Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Kακοκαιρία ILINA: Συνεχίζεται και αύριο με καταιγίδες σε επτά περιοχές της χώρας - Πού θα χτυπήσει

 5852686 

Η κακοκαιρία ILINA θα συνεχιστεί και αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/ meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης αναμένονται στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά στην Ανατολική Στερεά, στην Κεντρική Μακεδονία και κυρίως στο Αιγαίο όπου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων.

Super League 2: Η πρωτοπόρος Κηφισιά νίκησε στο Αιγάλεω / Εύκολα η Αναγέννηση Καρδίτσας τον Διαγόρα Ρόδου (4-1)

 Super League 2: Η πρωτοπόρος Κηφισιά νίκησε στο Αιγάλεω

Μια φαινομενικά δύσκολη αποστολή έφερε σε πέρας με άνεση η Κηφισιά, καθώς επικράτησε στο Αιγάλεω με 3-0 στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική στη Super Legaue 2. Το έργο της ομάδας από τα βόρεια προάστια απλοποιήθηκε μετά την αποβολή του γκολκίπερ του «Σιτι» Σκαφίδα στο 18' και στη συνέχεια έφθασε με άνεση στην τελική επικράτηση. Τα γκολ πέτυχαν οι Κουιρουκίδης (26'), Τετέι (41') και Γκίνη (56') για την ομάδα που παραμένει πρώτη σε απόσταση έξι βαθμών από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες»: Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία Ρένα Κουμιώτη

 

Πέθανε σήμερα (03.04.2023), σε ηλικία 81 ετών, η σπουδαία τραγουδίστρια Ρένα Κουμιώτη, μία από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του «νέου κύματος».

Η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook η Ρένα Κουμιώτη.

«H Ρένα Κουμιώτη δεν είναι πια μαζί μας. “Έφυγε” σήμερα ξημερώνοντας Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ύστερα από δύο μήνες προσωπικής μάχης με τη ζωή. Η μεγάλη ερμηνεύτρια όμως θα ζει πάντα ανάμεσά μας με τα τραγούδια της.

Όσοι είχαμε τη μέγιστη τιμή, να τη ζήσουμε από κοντά, γνωρίσαμε το ήθος, την ψυχή, την σεμνότητα και την αξιοπρέπειά της.

Μια μεγάλη κυρία “έφυγε” αλλά θα είναι πάντα εδώ… Δεν σταματούν έτσι του ρολογιού οι δείκτες…», αναφέρεται στην ανάρτηση.


 

Η Ρένα Κουμιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα, στη Νέα Ιωνία στις 3 Μαΐου 1941. Οι γονείς της ήταν πρόσφυγες. Ο πατέρας της Σμυρνιός, η μάνα της Κωνσταντινοπολίτισσα.

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: Εβδομαδιαίες Προτάσεις 3/4-9/4 2023


 

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ Δωρεάν μέτρηση αξιολόγησης της νεφρικής λειτουργίας.

  

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     Νεμέα : 03-4-2023                   ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                   

ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

  Ο Δήμος Νεμέας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας  και Εκπαίδευσης  στην  Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας την Πέμπτη 6/4/2023 και ώρα 09.00-13.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μετρήσεις αξιολόγησης νεφρικής λειτουργίας σε άτομα ηλικίας μεγαλύτερης ή ίσης των 40 ετών με ή χωρίς συνοδά νοσήματα.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΟΥΣΙΟΣ