Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Νίκες για ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό, Εργοτέλη, «διπλό» σωτηρίας ο Απόλλωνας

Ο Βαλντές δεν έκανε Χ-Αρη, «διπλό» σωτηρίας ο Απόλλωνας
 Μεγάλο «διπλό» με σκορ 2 - 3 στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία σημείωσε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Κομοτηνή στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Για την «ελαφρά ταξιαρχία», που πανηγύρισε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο γκολ πέτυχε ο Πετρόπουλος (27΄ και 76΄ με πέναλτι) και ένα ο Κόρμπος (17΄), ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Τζάνης στο 11΄ και ο Κανακούδης (αυτογκόλ) στο 60΄.

O χάρτης των πλέι οφ στη Football League

O χάρτης των πλέι οφ

Μετά την ολοκλήρωση και των δύο ομίλων ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα μπαίνουν στα πλέι οφ με πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Οι ομάδες που πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους θα ξεκινήσουν το μίνι πρωτάθλημα των 14 αγωνιστικών με έξι βαθμούς.

Η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει την Πέμπτη (3/4). Οι δύο πρώτες ομάδες των πλέι οφ θα πάρουν απευθείας τον προβιβασμό στη Super League, ενώ η 3η ομάδα μέσω μπαράζ θα διεκδικήσει την άνοδο με τη 16η ομάδα της Super League.
Η βαθμολογία με βάση τη θέση στον όμιλο
 
1ος Όμιλος
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός Βόλου 6
2. Χανιά 1
3. Φωστήρας 1
4. Ηρακλής Ψαχνών 0

 
2ος Όμιλος
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Κέρκυρα 6
2. Νίκη Βόλου 2
3. Αιγινιακός 1
4. Ηρακλής 0

 
Η βαθμολογία των πλέι οφ
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ολυμπιακός Βόλου 6
2. Κέρκυρα 6
3. Νίκη Βόλου 2
4. Αιγινιακός 1
5. Χανιά 1
6. Φωστήρας 1
7. Ηρακλής Ψαχνών 0
8. Ηρακλής 0

Ο Φωστήρας στα πλέι οφ, «αυτοκτονία» για Aίγιο - Η 26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Ο Φωστήρας στα πλέι οφ, «αυτοκτονία» για Aίγιο (pics)

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η είσοδος στα πλέι οφ στον 1ο όμιλο. Ο Φωστήρας με γκολ στο 90+4 νίκησε τον Ηρακλή Ψαχνών 1-0, Στον Ταύρο «έσπασαν» καρδιές με τους παίκτες και τους οπαδούς του Φωστήρα στο τέλος να πανηγυρίζουν την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.

Μια εβδομάδα πριν η αθηναϊκή ομάδα είχε μείνει στο εντός έδρας 0-0 με τον Παναιγιάλειο και τώρα όλα έδειχναν πως το ίδιο αποτέλεσμα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών θα έστελνε την ομάδα για διακοπές. Όμως η κοντινή προβολή του Χρήστου Τασουλή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ στο 90+4' έφερε το πολυπόθητο γκολ που ζητούσε ο Φωστήρας και κράτησε ζωντανό το όνειρο διεκδίκησης της ανόδου μέσα από τα πλέι οφ.

Αγγαρεία και νίκη με το ζόρι...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 1-0

Αγγαρεία και νίκη με το ζόρι... (vds) 

Σε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα γκολ του Βαλντέζ στο 84΄για να κάμψει την αντίσταση του Άρη.

 Ένα από τα χειρότερα, αν όχι το χειρότερο φετινό ημίχρονο ήταν το πρώτο για τον Ολυμπιακό που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές και το μυαλό στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα του Μίτσελ δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο, την ώρα που ουραγός και υποβιβασμένος Άρης “άγγιξε” αρκετές φορές το γκολ.
Στο 15΄ο Ρομπέρτο χρειάστηκε να επέμβει για πρώτη φορά στο σουτ του Μανιά, ενώ στο 30΄ οι Πειραιώτες γλίτωσαν από το οριζόντιο δοκάρι του Ισπανού τερματοφύλακα μετά από εξαιρετικό πλασέ του Μανιά. Η τρίτη ευκαιρία των φιλοξενούμενων δεν ήταν και η... φαρμακερή καθώς ο Ρομπέρτο έδιωξε ξανά εντυπωσιακά το σουτ του Βαγγέλη.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μίτσελ να κάνει διπλή αλλαγή (Μανιάτης και Κάμπελ αντί των Σάμαρη και Βέργου) και η κατάσταση βελτιώθηκε από την άποψη πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν δέχονταν με την ίδια ευκολία φάσεις.
Την ίδια ώρα στο άλλο μισό του γηπέδου ο Άρης με καλή αμυντική οργάνωση δεν απειλούνταν από τους -χωρίς φαντασία- παίκτες του Μίτσελ. Προς το τέλος του αγώνα μόνο ο Ολυμπιακός έγινε απειλητικός και έφτασε κοντά στο γκολ για πρώτη φορά στο 77΄με το σουτ του Εντινγκά να φεύγει ελάχιστα άουτ. Στην δεύτερη ευκαιρία τους οι γηπεδούχοι τα κατάφεραν. Ο Χολέμπας έκανε την σέντρα και ο Βαλντέζ με δύσκολη προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Ο Άρης που παίζοντας χωρίς άγχος πια κέρδισε τις εντυπώσεις , τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 86΄ο Ηρακλής είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μανιάτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Σάμαρης (46' Μανιάτης), Εντινγκά, Πέρες, Ντομίνγκες (61' Σέποβιτς), Βέργος (46' Κάμπελ), Βαλντέζ
ΑΡΗΣ: Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης (87' Νταμαρλής), Σουνάς (74' Καμινιώτης), Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (79' Ψυχογιός), Βαγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Ηρακλής, Μπουγαΐδης

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη ΛΑΡΚΟ



Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης  και ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ευθύμιος Καραΐσκος θα επισκεφθούν αύριο Δευτέρα 31 Μαρτίου και ώρα 10:00 το Μεταλλουργικό Εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού "Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας" θα συναντηθεί με τη διοίκηση και τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ενώ θα επισκεφθεί και τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου

Ο Μπάμπης Βακαλόπουλος υποψήφιος Περιφερειάρχης της ΔΗΜΑΡ


Αυτόνομα θα κατέβει η ΔΗΜΑΡ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Μπάμπη Βακαλόπουλο.

Στη Μεσσηνία επικρατέστερος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης είναι ο Δημήτρης Τροχάτος...

ενώ ακούγεται και το όνομα του Μπάμπη Πατσούρη.
 

Ομιλία Γόντικα στα Φιλιατρά



Στο καφενείο «Γαλαξίας» στα Φιλιατρά μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζει το ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση χαιρέτησε και ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Μεγάλα σκορ στη β Κορινθίας





Στη Β1 Κατηγορία η πρωτοπόρος Δάφνη Εξαμιλίων σάρωσε με 5 - 0 το Σάββατο τον ΑΣ Λουτρακίου, .ενώ ο Άρης Κορίνθου έχασε με 3 - 6  τον ΑΟ Ρομά.  

Ενώ σήμερα Κυριακή μεγάλες νίκες εκτός έδρας σημείωσαν ο Αίας  Αγιονορίου με 0 – 2 επί του  Μαψού και η Περαχώρα με 2 – 6 επί του Αγίου Γεωργίου .





 24η αγωνιστική


ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ-ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ              5 - 0

  ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΑΟ ΡΟΜΑ                           3 - 6

ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.ΒΡ. - ΣΟΦΙΚΟ '05                         3 - 0

ΑΟ ΜΑΨΟΥ -ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ                        0 - 2

ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  3 – 0 α.α.

ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ                      2 -  6

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ            6 - 1



Η βαθμολογία

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
65
ΑΙΑΣ ΑΓΙΟΝΟΡΙΟΥ
60
ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
58
ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
53
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
43
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
36
ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
31
Α.Ο. ΡΟΜΑ
28
ΑΠΣ ΑΓΙΑΝΝΗΣ
27
ΣΟΦΙΚΟ '05
26
Α.Ο ΜΑΨΟΥ
24
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΥΡΑ ΒΡΥΣΗΣ
20
ΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
12
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
0



Στη Β2 Κατηγορία,χθες με 3 - 4 πέρασε ο ΑΟ Λεχαίου από τον Ασπρόκαμπο

 Σήμερα  Κυριακή, η Δάφνη νίκησε 4 - 1 τον Παμφενεατικό, ενώ σε αγωνα ντέρμπι ο Φωκάς Αρχαίων Κλεωνών και τα Ταρσινά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1 - 1. Τον Κουταλά νίκησε εκτός έδρας με 1 - 2 ο Απέσσας Χαλκίου, ενώ η Λυκοποριά και η Λαύκα ανεδείοχτηκαν ισόπαλοι με το χορταστικό 4 - 4




24η αγωνιστική



ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ.ΒΑΛΤ. -ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ     2 - 5

ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ- ΑΟ ΛΕΧΑΙΟΥ             3 - 4

ΦΩΚΑΣ - ΤΑΡΣΙΝΑ 97                                    1 - 1

ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ- ΑΠΕΣΣΑΣ                         1 - 2

ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ –ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ   4 - 1

 ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ -ΑΟ ΛΑΥΚΑΣ                  4 - 4

Ρεπό η ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ



Η βαθμολογια
ΔΑΦΝΗ ΠΟΥΛΙΤΣΑΣ
23
53
ΦΩΚΑΣ ΑΡΧ. ΚΛ.
22
47
ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ
22
47
ΤΑΡΣΙΝΑ '97
22
45
Α.Ο. ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ
22
36
ΠΑΜΦΕΝΕΑΤΙΚΟΣ
23
33
ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ
22
30
Α.Ο. ΛΕΧΑΙΟΥ
22
29
ΑΡΗΣ ΒΟΧΑΪΚΟΥ
22
29
ΠΑΟ ΚΟΥΤΑΛΑΣ
22
18
ΘΥΕΛΛΑ ΛΕΟΝΤΙΟΥ
22
16
Α.Ο. ΛΑΥΚΑΣ
22
15
ΚΕΡΑΥΝΟΣ Μ. ΒΑΛΤΟΥ
22
-6