Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Νέο κόμμα στον χώρο της Δεξιάς, από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

 https://ysterografa.gr/wp-content/uploads/2022/07/Screenshot-2022-07-20-at-11.54.06-AM.png 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος φαίνεται ότι βγαίνει μπροστά, προκειμένου να ηγηθεί ενός καινούριου κομματικού σχηματισμού, στον χώρο της Δεξιάς.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κινείται δραστήρια το τελευταίο διάστημα παρασκηνιακά, προκειμένου να συσπειρώσει δυνάμεις οι οποίες δεν αισθάνονται ότι μπορούν να εκφραστούν από τους σημερινούς κομματικούς σχηματισμούς.

“Μήτρα” του νέου σχηματισμού θα είναι η ανεξάντλητη δεξαμενή στελεχών του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, και φιλοδοξία του Πάνου Παναγιωτόπουλου είναι να καλύψει μεγάλο μέρος των παραδοσιακών ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι αισθάνονται σήμερα αποστασιοποιημένοι από το κόμμα.

ysterografa.gr

Φωτιά στα Άνω Λιόσια – Καίει σε οικόπεδα

 Φωτιά στα Άνω Λιόσια – Καίει σε οικόπεδα 

Φωτιά ξέσπασε στις 20.50 το βράδυ της Τετάρτης σε οικοπεδικούς χώρους στα Άνω Λιόσια.

Η Περιφερειακή Αιγάλεω έχει κλείσει προς Σκαραμαγκά, στην τελευταία έξοδο προς Λεωφόρο ΝΑΤΟ, λόγω της φωτιάς που καίει παραπλεύρως.

Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες και 8 οχήματα.

Με τη Μελάνια ο Ντόναλντ Τραμπ στην κηδεία της πρώην συζύγου του Ιβάνα

  

Με τη Μελάνια στο πλευρό του, ο Ντόναλντ Τραμπ “αποχαιρέτησε” την πρώην σύζυγό του, Ιβάνα, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιουλίου. 

Η Ιβάνα Τραμπ πέθανε από τα τραύματα στον κορμό της, τα οποία υπέστη μετά από πτώση από τις σκάλες μέσα στο σπίτι της, όπως αποφάνθηκε ο επικεφαλής ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης.

Η Τσέχα επιχειρηματίας ήταν η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ και μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του: των Ντόναλντ Τζούνιορ, Έρικ και Ιβάνκα. Χώρισαν το 1992, ύστερα από 15 χρόνια γάμου.

Φωτιά στην Πεντέλη: Κάηκαν περισσότερα από 20.000 στρέμματα

  

Εικόνες καταστροφής άφησε το πέρασμα της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη.

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη επεκτάθηκε πολύ γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Το πρωί της Τετάρτης, οι φλόγες είχαν φτάσει στην Παλλήνη, με τους πυροσβέστες να δίνουν τιτάνια μάχη για να καταφέρουν να σώσουν τις περιουσίες των πολιτών.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, των

Φωτιά στα Μέγαρα: Εκκενώθηκαν Ζάχουλη και Παπαγιανέικα – Σε ποια μέτωπα γίνεται η μάχη

 Φωτιά στα Μέγαρα: Εκκενώθηκαν Ζάχουλη και Παπαγιανέικα – Σε ποια μέτωπα γίνεται η μάχη 

Ενθαρρυντικά φαίνονται να είναι τα σημάδια από τη φωτιά στα Μέγαρα, καθώς η Πυροσβεστική αναφέρει πως δεν υπάρχει κανένα ανεξέλεγκτο μέτωπο και ότι φαίνεται να έχει περιοριστεί δυτικά από τη Ζάχουλη, ενώ υπάρχει και ένα δεύτερο μικρό μέτωπο κοντά στην περιοχή Πευκενέα.

Οι άνεμοι πνέουν με ένταση 3 μποφόρ το βράδυ της Τετάρτης (20.7.2022) στην

Φωτιά στη Σαλαμίνα: Βελτιωμένη η κατάσταση - Κανένα ενεργό μέτωπο στην περιοχή

 Στυλιανίδης για φωτιές: Κάθε πυρκαγιά αφήνει πληγές - Οι ριπές ανέμων στην Αττική ξεπερνούσαν τα 110χλμ. την ώρα

Μία ήρεμη νύχτα φαίνεται πως θα έχουν οι κάτοικοι της Σαλαμίνας καθώς πλέον δεν υφίσταται κανένα ενεργό μέτωπο στην περιοχή.

Νωρίτερα η φωτιά έκαψε δασική έκταση. Στην περιοχή επιχείρησαν δεκάδες πυροσβέστες. Από αέρος η δύναμη ήταν σημαντική καθώς έσπευσαν 6 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Τα τρία μέτωπα εντοπίζονταν στο λόφο Πατρίς, στον Ανεμόμυλο και το Σαμάρι.

Θρήνος στην Αστυνομία: Πώς «έσβησε» η 26χρονη Χαρούλα τη νύχτα της Τρίτης ενώ περιπολούσε

ginaika-astinmokos   

Χωρίς σφυγμό μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα στο Ασκληπιείο της Βούλας η 26χρονη αστυνομικός Χαρούλα Κανέλλου, η οποία κατά τη διάρκεια περιπολίας με συναδέλφους της σε περιοχές του δήμου Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, μεταφέρθηκε ταχύτατα στο νοσοκομείο Ασκληπιείο, αλλά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Δάφνης.

Φωτιά στην Πεντέλη: Σιγοκαίνε δεκάδες διάσπαρτες μικροεστίες - Ενισχύονται οι άνεμοι την Πέμπτη

 5647385 

Για τρίτη ημέρα θα συνεχιστεί αύριο η μάχη των Πυροσβεστικών δυνάμεων στην Πεντέλη.

Η φωτιά μπορεί να μην έχει πλέον ενεργό μέτωπο αλλά είναι δεκάδες οι μικροεστίες που συνεχίζουν να σιγοκαίνε στον ορεινό όγκο της Πεντέλης γεγονός το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο αναζωπύρωσής της.

Θρίλερ στην Ιταλία: Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Ντράγκι αλλά όλα δείχνουν πρόωρες εκλογές

 Θρίλερ στην Ιταλία: Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Ντράγκι αλλά όλα δείχνουν πρόωρες εκλογές  

Καταρρέει η κυβέρνηση στην Ιταλία, καθώς, μπορεί ο Μάριο Ντάργκι να εξασφάλισε την ψήφο εμπιστοσύνης, ωστόσο το ενδεχόμενο παραίτησης του και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών γίνεται όλο και πιο πιθανό.

Ο Μάριο Ντράγκι έλαβε 95 ψήφους υπέρ και 38 κατά, σε σύνολο 321, καθώς η Φόρτσα Ιτάλια, η Λέγκα και τα Πέντε Αστέρια απείχαν από τη διαδικασία.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι 25 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου.

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός 1-1: Έχασε το διπλό μέσα από τα χέρια του, περνάει στο Φάληρο

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός 1-1: Έχασε το διπλό μέσα από τα χέρια του, περνάει στο Φάληρο 

Έφτασε πολύ κοντά ο Ολυμπιακός να πάρει ένα πολύτιμο διπλό στη Χάιφα κόντρα στη Μακάμπι, αλλά στις καθυστερήσεις παραβιάστηκε η εστία του και φεύγει από το Ισραήλ με το 1-1. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 7΄ με τον Ζινκερνάγκελ και η Μακάμπι ισοφάρισε στο 90+2 με τον Χαζιζά, ενώ είχαν δοκάρι στο 78’ με τον Πιερό. Έτσι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα στο Φάληρο.

Φωτιά στη Φωκίδα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Τολοφώνα

 Φωτιά στη Φωκίδα: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Τολοφώνα  

 Η άμεση αντίδραση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων της πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκταση της φωτιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Τολοφώνας της Φωκίδας, κοντά στην Ερατεινή.

«Η φωτιά ήταν σε ένα επικίνδυνο σημείο και απειλούσε κατοικημένη περιοχή» υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής στη Φωκίδα, Βαγγέλης Τσιορλίδας.

Μάλιστα, τονίζει πως «η γρήγορη αντίδραση από τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και η άμεση παρουσία εναέριων μέσων με εύστοχες βολές, μας επέτρεψε πολύ γρήγορα να την περιορίσουμε και να μην επιτρέψουμε καμία επέκταση της».

 

Φωτιά στα Μέγαρα: Πύρινη κόλαση στην περιοχή Ζάχουλη – Απειλούν σπίτια οι φλόγες, μάχη να μην φτάσουν στο Αλεποχώρι και στα Γεράνεια

 Φωτιά στα Μέγαρα: Πύρινη κόλαση στην περιοχή Ζάχουλη – Απειλούν σπίτια οι φλόγες μάχη να μην φτάσουν στο Αλεποχώρι [βίντεο]  

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά που ξέσπασε στη Βένιζα Μεγάρων.

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν 75 πυροσβέστες με 24 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα λειτουργεί για εναέριο συντονισμό.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13.41 το μεσημέρι και καίει

ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ - ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Μαθαίνοντας τον τόπο μας , ήξερες ότι....

 https://www.gtp.gr/showphoto.asp?FN=/MGfiles/location/image12035[4529].jpg&w=965&h=390https://www.sergianitravel.gr/wp-content/uploads/2019/11/zaxoli-ekdromi-2020-sergiani-travel.gif 

 Σαρανταπήχο

Ήξερες ότι το ορεινό Σαραντάπηχο αποτελεί τον ορεινότερο οικισμό της Πελοποννήσου & έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας.
Από το 1927 ως το 1940, η περιοχή υπήρξε διεθνές κέντρο ψυχαγωγίας και ανάπαυσης.

Το Ξενοδοχείο “Αναγέννησις” μαζί με το αεροδρόμιο είναι λέξεις στενά συνδεδεμένες με την ιστορία του Ορεινού Σαραντάπηχου της δεκαετίας του 30. το οποίο είχε χαρακτηριστεί σαν “Ελληνικό Σεν Μόριτζ”!

Το υπερπολυτελές κτίριο ήταν τριώροφο και διέθετε 70 δωμάτια με δικό του μπάνιο το καθένα, κάτι ιδιαίτερα πολυτελές για τη δεκαετία του 1930. Οι κοινόχρηστοι χώροι περιελάμβαναν εστιατόριο, αίθουσα εκδηλώσεων, γήπεδο τένις και κινηματογραφική λέσχη. Το ξενοδοχείο ήταν εξοπλισμένο με δικό του τηλεφωνικό κέντρο, όταν ακόμη και στην Αθήνα τα τηλέφωνα ήταν ελάχιστα. Διέθετε ακόμη παγοποιείο, αρδευτικό δίκτυο και ηλεκτρογεννήτριες.

Εκτός από τα απλά δωμάτια, το ξενοδοχειακό συγκρότημα «Αναγέννησις» είχε και τρία ανεξάρτητα κτίρια για τη φιλοξενία της ελληνικής και ευρωπαϊκής αριστοκρατίας. Σε ένα από αυτά έμεινε και ο βασιλεύς Φαρούκ της Αιγύπτου!

Για να εξυπηρετηθούν οι απαιτητικοί πελάτες δημιουργήθηκε ακόμα και αεροδρόμιο, σχεδόν δίπλα στο ξενοδοχείο, ώστε να μην ταλαιπωρούνται στις μετακινήσεις τους. Λειτούργησε για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του 1930 και στο διάδρομό μπορούσαν να προσγειωθούν αεροπλάνα 25 θέσεων. Κατ’ επανάληψη είχαν μεταφερθεί φοιτητές και γιατροί από την Αίγυπτο και παρακολουθούσαν σεμινάρια και συνέδρια που διοργάνωναν στις αίθουσες του Ξενοδοχείου.

Το αεροδρόμιο που ένωσε το μικρό χωριό της ορεινής Κορινθίας με Ευρώπη και Αίγυπτο, καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τους Ιταλούς.

Ζάχολη

Ήξερες ότι ο ναός του Αγίου Γεωργίου Ζαχόλης με τους 17 τρούλους χτίστηκε μέσα σε 39 μέρες; Ο Κιαμήλ Μπέης επέτρεψε στους Έλληνες να χτίσουν ναό, αρκεί αυτός να ολοκληρωνόταν μέσα σε 40 μέρες. Κι εγένετο το θαύμα…!

Δερβένι

Ήξερες ότι η περιοχή μας συνέβαλε στην Αργοναυτική εκστρατεία; Μάλιστα, τα πλοία ξεκίνησαν από το αρχαίο λιμάνι στην περιοχή «Αριστοναύται» (σημερινό Καμάρι) και από την περιοχή Μαύρα Λιθάρια (Δερβένι) όπου το λιμάνι της Αρχαία Αίγειρας.

Χελυδόρι 

Ήξερες ότι το ορεινό Χελυδόρι σχετίζεται με την Αρχαία Φελλόη  και ο ποταμός Ζαχολίτικος είναι ο αρχαιός Φελλοΐτιος

Ήξερες ότι οι εκκλησίες που διαθέτουν σκαλοπάτια στην είσοδό τους, τα οποία πρέπει να κατέβεις για να εισέλθεις στον ναό, δηλώνουν ότι η εκκλησία ανήκει στην περίοδο της Τουρκοκρατίας; Οι κατακτητές ανάγκαζαν τους χριστιανούς να χτίζουν έτσι τους ναούς, για να τους υπενθυμίζουν ότι είναι υπόδουλοι κι άρα, κατώτεροι. Παράδειγμα αποτελεί ο ναός αγίου Νικολάου στο Χελυδόρι.

Ηξερες ότι η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στον Κούτο ειναι η μοναδική στην Ελλάδα και 'ισως στό κόσμο , με τη σπανιώτητα πρωτοτυπία της. Σέ όλους τους Ιερους Ναούς στις δύο  πόρτες αριστερά και δεξιάς  της Ωραίας Πύλης του ιερού υπάρχουν οι Εικόνες των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, εδώ στον  "Αη Νικόλα" , στις δύο πόρτες εικονίζονται οι  δύο Ιεράρχες ο Μέγας Βασίλειος και ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Πύργος

Ήξερες ότι στον πύργο Μαμωνά – Κορδή στο χωριό «Πύργος» έχουν γίνει πολλές συναντήσεις, σημαντικές για την έκβαση της ελληνικής επανάστασης, με τον Κολοκοτρώνη να καταστρώνει τα στρατηγικά του σχέδια;

ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ απόψε στο Δημοτικό κινηματογράφο "Το Διάλειμα" στο Δερβένι

 

ΑΙΝΜΠΟ: ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ 

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7 στις 21:30


Animation| | Διάρκεια: 85‘ 


Στα βάθη του Αμαζονίου, η φυλή της 13χρονης Αίνμπο κινδυνεύει να εξαφανιστεί από την κατάρα του Γιακουρούνα. Τόσο ο σοφός άρχοντάς της όσο και η κόρη του Ζούμι, φίλη της Αίνμπο που αναλαμβάνει επικεφαλής της φυλής, δεν βρίσκουν τρόπο να την αντιμετωπίσουν. Έτσι, η μικρή Ινδιάνα θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι στη ζούγκλα με συντρόφους το αδέξιο δίδυμο του αρμαντίλο Ντίλο και του τάπιρου Βάκα. Θα κινδυνεύσουν πολλές φορές, θα γελάσουν άλλες τόσες και θα έρθουν αντιμέτωποι με το κακό πνεύμα της κατάρας (και της βιομηχανικής εξόρυξης).

 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ "Το Διάλειμα"

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κρουασάν με μούχλα - Μην τα καταναλώσετε

 Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κρουασάν με μούχλα  Μην τα καταναλώσετε 

Την ανάπτυξη ευρωτίασης (μούχλας πρασινωπής χροιάς) στην επιφάνεια παρτίδων κρουασάν διαπίστωσε κατά τη διενέργεια ελέγχου ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. 

Πρόκειται για κρουασάν με την εμπορική ονομασία «DANISH MINI BITES ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑ», με ημερομηνίες ανάλωσης 14.09.2022, 19.09.2022 και 30.09.2022, σε συσκευασίες των 120 γραμμαρίων. Το συγκεκριμένο προϊόν παράγεται από την εταιρεία «PANINI AE».

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την εταιρεία την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.

Πάτρα - «Άγιος Ανδρέας»: Απολύθηκε η νοσηλεύτρια για τον θάνατο του 49χρονου

 Πάτρα  «Άγιος Ανδρέας»: Απολύθηκε η νοσηλεύτρια για τον θάνατο του 49χρονου 

Στην άμεση υλοποίηση διακοπής της σύμβασης της ειδικευόμενης νοσηλεύτριας του «Αγίου Ανδρέα» που βρίσκονταν στο ΤΕΠ το βράδυ της Τετάρτης, προχώρησε χθες η διοίκηση του νοσοκομείου.

Σε ύφεση η φωτιά στην Πεντέλη – Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα

  

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η φωτιά στην Πεντέλη, ενώ δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο, παρά μόνο μικρές εστίες σε Διώνη και Δασαμάρι, ενώ μικρότερες εστίες εντοπίζονται σε Ανθούσα, Πανόραμα Παλλήνη και Ντράφι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, οι επιχειρήσεις πραγματοποιούνται υπό το συντονισμό της διυπουργικής ομάδας (task force) της Πολιτικής Προστασίας, ενώ πολύ ισχυρές δυνάμεις και 19 εναέρια μέσα συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης.

Φωτιά στα Μέγαρα – Προληπτική εκκένωση οικισμού Ζάχουλη

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς εκτός από τη μάχη στην Πεντέλη, καλούνται να αντιμετωπίσουν ακόμα μία πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στη Βένιζα Μεγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει αίτημα προληπτικής εκκένωσης της περιοχής Ζάχουλη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2:00 το μεσημέρι, ενώ στο σημείο πνέουν βόρειοι άνεμοι 4-7 μποφόρ.

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Ανατολική Μάνη

 

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι (19/7) στην ορεινή τοποθεσία στα “Διμαρίστικα”, ανάμεσα στις κοινότητες Κοκκάλας και Λάγιας του δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής που επιχειρούν για να ελέγξουν πλήρως το μέτωπο και να επέλθει ολική κατάσβεση.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις η φωτιά έχει κάψει περίπου 400 στρέμματα δασικής κι 100 στρέμματα αγροτικής έκτασης, ενώ δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή.

 

Άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Λεύκτρου – Σπάρτης

  

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, αίρεται η εφαρμογή των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούσε τον ολικό αποκλεισμό κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, στον Κόμβο Λεύκτρου Σπάρτης του Νέου Αυτοκινητόδρομου Κορίνθου- Τρίπολης- Καλαμάτας και Κλάδου Λεύκτρου- Σπάρτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η κυκλοφορία είχε διακοπεί από τα μεσάνυχτα εξαιτίας της πυρκαγιάς που ήταν σε εξέλιξη στην περιοχή Ρούτσι της Μεγαλόπολης.