Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟΝ "ΧΩΡΕΨΕ" ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ - Ο Α. Ο Ζευγολατιού με το δεξι στο ντεμπούτο του στη Γ ' Εθνική νίκησε 1 - 0 τον Τσικλητήρα Πύλου, μέσα στην Καλαμάτα

Τσικλητήρας Πύλου - Ζευγολατιό (LIVE)
Με το δεξί και στην  παρθενική του  εμφάνιση σε Εθνική κατηγορία,ο ΑΟ Ζευγολατιού νίκησε με 1 - 0, στο Στάδιο της Καλάμάτας, τον  Τσικλητήρα  Πύλου στο ντεμπούτο τους , στον 3ο όμιλο στη Γ' Εθνική. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, καθώς η φυσική έδρα του Τσικλητήρα Πύλου δεν είναι ακόμα έτοιμη.
Το μοναδικό τέρμα του Ζευγολατιού σημείωσε στο 60΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Ατματζίδης.  Στο πέναλτι υπέπεσε ο Γραμματικόπουλος που απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι. Αξιζει να σημειώσουμε ο σκόρερ του αγώνα στο 68΄ απεβλήθει  με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο Μικελάτο.
 Ικανοποιητικά στάθηκε στο γήπεδο ο ΑΟΖ 
Στο 14'  ο ΄Φυτσαράκης απομακρύνε πάνω στη γραμμή σουτ του Τσάτσο που σούταρε από το ύψος του πέναλτι,.μετά πάσα του Κερμενίδη  από αριστερά μέσα στην περιοχή.ενώ 23' το Ζευγολατιό απείλησε με το σουτ του Χρυσαφίδη, να περνά πάνω από το οριζόντιο. 
Ευκαιρία για τον Τσικλητήρα, στο 67΄ σουτ Κερμενίδη η μπάλα κοντράρει και στο Μαλαχάτη και χτυπά στο κάθετο δοκάρι..Πιέζει ο Τσικλητήρας για την ισοφάριση στο 77΄ και νωρίτερα απείλησε με τους Γραμματικόπουλο και Μικελάτο. όμως αυτή δεν ερχεται ποτέ και έτσι ο ΑΟ Ζευγολατιού σημειώνει την πρώτη του νίκη  στην ιστορία του σε Εθνική κατηγορία και  μάλιστα μέσα στην Καλαμάτα


TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς ( 85΄ Διακουμής ), Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος, Χοτζάι (66΄ Πήλιος), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης.
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης (52΄Κορμαλής) , Σιγάλας, Φυτσαράκης, Μαλαχάτης, Κλαδάκης, Ρήγας (89΄ Χουσελάς), Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης (71΄Βελέντζας) , Ατματζίδης.