Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ο Αστέρας Δερβενίου απόκτησε ποδοσφαιριστή από ομάδα της Μάλτας.

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο 

 
  ⚪🔵Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή, αυτή του έμπειρου αμυντικού μέσου Παναγιώτη Παπαδάκη!
Ο Παναγιώτης τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε Oratory youths, Vittoriosa stars και Kalkara united F.C. (Μάλτα). Ταυτόχρονα εργαζόταν ως προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου.
💪Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά με υγεία!

Γιατί ο Πολάκης άνοιξε από τώρα το Κουτί της Πανδώρας στον ΣΥΡΙΖΑ - Πώς αιφνιδίασε τον Κασσελάκη

 siriza-arthrou0 

Όταν στις 30 Ιουλίου το protothema.gr μετέδιδε πως «ο Πολάκης οδηγεί τον ΣΥΡΙΖΑ», προϊδεάζοντας για τα όσα θα επακολουθούσαν, κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάμεσα στα οποία και ουκ ολίγοι «Κασσελίστας» θεωρούσαν σχεδόν ουτοπικό ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χανίων να πατήσει το κουμπί της αμφισβήτησης του σημερινού Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, διεκδικώντας την ηγεσία του κόμματος.

Ένα μήνα σχεδόν μετά και στην πρώτη συνεδρίαση κομματικού οργάνου μετά την ανάπαυλα των θερινών διακοπών, ο Παύλος Πολάκης έθεσε καθαρά θέμα ηγεσίας, αμφισβητώντας ανοιχτά τον Στέφανο Κασσελάκη, μόλις τα κορυφαία στελέχη κλήθηκαν από την Κουμουνδούρου να επανέλθουν στα καθήκοντά τους, για να βρουν λύση απέναντι στο χρονίζον αδιέξοδο της χρηματοδότησης των κομματικών ΜΜΕ.

Λανς – Παναθηναϊκός 2-1: Ο Ιωαννίδης απέτρεψε το «Βατερλώ» και οι «πράσινοι» ελπίζουν για τη ρεβάνς του Conference League

 Λανς – Παναθηναϊκός 2-1: Ο Ιωαννίδης απέτρεψε το «Βατερλώ» και οι «πράσινοι» ελπίζουν για τη ρεβάνς του Conference League 

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στην έδρα τη Λανς στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Conference League, αλλά το φοβερό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη τον κράτησε “ζωντανό” ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Παρότι βρέθηκε με παίκτη παραπάνω στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ο Παναθηναϊκός δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Λανς και χρειάστηκε ένα απίθανο προσωπικό γκολ του Ιωαννίδη για να αποτραπεί το… Βατερλώ στη Γαλλία και να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς 4-0: Βήμα πρόκρισης στη League Phase του Europa League

 ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς 4-0: Βήμα πρόκρισης στη League Phase του Europa League 

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στη League Phase του Europa League έκανε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε εντός έδρας της Σάμροκ Ρόβερς με 4-0, έχοντας μπροστά του τον επαναληπτικό στην Ιρλανδία. Με αυτογκόλ άνοιξαν το σκορ οι Θεσσαλονικείς. Αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος με παίκτη παραπάνω. Κωνσταντέλιας και Τάισον οι κορυφαίοι. Έχασε πέναλτι ο Τσάλοφ.

Επιβεβαίωσε εντός αγωνιστικού χώρου την ανωτερότητά του. Ο ΠΑΟΚ πήρε “δύναμη” από την Τούμπα, η Σάμροκ Ρόβερς έδειξε “χλωμή” ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο που έπαιζε με 11 παίκτες (αποβλήθηκε ο Χόνοαν στο ξεκίνημα της επανάληψης) και το τελικό 4-0 δίνει στους Θεσσαλονικείς ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στη League Phase του Europa League, μια εβδομάδα πριν τον επαναληπτικό στην Ιρλανδία.

Ολυμπιακός – Φλαμένγκο: Παιχνίδι στην άμμο του Ρίο Ντε Τζανέιρο για τους Νέους των Πειραιωτών πριν τον Διηπειρωτικό

 Ολυμπιακός – Φλαμένγκο: Παιχνίδι στην άμμο του Ρίο Ντε Τζανέιρο για τους Νέους των Πειραιωτών πριν τον Διηπειρωτικό 

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το Σάββατο (24/08/24, 22:00) ένα μεγάλο παιχνίδι με τη Φλαμένγκο για το Διηπειρωτικό κάτω των 20 ετών και οι παίκτες του φαίνεται να απολαμβάνουν την παρουσία τους στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ημέρες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και μετά την επίσκεψή τους στο άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, βρέθηκαν και σε μία από τις παραλίες της περιοχής. Εκεί είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην άμμο με μικρούς Βραζιλιάνου που “μιλούσαν” στην μπάλα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του απεσταλμένου του πρακτορείου Eurokinissi.

 

Αύριο 23/8 εορτάζουν η Παναγία η «Καταφυγιώτισσα» στη Ζάχολη ( βίντεο) και η «Παναγία Φανερωμένη» στο Ξυλόκαστρο ( βίντεο)

 

  

Αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 η Εκκλησία μας εορτάζει τα «εννιάμερα» από την Κοίμηση της Παναγίας και πολλές Εκκλησίες τιμούν και εορτάζουν την Μνήμη Της. 
Στην ευρύτερη περιφέρεια μας εορτάζουν το ιστορικό ξωκλήσι της Παναγίας της Καταφυγιώτισσας στη Ζάχολη και η «Παναγία Φανερωμένη» στο Ξυλόκαστρο.
 
Η Παναγία η Καταφυγιώτισσα βρίσκεται 10 χιλιόμετρα νότια από το

Διχως τερματα ο φιλικός αγωνα του Αστέρα Δερβενίου , στην Ακράτα , με την Αθλητική Ένωση Αιγείρας-Ακράτας

 Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Αιγείρα / Ακράτα Αστέρας Δερβενίου - Βικιπαίδεια

 Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το πρώτο φιλικό τεστ του Αστέρα Δερβενίου , στην Ακράτα , απέναντι στην Αθλητική Ένωση Αιγείρας-Ακράτας

* Η Αθλητική Ένωση Αιγείρας-Ακράτας, με ανακοίνωσή  της εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς του επί σειρά ετών παίκτης της Θύελλας Αιγειρας Παναγή Ανδρικόπουλου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή  σε ηλικία 58 ετών...


 

Ο Παναθηναϊκός ...φιλοξενούμενος στη Λεωφόρο την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Το πλήρες πρόγραμμα)

  

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τις ώρες των αναμετρήσεων της τρίτης στροφής της Super League, με το μεγάλο παιχνίδι να λείπει το επόμενο σαββατοκύριακο (31-1/08-09).

O Ολυμπιακός θα ανοίξει πρώτος το πρόγραμμα της αγωνιστικής καθώς θα αναμετρηθεί με την Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας (31/08, 19:30), ενώ η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό (01/09, 19:00). ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα παίξουν επίσης εκτός έδρας με τον “Δικέφαλο του Βορρά” να κοντράρεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (01/09, 20:30) και τους “πράσινους” να παίζουν ως… φιλοξενούμενοι στη Λεωφόρο με την “νεοφώτιστη” Athens Kallithea (01/09, 22:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League: