Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ευρωεκλογές: Τέσσερα νέα πρόσωπα στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

 tetrada_nd_1_arthro 

Με τέσσερα ακόμα ονόματα ενισχύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Στους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος θα ενταχθούν ο νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ, Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος.

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τον Απρίλιο, ενώ συνεχίζονται πυρετωδώς οι διεργασίες για την αξιολόγηση υποψηφίων, με τον τελικό λόγο να έχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κάθε κόμμα δικαιούται να έχει 42 υποψήφιους, ενώ οι κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα στηθούν στα κράτη - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου, με κάθε χώρα να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ημερομηνία που προτιμά.

Αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου «παλαιοχριστιανού» στην Κόρινθο

 https://www.ertnews.gr/wp-content/uploads/2024/02/TRIKALA-KORINTHIAS-PALAIOXRHSTIANIKH_2024-02-16_16.53.48_frame_12047-768x432.jpeg 

Αναβλήθηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου η δίκη του 45χρονου, ο οποίος διέμενε σε σπηλιές σε αγροτική περιοχή μαζί με παιδιά στα ορεινά του Ξυλοκάστρου. Ο φερόμενος ως «Παλαιχριστιανός» θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για μη φοίτηση των παιδιών του στο σχολείο. Στον χώρο που ζούσαν κάτω από κακές συνθήκες, βρέθηκε και οπλισμός.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του είναι για παράβαση του νόμου περι απείθειας και περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Ο 45χρονος είχε επιλέξει να ζει με την οικογένειά του κάτω απο συνθήκες που ερευνώνται αν είναι κατάλληλες να ζουν και να μεγαλώνουν παιδιά.

Η πολύτεκνη οικογένεια είχε κρύψει τα όπλα και τις σφαίρες, που εντόπισε η Αστυνομία σε τάφρο 30 μέτρων, κάτω από παράπηγμα που αποτελούσε το σπίτι της στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Περιφερειακό Ιατρείο Περαχώρας: Ξεκίνησε η λειτουργία του 2 φορές την εβδομάδα

  

Λουτράκι, 4 Μαρτίου 2024

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Περαχώρας και της ευρύτερης περιοχής πως από σήμερα,
Δευτέρα 4 Μαρτίου επεκτείνεται η λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Περαχώρας δύο
φορές την εβδομάδα: κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.
 

Γραφείο Τύπου 

info@loutraki.gr