Τρίτη 25 Απριλίου 2023

«A surprise from Greece» - Τα τελικά αποτελέσματα από το φεστιβάλ Ιαπωνίας για την ταινία τουριστικής προβολής και προώθησης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης .

  

Η ταινία «A surprise from Greece» που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών τουριστικής προβολής και προώθησης του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και προκρίθηκε στον τελικό των φεστιβάλ τουριστικών ταινιών Ιαπωνίας «Japan's World Tourism Film Festival/ International Competition, JWTFF 2023» έλαβε πιστοποιητικό συμμετοχής ως μια από τις finalist του διαγωνισμού.

Η ταινία μας ήταν μια από τις 32 που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του διαγωνισμού, ανάμεσα σε 1.284 συμμετοχές συνολικά.

Οι θησαυροί του τόπου μας μέσα από μια χιουμοριστική περιπέτεια

 

Διαγωνισμός του έργου «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ»

 Ακράτα: Έβαλε βενζίνη και έφυγε χωρίς να πληρώσει – Καταδίωξη στην Ολυμπία Οδό

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό μέσω ΕΣΗΔΗΣ κάτω των ορίων, με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά (βάσει τιμής), για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ» (αριθμός μελέτης 96/2022 επικαιροποιημένη), προϋπολογισμού 116.538,71€ χωρίς ΦΠΑ και 144.508,00€ με ΦΠΑ 24%.

Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το Ταμείο

Πέθανε ο Χάρι Μπελαφόντε σε ηλικία 96 ετών

 Πέθανε ο Χάρι Μπελαφόντε σε ηλικία 96 ετών 

Ο Χάρι Μπελαφόντε, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πρωτοποριακός ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του θεάματος τη δεκαετία του 1950, πριν στραφεί στoν πολιτικό ακτιβισμό, πέθανε την Τρίτη σε ηλικία 96 ετών, σύμφωνα με τους New York Times.

Πρώτη του μεγάλη επιτυχία ήταν το Ματίλντα.

Υπήρξε πολέμιος της εξωτερικής πολιτικής των

Εκλογές 2023 - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λιβαδειά: Σκεφτείτε αντί για ευρώ να πληρώνεστε σε «Δήμητρες» με κλειστές τράπεζες

 mitsotakis_arthro 

Τη Λιβαδειά επισκέφτηκε το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συνομίλησε με πολίτες που τον υποδέχτηκαν.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επιστροφή των πρώτων Ελλήνων από το Σουδάν, ενώ στάθηκε στην ανάγκη - ενόψει εκλογών - να αποτραπεί «ο κίνδυνος κυβέρνησης των ηττημένων που εγκυμονεί η απλή αναλογική».

Οι μικροί ζωγράφοι του Νηπιαγωγείου της Βουλής των Ελλήνων – Εγκαίνια Εικαστικής Έκθεσης