Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Βενιζέλος: Η στρατηγική εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε από τα… αποδυτήρια

eliabeniΟ Ευάγγελος Βενιζέλος εξαπέλυσε βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της «Ελιάς».
«Η Ελιά θέλουμε να εκφράσει όλο το χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας» τόνισε ο κ. Βενιζέλος και προσέθεσε πως το εγχείρημα «εκφράζει την  κεντροαριστερά της ευθύνης. Με το ευρωψηφοδέλτιο η Ελιά αποκτά πρόσωπο» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε λέγοντας πως όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρωψηφοδέλτιο, συμβολίζουν «την ενότητα, την ανανέωση, την ποιότητα, το ήθος της συνεργασίας και την αντιπροσωπευτικότητά μας».
Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η Ελιά είναι η δημοκρατική παράταξη ιστορικά. Οργανωτικά το σχήμα μας είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά όχι το τελικό βήμα. Θα συνεχίσουμε μετά τις εκλογές, θέλουμε τη συσπείρωση όλων των δυνάμεων.
Στις εκλογές αυτές, τίποτα δεν είναι χαλαρό, εκ των πραγμάτων θα υπάρξει μία ερμηνεία του αποτελέσματος» είπε ο κ. Βενιζέλος και στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «στρατηγική της εφόδου».
«Η στρατηγική της εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ και των εταίρων του απέτυχε από τα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται στη νευρικότητα, στη θλίψη, σε ένα λόγο αδιέξοδο που τείνει να γίνει αντιπαραγωγικός για τη χώρα μας σε μία κρίσιμη πορεία για την έξοδο από την κρίση
Η ψήφος στην Ελιά είναι ψήφος στη σταθερότητα της χώρας ψήφος για την ανάκαμψη της οικονομίας, ψήφος για τις προοδευτικές αντιλήψεις μέσα στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Σήμερα επιβεβαιώνουμε το βράδυ την οριστική στροφή για την έξοδο της χώρας από την κρίση και το μνημόνιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος.

ysterografa.gr