Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Υπ. Υγείας: ενημέρωση των πολιτών, για τον ιό του Δυτικού Νείλου.

ADFEDEDDDDDEWDDDD.jpgΗ Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, συνεπής στην έγκυρη και τακτική ενημέρωση των πολιτών, σχετικά με τα προληπτικά μέτρα, που απαιτούνται για έκτακτα επιδημιολογικά φαινόμενα, υπενθυμίζει για μια ακόμη φορά στοιχεία και μέσα προστασίας για τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Διαβάστε περισσότερα 
stogiatro.gr

Ποινική δίωξη για την παρακολούθηση της Ελένης Αλειφέρη άσκησε η εισαγγελέας

Ποινική δίωξη για την παρακολούθηση της Ελένης Αλειφέρη άσκησε η εισαγγελέας
ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ποινική δίωξη για το κακούργημα της αθέμιτης παρακολούθησης σε βάρος της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Ελένης Αλειφέρη, άσκησε η εισαγγελέας της Καλαμάτας, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης από την Ασφάλεια. Από την ποινική δίωξη θα εξειδικευτούν τόσο η τέλεση της κακουργηματικής πράξης όσο και το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που την έχουν διενεργήσει. Με ανακοίνωσή της η Ελένη Αλειφέρη τονίζει ότι η εξέλιξη αυτή “δεν επιβεβαιώνει τον περιφερειάρχη και την περιφερειακή αρχή” που προσπάθησαν να “αντιστρέψουν την αλήθεια”, ενώ καλεί “όσους δημόσια τοποθετήθηκαν με ανακοινώσεις εξυβριστικές και δυσφημιστικές για εμένα να ανακαλέσουν, να ανασκευάσουν και να αναθεωρήσουν τη στάση τους”...

Το Βασίλειο της Δανιμαρκίας … και η αργόμισθη Αλειφέρη


ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ
Η αργόμισθη κατ’ απονομή αντιπεριφερειάρχης κα Αλειφέρη με τη σημερινή της ανακοίνωση εκφράζει την αγωνιώδη της προσπάθεια να εμπλέξει τη νόμιμη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης με την πολιτική επιβίωσή της, καταφεύγοντας σε μια ανοίκεια και ανερμάτιστη επίθεση προς την περιφερειακή αρχή.
Είναι προφανές ότι ο μόνος στόχος της επίθεσης του «συστήματος Αλειφέρη» είναι να κρατήσει πάση θυσία την καρέκλα της.
Για μια ακόμα φορά αποκαλύπτεται ότι μοναδικός της στόχος είναι να δημιουργήσει πρόβλημα στην περιφερειακή αρχή, καθώς αποφεύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για την ουσία, μεταχειριζόμενη το απόρρητο της διαδικασίας κατά πώς τη βολεύει, υποπίπτοντας σε θεσμικές αντινομίες.
Πέραν τούτου έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα σε ότι αφορά το σεβασμό της για τη δημοκρατική λειτουργία, καθώς αρνείται να υλοποιήσει αποφάσεις των συλλογικών οργάνων της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη.
Θυμηδία προκαλεί τέλος η παταγώδης αποτυχία της να τεκμηριώσει νομικά τους ισχυρισμούς της, αγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας, μη σεβόμενη τη θεσμική λειτουργία των δικαστικών αρχών.
Το «φιάσκο του κοριού του συστήματος Αλειφέρη» είναι προφανές ότι έχει πέσει στο κενό.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ευρωπαϊκά Νέα - EurActiv

logo hi logo

Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα για τις υψηλές θερμοκρασίες στην Ευρώπη
Sarantis Michalopoulos, 08 Aug 11:10 AM

Οι πυρκαγιές σε συνδυασμό με τις ακραίες καιρικές συνθήκες στην Ευρώπη ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόσθετους κινδύνους για την υγεία των ανθρώπων που ζουν στις πληγείσες περιοχές, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας....Read More

Καύσωνας και ξηρασία πλήττουν τον αγροτικό τομέα στην Ευρώπη
Eirini Sotiropoulou, 07 Aug 11:34 AM

Η παρατεταμένη ξηρασία έχει προκαλέσει τα σοβαρότερα προβλήματα στον αγροτικό τομέα της ΕΕ τα τελευταία 40 χρόνια, σύμφωνα με την European Association of Fruit and Vegetable Processors (PROFEL)....Read More

Πόνος στον ώμο; Σε τι μπορεί να οφείλεται και πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί;

Αν έχετε πόνο στον ώμο τα καλά νέα είναι ότι συνήθως δεν πρόκειται για σοβαρή πάθηση (όπως αρθρίτιδα της άρθρωσης του ώμου) αλλά για κάποια πρόσκαιρη φλεγμονή στην γύρω περιοχή, πιθανότατα των τενόντων.
Ο πόνος στον ώμο αποτελεί περίπου το 16% όλων των μύο-σκελετικών

Πέτρος Τατούλης «Χρηματοδοτούμε με 500 χιλιάδες ευρώ τον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Μεθυδρίου»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Μεθυδρίου Αρκαδίας.
Με επιτυχία στέφθηκε η πολύχρονη προσπάθεια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για την αποκατάσταση ενός ιερού μνημείου  της Αρκαδίας, του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Μεθυδρίου Αρκαδίας.