Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Τι πρέπει να προσέξετε στο αυτοκίνητο πριν την έξοδο του Πάσχα

 https://www.aftodioikisi.gr/wp-content/uploads/2017/10/kinisi_ethniki.jpg 

Μετά από δύο χρόνια lockdown, η εξόρμηση στο χωριό ή σε κάποιον άλλον ταξιδιωτικό προορισμό το φετινό Πάσχα, είναι για τους περισσότερους προ των πυλών.

Οι μετακινήσεις, στο μεγαλύτερο ποσοστό, θα γίνουν με αυτοκίνητο. Όμως λίγο πριν από την αναχώρηση, αυτό θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις των πολλών χιλιομέτρων.

Μαριούπολη: Ανελέητο σφυροκόπημα του Αζοφστάλ με πανίσχυρες βόμβες καταστροφής καταφυγίων

 Μαριούπολη: Ανελέητο σφυροκόπημα του Αζοφστάλ με πανίσχυρες βόμβες καταστροφής καταφυγίων  

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία πλήττει το αχανές χαλυβουργείο Αζοφστάλ, έναν από τους τελευταίους θύλακες αντίστασης στη Μαριούπολη, με βόμβες καταστροφής καταφυγίων (bunker-buster), σύμφωνα με τον σύμβουλο της ουκρανικής προεδρίας Μιχαΐλο Ποντολιάκ. «Ο κόσμος παρακολουθεί τις δολοφονίες παιδιών στο διαδίκτυο και παραμένει σιωπηλός» έγραψε ο Ποντολιάκ στο Twitter.

Χθες Δευτέρα, το δημοτικό συμβούλιο της Μαριούπολης ανέφερε ότι περισσότεροι

Τον παγκοσμίου φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο υποδέχθηκε στη Βουλή ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Τασούλας

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τον παγκοσμίου φήμης Έλληνα βιολονίστα και διευθυντή ορχήστρας, κ. Λεωνίδα Καβάκο, υποδέχθηκε σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας. Είχε την ευκαιρία να τον ξεναγήσει στην Έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων δύο αιώνες μετά» που διοργανώνεται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από την ελληνική Επανάσταση του 1821.