Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μεγάλη συμμετοχή κόσμου στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας


Η διαδικασία για την οργανωτική ανασυγκρότηση της ΝΔ και την ανάδειξή της σε ένα αξιόπιστο, ισχυρό και σύγχρονο φιλοευρωπαϊκό φορέα, σήμερα λαμβάνει σάρκα και οστά.

 Δεκάδες χιλιάδες μέλη του Κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές. Εκλέγουν τα προεδρεία και τα μέλη 339 Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, καθώς και τους συνέδρους, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα ψηφίζουν για την ανάδειξη των στελεχών της παράταξης που θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

Τα στελέχη εκείνα, που με τη δράση και το έργο τους θα συμβάλλουν, ώστε το όραμα και η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας να γίνει πραγματικότητα.

Από το πρωί υπάρχει στήν Κορινθία  μαζική προσέλευση των μελών και στελεχών  του κόμματος στη σημερινή ψηφοφορία  στις 6 έδρες των Δημοτικών Τ. Ο. της Νέας Δημοκρατίας. Η προσελευση των ψηφοφόρων στο Ξυλόκαστρο είναι ικανοποιητική, όπως και στο Κιάτο , στο Βέλο ,στη Νεμέα και στο Λουτράκι.
Στην Κόρινθο, όπου υπάρχει επίσης μεγάλη συμμετοχή οι κάλπες  άνοιξαν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.
Δηλώσεις για την σημερινή εκλογική διαδικασία έκαναν στο Korinthostv.gr,  ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης   κ. Απόστολος Παπαφωτίου, και τις οποίες θα παρακολουθήσεται στο Video που ακολουθεί