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα μέσω υλοποίησης διακρατικών συνεργατικών σχημάτων» αναβάλλεται.

Νέα ημερομηνία και ώρα θα ανακοινωθεί σύντομα.  


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

“Είπα, Ξείπα , το μοντέλο διοίκησης ενός υβριστή δημάρχου”



Με αγοραίο πολιτικό ύφος και χωρίς κανένα περιεχόμενο ο απερχόμενος και κουρασμένος δήμαρχος Καλαμάτας, προσπαθεί να απαξιώσει σημαντικές πρωτοβουλίες του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρου Τατούλη.
Δεν είχαμε καμία προσδοκία ότι θα μπορούσε ο κ. Νίκας να αντιληφθεί τις πρωτοβουλίες  που ανέπτυξε ο περιφερειάρχης σχετικά με τη διαστημική επιστήμη και τις διαστημικές εφαρμογές, ώστε να είναι η Πελοπόννησος σε θέση να αξιοποιήσει τα σπουδαία συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε σχέση με την τεράστια οικονομία που αναπτύσσεται γύρω από το διάστημα.
Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι θα συνεχίσει να κοροιδεύει τους