Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Με το δεξι το Ζευγολατιό - Έχασε ο ΑΟΛ στο Λουτράκι από την Ερμιονίδα

http://www.peloponnisosnews.gr/wp-content/uploads/2015/03/telikos-kipelou-1-680x365.jpg
Πρεμιέρα  σήμερα  στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας  Με το δεξί ξεκίνησαν ο ΑΟ Ζευγολατιού ( 1 - 0 τον Τσικλητήρα Πύλου , στην Καλαμάτα), η Ενωση Ερμιονίδας ( 2 - 0 επί του ΑΟΛ μέσα στο Λουτράκι), η Παναχαϊκή ( 1 - 0 τον Παναργειακό), ο Φωστήρας ( 2 - 0 τον Αστέρα Αμαλιάδας) και ο ΠΑΟ Βάρδας ( 1 - 0 τον Αιολικό). 
Στη Μεγαλόπολη ισόπαλος με τέρματα 2 - 2 αναδείχθηκε η τοπική Δόξα με την Αχαϊκή, ενώ χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Χαλκίδας με τον Παναρκαδικό. Τέλος ρεπό είχε η Θήβα


Συνοπτικά τα αποελέσματα της πρεμιέρας
 
3ος όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας – Αιολικός  1 - 0
Τσικλητήρας – ΑΟ Ζευγολατιού 0 - 1
Δόξα Μεγαλόπολης – Αχαϊκή 2 - 2
Φωστήρας – Αστέρας Αμαλιάδας 2 - 0
ΑΟ Χαλκίς – Παναρκαδικός 0 - 0
Παναχαϊκή – Παναργειακός 1 - 0
ΑΟ Λουτράκι – ΑΕ Ερμιονίδας 0 - 2
Ρεπό: ΑΟ Θήβα

ΤΟΝ "ΧΩΡΕΨΕ" ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ - Ο Α. Ο Ζευγολατιού με το δεξι στο ντεμπούτο του στη Γ ' Εθνική νίκησε 1 - 0 τον Τσικλητήρα Πύλου, μέσα στην Καλαμάτα

Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό (LIVE)
Με το δεξί και στην  παρθενική του  εμφάνιση σε Εθνική κατηγορία,ο ΑΟ Ζευγολατιού νίκησε με 1 - 0, στο Στάδιο της Καλάμάτας, τον  Τσικλητήρα  Πύλου στο ντεμπούτο τους , στον 3ο όμιλο στη Γ' Εθνική. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, καθώς η φυσική έδρα του Τσικλητήρα Πύλου δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Το μοναδικό τέρμα του Ζευγολατιού σημείωσε στο 60΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Ατματζίδης.  Στο πέναλτι υπέπεσε ο Γραμματικόπουλος που απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι. Αξιζει να σημειώσουμε ο σκόρερ του αγώνα στο 68΄ απεβλήθει  με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο Μικελάτο.
 Ικανοποιητικά στάθηκε στο γήπεδο ο ΑΟΖ 
Στο 14'  ο ΄Φυτσαράκης απομακρύνε πάνω στη γραμμή σουτ του Τσάτσο που σούταρε από το ύψος του πέναλτι,.μετά πάσα του Κερμενίδη  από αριστερά μέσα στην περιοχή.ενώ 23' το Ζευγολατιό απείλησε με το σουτ του Χρυσαφίδη, να περνά πάνω από το οριζόντιο. 
Ευκαιρία για τον Τσικλητήρα, στο 67΄ σουτ Κερμενίδη η μπάλα κοντράρει και στο Μαλαχάτη και χτυπά στο κάθετο δοκάρι..Πιέζει ο Τσικλητήρας για την ισοφάριση στο 77΄ και νωρίτερα απείλησε με τους Γραμματικόπουλο και Μικελάτο. όμως αυτή δεν ερχεται ποτέ και έτσι ο ΑΟ Ζευγολατιού σημειώνει την πρώτη του νίκη  στην ιστορία του σε Εθνική κατηγορία και  μάλιστα μέσα στην Καλαμάτα


TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς ( 85΄ Διακουμής ), Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Χοτζάι (66΄ Πήλιος), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης.
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης (52΄Κορμαλής) , Σιγάλας, Φυτσαράκης, Μαλαχάτης, Κλαδάκης, Ρήγας (89΄ Χουσελάς), Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης (71΄Βελέντζας) , Ατματζίδης.

Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό ( ημίχρονο 0 - 0)

Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό (LIVE)
Την παρθενική τους εμφάνιση σε Εθνική κατηγορία, πραγματοποιούν αυτή την στιγμή στο Στάδιο της Καλάμάτας, ο Τσικλητήρασ Πύλου και ο ΑΟ Ζευγολατιού.που κάνουν το ντεμπούτο τους , στον 3ο όμιλο στη Γ' Εθνική. Ο αγώνας γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, καθώς η φυσική έδρα του Τσικλητήρα Πύλου δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Προ του διαιτητή  Μιχελή  με βοηθούς τους Κοτζαμανίδη, Τζιλίρη από τον Πειραιά οι ομάδες έχουν παραταχθεί ως εξής:
Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας
TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς, Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Χοτζάι, Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης.
 Ο Νταμπλούχος Κορινθίας
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης, Σιγάλας, Φυτσαράκης, Μαλαχάτης, Κλαδάκης, Ρήγας, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Ατματζίδης.
 Ικανοποιητικά στέκεται στο γήπεδο η ομάδα του Ζευγολατιού καθως στο 14'  ο ΄Φυτσαράκης απομακρύνει πάνω στη γραμμή σουτ του Τσάτσο που σούταρε από το ύψος του πέναλτι,.μετά πάσα του Κερμενίδη  από αριστερά μέσα στην περιοχή.
Στο 23' το Ζευγολατιό απείλησε με το σουτ του Χρυσαφίδη, να περνά πάνω από το οριζόντιο. .
Τελείωσε το ημίχρονο στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό 0-0.

Σε άλλο ματς του ομίλου στη Μεγαλόπολη, Δόξα Μεγαλόπολης - Αχαϊκή 1-1. Με αυτογκόλ ο Δ. Παναγιωτόπουλος έκανε το 0-1 στο 31' και στο 33 ο  Ανέστης Παναγιωτίδης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους.

Περισσότερα σε λίγο

Δημοσιογράφος του Star σε Τσίπρα: Δεν μας κλείνει η κρίση, αλλά εσείς! [vid]

Δημοσιογράφος του Star σε Τσίπρα: Δεν μας κλείνει η κρίση, αλλά εσείς! [vid]
 Λίγη ώρα μετά την ερώτηση της Ευαγγελίας Τσικρίκα για τις τηλεοπτικές άδειες, που εκνεύρισε τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν η σειρά της δημοσιογράφου του STAR, Ειρήνη Σαββοπούλου, να υπερασπιστεί τους συναδέλφους της, που -όπως η ίδια- εργάζονται σε κανάλια που πρόκειται να κλείσουν και θα μείνει άνεργη. Δείτε τι συνέβη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ.

 Η δημοσιογράφος του STAR άρχισε την ερώτηση της, λέγοντας: “Μας βάλατε απέναντι από άλλους συναδέλφους μας... Δεν μας κλείνει η κρίση, αλλά εσείς... Μιλήσατε για νταβατζιλίκια, έχοντας απέναντι σας εν δυνάμει άνεργους συναδέλφους...”. 

Δημοσιογράφος ALPHA σε Τσίπρα: Με απολύεις! Πρωθυπουργός: Το νταβατζιλίκι πέθανε [vid]



Μια... κατάθεση ψυχής έκανε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ευαγγελία Τσικρίκα, όταν ήρθε η σειρά της να κάνει ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα, σε μια συγκλονιστική στιγμή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
 "Δουλεύω στον ALPHA 21 χρόνια. Σας κοιτώ στα μάτια για να σας πω ότι νιώθω ότι προσωπικά εσείς και η κυβέρνησή σας με απολύει από τη δουλειά μου. Ήξερα ότι τις απολύσεις τις κάνουν οι εργοδότες, όχι οι κυβερνήσεις...”, είπε η δημοσιογράφος, φορτισμένη συναισθηματικά.
Η Ευαγγελία Τσικρίκα συνέχισε την ερώτηση της με δάκρυα στα μάτια, μιλώντας εκ μέρους των χιλιάδων εργαζομένων, που εργάζονταν στα κανάλια που δεν πήραν άδεια, και πλέον θα μείνουν χωρίς δουλειά.
Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανώς εκνευρισμένος άρχισε να δίνει την απάντηση του: "Δεν είστε η μόνη εργαζόμενη που έχει βρεθεί σε αυτήν τη δύσκολη θέση", της είπε χαρακτηριστικά, για να απαντήσει η Ευαγγελία Τσικρίκα "προφανώς...". Με ένταση στη φωνή του, ο Πρωθυπουργός της είπε: "Σας παρακαλώ δεν θα με διακόψετε!", για να παρέμβει η Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντας "όχι διάλογος".

Ακολουθεί η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα:

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Θρήνος! Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Το newsit.gr και ολόκληρος ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνούν για την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου, ενός φίλου. Ο Λάμπρος Χαβέλας, δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά το μεσημέρι της Κυριακής (11.09.2016) σε τροχαίο στην Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ.
Η είδηση του θανάτου του πάγωσε τους πάντες. Το μοιραίο συνέβη στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ύψος του ΟΑΚΑ. Με τη μηχανή του, ο 40χρονος δημοσιογράφος κατευθυνόταν προς τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Ε, όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Ξαφνικά, ένα αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Κηφισίας, έκανε έναν ελιγμό, μπήκε στον παράδρομο και παρέσυρε τη μοτοσικλέτα του Λάμπρου Χαβέλα. Από τη σύγκρουση, σκοτώθηκε ακαριαία ο 40χρονος δημοσιογράφος.
Ο Λάμπρος Χαβέλας είχε εργαστεί εκτός από το newsit.gr, στον ΑΝΤ1, στο Star και τον τελευταίο καιρό στο κανάλι Ε, για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη Θάσο

Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στη Θάσο
Ανεξέλεγκτα έκαιγαν όλο το βράδυ τα μέτωπα της πυρκαγιάς στη Θάσο, χωρίς ευτυχώς να κινηθούν να τεθούν σε κίνδυνο κατοικημένες περιοχές και αγροτικές υποδομές.
Με το πρώτο φως της ημέρας τα αεροπλάνα ξεκίνησαν και πάλι τις ρίψεις νερού από αέρος από 7 Canadair, 2 Πετζετέλ και 6 ελικόπτερα. Από εδάφους επιχειρούν 170 πυροσβέστες, 73 οχήματα, 53 άτομα πεζοπόρου τμήματος, 15 εθελοντές, 36 στρατιώτες, 11 υδροφόρες ΟΤΑ.

Η προσπάθεια που καταβλήθηκε επικεντρώθηκε στους ορεινούς οικισμούς Μικρό και Μεγάλο Καζαβίτι του Πρίνου, όπου κάηκαν σπίτια περιμετρικά των οικισμών, που είχαν προηγουμένως εκκενωθεί.


Επίσης, επέστρεψαν οι μοναχές στα μοναστήρια του Αγίου Παντελεήμονα και Αρχαγγέλου που είχαν απομακρυνθεί από το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρεμιέρα με το δεξί ο ΠΑΟ Βάρδας 1 - 0 τον Αιολικό

cache/resized/ab188a95a2c78be3a4cafe74cabb05bd.jpg
Η πρώτη σέντρα  στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής κατηγορίας εγινε σήμερα στη Βάρδα 
στη 1 το μεσημέρι (για συγκοινωνιακούς λόγους των νησιωτών) όπου ο τοπικός ΠΑΟ επικράτησε με 1 - 0  επί του Αιολικου Μυτιλήνης. με γκολ του Γιώργου Πολίτη από χτύπημα φάουλ στο 10’ από 30 μέτρα. 

Νορβηγία: Το Facebook λογόκρινε τη φωτογραφία του καμμένου από ναπάλμ κοριτσιού - H πρωθυπουργός της Νορβηγίας την ανήρτησε για συμπαράσταση

Νορβηγία: Το Facebook λογόκρινε τη φωτογραφία του καμμένου από ναπάλμ κοριτσιού

Κατακραυγή έχει προκαλέσει στη Νορβηγία η λογοκρισία από το Facebook της διάσημης φωτογραφία από το Βιετνάμ, που απεικονίζει ένα γυμνό κοριτσάκι να τρέχει καμμένο μαζί με άλλα παιδιά μετά από επίθεση με βόμβες ναπάλμ στο χωριό του.

Ενώνοντας τη φωνή της με άλλους χρήστες του Facebook, η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Ερνα Σόλμπερκ ανήρτησε στον δικό της λογαριασμό την φωτογραφία του 1972 του βιετναμέζου φωτογράφου Nick Ut Cong Huynh που εργαζόταν για το Associated Press.

Νέο θρίλερ εξαφάνισης με 78χρονο από το Λαγανά Ηλείας

LOST PATSOURIS111
Σχεδόν δύο μήνες από το θρίλερ της εξαφάνισης του Κωνσταντίνου και της Ελένης Λοϊζίδη από τα Δουνέικα – που βρέθηκαν 23 μέρες μετά νεκροί – μια νέα υπόθεση συνταράσσει την τοπική κοινωνία. Οι αστυνομικές αρχές από χθες το μεσημέρι αναζητούν τον 78χρονο Θεόδωρο Πατσούρη από το Λαγανά Πηνείας. Κάτοικος Αθηνών, ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης για την πρωτεύουσα αφήνοντας πίσω τον τόπο καταγωγής του στην Ηλεία. Όμως στην περιοχή της ΕΟ 111 τα ίχνη του χάθηκαν. Εκεί διενεργούνται και οι έρευνες από τις Αρχές...