Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Χάρης Βυτινιώτης Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Κορινθίας: "... θα παραμείνω μέχρι "τέλους" ένας γνήσιος υπηρέτης τους,ως ενεργός πολίτης, εκτός όμως ψηφοδελτίου και θεσμικού ρόλου -ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και για όλα..

Φίλες και φίλοι της Κορινθίας
Τη διάθεσή μου να υπηρετήσω γιά άλλη μια φορά τα κοινά, προκάλεσε η πρόταση του κου Π.Νίκα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό του για τη Περιφέρεια Πελοποννήσου το 2019.
Το νικηφόρο αποτέλεσμα του συνδυασμού αλλά και η επιλογή μου από το Κορινθιακό Λαό,ως Περιφερειακός σύμβουλος,οδήγησαν το Περιφερειάρχη Κο Π.Νίκα να μου αναθέσει πολλά καθήκοντα με κυριότερο εκείνο του Αντιπεριφερειάρχη,τα οποία υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις και φυσικά θα συνεχίσω μέχρι το τέλος της θητείας μας τη 31η/12/του 2023,μίας θητείας που κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ θετικού αποτελέσματος προσφοράς έργου, για ολόκληρη τη Πελοπόννησο και για τη Κορινθία μας.
Σήμερα τη σκυτάλη συνέχειας της παραταξιακής προσπάθειας για τη Πελοπόννησο, ανέλαβε ο κος Δ. Πτωχός με πνεύμα αναγνώρισης του μέχρι τώρα έργου,επιδιώκοντας ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για το τόπο και τους πολίτες μας που τόσο πολύ έχω αγαπήσει και δηλώνω ότι εγώ θα παραμείνω μέχρι "τέλους" ένας γνήσιος υπηρέτης τους,ως ενεργός πολίτης,εκτός όμως ψηφοδελτίου και θεσμικού ρόλου όπως έχω ήδη ενημερώσει για την απόφασή μου αυτή το Κο Δ.Πτωχό, κάνοντας χώρο ανανέωσης του ψηφοδελτίου του και εκφράζοντας συγχρόνως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και για όλα.Της Πελοποννήσου αξίζουν πολλά!!!

Χάρης Βυτινιώτης


UEFA: Η αντίθεση με την Ελλάδα - Ανησυχία για τον τελικό του Conference League στην «OPAP Arena», αδημονία για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup στο Καραϊσκάκη

  

Δημοσίευμα σοκ της «Daily Mail» αναφέρει ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις της UEFA για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «Αγια-Σοφιά» την άνοιξη του 2024. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει τεθεί ζήτημα ασφάλειας του γηπέδου της ΑΕΚ, βλέποντας τις βίαιες συγκρούσεις που οδήγησαν σε δολοφονία.