Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Ο Γιάννης Τσάκωνας εξελέγη νέος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κορινθίων

Ο Γιάννης Τσάκωνας εξελέγη νέος πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κορινθίων Με 58% εξελέγη πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Κορινθίων o Γιάννης Τσάκωνας.

Ο Γιάννης Τσάκωνας γεννήθηκε το 1983. Ζει στα Αθίκια και εργάζεται στο Δήμο Βέλου-Βόχας. Έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας και εκλεγμένο μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Νομού Κορινθίας. Ασχολείται με την Νέα Δημοκρατία ενεργά από τα πολύ νεανικά του χρόνια.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
ΨΉΦΙΣΑΝ 591
Έγκυρα ψηφοδέλτια 547

Έλαβαν
Τσάκωνας 313
Βαρβεράκης 153
Πασσάς 81

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ξυλόκαστρο

Στο Ξυλόκαστρο, Ι.Χ φορτηγό όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.
Ο 51χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου χθες το βράδυ, υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.

korinthostv.gr

Όλοι οι υποψήφιοι αντιπρόσωποι στην Κορινθία για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

http://www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2012/04/nea_dimokratia1.jpg

Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες οι υποψήφιοι στην Κορινθία αντιπρόσωποι για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ιωάννη
ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Αριστομένη
ΓΚΙΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του   Γεωργίου
ΓΟΥΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ρίζου
ΔΕΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Ευαγγέλου
ΔΕΔΕΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΒΛΑΣΙΟΣ   του Αποστόλου
ΔΕΝΔΡΙΝΕΛΛΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του  Χρήστου
ΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Βλασίου      
ΚΑΝΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Παύλου
ΚΟΤΟΥΛΑΣ ΖΗΣΗΣ του Χρήστου
ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Βασιλείου
ΚΟΥΤΣΟΓΚΙΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Αντωνίου
ΜΑΣΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Κωνσταντίνου
ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ   του Γεωργίου
ΜΠΙΤΖΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Μιχαήλ  
ΠΑΛΗΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου
ΠΑΣΣΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Σταματίου
ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Παναγιώτη
ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αναστασίου
ΠΛΑΣΣΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Χρήστου
ΡΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
ΡΟΥΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου
ΣΙΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  του Νικολάου
ΣΟΥΦΡΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αναστασίου
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (AKΗΣ) του Βασιλείου
ΤΑΓΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Κωνσταντίνου
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΓΚΑΪΝΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) του Χρήστου
ΚΑΤΣΑΒΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (ΑΝΤΙ) του Κωνσταντίνου
ΚΟΣΜΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΡΟΥΛΗ) του Γεωργίου
ΚΟΥΤΜΟΥ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ (EBITA) του Δημοσθένη
ΜΕΛΕΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Αντωνίου
ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του Κωνσταντίνου
ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του Ευθυμίου
ΤΣΙΟΥΓΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του   Κωνσταντίνου
ΦΙΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Γεωργίου


Όλοι οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας για τις ΔΗΜ.ΤΟ. Ξυλοκάστρου 

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μεγάλη συμμετοχή κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας


Η διαδικασία για την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ και την ανάδειξή της σε ένα αξιόπιστο, ισχυρό και σύγχρονο φιλοευρωπαϊκό φορέα, σήμερα λαμβάνει σάρκα και οστά.

 Δεκάδες χιλιάδες μέλη του Κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Εκλέγουν τα προεδρεία και τα μέλη 339 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα ψηφίζουν για την ανάδειξη των στελεχών της παράταξης που θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

Τα στελέχη εκείνα, που με τη δράση και το έργο τους θα συμβάλλουν, ώστε το όραμα και η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας να γίνει πραγματικότητα.

Από το πρωί υπάρχει στήν Κορινθία  μαζική προσέλευση των μελών και στελεχών  του κόμματος στη σημερινή ψηφοφορία  στις 6 έδρες των Δημοτικών Τ. Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Η προσελευση των ψηφοφόρων στο Ξυλόκαστρο είναι ικανοποιητική, όπως και στο Κιάτο , στο Βέλο ,στη Νεμέα και στο Λουτράκι.
Στην Κόρινθο, όπου υπάρχει επίσης μεγάλη συμμετοχή οι κάλπες  άνοιξαν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
Δηλώσεις για την σημερινή εκλογική διαδικασία έκαναν στο Korinthostv.gr,  ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης   κ. Απόστολος Παπαφωτίου, και τις οποίες θα παρακολουθήσεται στο Video που ακολουθεί

Μητσοτάκης: Σταθμός στην πορεία της ΝΔ, το 10ο συνέδριο του κόμματος Δήλωσή του προέδρου της Ν.Δ. μετά τη συμμετοχή του στις εσωκομματικές εκλογές της παράταξης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου, στις εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, καθώς και των Προέδρων - Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜΤΟ) του Κόμματος.

​Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για τη παράταξή μας, για τη Νέα Δημοκρατία.

Δεκάδες χιλιάδες μέλη του Κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Εκλέγουν τα προεδρεία και τα μέλη 339 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας.

Και το  10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας. Για να γίνει ξανά η Νέα Δημοκρατία η κυρίαρχή πολιτική δύναμη στον τόπο».

Δήλωση του κ. Γιάννη Πλακιωτάκη μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Ο πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, εκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η διαδικασία για την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ και την ανάδειξή της σε ένα αξιόπιστο, ισχυρό και σύγχρονο φιλοευρωπαϊκό φορέα, σήμερα λαμβάνει σάρκα και οστά.

Σήμερα ψηφίζουμε για την ανάδειξη των στελεχών της παράταξης που θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

Τα στελέχη εκείνα, που με τη δράση και το έργο τους θα συμβάλλουν, ώστε το όραμα και η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας να γίνει πραγματικότητα.

Η μαζική προσέλευση των μελών και στελεχών  του κόμματος στη σημερινή ψηφοφορία διασφαλίζει την ομαλή πορεία της παράταξής μας, στο μέλλον.

Είμαι βέβαιος, ότι σήμερα θα εκλεγούν οι πιο άξιοι και ότι από αυτή τη διαδικασία η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη και πιο δυνατή.

Γραφείο Τύπου Πλακιωτάκη


Superleague: Μάχες παντού για τα πλει οφ ελέω ΠΑΟΚ Ραντεβού στις 7μ.μ.

Με τον Ολυμπιακό να έχει στεφθεί από το Φεβρουάριο πρωταθλητής  Ελλάδος και τους Πανθρακικό και Καλλονή να έχουν... αποχαιρετήσει, το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ.
Υπό την απειλή του ποδοσφαιρικού Grexit διεξάγεται η 28η αγωνιστική της Superleague, με την αναμέτρηση Πανιώνιος – ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει τα βλέμματα και τους Θεσσαλονικείς να “καίγονται” για τη νίκη, ενόψει πλέι οφ.
Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών στον ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Αν ο “δικέφαλος του Βορρά” δεν δικαιωθεί στην έφεση του, τότε από τους 44 βαθμούς που βρίσκεται θα πέσει στους 39, δίνοντας έτσι τεράστιο ενδιαφέρον στο ποια ομάδα θα μπει ως 5η στα πλέι οφ. Άξιο αναφοράς πως οι Θεσσαλονικείς έχουν δυο εκτός έδρας παιχνίδια στις 3 τελευταίες αγωνιστικές (Πανιώνιος – ΠΑΟΚ / ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός / Πλατανιάς - ΠΑΟΚ).
Θεωρητικά, ακόμα και ο 13ος της βαθμολογίας (με 31 β.) Ηρακλής μπορεί να... χτυπήσει πλέι οφ, αφού έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο.

Έσπασε το αήττητο της Μπαρτσελόνα η Ρεάλ και μια παράδοση 51 χρόνων. Θρίαμβος των Μαδριλένων με δέκα παίκτες στη Βαρκελώνη (2-1), στο «κλάσικο» που έκοψε την ανάσα


Ποτέ μην ξεγράφεις μια «βασίλισσα»! Η παθιασμένη Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», στο ντέρμπι «αιωνίων» της Primera Division, κι έσπασε το αήττητο σερί των 39 αγώνων των Καταλανών.

Και αυτό έγινε, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ οι «μερένχες»! Κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση σε «κλάσικο» στη Βαρκελώνη για παρθενική φορά από το 1965.

Με τη σπουδαία νίκη των Μαδριλένων, μάλιστα, οι δύο μεγάλες ομάδες της πρωτεύουσας (Ατλέτικο και Ρεάλ), μπήκαν πάλι στο κόλπο του τίτλου, με επτά «στροφές» να απομένουν για το φινάλε (31η αγωνιστική). Οι «μπλαουγκράνα» έχουν 76 βαθμούς, οι «ροχιμπλάνκος» 70 και η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο 69.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ BADMINTON

Γράφει ο Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος
  Η ομάδα των κοριτσιών του Παλλατίδειου Λυκείου Σιδηροκάστρου, κατόρθωσε να βρεθεί στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Μαθητικού Πρωταθλήματος Badminton, που διεξήχθη στη Μάλτα.

Η Ελληνική σχολική ομάδα Αντιπτέρισης κατάφερε όχι μόνο να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και κόντρα στα προγνωστικά να πετύχει μια σπουδαία επιτυχία, σε εποχές δύσκολες όπως η σημερινή που βιώνει ο ελληνικός ερασιτεχνικός αθλητισμός, αλλά να πρωταγωνιστεί και σε παγκόσμιο επίπεδο.  Συγκεκριμένα, η ομάδα των κοριτσιών του Παλλατίδειου Λυκείου Σιδηροκάστρου, που εκπροσώπισε την Ελλάδα , κατόρθωσε να βρεθεί στην τέταρτη θέση του Παγκοσμίου Μαθητικού Πρωταθλήματος Badminton, που διεξήχθη στη Μάλτα, καθώς δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει στον μικρό τελικό την πανίσχυρη ομάδα της Γερμανίας....
Περισσότερα στη 

Γιαν Φαμπρ και ο πολιτισμός της μαντινάδας

Στο κράτος(;) προτεκτοράτο! Που λέγεται Ελλάς έφεραν έναν υποφράγκο, δηλαδή Βέλγο, γνωστό για τις εκκεντρικές του και ανούσιες καλλιτεχνικές του επιδώσεις όπως χρόνια πριν αποφυλάκισαν τους σαινσιμονιστές της Γαλλίας και τους φέραν στην Ελλάδα για να διαρθρώσουν την ελληνική χωροφυλακή στα χρόνια του Κωλέτη.
Οι Έλληνες δημιουργοί δεν μπήκαν στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών ή Διεθνές όπως το ονόμασε ο πολύς Φαμπρ και αγανακτισμένοι επιτέθηκαν στην εξουσία του Υπουργείου Πολιτισμού που τόσα χρόνια ακούραστα γλείφουν.