Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

O αγώνας ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ ( Video ) GREEKRADIO WEB TV CHANNEL

                              

Mέσα από τους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες, ο αγώνας ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ σε video

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 19 2 17 A΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ- ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ 19- 2- 17 Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ.

GREEKRADIO WEB TV CHANNEL

Νίκη παραμονής για Λάρισα 2 - 1 τον Λεβαδειακό


Νίκη παραμονής για Λάρισα! Καλύτερη του ΛεβαδειακούΒήμα παραμονής στη Σούπερ Λίγκα έκανε η ΑΕΛ, η οποία νίκησε τον Λεβαδειακό με 2-1 στην 21η αγωνιστική της Super League, στην έδρα της. Αυτη είναι η τέταρτη νίκη της ομάδας της Λάρισας που ξέφυγε με 6 βαθμούς από τον Λεβαδειακό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε την ισοπαλία και έπαιξαν ανοικτά από την αρχή. 
Η γηπεδούχος στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των Βοιωτών

Όλο και πιο ψηλά το GREEKRADIO WEB CHANNEL



Oi μόνοι σε άνοδο, πρώτοι ανάμεσα σε σταθμούς FM. 
Μία άνοδο κατά 2.27% από την προηγούμενη μέτρηση , που μας ανεβάζει από την 7η θέση στην 4η θέση της γενικής κατάταξης, ακριβώς πίσω από το ραδιόφωνο του ΑΝΤ 1 (easy),
H  αυξανόμενη ακροαματικότητα των εκπομπών  μας δείχνει ότι ο κόσμος  εκτιμά αυτούς που αγωνίζονται για το κοινό καλό , προσφέροντας σωστή ποιοτική ενημέρωση.
Η προτίμησή σας τιμή μας!!!
Σας ευχαριστούμε 
Οι συντελεστές του GREEKRADIO WEB CHANNEL

Το τελευταίο αντίο στον Ευάγγελο Μπασιάκο: Συντετριμμένος ο Κώστας Καραμανλής - Τον αποχαιρέτησε σύσσωμη η Νέα Δημοκρατία


Οδύνη στο τελευταίο "αντίο" στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό Ευάγγελο Μπασιάκο, που κηδεύτηκε από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Θήβα, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή..
Το “παρών” έδωσαν πρωτοκλασάτα ονόματα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ο αρχηγός της παράταξης, Κυριάκος Μητσοτάκης που εκφώνησε μάλιστα και επικήδειο για τον εκλιπόντα.
Ο Κώστας Καραμανλής, κουμπάρος του Ευάγγελου Μπασιάκου εμφανίστηκε ιδιαίτερα καταβεβλημένος από τον θάνατο του στενού φίλου και συνεργάτη του.
Παρόντες μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αχιλλέας Καραμανλής, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Κωστής Χατζηδάκης, o Κώστας Μπακογιάννης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης,ο Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Νίκος Δένδιας, ο Δημήτρης Σιούφας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος και πολλοί άλλοι.
Η κηδεία του, έγινε δημοσία δαπάνη μετά από απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εκφώνησε τον επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία του Ευάγγελου Μπασιάκου. 

 “Η Ελλάδα, η Βοιωτία, η Βουλή, η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα έναν δικό της άνθρωπο, έναν δικό μας άνθρωπο. 
Αποχαιρετούμε τον συνάδελφο, τον φίλο, τον συναγωνιστή Βαγγέλη Μπασιάκο

Τι πρέπει να προσέχει η μαμά όταν ετοιμάζει το γάλα του μωρού;

babybottlemilkromanou.jpgΤι πρέπει να προσέχει η μαμά όταν ετοιμάζει το γάλα του μωρού;


Κάθε γυναίκα που δίνει στο παιδί της φόρμουλα, θα πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, στην προετοιμασία, τη χρήση και τη συντήρηση του γάλακτος:

Διαβάστε περισσότερα 

farmakae1.jpgΔημοσιεύτηκε η Θετική Λίστα - Ποια φάρμακα θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ

Το βράδυ της Παρασκευής αναρτήθηκε, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το ΦΕΚ με τη λίστα των

Δημόσιο: Τέλος χρόνου για τα οργανογράμματα -Έρχονται “πέναλτι” για φορείς



Έληξε η προθεσμία που έχουν οι φορείς του δημοσίου για την επαναξιολόγηση και επικαιροποίηση των οργανογραμμάτων τους. Με το τελευταίο χρονικό περιθώριο που έχει θέσει η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μέσω εγκυκλίου που υπογράφεται, σε αυστηρούς τονους, από την Όλγα Γεροβασίλη, κλήθηκαν τα υπουργεία και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ) να αποστείλουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2017 τα

ΔΥΟ ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΑΣΑΡΧΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

                                     Δελτίο Τύπου

Σύμφωνα με Απόφαση του αν. Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας διατίθενται είκοσι (20) πετρελαιοκίνητα διπλοκάμπινα ημιφορτηγά οχήματα σε Δασαρχεία ανά τη χώρα. Δύο από αυτά τα οχήματα διατίθενται στα Δασαρχεία Κορίνθου και Ξυλοκάστρου.
Οι Βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ με Υπόμνημα και παρεμβάσεις τους προς το αρμόδιο Υπουργείο και σε συνεργασία με τα δύο Δασαρχεία και τη Διεύθυνση Δασών Κορινθίας, είχαν επισημάνει εγκαίρως την ανάγκη για διάθεση των οχημάτων.
Με αυτή τη θετική εξέλιξη υλοποιείται ένα δίκαιο και σημαντικό αίτημα και αναβαθμίζονται οι δασικές υπηρεσίες της Κορινθίας.

Κόρινθος, 20.02.2017

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ_12η έκθεση HORECA 2017

Περιγραφή: cid:image002.jpg@01D28AB1.08D55990
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 12η έκθεση  HORECA 2017 αφού την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, καθώς και πάνω από 45.000   επιχειρήσεις  από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Ελληνικού Πρωινού, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το  πιστοποιημένο πρωινό της  Κορινθίας.

Το δώρο της Ολλανδικής SEG Racing Academy στον Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη

Εμφάνιση thumbnail_mayor_no-6099.jpg
Η ολλανδική επαγγελματική ποδηλατική ομάδα, SEG Racing Academy που πραγματοποιεί την χειμερινή της προετοιμασία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο Λουτράκι και τις εγκαταστάσεις της Club Hotel Casino Loutraki, δώρισε στον Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, Γεώργιο Αλκ. Γκιώνη ένα

Αιφνίδιος θάνατος τοπικού συμβούλου στην Ίσθμια. Συλλυπιτήρια Επιστολή Δημοτικής Αρχής Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων
Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων


Λουτράκι, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Τοπικού Συμβούλου Ισθμίας  ΓΚΟΥΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟ.
Για την θλιβερή αυτή απώλεια ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, καλό κουράγιο και δύναμη.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑ ΦΟΒΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΑΡΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για tatoylhw dasikoi xartew
Η Κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος και αντιδρά φοβικά στην  πολιτική πρωτοβουλία  του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τους Δασικούς χάρτες.
Η ανάθεση από τον Πρωθυπουργό στον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Τσιρώνη Νομοθετικής πρωτοβουλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών που θα έχουν οι δασικοί χάρτες στις αγροτικές επιδοτήσεις  μονό ερωτήματα δημιουργεί.
Η έκδοση της ΚΥΑ 151585/323/ΦΕΚ347/8-2-17 που επιφέρει μικρές μειώσεις των υπέρογκων τελών που πρέπει να καταβάλει ο πολίτης για την άσκηση αντιρρήσεων στους αναρτημένους δασικούς χάρτες απλά αναγνωρίζει το πρόβλημα.
Από την πρώτη στιγμή αναλάβαμε την ευθύνη να αναδείξουμε το πρόβλημα σε όλο του το μέγεθος. Η Κυβέρνηση δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει τις τραγικές συνέπειες και τα αδιέξοδα που προκαλεί:
·         Η παράνομη μετατροπή των «αναδασωτέων εκτάσεων» σε «Δασικές εκτάσεις».
·         Ο παράνομος χαρακτηρισμός ως «Δασικών εκτάσεων» ολόκληρων  οικισμών, εγκεκριμένων σχεδίων πόλεων και αγροτικών διανομών, επειδή οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν θεώρησαν τις θεσμικές γραμμές που οριοθετούν τις εκτάσεις αυτές ως όφειλαν.
·         Η πρακτική αδυναμία των Πολιτών να υποβάλλουν αντιρρήσεις εξαιτίας του υπέρογκου τέλους αντιρρήσεων που καλούνται να πληρώσουν.
Άραγε ο κ. Τσιρώνης που συνέταξε τον σχετικό Νόμο και έχει την κύρια ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει Νομοθετική πρωτοβουλία;
Όταν η σχετική αρμοδιότητα ανήκει στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη ποιες σκοπιμότητες επέβαλαν την ανάθεση από τον Πρωθυπουργό της νομοθετικής πρωτοβουλίας στον κ. Τσιρώνη;
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιλαμβανόμενη το μέγεθος του προβλήματος δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει την απαξίωση των δασικών χαρτών στρέφοντας εναντίων τους όλη την Κοινωνία. Το ίδιο έργο το έχουμε ξαναδεί. Είχαμε την τύχη για μια 15ετια να ζήσουμε το απόλυτο αδιέξοδο με τον Δασικό Χάρτη της Κυνουρίας τον πρώτο που κυρώθηκε σε όλη τη Χώρα, για την ακύρωση του οποίου απαιτήθηκε νομοθετική πρωτοβουλία.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου περιμένει από τον Πρωθυπουργό άμεσα, γενναίες και ουσιαστικές πρωτοβουλίες, σε διαφορετική περίπτωση δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να αναλάβει την ευθύνη δικαστικών ενεργειών προκειμένου  να προστατέψει τόσο την αξιοπιστία των «Δασικών Χαρτών», ενός θεσμικού εργαλείου αναγκαίου τόσο για τη Χώρα, όσο και την οικονομία της Περιφέρειας μας από τις συνέπειες της Κρατικής Ανικανότητας.

ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Βήμα-Βήμα οι επόμενες παραδόσεις τμημάτων της Ολυμπίας Οδού-Στην κυκλοφορία οι σήραγγες Παναγοπούλας εντός των ημερών

Βήμα-Βήμα οι επόμενες παραδόσεις τμημάτων της Ολυμπίας Οδού-Στην κυκλοφορία οι σήραγγες Παναγοπούλας εντός των ημερών Πώς εξελίσσεται το έργο μέχρι και τον Αύγουστο
Μια ακόμη «κορδέλα» αναμένεται να …κοπεί σε λίγες ημέρες στην Ολυμπία Οδό με την παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος μέχρι το Ξυλόκαστρο (επιπλέον 5χλμ) και των σηράγγων Παναγοπούλας.
Με την συγκεκριμένη παράδοση αυξάνεται το επίπεδο ασφάλειας στην Κορίνθου-Πατρών και ιδιαίτερα στην περιοχή της Παναγοπούλας.
Με την παράδοση του τμήματος μέχρι το Ξυλόκαστρο και της Παναγοπούλας μειώνεται αισθητά το υπολειπόμενο προς ολοκλήρωση τμήμα καθώς θα απομένει το τμήμα Ριο-Ξυλόκαστρο μήκους περίπου 90χλμ.

Όταν μιλούν οι αριθμοί (12). Δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Προπαγάνδα των αριθμών και στις επενδύσεις


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ένα από τα ψέματα που επαναλαμβάνονται τελευταία από τα κυβερνητικά στελέχη (προεξαρχόντων των κυρίων Παππά και Παπαδημητρίου) είναι ότι χάρη στη… θεόπνευστη κυβέρνησή τους… αυξήθηκαν οι επενδύσεις.
Και σ’ αυτήν την περίπτωση οι αριθμοί τους διαψεύδουν. Όπως θα δείτε, οι επενδύσεις μειώθηκαν δραματικά το 2012, η μείωση συνεχίστηκε και το 2013, αλλά ήδη από αυτή τη χρονιά άρχισε η άνοδος.  Και το δ΄ τρίμηνο του 2014, οι  ακαθάριστες επενδύσεις παγίου κεφαλαίου αυξήθηκαν 18,3%! Το α΄ τρίμηνο του 2015 υπάρχει η σχετική ώθηση από το 2014 και από το β΄ τρίμηνο του 2015 αρχίζει η πτώση. Η «άνοδος» είναι αποτέλεσμα της σύγκρισης μεταξύ του 2016 και του καταστροφικού 2015.
Ιδού και μερικά ενδεικτικά στοιχεία:
- 9 Μαρτίου 2012:Σε ύφεση της τάξης του 6,95% βρέθηκε το 2011 η ελληνική οικονομία,

Το Ελαιόλαδο συνάντησε το Λονδίνο!! Οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί ελαιολάδου στην καρδιά της Ευρώπης London IOOC 2017

Εμφάνιση londonoliveoil_uk147a.png
Το Ελαιόλαδο συνάντησε το Λονδίνο!! Οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί ελαιολάδου στην καρδιά της Ευρώπης

London IOOC 2017, Διαγωνισμοί ελαιολάδου στο Λονδίνο.
• Βραβεία ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου,
• Βραβεία ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου,
• Βραβεία ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου
(International Olive oil Competitions-IOOC)

Το καλό, παρθένο ελαιόλαδο πρόκειται να ταξιδέψει ως την αγγλική πρωτεύουσα και να βραβευτεί στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θα έχει την τιμητική του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2017, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς διαγωνισμοί ελαιολάδου London IOOC 2017”. Οι διοργανωτές αναμένουν να συγκεντρώσουν τα καλύτερα παρθένα ελαιόλαδα, ενώ θα δοθούν χωριστά βραβεία για την ποιότητα των ελαιόλαδων olive oil awards, για τον ισχυρισμό υγείας ελαιολάδου, αλλά και για την συσκευασία τους.

AMYNA KAI FAKE NEWS


Της Λέττας Καλαμαρά  

ΛΕΤΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ / LETTA KALAMARA JOURNALISTΤο νέο πεδίο της μάχης για την άμυνα της χώρας ανέδειξε η σημερινή επικίνδυνη διαστρέβλωση της πραγματικότητας με την υπόθεση "τα τανκς της Χρυσής Αυγής στον Έβρο" όπως είναι ο τίτλος που δημοσίευσε η εφημερίδα Έθνος (http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/ta_tanks_tis_xrysis_augis_ston_ebro-64977482).

Μετά την κατηγορηματική απάντηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού με την οποία αποκαλύπτεται ότι η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Έθνος απεικονίζει πολεμικό υλικό που έχει αποσυρθεί από τα στρατόπεδα εδώ και 30 χρόνια, ο στιγματισμός των Ελλήνων Αξιωματικών που επιχειρήθηκε αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Σπηλιά του Νταβέλη: Ένα διαχρονικό μυστήριο


Παράξενα φώτα, σκιές, φωνές, έντονο μαγνητικό πεδίο είναι κάποια απ'τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί ή ειπωθεί για τη 'Σπηλιά του Νταβέλη' στην Πεντέλη, το μυστήριο όμως παραμένει και κανείς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στο συγκεκριμένο μέρος...

Guardian: Από το κακό στο χειρότερο η Ελλάδα


Με φόντο ένα ακόμη πακέτο διάσωσης, που θα επιφέρει νέες περικοπές, επανέρχεται στην ατζέντα το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.
Αυτό αναφέρεται σε άρθρο της ανταποκρίτριας του Guardian στην Αθήνα, την ώρα που η διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές βρίσκεται για άλλη μια φορά σε κρίσιμο σημείο.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Προειδοποιούμε την Κυβέρνηση να μην βάλει χέρι στα αποθεματικά των συνταξιούχων

Photo published for Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που προέρχονται από διαρροές της Κυβέρνησης, οι κ. Τσίπρας - Καμμένος ετοιμάζονται να επαναλάβουν το ίδιο καταστροφικό έργο του 2015: Εσωτερική στάση πληρωμών σε όλο τον ιδιωτικό τομέα και δήμευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος. 
 
Κάτι τέτοιο θα στραγγαλίσει την πραγματική οικονομία, θα βυθίσει τη χώρα στην ύφεση, θα οδηγήσει σε νέα μείωση συντάξεων και θα εκτοξεύσει την ανεργία.
 
Η Κυβέρνηση δεν έχει κανένα δικαίωμα να βάλει χέρι στα αποθεματικά των συνταξιούχων. 
 
Την προειδοποιούμε να μην το επιχειρήσει σε καμία περίπτωση».

Πλησιάζουν οι κρίσεις: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο


Εντός των ημερών αναμένεται να αποσταλεί το εγχειρίδιο για τη δομημένη συνέντευξη, το οποίο αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) και εμπειρογνωμών της «Τεχνικής Βοήθειας», για την επιλογή των προϊσταμένων στο Δημόσιο, σύμφωνα με τα στελέχη του αρμόδιου

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (video)


video: Νίκος Νικολόπουλος

Ποια φάρμακα θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ

farmakae1.jpg

Δημοσιεύτηκε η Θετική Λίστα - Ποια φάρμακα θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ



Το βράδυ της Παρασκευής αναρτήθηκε, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το ΦΕΚ με τη λίστα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, που θα αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ.

Διαβάστε περισσότερα 

Εγκρίθηκε φάρμακο για την αιμορροφιλία

Haemophiliae1.jpg
Εγκρίθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), στις αρχές του έτους, το νέο φάρμακο της CSL Behring για την αιμορροφιλία Α. Πρόκειται για έναν ανασυνδυασμένο παράγοντα VIII μονής αλύσου και αποτελεί το πρώτο και μοναδικό μόριο αυτής της τεχνολογίας

Παραίτηση περιφερειακού συμβούλου - εναλλαγή της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ»

ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ
Συμπόρευση για την ανατροπή

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Ανταρσία στο Μωριά Συμπόρευση για την Ανατροπή

Υλοποιώντας την απόφαση της ιδρυτικής συνέλευσης της «ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ» αλλά και των συνελεύσεων που ακολούθησαν μετά από 16 μηνών θητεία, παραιτήθηκε και ο πρώτος επιλαχών του ψηφοδελτίου Νίκου Δονάτος παραχωρώντας τη θέση του στο δεύτερο επιλαχόντα του περιφερεακού σχήματος Τζαμουράνη Γιώργο. Με την ορκομωσία του ενώπιον του περιφερειάρχη τόνισε ότι ορκίζεται να αγωνιστεί για το καλό του λαού και του τόπου να είναι συνεπής στο πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις την ΑΝΤΑΡΣΙΑ στο ΜΩΡΙΑ και να προασπίσει τα συμφέροντα του λαού της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενάντια στις αντιλαϊκες πολιτικές κυβέρνησης ΕΕ ΔΝΤ και της πλειοψηφίας του περιφερειακού Συμβουλίου. Με την παραίτηση αυτή τονίζουμε ότι το διαφορετικό ήθος της Αριστεράς, η συνέπεια λόγων και έργων, η μη προσκόλληση σε θέσεις ευθύνης και όποιας "εξουσίας" υπηρετείται και με την εναλλαγή σε αυτές. Για μας η Αριστερά δεν έχει μόνο καθήκον να αντιπαλεύει τα μνημόνια που εξαθλιώνουν την Ελληνική κοινωνία αλλά και να παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας και πολιτικού ήθους – συνέπειας. Με την πρακτική μας αυτή δίνουμε το παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο στο πολιτικό σύστημα αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας.


Καλαμάτα, 19-2-2017
Για την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟ ΜΩΡΙΑ
ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος

Τζαμουράνης Γιώργος

To απόγευμα στους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ο αγώνας ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ


Μετά το απόγευμα μέσα από τους Δυτικούς Κορινθιακούς Ορίζοντες, ο αγώνας ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ σε video

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ "χώρεψαν" τα μεσάνυχτα την Κορινθία

Σεισμός κοντά στην Κόρινθο (pics)
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), σημειώθηκε στις 00:58 μετά τα μεσάνυχτα, (ξημερώματα Δευτέρας 20/2) κοντά στη Νεμέα.
Η αρχική εκτίμηση του EMSC ήταν 3,8 Ρίχτερ
Και η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 3,7 Ρίχτερ.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10χλμ. βορειοανατολικά της Νεμέας και 26χλμ. δυτικά της Κορίνθου.
Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 2χλμ.
Αξίζει να σημειώσουμε και το υπόκωφο βουητό που ακούστηκε χθες σε όλη τη Δυτική Κορινθία κατά τη διάρκεια που ήταν σε εξέλιξη ποδοσφαιρική αγώνες στη περιοχή.

Νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ - Νίκες για Πανιώνιο, ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι από τον ΟΣΦΠ, νίκες για Πανιώνιο, ΠΑΟΚ
H AEK πήρε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Super League επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Αϊντάρεβιτς στο 34΄ με την μπάλα να αλλάζει πορεία στο κεφάλι του Ντα Κόστα. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» λόγω αποβολής του Μποτία (2η κίτρινη) στο 75΄.