Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ_12η έκθεση HORECA 2017

Περιγραφή: cid:image002.jpg@01D28AB1.08D55990
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 12η έκθεση  HORECA 2017 αφού την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 100.000 επαγγελματίες από τον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, καθώς και πάνω από 45.000   επιχειρήσεις  από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Ελληνικού Πρωινού, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε το  πιστοποιημένο πρωινό της  Κορινθίας.

Περιγραφή: Περιγραφή: http://greekbreakfast.gr/media/k2/items/cache/e3f5bf88b546a18f08e48e3a89d4814b_XL.jpg Οι εκπρόσωποι της περιοχής μας είχαν την δυνατότητα να εκθέσουν - και τις τέσσερις ημέρες της έκθεσης - τα προϊόντα της περιοχής μας και να μαγειρέψουν ιδιαίτερα τοπικά εδέσματα, παρακινώντας με τον τρόπο αυτό μεγάλο αριθμό ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα να ενσωματώσουν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές στο πρωινό τους.             
Περιγραφή: cid:image004.jpg@01D28AB1.08D55990Την εκδήλωση  οργάνωσαν  και παρουσίασαν σε συνεργασία με την ‘Ενωση Ξενοδόχων Κορινθίας το  Ι.Ι.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ  με σπουδαστές από τμήματα Μαγειρικής, Αρτοποιίας και Τουριστικών Επαγγελμάτων  που λειτουργεί στην Κόρινθο. 
Το περίπτερο της Κορινθίας   προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών οι οποίοι δοκίμασαν και έμειναν έκπληκτοι από την μεγάλη ποικιλία των τοπικών προϊόντων μας.
Το περίπτερο της Κορινθίας   προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών οι οποίοι δοκίμασαν και έμειναν έκπληκτοι από την μεγάλη ποικιλία των τοπικών προϊόντων μας.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν  η Πορτοκαλόπιττα, τα λουκούμια Γερανείων, η πάστα ελιάς «VERANIKI, το μους σταφίδας ,η τραχανόπιτα και το τραχανότο που παρουσιάστηκε την Κυριακή σε ζωντανή εκδήλωση από τουςειδικευόμενους του  Ι.Ι.Ε.Κ. ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ. 
Περιγραφή: cid:image005.jpg@01D28AB1.08D55990 Την προσπάθεια τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε θερμά ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας, κ. Δημήτριος Παππάς , μέλη του Δ.Σ., ο  κ. Ευστάθιος Πουλίτσης, Διευθυντής του Ι.Ι.Ε.Κ., ο κ. Δημήτριος Σούκουλης, Υπεύθυνος Σπουδών του Ι.Ι.Ε.Κ., ο κ. Χάρης Σπυρόπουλος, καθηγητής μαγειρικής της σχολής και chef και η  κα. Σωτηρία Φόρτη, καθηγήτρια Ζαχαροπλαστικής αντίστοιχα.
Περιγραφή: cid:image006.jpg@01D28AB1.08D55990Αξίζει να αναφέρουμε  και να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία και επιτυχία του εγχειρήματος τον κ. Γιώργο Πίτταεπικεφαλή του προγράμματος του Ελληνικού Πρωινού καθώς και την κ. Κα Σίσσυ  Αγγελοπούλου,  υπεύθυνη  του άνω προγράμματος, για την συνεχή παρουσία τους στο περίπτερο του επιμελητηρίου.

 Θα θέλαμε επίσης με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε θερμά :
·         τον «ΟΜΙΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ PIETRIS», για την στήριξή της στις προσπάθειες της Ένωσής μας και για την συνεργασία της στην προετοιμασία των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στους επισκέπτες.
·         τον κ. Μπεκιάρη Παναγιώτη, για την συμμετοχή του με την  προϊόντα «ΒΛΑΧΑ» και την Εταιρεία«ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε.» ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
·         τον Κύριο Αργύριο Μέξια (ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ).
·         τον Κύριο Θεοδώρου Ιωάννη (Πάστα Ελιάς «VERANIKI»).
·         τον κ. Ευστάθιο Πουλίτση (Αλεύρι Ολικής Άλεσης «ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ»).
Περιγραφή: cid:image007.jpg@01D28AB1.08D55990Οι παραγωγοί της περιοχής που υποστήριξαν το περίπτερο έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κοινού και των Ξενοδόχων.
Η αυξημένη προσέλευση ξενοδόχων και επιχειρηματιών, φανερώνει το έντονο επιχειρηματικό και επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για τους συγκεκριμένους κλάδους, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η HORECA απαντά στις πραγματικές ανάγκες των δύο βασικών πυλώνων της ελληνικής οικονομίας: του Τουρισμού και της Εστίασης.
Με εκτίμηση,
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ
ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΠΑΤΡΩΝ 52
ΚΟΡΙΝΘΟΣ  20100
Τηλ: +30 27413 04782

Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: hotel cop_ SMALL