Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Super League Playouts: Θρίλερ διαρκείας για την παραμονή!

 Super League Playouts: Θρίλερ διαρκείας για την παραμονή! 

Η 4η αγωνιστική των Playouts της Super League ολοκληρώθηκε με ορισμένα μεγάλα αποτελέσματα να... παρατείνουν το θρίλερ της παραμονής.

Απίστευτο ματς υπό καταρρακτώδη βροχή έγινε στη Λιβαδειά με Λεβαδειακό και Ιωνικό να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2, αποτέλεσμα που δεν ευνοεί στη μάχη της παραμονής τους γηπεδούχους. Ο Ιωνικός προηγήθηκε, ο Λεβαδειακός ανέτρεψε το σκορ, αλλά στο 89' και μετά από

Β΄ κατηγορία Κορινθίας ( 24η αγωνιστική): Ο Αστέρας Δερβενίου νίκησε 3 - 0 την Κόρινθο 2006 / Ο Παννεμεατικός νίκησε 1 - 0 τον Ασπρόκαμπο και ξέφυγε στη 2η θέση στο +4.

https://protinewskorinthias.gr/wp-content/uploads/2022/11/pelderva-1.jpg 

Με την 24ης αγωνιστική  ξανάρχισε το πρωτάθλημα της Β΄  κατηγορίας Κορινθίας  το οποίο είχε διακοπή λόγω των εορτώ του Πάσχα

Ο ήδη πρωταθλητής της κατηγορίας Αστέρας Δερβενίου επικράτησε στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" με 3 – 0 επί της Κορίνθου 2006. Η μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της βαθμολογίας που οδηγεί και αυτή στην Α΄ κατηγορία ξεκαθάρισε μετά την νίκη με 1 – 0 του Παννεμεατικού επί του  Ασπρόκαμπου, καθώς ο Άρης Βοχαϊκού και ο ΑΟ Σπαθοβουνίου, έχασαν εκτός έδρας με 4 – 1 και 5 – 1 από Σαρωνικό Γαλατακίου και ΠΑΣ Κλένια, αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα στο "ΘΩΔΕΙΟΝ" ο Ολυμπιακός Λουτρακίου επικράτησε με 3 – 1 επί του ΑΟ Μαψού  και στο Ζευγολατιό ο ΑΟΖ αναδείχθηκε ισόπαλος 1 – 1 με τον Εθνικό Ξυλοκερίζης. Στον Άγιο Βασίλειο η τοπική Πρόοδος επεβλήθηκε με 4 - 0 του ΑΟ Λυκοποριάς  ,ενώ τέλος στα Εξαμίλια και στην κοινή τους έδρα ο Αστέρας Κορίνθου (ως γηπεδούχος) έχασε 1 - 2  από την (φιλοξενούμενη) Δάφνη Εξαμιλίων.

24η Αγωνιστική

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την σύγκληση της Β Εθνοσυνέλευσης ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την σύγκληση της Β Εθνοσυνέλευσης ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης 

 Στο Άστρος της Κυνουρίας βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις λαμπρές εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την σύγκληση της Β Εθνοσυνέλευσης, το 1823

Κατέθεσε και στεφάνι στο σημείο που έγιναν οι βασικές συνεδριάσεις των αντιπροσώπων και των παραστατών, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Β Εθνοσυνέλευσης.

Στο Άστρος, όλες αυτές τις ημέρες, γίνονται διάφορες εκδηλώσεις για το σημαντικό αυτό γεγονός.

Oι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή με το διήμερο συνέδριο που γίνεται.

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την σύγκληση της Β Εθνοσυνέλευσης ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης

Νεμέα: Θανάσιμος τραυματισμός 72χρονου από ανατροπή τρακτέρ

 Κορινθία: Θανάσιμος τραυματισμός 72χρονου από ανατροπή τρακτέρ 

 

Τραγωδία στο Κούτσι Νεμέας , μ’ ένα 72χρονο αγρότη να χάνει τη ζωή του από ανατροπή του τρακτέρ που οδηγούσε.

Ο 72χρονος είχε πάει για γεωργικές εργασίες, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες το τρακτέρ ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας.

Εκλογές 2023 - Το διάγγελμα Μητσοτάκη: Καθαρές λύσεις στην ηγεσία της χώρας, επιβάλλεται πολιτική σταθερότητα

 mitsotakis-ekloges 

Στην επίσημη προκήρυξη των εκλογών προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψή του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Επικαλούμενος τον εθνικό στόχο για την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι επιβάλλεται πολιτική σταθερότητα, με καθαρές λύσεις στην ηγεσία της χώρας. 

 

«Σε τέσσερα χρόνια, παρά τις δυσκολίες, έγιναν πολλά, όμως μένουν να γίνουν πολλά περισσότερα» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, για να προσθέσει: «Τον Ιούλιο του 2019 δεν υποσχέθηκα θαύματα, αλλά σχέδιο και σκληρή δουλειά».

Παίζουν την επιβίωσή τους…

 Super League: Κανείς δεν νιώθει ασφαλής!

Το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, με το πρόγραμμα του Σαββάτου (22/4) να περιλαμβάνει όλες τις αναμετρήσεις που αφορούν τα playouts της διοργάνωσης.

Οι μέρες περνούν και οι “μάχες” γίνονται ολοένα και πιο κομβικές στο γκρουπ του υποβιβασμού. Η 4η αγωνιστική των playouts στρέφεται εκ νέου στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος, όπου οι Λεβαδειακός, Λαμία, Ιωνικός και ΠΑΣ Γιάννινα αγωνιούν για την παραμονή τους.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ Β’ / Καταδίκασε την Προοδευτική η ΑΕΚ Β’ / Βέροια - Ηρακλής 1-2: Την κράτησε σε... μπελάδες

 Βέροια - Ηρακλής 1-2: Την κράτησε σε... μπελάδες (highlights) 

 Τρία σημαντικά ματς για την μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού έγιναν το Σάββατο (22/4) στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Με την αύρα του... Αλέξη Κούγια ο Ηρακλής! Ο «Γηραιός» επικράτησε 2-1 της Βέροιας εκτός έδρας, διεύρυνε στα τέσσερα παιχνίδια το αήττητο σερί του και παράλληλα κράτησε τους «κυανέρυθρους» στις θέσεις που οδηγούν στη Γ' Εθνική.

Super League 2: Aιγάλεω - Παναχαϊκή 0-2: Επιστροφή στα τρίποντα στο «Σίτι» για τους «Αχαιούς»! / ΠΑΟ Ρουφ – Ολυμπιακός Β' 1-2: Tρίτωσε το ...καλό για τους «ερυθρόλευκους»!

 Aιγάλεω - Παναχαϊκή 0-2: Επιστροφή στα τρίποντα στο «Σίτι» για τους «Αχαιούς»!

Τέλος στο αρνητικό σερί πέντε αγώνων, όπου είχε συγκομιδή μόλις τριών πόντων από ισάριθμες ισοπαλίες, έβαλε η Παναχαϊκή.

Οι «Αχαιοί» (των μυρίων οικονομικών προβλημάτων) επικράτησαν με 2-0 του Αιγάλεω εκτός έδρας για την 21η αγωνιστική της Super League υποχρεώνοντας το «Σίτι» στη δεύτερη διαδοχική του ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν αφού ήταν ισόπαλες στα ...δοκάρια.

Μητσοτάκης από Μεσσηνία: «Την κυβέρνηση Σαμαρά την έριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή» Μητσοτάκης - Σαμαράς παρευρέθηκαν στην υπογραφή της σύμβασης για τον οδικό άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου - Είμαστε η παράταξη των μεγάλων έργων, ανέφεραν

  

«Μία ανεκπλήρωτη προσδοκία δεκαετίων έρχεται να υλοποιηθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ ώστε να έχουμε εντός των επομένων ετών σύγχρονο και ασφαλή δρόμο», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για τον οδικό άξονα «Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι συντελείται στη Μεσσηνία ένα μικρό αναπτυξιακό θαύμα. «Ένα τουριστικό προιόν το οποίο οφείλεται πρωτίστως στο όραμα ενός ανθρώπου ο οποίος δεν συμβιβάστηκε με τις δυσκολίες, ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, οραματίστηκε αυτή την εμβληματική επένδυση με άξιο συνεχιστή το γιο του», σημείωσε.

Προτελευταία ( 29η ) στροφή στο πρωτάθλημα της Α΄ Κορινθίας. Ο ΠΑΣ Κόρινθος και με ισοπαλία κατακτά τον τίτλο.

 https://sikionia.gr/wp-content/uploads/2021/11/752528f7e473d94587257358fa6aedac_XL.jpg

  Μετά το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Κορινθίας που διεξάγεται σήμερα Σάββατο (22 -4-2023, 16:30) την Κυριακή  (23-4-2023, 16:30) ξαναρχίζει και πάλι  μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των εορτών του Πάσχα και το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.  

Αύριο Κυριακή διεξάγεται η 29η ( προτελευταία ) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, όπου κατά ένα μεγάλο μέρος θα κριθεί και ο τίτλος του πρωταθλήματος. 

Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Κόρινθος χρειάζεται ακόμα ένα βαθμό για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία , υποδέχεται στο ΔΑΚ Κορίνθου ,την Θύελλα Πετρίου, ενώ την ίδια ώρα ο Πέλοπας Κιάτου αγωνίζεται εντός έδρας με τον ουραγό Πανκαμαριακό

Στο Σοφικό κόντρα στον Πανσολυγειακό μάχεται ο ΑΟ Λουτράκι , ενώ στο Λέχαιο ο Κύψελος Κορίνθου αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Άσσου.

 Στο Ξυλόκαστρο ο τοπικός Ηρακλής υποδέχεται τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου, ενώ στα Αθίκια ο Τενεάτης αγωνίζεται με τον Ηρακλή Λεχαίου. Στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ' ο Ισθμιακός μάχεται στο γειτονικό ντέρμπι με τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ τέλος στο Βέλο η τοπική Ελλάς αντιμετωπίζει την Θύελλα Κάτω Διμηνιού.

29η Αγωνιστική