Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Ο Αστέρας Δερβενίου «γκρέμισε τ’ όνειρα» της Κορίνθου . Την ισοπέδωσε στο 94΄ με το γκολ του Εμρά Χαφούς

Znqljviy
Στο 94’ ο Αστέρας Δερβενίου «γκρέμισε τ’ όνειρο» του ΠΑΣ Κόρινθος να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το "Κώστας Βυζάς", αφού τότε πέτυχε το μοναδικό τέρμα στον μεταξύ τους αγώνα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!



BnlizwfhΒέβαια αν παρέμενε το ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν μεγάλη αδικία για τον Αστέρα που ήταν ισοπεδωτικός στο β’ μέρος, όπου και σπατάλησε επτά μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει πολύ νωρίτερα το σκορ απέναντι στον ΠΑΣ Κόρινθος, ο οποίος δεν έχει να επιδείξει ουδεμία μεγάλη φάση σ’ όλο τον αγώνα. Χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα ήταν και ο πολύ ισχυρός άνεμος που φυσούσε και μάλιστα άλλαζε συνεχώς κατευθύνσεις, πράγμα που δυσκόλευε πάρα πολύ τις κινήσεις των παικτών των ομάδων.

Hupy57fs
Ο αγώνας στο α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητά του. Ο αγώνας διεξήχθη με ιδιαίτερο πάθος και από τις δύο ομάδες και η μπάλα παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου. Ο Αστέρας ήθελε περισσότερο από τον ΠΑΣ Κόρινθος, αλλά οι προσπάθειες των παικτών του ήταν ημιτελείς. Ο δε ΠΑΣ Κόρινθος, που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα δυνατός, ότι πρόβλημα δημιούργησε στον Αστέρα ήταν από στημένες μπάλες, όπου είχε και τις κάποιες μικροευκαιρίες  του. 
N1tjwg9r
Guvttvq7Τα δύο τρία φάουλ που κέρδισε με καλές προοπτικές, κατέληξαν σε άστοχα σουτ που δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Αστέρα Στεφάνι. Από την πλευρά του ο Αστέρας είχε κύριο εκφραστή των επιθετικών του βλέψεων τον εξαιρετικό Χάντη, που μαζί με τον επανεμφανισθέντα, μετά τον τραυματισμό του, Χαφούς έδωσαν άλλη πνοή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας τους.
Όμως ούτε και αυτός είχε μεγάλη φάση, παρά δύο τρεις επελάσεις του Χάντη και του Βυζά που  αναστάτωσαν την άμυνα του ΠΑΣ Κόρινθος, όμως τα γυρίσματα της μπάλας που επεχείρησαν δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το β' μέρος ήταν «όλα τα λεφτά» για τον Αστέρα, που ξεκίνησε στο 49’ με κλασσική ευκαιρία όταν ο Βυζάς έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Χάντης από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε πάνω από το δοκάρι. 
Oavqg1rf
NsoiztxhΣτο 56’ ο Χαφούς, δεχόμενος κάθετη πάσα του Αλούσι, βρέθηκε με τη μπάλα στα πόδια στο ύψος της περιοχής, φάτσα με την εστία του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Κόρινθος Στέφη. Το δυνατό του σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με τη μπάλα να επιστρέφει στον Βασιλάρη που επεχείρησε νέο σουτ και τον Στέφη να απογειώνεται και να αποκρούει, τη μπάλα να βρίσκει και πάλι το δοκάρι πριν καταλήξει κόρνερ.
Ονειρεμένη φάση και εκπληκτική απόκρουση. Η είσοδος του Πρίφτη στο 58’ στη θέση του τραυματισθέντος Κακογιάννη, η αναδιάταξη της ενδεκάδας του Αστέρα και με την προσθήκη του Λιθοξόου και λίγο αργότερα του Πεθαίνου, άλλαξαν τελείως τη ροή του αγώνα. 
Kuggekym
Wpdtox8yΟ ΠΑΣ Κόρινθος, που μέχρι εκείνη τη στιγμή στεκόταν καλά στο γήπεδο, είχε μάλιστα και δύο συνεχόμενα κόρνερ που με τη βοήθεια του ανέμου δημιούργησαν ζητήματα στον τερματοφύλακα Στεφάνι ο οποίος απέκρουσε δύσκολα το πρώτο, δεχόμενος την πίεση από τις επελάσεις των «μικρών» του Αστέρα, υποχώρησε και άρχισε να έχει ζητήματα στην άμυνά του.
Ο Πεθαίνος είχε τις τρεις κλασσικές ευκαιρίες, τις δύο τις δημιούργησε μόνος του ξεφεύγοντας από τον Μαυρέλη που κλήθηκε να τον μαρκάρει, αλλά, βρισκόμενος σε εξαιρετικές θέσεις, τις σπατάλησε είτε σουτάροντας χλιαρά πάνω στον Στέφη είτε άστοχα. Ο Πρίφτης είχε επίσης μια καλή ευκαιρία στο 84’ όταν σούταρε με το αριστερό τελείως άστοχα από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από πάσα του Χαφούς και στο 87’ ο Πεθαίνος δεν γύρισε έγκαιρα τη μπάλα, όταν έφτασε κοντά στη γραμμή του άουτ, σε δύο συμπαίκτες του που τον περίμεναν αμαρκάριστοι στο ύψος του πέναλτι. 
H4kleyid
CxqbeahgΣτο 94’ ο Πρίφτης έβγαλε πάσα στο κενό χώρο στον Πεθαίνο στ’ αριστερά, ο οποίος σέντραρε και ο Χάντης οριζοντιώθηκε και έπιασε εναέριο βολέ με τη μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Στην επιστροφή της ο Χαφούς πρόλαβε και την έστειλε από κοντά με σουτ στα δίχτυα του Στέφη, που είχε βγει εκτός φάσης. Οι πανηγυρισμοί των παικτών και φίλων του Αστέρα ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, λόγω και της αποφόρτισής τους μετά από τόσες ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Συμπερασματικά ο Αστέρας πήρε μια σπουδαία όσο και δίκαιη νίκη από έναν αντίπαλο που τον κοντράρισε πολύ. Η εμφάνιση του Αστέρα στο β’ μέρος ήταν αποστομωτική για όλους, ιδιαίτερα μετά την προσθήκη των τριών νεαρών παικτών του και το μεστό παιχνίδι των «βετεράνων» του (αν θεωρείται «βετεράνος» παίκτης των 23 και 25 ετών). Ο ΠΑΣ Κόρινθος έφτασε πολύ κοντά στο φύγει από το Δερβένι με χαμόγελα, αλλά από τη γενική εικόνα του αγώνα δεν το δικαιούταν.

Nwm0ibl9
Ο διαιτητής κ. Παν. Κακριδής με την εμπειρία του κράτησε τον αγώνα πολύ καλά. Μπήκε από νωρίς στη φιλοσοφία του αγώνα και οι αποφάσεις του ήταν κατά κανόνα σωστές. Εξαιρετικός ο βοηθός του κ. Σεφέρης, ενώ ο έτερος κ. Γκότσης προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και ένταση από φίλους του Αστέρα, που βρίσκονταν πίσω του, για δύο φάσεις του β’ μέρους όταν ο Αστέρας πίεζε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Στεφάνι, Κουλάκης (58’ Λιθοξόου), Κακογιάννης (58’ Πρίφτης), Μπαλής, Μετεβελής, Βασιλάρης, Κουτρούλης, Αλούσι, Βυζάς (63’ Πεθαίνος), Χαφούς, Χάντης.

ΠΑΣ Κόρινθος : Στέφης, Σκούπας (46' Μαυρέλης), Φούρναρης, Κρούγιος, Σταυράτης, Ντερβίσι, Γ. Ταμπάκης, Μακ Μπίαν (77’ Μαρούδας), Ντος Σάντος, Μοντεσάντος (87’ Α. Ταμπάκης), Δουγέκος.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:  asterasderveniou.gr

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΪΑΣ

SOS Καστελόριζο!!! «ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΑΝΤΕ ΤΟ !!!

https://lh6.googleusercontent.com/-ppOKkgF9WAE/Vga7PVIDpQI/AAAAAAACloU/Srw5DRVH3o0/w743-h385-no/AOZ-MAP.jpg
SOS Καστελόριζο!!!
Παράκληση αυτό να κάνει το γύρο του κόσμου!...........................

Από τον Καθηγητή
του ΕΜΠ Ευριπίδη Μπίλη:
Για τους σοβαρότατους λόγους που αναφέρει κατωτέρω ο συνάδελφος Θεόδωρος Καρυώτης,παρακαλείστε να στείλετε ταχυδρομικώς, όχι μόνο τώρα, αλλά και Χριστούγεννα και Πάσχα,μία οποιαδήποτε κάρτα στο Καστελλόριζο, στη δ/νση:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Όχι στα μέτρα που θα φέρουν τον αφανισμό του αγροτικού κόσμου .

 
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Αγροτικός Συλλογος Κορινθίας μετά τις αλλεπάλληλες άκαρπες συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς αποφάσισε να εντείνει τον αγώνα του ενάντια στα μέτρα που θα φέρουν τον αφανισμό του αγροτικού κόσμου .
Δεν θα συναινέσουμε στο σχέδιο για ξεκλήρισμα ενός ολόκληρου κλάδου , του μοναδικού πρωτογενή τομέα στην χώρα , του μοναδικού επαγγελματικού κλάδου που μπορεί να κρατήσει όρθια την οικονομία .
Οι αγρότες είναι ενάντια στα μέτρα για την αυξηση του συντελεστή φορολογίας και του τριπλασιασμού των ασφαλιστικών εισφορών.
Θέλουμε να τονίσουμε ότι οι αγρότες δεν χρήζουν καμίας ειδικής μεταχείρισης
Φορολογούμαστε από το 1ευρώ όπως όλοι …Ηδη από τον Αύγουστο τα γεωργικά φάρμακα ανέβηκαν από το 13% στο 23 % φπα με την αυξηση του 10% να την απορροφά ο αγρότης . Το ειδικό καθεστώς επιστροφής αγροτικού πετρελαίου καταργείται . Δεν ζητάμε ειδικά προνόμια , Ζητάμε να καλλιεργήσουμε και να παράγουμε
1. Ζητάμε την παραμονή μας στον συντελεστή 13% με δυνατότητα να συμπεριλαμβάνουμε όλα τα έξοδα μας στα βιβλία εσόδων –εξόδων , διότι εως τώρα περίπου μόνο το 30% των εξόδων μας λογίζεται σαν φορολογικό έξοδο.
2. Την άμεση εξυγίανση του ασφαλιστικού ταμείου ΟΓΑ , διατηρώντας το σαν ένα ταμείο ΜΟΝΟ των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών και όχι όπως ισχύει εως τώρα που ασφαλίζονται με αδιαφανή κριτήρια στο ταμείο μας ΄΄διάφοροι΄΄ .
3. Διαβούλευση για ποιον θεωρούμε κατά κύριο επάγγελμα αγρότη και φορολόγηση διαφορετική στους μη αγρότες που δείχνουν αγροτικό εισόδημα.
4. Εργόσημα και μετακλητοί υπάλληλοι γής- απλούστευσης διαδικασίας προσωρινής άδειας εργασίας , ένα τεράστιο πρόβλημα αδήλωτης εργασίας με συνέπεια και το κράτος να χάνει εισφορές και οι αγρότες να μην μπορούν να περάσουν σαν έξοδο και στατιστικά το 30% των εξόδων είναι τα εργατικά.

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τσιγγάνοι για την κακοποίηση του δίχρονου αγοριού στο Κιάτο!

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τσιγγάνοι για την κακοποίηση του δίχρονου αγοριού!Προθεσμία για να απολογηθούν μεθαύριο Τετάρτη πρωί στον ανακριτή Κορίνθου, πήραν 22χρονη μητέρα του δίχρονου αγοριού κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ο 23χρονος φίλος της, που κατηγορείται για βαριές σωματικές βλάβες.
Όπως είναι γνωστό το Σάββατο το απόγευμα, η 22χρονη, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Κιάτου μαζί με το βρέφος και κατήγγειλε ότι την προηγουμένη το απόγευμα στο δρόμο, στο Πάσιο Κορινθίας, ο 23χρονος φίλος της χτύπησε αυτή και το παιδί της. Οι αστυνομικοί μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κιάτου την μητέρα και το παιδί, απ' όπου και οι δύο μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου. Αφού εξετάστηκε το παιδί απ' τους γιατρούς, διασωληνώθηκε και μετφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση - ενώ η 22χρονη ανύπανδρη μητέρα, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
 Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, (που σημειωτέον, δεν είναι ο πατέρας του παιδιού) καθώς και την μητέρα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της μητέρας για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σε βάρος του φίλου της για επικίνδυνες και βαριές σωματικές βλάβες.
Και οι δύο κατηγορούμενοι είναι Ρομά. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου παρουσιάστηκαν και ζήτησαν προθεσμία για να απολογηθούν μεθαύριο Τετάρτη.

Ευθύνες σε 16 υπαλλήλους καταλογίζει η οικονομική επιθεωρήτρια για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στον δήμο Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Ευθύνες σε 16 υπαλλήλους καταλογίζει η οικονομική επιθεωρήτρια για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης στον κεντρικό δήμο
Ευθύνες σε βάρος υπαλλήλων τριών ασφαλιστικών ταμείων για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ στο δήμο Θεσσαλονίκης, καταλογίζει η οικονομική επιθεωρήτρια Αναστασία Τσεμπερά, όπως προκύπτει από την έρευνα που διενήργησε, κατόπιν παραγγελίας του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάμπρου Τσόγκα.

Στο «κάδρο» βρίσκονται συνολικά 16 υπάλληλοι των Ταμείων Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΥΔΚΥ), Ασφάλισης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (ΤΑΔΚΥ) και Σύνταξης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ), για τους οποίους ο εισαγγελικός λειτουργός, μελετώντας το πολυσέλιδο πόρισμα της οικονομικής επιθεωρήτριας, εισηγείται την άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματική απιστία, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Χαροπαλεύει το δίχρονο αγοράκι από το Κιάτο που ξυλοκοπήθηκε από τον εραστή της μητέρας του

http://www.dimas.gr/wp-content/uploads/2012/07/nosokomeio-korinthos1.jpg
Ώρες αγωνίας για το δίχρονο αγοράκι που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η μητέρα και ο εραστής της, που φέρεται να το ξυλοκόπησε, το κράτησαν στον καταυλισμό τσιγγάνων που έμεναν για 5 μέρες και το πήγαν στο νοσοκομείο, όταν διαπίστωσαν πως ήταν αδύνατο να συνέλθει από μόνο του. Η μάνα και ο σύντροφός της έχουν συλληφθεί και η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης...

Από τον δορυφορικό σταθμό του ΟΤΕ στη Νεμέα το internet σε πτήσεις πάνω από την Ευρώπη - Το Κέντρο στη Νεμέα θα λειτουργεί ως πύλη μεταξύ διαστήματος - εδάφους

Από τον δορυφορικό σταθμό του ΟΤΕ στη Νεμέα το internet σε πτήσεις πάνω από την Ευρώπη
Στο Κέντρο Δορυφορικών Επικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ στη Νεμέα θα εγκατασταθεί ο επίγειος δορυφορικός σταθμός του European Aviation Network-EAN, για παροχή internet σε πτήσεις πάνω από την Ευρώπη. Ο κορυφαίος πάροχος κινητών δορυφορικών τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, Ιnmarsat επέλεξε τον Όμιλο ΟΤΕ για να εγκαταστήσει την επίγεια δορυφορική υποδομή του, με το Κέντρο στη Νεμέα "να λειτουργεί ως πύλη μεταξύ διαστήματος - εδάφους".

Παραιτείται ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό!

Παραιτείται ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό!Τα γεγονότα που ακολούθησαν αμέσως μετά το ντέρμπι δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν στον πάγκο και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του μέχρι σήμερα, ο Γιάννης Αλαφούζος διαπίστωσε πως δεν γίνεται σε κάθε εντός έδρας ματς να "βράζει" η Λεωφόρος.
Οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν, αλλά αυτό δεν θα γίνει σήμερα, καθώς το ραντεβού μεταξύ του Αλαφούζου και του Αναστασίου δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα.
Όσο για τα σενάρια διαδοχής του Έλληνα προπονητή, οι φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να ψάχνει για ξένο τεχνικό ευγνωσμένης αξίας και όχι για προπονητή από την ελληνική αγορά.

Μια χούφτα μπαχαλάκηδες αμαύρωσαν την πορεία χιλιάδων μαθητών! Πετροπόλεμος, μολότοφ, κρότου λάμψης και... νεράτζια!

Ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με... πετροπόλεμο! Ξαφνικά, στην πορεία των μαθητών από τα Προπύλαια στη Βουλή κάποιοι φαίνεται πως αποφάσισαν να τα κάνουν όλα μπάχαλο. Και η ένταση δεν άργησε να έρθει. Πρώτα, νεαροί άρχισαν να σπάνε μάρμαρα τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται ως πολεμοφόδια...Μετά, άρχισαν τον πετροπόλεμο, αφού επιτέθηκαν με πέτρες και καδρόμια κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, ενώ προξένησαν ζημιές και σε υποκατάστημα τράπεζας στη Σταδίου.
Αστυνομία στο κέντρο για το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο δεν υπήρχε. Μόνο μια διμοιρία των ΜΑΤ στη Βουλή, στην οποία οι νεαροί που άρχισαν να επεισόδια πέταξαν μια βόμβα μολότοφ και πέτρες, με τους άνδρες των ΜΑΤ (που έχουν εντολή να μην επέμβουν) "απάντησαν" με μια κρότου λάμψης.

Τρίτη εβδομάδα κατάληψης γιατί... δεν έχουν δάσκαλο στην Κανδήλα Αρκαδίας

http://moriasnow.gr/sites/default/files/kandila-arkadia1_5.jpg
Σε 3η εβδομάδα κατάληψης βρίσκεται από τους γονείς των μαθητών, το δημοτικό σχολείο Κανδήλας στην ορεινή Αρκαδία, λόγω της έλλειψης ενός δασκάλου. Το σχολείο είναι οργανικά τριθέσιο και φοιτούν 27 παιδιά, ενώ υπηρετούν μόνο δύο δάσκαλοι και οι γονείς στην προσπάθειά τους να πιέσουν, προχώρησαν σε κατάληψη διαρκείας πριν από αρκετές ημέρες.

Προσλήψεις σε Δημόσιο και ΟΤΑ – Ποιες θέσεις έχουν ανοίξει σε όλη τη χώρα (διαρκής ενημέρωση)


Δείτε αναλυτικά στην aftodioikisi.gr τις θέσεις που ανοίγουν στο δημόσιο και τους ΟΤΑ τις τελευταίες ώρες κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:
Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στο ΑΣΕΠ για 226 μόνιμες θέσεις σε φορείς του υπ. Υγείας (προκήρυξη)
80 εργάτες καθαριότητας στο Δήμο Αμαρουσίου-Αιτήσεις έως 9/11
ΕΛΤΑ: 18 νέοι υπάλληλοι σε Άρτα, Ιωάννινα, Κέρκυρα και Μέτσοβο
25 προσλήψεις στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς-Αιτήσεις έως 13/11
30 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καισαριανής
2 συμβασιούχοι στον Δήμο Βέροιας
ΕΛΤΑ: 5 διανομείς σε Ημαθία, Κοζάνη, Φλώρινα, Πέλλα και Καστοριά
12 θέσεις εργασίας στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Θέση ψυχολόγου στον Δήμο Χίου
4 εποχικοί υπάλληλοι στον Δήμο Ερμιονίδας
8 καθηγητές φυσικής αγωγής στον Δήμο Αργυρούπολης-Ελληνικού-Αιτήσεις έως 9/11
Πρόσληψη νηπιαγωγού στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας
4 θέσεις εργασίας στον Δήμο Άργους-Ορεστικού
89 εργάτες καθαριότητας στον Δήμο Λάρισας-Αιτήσεις έως 9/11 (προκήρυξη-αίτηση)
Προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού
7 εποχικοί υπάλληλοι στον Δήμο Λήμνου
48 προσλήψεις στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Σιθωνίας

Επίδομα θέρμανσης: «Κλειδώνει» στα 60 λεπτά το λίτρο – Νέα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια

Πετρέλαιο θέρμανσης με τιμή χαμηλότερη ακόμα και από τα 60 λεπτά το λίτρο θα μπορούν να προμηθευτούν φέτος, περίπου 500.000 δικαιούχοι επιδόματος θέρμανσης.
Η επιδότηση για τη φετινή σεζόν, φαίνεται να κλειδώνει στα 25 λεπτά το λίτρο αλλά με αυστηρότερα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια τα οποία θα περιορίσουν τους δικαιούχους κοντά στις 500.000.

Τα επτά κακά της ...εφορίας μας

Επτά μέτρα που θα αλλάξουν ριζικά το φορολογικό περιβάλλον για μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες, αφού ...

Ξέρει από καλό λάδι ...

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Πύλου- Νέστορος Δ. Καφαντάρης, στο οικογενειακό λιοτρίβι.
Ως Μεσσήνιος ξέρει από καλό λάδι ...

Φωτογραφία: newsmessinia.blogspot.com - airetos.gr

Δούρου κατά κυβέρνησης για τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο

Η προτεινόμενη τροποποίηση διατάξεων του νόμου 4042/12 με το άρθρο 31 στο Πολυνομοσχέδιο σχετικά με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους θεσμούς, δημιουργεί  ...

Σε οφσόρ στα Κέιμαν οι μίζες Παπαντωνίου!...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ «ΧΡΥΣΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ»!
ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ Ο ΒΑΛΙΤΣΟΦΟΡΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ!
Όλο το νταβατζήδικο που έβγαλε εκατομμύρια επί Παπαντωνίου, τον καλύπτει και δεν βγάζει άχνα για τις αποκαλύψεις.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Εκδήλωση απονομής βραβείων 2ου πανελλήνιου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εκδήλωση απονομής βραβείων
2ου πανελλήνιου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίου

Θα χαρούμε να σας δούμε στην απονομή των βραβείων του 2ου πανελληνίου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίων ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, την 9η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00
(7 μ.μ.) με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Senariografoi Webteam

Aυξήσεις έως 200 ευρώ στα Τέλη Κυκλοφορίας!


Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας μόνο για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που τα οχήματά τους εκπέμπουν κάτω από 80 γρ./CO2, αυξήσεις από 100 έως και 200 ευρώ στα «ακριβά» αυτοκίνητα και ένα Plan B που προβλέπει έσοδα πάνω από 1 δις. ευρώ και είναι μπορεί να ενεργοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης έχει έτοιμο το οικονομικό επιτελείο.

Σε ποια σημεία της χώρας θα γίνουν οι 12 καταυλισμοί προσφύγων

Στη δημιουργία δώδεκα οργανωμένων, κλειστών και φυλασσόμενων καταυλισμών με τροχοβίλες και κοντέινερς σε 12 σημεία της χώρας προτίθεται να προχωρήσει άμεσα η κυβέρνηση. Αυτό περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για τη δημιουργία των κέντρων προσωρινής υποδοχής προσφύγων των γνωστών και ως hot spots. Όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μουζάλας στην εφημερίδα «Αγορά», ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει τη δημιουργία τριών κέντρων στην Αττική χωρητικότητας περίπου 3.00 ατόμων το καθένα!
Αναλυτικότερα, ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει την άμεση κατασκευή 12 hot-spots, σε

ΔΗΛΩΣΗ TOY ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΒΥΖΑ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, για την απώλεια του πρώην βουλευτή του κόμματος Θεμιστοκλή Βύζα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Θεμιστοκλή Βύζα.
Υπηρέτησε ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας την Πατρίδα και την Παράταξή μας, ενώ ξεχωριστή υπήρξε η προσφορά του στην ιδιαίτερη Πατρίδα του την Κοζάνη.
Στους οικείους του απευθύνω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία-ΤΡΙΠΟΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»
13  χρόνια η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την Παιδεία


Η Eurobank υλοποιεί για 13η συνεχή χρονιά το Πρόγραμμα επιβράβευσης αριστούχων αποφοίτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Το Πρόγραμμα αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες δράσης του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εδώ και χρόνια εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Το Πρόγραμμα έχει βραβεύσει συνολικά 14.845 αριστούχους μαθητές και έχει αναδειχθεί σε ένα θεσμό με μεγάλη αναγνώριση από την εκπαιδευτική κοινότητα, τους καθηγητές, τους μαθητές και τους γονείς τους, σε όλη την Ελλάδα. Επί 13 συνεχή χρόνια, το Πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» στέκεται δίπλα στους νέους και αποδεικνύει τη συνέπεια της Τράπεζας για σταθερές σχέσεις, τόσο με τους πελάτες και συνεργάτες της, όσο και με την κοινωνία στο σύνολό της.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος η Eurobank βραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο οποίος είναι πάνω από 18, σε κάθε ένα από τα 1.550 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Το φετινό Πρόγραμμα συνεχίζεται την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015, με εκδήλωση στην Τρίπολη και με την βράβευση 68 αριστούχων απόφοιτων από σχολεία των Νομών Αργολίδας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 6.30 μ.μ.


Eurobank Press Office

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΒΑΣΙΛΙΤΣΙΟΥ ΚΟΡΩΝΗΣ



 Εμφάνιση IMG_3355.JPG
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την ικανοποίηση του για την ομαλή πορεία του έργου που αφορά την αλλαγή των αγωγών ύδρευσης της Τ.Κ Βασιλιτσίου Κορώνης εξέφρασε ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στον χώρο εργασιών, παρουσία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Πύλου – Νέστορος, της Αντιδημάρχου Κας Λευτάκη Πελαγίας καθώς και του Προέδρου κ. Μάραντου Βασιλείου.

 Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα , πραγματοποιείται αντικατάσταση των αγωγών του υφιστάμενου δικτύου από τσιμεντοαμίαντο, με αγωγό πολυαιθυλένιου υψηλής πυκνότητας, καθώς και κατασκευή διακλαδώσεων παροχών ύδρευσης του νέου δικτύου (ιδιωτικές συνδέσεις).  

Σε δήλωση που έκανε ο κ. Καφαντάρης ανέφερε: «Ένα έργο ζωτικής σημασίας για την υγεία των κατοίκων της Τ.Κ Βασιλιτσίου Κορώνης, είναι σε εξέλιξη και σε σύντομο χρονικό διάστημα πρόκειται να παραδοθεί.  Νοιώθω ικανοποίηση, γιατί παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την δημιουργία κατάλληλων υποδομών και αναβάθμιση του βιοτικού των δημοτών. Η Δημοτική Αρχή τηρεί ακόμα μια φορά τις δεσμεύσεις της, στοχεύοντας πάντα στην προάσπιση της υγείας των δημοτών.


dkafantaris@gmail.com