Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Φιλική ήττα του Αστέρα στο Δερβένι από τους Τράχωνες

http://www.asterasderveniou.gr/media/bearleague/bl14700697531691.png

Σε σημερινό (πρώτο του) φιλικό αγώνα  προετοιμασίας  στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ"  ο  Αστέρας Δερβενίου ηττήθηκε με 0 - 2 από τον Α.Ο. Τράχωνες Αλίμου (ομάδα Α΄ Αθηνών)
 Τα τέρματα πέτυχαν στο α’ ημίχρονο οι Καράτι και Κ. Κακούτης.  Οι δύο ομάδες, που χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους παίκτες τους, ξεκίνησαν τον αγώνα ως εξής:
Mxarq0zpΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Κουτρούλης, Μετεβελής, Μαγγίνας, Μεντής, Τάφα, Αντωνόπουλος, Δημόπουλος, Βυζάς, Τόλιας, Χάντης.
Έπαιξαν και οι : Παππάς, Παπαμεντζελόπουλος, Σκυλλάκος, Καλυτέρης, Γεωργόπουλος.
ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Κ. Κακούτης, Κολινάτης, Στεργιάκος, Φούφας, Εστυλιανίδης, Ιατρού, Δημογιάννης, Χρήστου, Καράτι, Τσολάκος.
Έπαιξαν και οι : Σπανουδάκης, Λαμπρόπουλος, Γοργάκης, Πατακός, Πελεκάσης, Σερεβιράντε, Παπαχειμώνας, Κουρής, Ι. Κακούτης

Το σχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών για όλη την Πελοπόννησο



https://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/3/3a/Elas.png 
Το σχέδιο προεδρικού διατάγματος που υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για την «Αναδιάταξη - αναδιοργάνωση, σύσταση και λειτουργία περιφερειακών Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας και άλλες διατάξεις.».Συγκεκριμένα στο σχέδιο αναφέρει τα εξής σε ο,τι αφορά την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου καθώς και
την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος:

Έπιασαν 43χρονο για εμπρησμό για τις τέσσερις φωτιές στη Λαμπινού Αιγείρας

Έπιασαν 43χρονο για εμπρησμό για τις τέσσερις φωτιές στη Δυτική Ελλάδα
Συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου, ο 43χρονος Έλληνας, με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση. Τον έπιασαν για τις τέσσερις εστίες πυρκαγιών που προκλήθηκαν χθες, στο πρανές της επαρχιακής οδού Αιγείρας - Περιθωρίου στη θέση Λαμπινού, σε δασική βλάστηση. Η σύλληψη έγινε από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Αιγίου, σε συνεργασία με το Κ.Α.Ε.Ε. Δυτ. Ελλάδας. 

Πηγή: Πυροσβεστικό Σώμα

Προληπτικό «στοπ» στην αιμοδοσία σε Δυτική Αχαΐα, Ανδραβιδα και Λακωνία λόγω ελονοσίας

Συναγερμός σε 12 Δήμους λόγω ελονοσίας
Σε προσωρινό αποκλεισμό από οποιαδήποτε αιμοδοσία βρίσκονται οι κάτοικοι, εργαζόμενοι αλλά και επισκέπτες περιοχών 12 δήμων της χώρας. Ο λόγος για τον οποίο τέθηκαν σε «καραντίνα» από τους υπευθύνους του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι ο εντοπισμός κρουσμάτων ελονοσίας.

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στο Θολό Ζαχάρως

Δύο άτομα ηλικίας 65 και 55 ετών αντίστοιχα, τραυματίσθηκαν χθες το μεσημέρι σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας στο ύψος της τοπικής κοινότητας Θολού Ζαχάρως, λίγο πριν την διασταύρωση για Λέπρεο.
troxaio tholo2Σύμφωνα με πληροφορίες απο το patrisnews.com, ΙΧΕ επιβατηγό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία και οδηγό έναν 50χρονο περίπου άνδρα, συγκρούσθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, πλαγιομετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Ζαχάρω και στο οποίο επέβαιναν ο 65χρονος και η 55χρονη γυναίκα, που τραυματίσθηκαν.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν και τα δύο οχήματα να εκτραπούν της πορείας τους και να καταλήξουν σε παρακείμενο χωράφι ενώ άμεσα οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Του τροχαίου επιλήφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ζαχάρως που διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Τραγωδία στη Ζαχάρω - Νεκρός σε τροχαίο 70χρονος ιδιοκτήτης καφενείου

Τραγωδία με θύμα τον 70χρονο Γιάννη Αλεξανδρόπουλο σημειώθηκε χθες αργά το βράδυ στο κέντρο της Ζαχάρως, επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Κυπαρισσίας, λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.comο άτυχος άνδρας επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Ε.Ο. για να περάσει απέναντι από το καφενείο που διατηρεί στη Ζαχάρω, όταν παρασύρθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή κοπέλα 23-25 ετών με κατεύθυνση προς Κυπαρισσία. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, το αυτοκίνητο κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα και η οδηγός φρενάρισε για να αποφύγει το μοιραίο, όμως δεν τα κατάφερε... Ο άτυχος Γιάννης έπεσε μερικά μέτρα μακρύτερα στο οδόστρωμα, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν πολίτες για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ειδοποιώντας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον διεκόμισε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου δυστυχώς απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς ο 70χρονος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Φιλικό ο Αστέρας στο Δερβένι με τους Τράχωνες

http://www.asterasderveniou.gr/media/bearleague/bl14700697531691.png

Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας σήμερα Σαββατο στις 17:30  στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" Δερβενίου, ο  Αστέρας αντιμετωπίζςει τον Α.Ο. Τράχωνες Αλίμου

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ


Το Δ.Σ. του Αστέρα Δερβενίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Δημόπουλο.
Ο Βασίλης Δημόπουλος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 3 χρόνια και τη σεζόν 2012-13. Με τη φανέλα του Αστέρα, στα 2 χρόνια της παρουσίας του, πραγματοποίησε 44 συμμετοχές και σημείωσε 9 γκολ. 

“Πριν έρθεις εσύ” Σαββατοκύριακο στο Δερβένι

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ¨Το Διάλειμμα¨
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016 – 10η συνεχή χρονιά 

 

                                      Σάββατο 20- Κυριακή 21/8
                                      “Πριν έρθεις εσύ”
                                        (Αισθηματική, 110΄, 2016)
 

Σκηνοθεσία : Θία Σάροκ
Πρωταγωνιστούν : Εμίλια Κλαρκ, Σαμ Κλάφλιν, Μάθιου Λιούις, Τζένα Κόουλμαν, Μπρένταν Κόιλ, Τζάνετ ΜακΤιρ, Τσαρλς Ντανς
 


 
Η Λουίζα «Λου» Κλαρκ ζει σε μια ήσυχη πόλη της Αγγλικής επαρχίας. Χωρίς καμία ξεκάθαρη κατεύθυνση στη ζωή της, η ιδιόρρυθμη 26χρονη τρέχει από τη μία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Η πηγαία ζωντάνια και χαρά της θα δοκιμαστούν, όταν θα αποδεχθεί μια θέση για δουλειά, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη, ο οποίος πριν δύο χρόνια καθηλώθηκε σε αναπηρικό αμαξίδιο. Έχοντας χάσει την περιπετειώδη διάθεσή του, ο Γουίλ έχει καταθέσει τα όπλα. Μέχρι τη στιγμή που η Λου εισβάλλει στη ζωή του για να του υπενθυμίσει ότι η ζωή είναι κάτι που αξίζει να παλεύεις.
Βασισμένη στο βραβευμένο best seller της Τζότζο Μόις, το «Πριν Έρθεις Εσύ» θα μας θυμίσει πως πολλές φορές βρίσκεις την αγάπη εκεί που δεν το περιμένεις. Και κάποιες φορές σε πηγαίνει εκεί που δεν περίμενες ποτέ ότι θα φτάσεις.