Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

«Έκρηξη» Φίλη, με αιχμές κατά Τσίπρα-Ιερώνυμου για την απομάκρυνσή του από το υπ. Παιδείας: Οργανώθηκε πολιτικό συμβόλαιο θανάτου μου από τον Ιερώνυμο


Μύδρους κατά της απόφασης του Αλέξη Τσίπρα να τον απομακρύνει από τη θέση του υπουργού Παιδείας εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης τονίζοντας ότι ποτέ δεν του επισημάνθηκε ανεπάρκειες στο έργο του. «Το αντίθετο αν κρίνω από τις θετικές αναφορές στο έργο της παιδείας που έγιναν χθες (σ.σ. στη συνέδρίαση του υπουργικού συμβουλίου)» είπε ο κ. Φίλης.
Παρόλα αυτά «αιφνιδίως το άριστα 20 έγινε σε 1,5 μήνας μη προβιβάσιμος βαθμός».
«Σε τέτοιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις συνηθίζεται να εξετάζουμε ποιος κάνει λάθος ο γαλαντόμος καθηγητής ή ο μέχρι χθες άριστος μαθητής. Όσο αυτά δεν εξηγούνται η πρόταση για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή ακόμα και αν αυτό είναι κοτζάμ υπουργείο»
Video
«Βλέπετε κάποιοι απο εμάς σφυρηλατήσαμε τη στάση μας στην αριστερά όταν ανοίγαμε

Η νέα κυβέρνηση - Βιογραφικά - Δηλώσεις υπουργών κατά την παραλαβή

Εμφάνιση Παραλαβή - παράδοση χαρτοφυλακίων από τους παλιούς στους νέους υπουργούς σήμερα, με δηλώσεις: Ολγα Γεροβασίλη για διοικητική ανασυγκρότηση στο δημόσιο. - Δημ. Παπαδημητρίου, για την προσέλκυση επενδύσεων - Έφη Αχτσίογλου, για την αγορά εργασίας. - Π. Κουρουμπλής και Π. Σκουρλέτης, για το υπουργείο Εσωτερικών, Ν. Παππάς για ψηφιακή μεταρρύθμιση και κανάλια. - Δείτε τα βιογραφικά όλων των υπουργών της νέας κυβέρνησης Τσίπρα, στην πιο πλήρη τράπεζα πολιτικών πληροφοριών, του eklogika.gr...

Στη συσκευασία τροφίμων, το χρώμα μετράει


logo newsletter


foodpackaging.jpg

Στη συσκευασία τροφίμων, το χρώμα μετράει


Αυτό είναι κάτι γνωστό εδώ και χρόνια. Σήμερα όμως νέα έρευνα επιβεβαιώνει ότι πέρα από τις “ασφαλείς” επιλογές του κόκκινου (χρώμα συναγερμού) και του κίτρινου (χρώμα που υπάρχει σε αυτά που πρέπει ή κάποιοι θέλουν να προσέξουμε), που είναι τα χρώματα που τραβούν το μάτι, οι καταναλωτές προτιμούν γενικά τις πιο

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ: Έντονες επιφυλάξεις για την παρουσία του Δημάρχου στην Ελληνογερμανική Συνέλευση

Εμφάνιση λογότυπο.JPG
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εμφάνιση 6f7f325422aed3822cba90f577abcf28_M.jpgΗ Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης εκφράζει έντονες επιφυλάξεις για την παρουσία του Δημάρχου κ. Ηλία Ανδρικόπουλου στην έναρξη των εργασιών του 6ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να μετατραπούν σε όχημα προώθησης και επιβολής των γερμανικών γεωπολιτικών και οικονομικών συμφερόντων, για να μη γίνει η χώρα μας ένα μεταμοντέρνο προτεκτοράτο στην Ευρώπη.

O IΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ EΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ

Εμφάνιση 14317327_1800802470201852_4763906145822944133_n[1].jpgΆρθρο του Ανδρέα Μητσόπουλου*

Πληθαίνουν ημέρα με την ημέρα οι προκλήσεις των γειτόνων-επιβουλέων της Πατρίδας μας, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι αφενός μεν την βαθύτατη οικονομική κρίση που μαστίζει τον ελληνικό λαό, αφετέρου δε την έλλειψη πατριωτικού προσανατολισμού που διακατέχει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γίνονται πλέον ανεξέλεγκτοι και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.
          Η Τουρκία, η Αλβανία αλλά και τα Σκόπια, από

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ Ο «ΓΗΡΑΙΟΣ» Πήρε βαθμό ο Πλατανιάς στο Καυτανζόγλειο

Ηρακλής - Πλατανιάς 1-1Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο τελευταίος αγώνας της 10ης ημέρας της Super League ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πλατανιά. Το ματς έγινε στο «Καυτανζόγλειο» και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αποστολόπουλο στο 29΄. Ισοφάρισε στο 68΄ ο Κυριακίδης για τον «Γηραιό» που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη στους πρώτους οκτώ αγώνες της σεζόν.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Κούρος, Μοντέιρο (56' Λάμπρου), Πασάς (46' Ρούσος), Λεοζίνιο (90" Κυνηγόπουλος), Λουκίνας
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Βάντερσον, Μπανανά, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Αποστολόπουλος (70" Ντεβέσα), Γιακουμάκης, Μενδρινός (82' Ντίνας), Μανούσος (90'+ Κάργας).

Tα 6 λάθη της... κρεβατοκάμαρας

intimatecouple.jpgΣίγουρα δεν χρειαζόσασταν μία μελέτη να σας το πει αυτό, το σεξ είναι όμως ένα από τα πιο ουσιώδη συστατικά για να διατηρηθεί μια σχέση ζωντανή. Τον πρώτο καιρό το πάθος είναι αυτό που σας κινεί και τα πράγματα κυλούν ομαλά, όσο περνούν τα χρόνια όμως, δεν πρέπει να μένετε άπραγοι. Παρακάτω, απαριθμούμε τα σημαντικότερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια... στην κρεβατοκάμαρα:


stogiatro.gr 


Κλείδωσαν» οι εξαιρέσεις – Ποιοι μένουν εκτός κινητικότητας

Μια σειρά δημοσίων υπαλλήλων θα μείνουν «εκτός» του νέου συστήματος κινητικότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr,οι κατηγορίες υπαλλήλων που θα εξαιρεθούν από το νέο σύστημα εθελοντικών μετατάξεων είναι:

Σκουρλέτης: Σε δύσκολες στιγμές επιλέξαμε να πούμε όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό ...

Τη διαβεβαίωση ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών θα «επιστρατεύσει όλες τις δυνάμεις της» για να κάνει ό,τι είναι δυνατό μέσα στο «δυσμενές πλαίσιο» στο οποίο βρίσκεται η χώρα ...
 airetos.gr

Δημιουργείται «υπουργείο καθημερινότητας»: Στόχος η λύση προβλημάτων πολιτών με το δημόσιο

Τη δημιουργία ξεχωριστού υπουργείου «καθημερινότητας του πολίτη» το οποίο «θα αναλάβει τη στήριξη πολιτών στις σχέσεις με δημόσια διοίκηση» προανήγγειλε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο.  «Δημιουργούμε, για πρώτη φορά, ένα ειδικό χαρτοφυλάκιο για θέματα καθημερινότητας που θα αναλάβει

Ερωτήματα Χρίστου Δήμα από την επιλογή του νέου Υπ.Οικονομίας από τον κ. Τσίπρα


Το ζήτημα των θέσεων του νέου Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ.Παπαδημητρίου σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αναδεικνύει με ερώτηση του ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας. Παρά το γεγονός, ότι μέσα σε δύο γραμμές κατά τη συνέντευξη Τύπου της διαδικασίας παραλαβής του Υπουργείου, ο ίδιος ο κ. Παπαδημητρίου απαρνείται την επιστημονική του δραστηριότητα και την πρόσφατη αρθρογραφία του (μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο έγραφε για την ανάγκη η χώρα να υιοθετήσει ένα παράλληλο νόμισμα), η παρουσία του σε μία κορυφαία θέση για την ελληνική οικονομία, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις προθέσεις του.
Εύλογα λοιπόν, το ερώτημα που προκύπτει είναι πως ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας επιλέγει για για μια τόσο κορυφαία θέση και υπό τις παρούσες συνθήκες ένα πρόσωπο με τέτοιες τις θέσεις. Προφανώς ο κ.Τσίπρας δεν έχει μάθει από τα λάθη του και το αποτέλεσμα της «περήφανης» διαπραγμάτευσης του Γ.Βαρουφάκη που μας κόστισε 86 δισ.
Επιπλέον, οι θέσεις του νέου Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας σήμερα και την πορεία της τα επόμενα χρόνια, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις υπεραισιόδοξες προβλέψεις του Προσχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2017, γεγονός που δημιουργεί σημαντικά ζητήματα προγραμματισμού για την Κυβέρνηση.
Για το λόγο αυτό, ο κ. Δήμας κατέθεσε ερώτηση στο νέο Υπουργό, ζητώντας απαντήσεις σε 5 επιμέρους θέματα, μεταξύ των οποίων η θέση του για την εφαρμογή παράλληλου νομίσματος στη χώρα, το πόσο ρεαλιστικός είναι ο στόχος της Κυβέρνησης για θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης +2.7% το 2017 αλλά και το εάν ο ίδιος στο παρελθόν είχε οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμετοχή σε συζητήσεις με αξιωματούχους της ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με την πιθανότητα εφαρμογής ενός παράλληλου νομίσματος στην Ελλάδα.
Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης:

Μεγάλη γιορτή για τα 35 χρόνια της Εταιρείας Συγγραφέων

Μεγάλη εορταστική εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυσή της διοργανώνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» η Εταιρεία Συγγραφέων, το σημαντικότερο σωματείο δημιουργών λόγου της χώρας.

Στην ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η απονομή των λογοτεχνικών της βραβείων (βραβείο «Διδώ Σωτηρίου», βραβείο «Δαίδαλος», βραβείο «Γιάννη Βαρβέρη» για πρωτοεμφανιζόμενο

Ελληνες μηχανολόγοι κατασκευάζουν αεροπορικούς κινητήρες σε διεθνή κολοσσό

Ελληνες μηχανολόγοι κατασκευάζουν αεροπορικούς κινητήρες σε διεθνή κολοσσό
Η Αγγλία, αλλά και η Γερμανία, η Ελβετία, η Ολλανδία και η Γαλλία, είναι οι βασικοί προορισμοί για τους Έλληνες Μηχανολόγους Μηχανικούς, που αναζητούν εργασία στο εξωτερικό.
Αρκετοί εξ αυτών συμμετέχουν στην κατασκευή των μηχανών αεροσκαφών της τελευταίας τεχνολογίας.

Το Facebook έπρεπε να είχε αφαιρέσει τα στοιχεία της κοπέλας που αυτοκτόνησε μετά την κυκλοφορία των προσωπικών βίντεο

Το Facebook έπρεπε να είχε αφαιρέσει τα στοιχεία της κοπέλας που αυτοκτόνησε μετά την κυκλοφορία των προσωπικών βίντεο
Η ιταλική δικαιοσύνη ήταν κατηγορηματική: «το Facebook έπρεπε να αφαιρέσει τα προσωπικά στοιχεία της 31χρονης γυναίκας από τη Νάπολη, η οποία αυτοκτόνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο, επειδή κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (12-11-2016)

Εμφάνιση ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_Ελληνικο_Πρωινο_Κορινθια (4).jpg
Το Ελληνικό Πρωινό είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό- γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την ελληνική ξενοδοχεία. Είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται μεθοδικά από το 2010 με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του πρωινού που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, με όσο πιο πολλά αγνά και μοναδικά προϊόντα της ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της κάθε περιοχής της Ελλάδας.  Ήδη έχουν υπογραφεί Πρότυπα Ελληνικού Πρωινού σε 31 περιοχές της χώρας και συμμετέχουν στο πρόγραμμα πάνω από 770 ξενοδοχεία”.
Η Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας στα πλαίσια των δράσεων της σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, προγραμματίζει παρουσία και πιστοποίηση του  Ελληνικού Πρωινού- Κορινθίας
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι το πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωινού υπό την αιγίδα του ΞΕΕολοκληρώνεται στα τέλη του έτους, στα πλαίσια δράσης για την ανάπτυξη του τουρισμού. 
Ως Ένωση  θεωρούμε ότι η Κορινθία θα πρέπει να συμπεριληφθεί ως η δεύτερη περιοχή της Πελοποννήσου   ανάμεσα στις 31 άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Η εκδήλωση αυτή πρόκειται να λάβει μέρος την 12/11/2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 11:30 π.μ. στοALKYON RESORT HOTEL & SPA στο Βραχάτι Κορινθίας, με την συμμετοχή των μελών της Ένωσής μας, θεσμικούς φορείς του τουρισμού και εμπορίου, προμηθευτές αγροτικών προϊόντων αλλά και συλλόγους.
Θεωρούμε ότι η εν λόγω δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική και  ενισχύει την προσπάθεια ενδυνάμωσης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. 
Με εκτίμηση,

Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: Περιγραφή: hotel cop_ SMALL

    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
            ΠΡΟΕΔΡΟΣ

"Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ λουτρακιου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      Λουτράκι  07 - 11- 2016
    ΝΟΜΟΣ  ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                            Αριθ. Πρωτ.:20425 
                Δ Η Μ Ο Σ
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -
             ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ                              




            Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  11η  Nοεμβρίου 2016, ημέρα  Παρασκευή και ώρα 14:00  για  τη συζήτηση και λήψη  απόφασης  επί των κατωτέρω  θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας».

                         
Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσ λουτρακιου
                       ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                              Λουτράκι 7/11/2016
                          ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                           Αρ. Πρωτ. 20398
                                       ΔΗΜΟΣ
                              ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
                       ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
                      ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ
…                                       

ΠΡΟΣ:- Τον κ.Δήμαρχο
-Τους κ.κ. Συμβούλους Δημοτικής
Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  11 η  Νοεμβρίου  2016 , ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 16:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

19,1 εκατομμύρια ευρώ για 2.500 περισσότερα νοικοκυριά στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιπλέον 19,1 εκατομμύρια ευρώ εξασφαλίστηκαν για την ένταξη περίπου 2.500 νοικοκυριών στο υφιστάμενο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον». Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και

Ανοικτή εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας την Τετάρτη στη Κόρινθο

Εμφάνιση ΝΟ-1.jpg

Το δίπορτο του Τσίπρα κρατά ζωντανό το Σχέδιο Β


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν η κυβέρνηση της επαναστατικής γυμναστικής. Δεν χόρεψε, όμως, κανείς στους ήχους των νταουλιών της και κατέρρευσε υπό το βάρος των αυταπατών, των capital controls, του καταστροφικού δημοψηφίσματος και της διάλυσης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Η δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν η κυβέρνηση των πιστών και κολλητών, της ανικανότητας και της απόλυτης διάλυσης οικονομίας και κοινωνίας.
Και η τρίτη κυβέρνηση είναι η κυβέρνηση του… δίπορτου! Αυτή τη φορά ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να παίξει σε διπλό ταμπλό και σε κυβερνητικό επίπεδο. Να μεταφέρει, δηλαδή, στην κυβέρνηση αυτό που προσπαθεί να κάνει πράξη:

ΑΡΚΑΔΙΑ: Eπιθεώρηση ψεκαστικών μηχνημάτων

 
                                                      ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
H Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αρκαδίας, ενημερώνει τους αγρότες της Π.Ε. Αρκαδίας που διαθέτουν εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστηκά μηχανήματα) τα παρακάτω:
Σύμφωνα με το άρθρο 22 του νόμου 4036/2012 όλοι οι αγρότες που διαθέτουν εξοπλισμό εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικά μηχανήματα) υποχρεούνται  μέχρι  26-11-2016  να πραγματοποιήσουν επιθεώρηση στον εν λόγω εξοπλισμό.
Μετά την 26 Νοεμβρίου 2016 απαγορεύεται η χρήση ψεκαστικού μηχανήματος χωρίς να έχει πιστοποιητικό επιθεώρησης και αυτοκόλλητο σήμα καταλληλότητας και η χρήση του επιφέρει τις προβλεπόμενες κυρώσεις του άρθρου 45 παρ. 2 του Ν 4036/2012 (ΦΕΚ 8 Α) με επιβολή προστίμου από τριακόσια (300) έως πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ.

Η επιθεώρηση γίνεται  από εξουσιοδοτημένους σταθμούς επιθεώρησης εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων. Μέχρι  σήμερα  οι εξουσιοδοτημένοι σταθμοί από την υπηρεσία μας είναι οι παρακάτω.
1. ΜΑΖΩΜΕΝΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.  με έδρα τη  ΒΙΠΕ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ  τηλ: 2710225137
2. ΠΡΩΙΜΑΔΗ Σ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ   ΤΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΟΥ   με έδρα το ΣΤΕΝΟ  ΑΡΚΑΔΙΑΣ  τηλ: 6942062700

3. ΡΟΥΣΣΟΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΤΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ με έδρα το ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΓΕΑΣ  τηλ: 2710556000

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Τέλη Κυκλοφορίας 2017: Ποιοι ιδιοκτήτες ΙΧ θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη

aftokinita
Στα χέρια του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου βρίσκεται η τελική πρόταση για τα νέα τέλη κυκλοφορίας και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να σταλούν με ηλεκτρονικό τρόπο σε περίπου 6.500.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μέσω της σελίδας του TAXIS.
Πληροφορίες του Βήματος αναφέρουν πως όσοι διαθέτουν ΙΧ αυτοκίνητο με

Δήλωση βόμβα από τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ! Πιθανότητα πολέμου μέσα στην επόμενη δεκαετία!

ΜΑΝ555444333-640x412
Σοβαρό ενδεχόμενο σύρραξης με την Τουρκία βλέπει μέσα στην επόμενη δεκαετία ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Χρίστος Μανωλάς.
Ο στρατηγός Χρίστος Μανωλάς ανησυχεί γιατί διαπιστώνει μια έντονη αλλαγή στη

Οπαδοί του Σώρρα στην πλατεία Συντάγματος -Καλούσαν τους πολίτες να «υπογράψουν για την ελευθερία» τους

swrras-708_1
Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος καλώντας τους πολίτες να…. «υπογράψουν για την ελευθερία» τους.

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ


Το φιλί ζωής ή το φιλί του Ιούδα σε μία ουτοπική εξ αρχής εθνική πολιτική καταστροφής; Την ίδια ώρα που η μητέρα Γερμανία, ο ανάδοχος της ελληνικής πολιτικής τις τελευταίες δεκαετίες, αποκήρυξε το δικό της ρεύμα προσφυγιάς και φθηνών εργατικών χεριών, το μπόλιασμα της Ευρώπης, ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανασχηματίστηκε με ένα σχίσμα στον εαυτό του και ίσως στη χώρα.

ΑΚΟΜΗ ΔΕΞΙΟΤΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

 ISKRA
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Πώς γίνεται να πετάς εκτός κυβέρνησης τον Νίκο Φίλη, ο οποίος εκλέχτηκε δεύτερος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με μόλις τέσσεριςει το προηγηθέν πολιτικό έγκλημα, ως υπουργό Επικρατείας τον Αλέκο Φλαμπ ψήφους λιγότερες από τον πρώτο; Πώς γίνεται να διατηρείς, έχοντας διαπράξουράρη, ο οποίος βγήκε στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ... 41ος; Κι όμως και τα δύο αυτά τα διέπραξε ο Αλέξης Τσίπρας, αποδεικνύοντας ότι γράφει το κόμμα του εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης που περιφρονεί βαθύτατα τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι και ο ίδιος ο αρχηγός του!

Διάλεξη για το θέατρο και την εκπαίδευση στο ΔΙΕΚ Αριδαίας (Βίντεο – φωτό)

Εμφάνιση Slide1.JPG
Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Εμφάνιση =?UTF-8?b?77 977 977 977 977 9IO /ve /ve /ve /ve /ve /ve /vQ\"; 
 filename*1=\"==?= =?UTF-8?b?77 977 977 977 9IO /ve /ve /ve /ve /ve /vSDvv\"; 
 filename*2=\"73vv70=?= =?UTF-8?b?77 9ICDvv73vv73vv73vv73vv73vv73vv73vv70g\"; 
 filename*3=\"77 977 9?= =?UTF-8?b?77 9IO /ve /ve /ve /ve /ve /ve /ve /vS5\"; 
 filename*4=\"qcGc=?=Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ομιλία του Σχολικού Συμβούλου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της 3ης εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πέλλας, κου Δημητρίου Δρογίδη στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ με θέμα Θέατρο και Εκπαίδευση στους σπουδαστές του τμήματος Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου-Κινηματογράφου. Η διάλεξη εξελίχθηκε σε μία ενδιαφέρουσα και γόνιμη συζήτηση ανάμεσα στον εισηγητή, τους

Μοναδικό θέαμα: Υδροστρόβιλος στη Τήνο! Δείτε το βίντεο


 Το σπάνιο αυτό φαινόμενο του υδρστρόβιλου κατάγραψε η Αντωνία Ζάρπα σε βίντεο και τον μοιράστηκε με φίλους της στο διαδίκτυο.
Ο υδροστρόβιλος τραβούσε το νερό της θάλασσας, δημιουργώντας αυτές τις απίστευτες εικόνες, ευτυχώς λίγο αργότερα «έσβησε» όταν βγήκε στη στεριά.

Στο ρυθμό των Ριχτερ χώρεψαν Λαρισα και Πύργος

Σεισμός «ταρακούνησε» τον Πύργο
Τα Ρίχτερ έκαναν σήμερα αισθητή την παρουσία τους στην Λάρισα και στον Πύργο Ηλείας δεύτερο σεισμό της ημέρας.
Στη Λάρισα  σεισμός 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητός στις 05:36 το πρωί και σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, είχε επίκεντρο 18χλμ. ανατολικά, βορειοανατολικά της πόλης της Λάρισας και εστιακό βάθος 10χλμ.μεγέθους 
Λίγες ώρες μετά «ταρακουνήθηκε» και ο Πύργος.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στις 09:49 το πρωί και σύμφωνα με την μέτρηση του Ευρωπαϊκού Μεσογειακού Σεισμολογικού Κέντρου, ήταν έντασης 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρό του εντοπίστηκε στα 22χλ. βορειοδυτικά του Πύργου ενώ το εστιακό του βάθος στα 24χλμ.