Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

ΕΝΦΙΑ: Ανεβαίνουν την Τρίτη στο Taxis τα εκκαθαριστικά – Μέχρι τέλος Μαΐου η καταβολή της πρώτης δόσης

 ΕΝΦΙΑ: Ανεβαίνουν την Τρίτη στο Taxis τα εκκαθαριστικά – Μέχρι τέλος Μαΐου η καταβολή της πρώτης δόσης 

Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία υπουργείου Οικονομικών η οποία προβλέπει ότι μέχρι το τέλος Μαΐου του 2022 θα καταβληθεί η πρώτη δόση για τον ΕΝΦΙΑ.

Παράλληλα αναφέρεται ότι η τελευταία, από τις δέκα (10) συνολικά δόσεις, θα πρέπει να καταβληθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2023.

Σύμφωνα με τα όσα

ΒΟΥΛΗ-ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Εβδομαδιαίες Προτάσεις 9/5-15/5 2022

 .  

Το Λυκόφως μιας Ζωής

Δευτέρα, 9/5 στις 23:00 

  

Ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Σιλβάν Μπίρκελαϊζεν. Ένα συναρπαστικό και αισιόδοξο ταξίδι μιας μητέρας 94 ετών, αντιμέτωπης με τα γηρατειά και του γιού της, ενός σκηνοθέτη. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, η ηλικιωμένη μητέρα αποφασίζει να μην παραδοθεί στην απαισιόδοξη διάγνωση των γιατρών. Παραμένει ζωντα­νή και μέσα από την παρουσία της κάμερας μας δείχνει τη δύναμη και τη θέλησή της να κρατηθεί στη ζωή.            

Candida Auris: Τέσσερις νεκροί από τον φονικό μύκητα στην Πάτρα

Candida Auris: Τέσσερις νεκροί από τον φονικό μύκητα στην Πάτρα  

Συναγερμό έχει προκαλέσει στη χώρα μας η εμφάνιση του φονικού μύκητα Candida Auris και μάλιστα στην Πάτρα έχουν καταγραφεί και θάνατοι.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου στην πόλη έχουν καταγραφεί τρεις έως τέσσερις θάνατοι από την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που πλέον δημιουργεί μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς.

Δημόσιο: Αλλαγες στα προσόντα πρόσληψης

  

Στην καθιέρωση ενός ενιαίου, σύγχρονου και πιο παραγωγικού Προσοντολογίου και στη δημιουργία για πρώτη φορά ενός Κλαδολογίου, που θα έχει στόχο την εξάλειψη του κατακερματισμού και της πολυδιάσπασης κλάδων και ειδικοτήτων στη δημόσια διοίκηση, προχωρεί το υπουργείο Εσωτερικών. Ετσι, ύστερα από περίπου 25 χρόνια κωλυσιεργίας, με

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ Κ18 (7ος όμιλος ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ ΤΜΉΜΑ ΣΤΊΒΟΥ

 

Για άλλη μία φορά οι αθλητές και αθλήτριες του στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου έδωσαν βροντερό παρόν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου (7οςόμιλος ) που έγινε στην ΔΑΚ Τρίπολης με συμμετοχή 27 σωματείων την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Συγκεκριμένα οι αθλητές και αθλήτριες μας είχαν πλούσια συγκομιδή μεταλλίων και κατέκτησαν συνολικά εννέα μετάλλια.

 

Αναλυτικά:  τέσσερα χρυσά, στις σκυταλοδρομίες 4 χ 100μ αγοριών, 4 χ 100μ σκυταλοδρομίες κοριτσιών, 400μ. εμπόδια κοριτσιών και άλμα εις ύψος κοριτσιών.