Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τασος Γκιολής συναντήθηκε με το σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Κορινθίας



       
     Κόρινθος 3/10/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 συνάντηση στο γραφείο του με το σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Κορινθίας. Κοντινοί, γνωστοί του άνθρωποι χρόνια τώρα από τα επείγοντα του Νοσοκομείου, συζήτησαν μαζί πολλά και σοβαρά θέματα, όπως η πραγματική διευκόλυνση των πασχόντων νεφροπαθών αλλά και των συγγενών αυτών.
Αναφέρθηκαν στις προτάσεις του Συλλόγου για δράσεις όπου θα ευαισθητοποιήσουν τους συνανθρώπους μας, προκειμένου όλο και περισσότερος κόσμος να γίνετε εθελοντής δωρητής οργάνων. Ακόμα εξίσου σημαντική έως επιτακτική, είναι η ανάγκη μεταξύ άλλων της ενίσχυσης νεφρολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Κορίνθου καθώς και η ενίσχυση του  προσωπικού, πρωτίστως εκείνη του ιατρού χειρουργού.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ - 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ


Τρίπολη, 03.10.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑΑ» – 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!
Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΗΤΙΣ», η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας«ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» γιόρτασαν τη συμπλήρωση 6 χρόνων λειτουργίας του κέντρου.
Η Πρόεδρος του «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ», κα Κατερίνα Καρνιαδάκη, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους της, τους ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά για την προσφορά τους στην επιτυχία του κέντρου και τους ευχήθηκε να είναι όλοι καλά και να συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη τους σε αυτούς που πραγματικά την έχουν ανάγκη.
Η τούρτα, εκτός από το κερί με τον αριθμό «6» είχε και τη φράση «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ -6 Χρόνια μαζί». Μια φράση που εκτός από απολογισμός, ήταν και μια δέσμευση για προσφορά, ανθρωπιά, αλληλεγγύη και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για τα χρόνια που έρχονται

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ - Ντόρα Μπακογιάννη: Αν δεν ληφθούν άμεσα αποφάσεις, θα έχουμε χιλιάδες θανάτους στην Μεσόγειο

 Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα για μεταναστευτικό
H βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΣτΕ για το μεταναστευτικό και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας τόνισε: «βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα μεταναστευτική κρίση που απ’ ότι φαίνεται θα συνεχιστεί. Οι διακινητές των ανθρώπων αυτών κερδίζουν πολλά χρήματα  από αυτή την κατάσταση».

Kεραυνός εν αιθρία Nόμιζε ότι είχε ημικρανία, ήταν όμως ανεύρυσμα εγκεφάλου και πέθανε


Δύο εβδομάδες είχε πολύ έντονους πονοκεφάλους. Νόμιζε ότι ήταν όπως όλες τις άλλες φορές που ταλαιπωρείτο από τις ημικρανίες της. Τα παυσίπονα τα έπαιρνε σαν καραμέλες αλλά αυτή την φορά δεν βοηθούσαν. Και ο πόνος δυνατός και επίμονος. Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι δεν βλέπει καλά με το ένα μάτι την τηλεόραση. Την έβλεπε μισή. Νόμιζε ότι ήταν από τον δυνατό πονοκέφαλο ...................

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον απερχόμενο Πρέσβη της Τσεχίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις «σωστές και δίκαιες θέσεις» που έχει λάβει η Τσεχία για το Κυπριακό, καθώς στη συνεργασία Ελλάδας-Τσεχίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας κατά την εθιμοτυπική συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο Πρέσβη της Τσεχίας στη χώρα μας κ. Jan Bondy.
Υποδεχόμενος ο Πρόεδρος του Ελληνικού