Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Χαλάνδρι – Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε σάκο

Χαλάνδρι – Βρέφος βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μέσα σε σάκο 

 

Εγκαταλελειμμένο σε μια πλατεία στο Χαλάνδρι βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ένα μωρό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βρέφος εντόπισαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή.

Ξαφνικά είδαν σε ένα πεζοδρόμιο ένα σακ βουαγιάζ το οποίο ήταν μισάνοιχτο.

Βαθμολογία Super League: Γκέλα ο Ολυμπιακός, μείωσε τη διαφορά η ΑΕΚ, τέταρτος ο Παναθηναϊκός

 Βαθμολογία Super League: Γκέλα ο Ολυμπιακός, μείωσε τη διαφορά η ΑΕΚ, τέταρτος ο Παναθηναϊκός 

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ντέρμπι της νέας χρονιάς. Οι Πράσινοι επικράτησαν με 2-0 του Άρη, χάρη στα γκολ των Παλάσιος και Αϊτόρ και εδραιώθηκαν στην τετράδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μετά από 15 παιχνίδια, έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στους 21 βαθμούς, όντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός – Άρης 2-0: Από εκεί που… σταμάτησαν, οι «πράσινοι»

 Παναθηναϊκός – Άρης 2-0: Από εκεί που… σταμάτησαν, οι «πράσινοι» 

Όσο καλά τελείωσε το 2021, άρχισε το 2022 για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι επικράτησαν  του Άρη (2-0), με τα γκολ των Παλάσιος (14′) και Αϊτορ (84′) και  μετρούν πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς και επέστρεψαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης της Super League 1.

 Οι παίκτες του Ιβάν

Καζακστάν – Νύχτα αγωνίας στο Αλμάτι – Μάχες και πυροβολισμοί στους δρόμους - Η κρίση του υγραερίου

 Καζακστάν – Νύχτα αγωνίας στο Αλμάτι – Μάχες και πυροβολισμοί στους δρόμους 

Η χαώδης κατάσταση επιδεινώνεται στο Καζακστάν, με αναφορές να κάνουν λόγο για πυροβολισμούς και μάχες στη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, το Αλμάτι.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα ακούγονται έντονοι πυροβολισμοί στους δρόμους της πόλης.

Λίγο νωρίτερα η κυβέρνηση ξεκίνησε μια «αντιτρομοκρατική» επιχείρηση, και ενώ ο πρόεδρος της χώρας ζήτησε τη στρατιωτική επέμβαση της Ρωσίας και των άλλων συμμάχων του.

Οκτώ νεκροί και πάνω από 300 τραυματίες

Ο Ολυμπιακός των πολλών απουσιών έμεινε στο 0-0 με τον αποδεκατισμένο Απόλλωνα Σμύρνης. Τον σταμάτησε ο τρομερός Βέρχουλστ

 Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός 0-0: Τον σταμάτησε ο τρομερός Βέρχουλστ 

Με πάρα πολλά προβλήματα αγωνίστηκαν και οι δύο ομάδες στη Ριζούπολη. Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετές απουσίες και η μεταξύ τους αναμέτρηση έμεινε στο 0-0. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" είχε μόλις 16 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα αποχής από την αγωνιστική δράση. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε πολλά νέα πρόσωπα, είχε ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά ο τρομερός γκολκίπερ του Απόλλωνα, ο Βέρχουλστ κράτησε το 0-0. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν παλικαρίσια και κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό "χρυσάφι" από τον πρωταθλητή Ελλάδος.

“Ξόρκισαν” τον κορονοϊό στην Πάτρα

  

Το έθιμο της Befana ήρθε και φέτος στην Πάτρα. Τα μέλη της ομάδας «Σφήκες» τηρώντας τα πρωτόκολλα προφύλαξης για την πανδημία της covid-19, βγήκαν στους δρόμους της πόλης και ξόρκισαν το κακό του κορονοϊού.

Οι «Σφήκες», η ομάδα

Σύλληψη 36χρονου στα Εξαμίλια – Διατηρούσε ολόκληρο εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης

  

Συνελήφθη, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, 36χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οι πιο αστυνομικοί,

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε εκδήλωση για το Ελληνικό τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου East-Med

  

Σε διαδικτυακή συνάντηση στις 18 Ιανουαρίου, όπου και θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του προκαταρκτικού προσδιορισμού περιβαλλοντικών επιπτώσεων, για το Ελληνικό τμήμα του αγωγού φυσικού αερίου east – med Poseidon, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τη διοργανώνει η εταιρεία IGI Poseidon, που προτείνει το συγκεκριμένο έργο στο οποίο

Ιδρύθηκε ο ”Ελαιοφόρος” σύλλογος πυρόπληκτων χωριών και οικισμών του δήμου Ανατολικής Μάνης

  

Ένας νέος σύλλογος, ο ”Ελαιοφόρος”, συστάθηκε για της ανάγκες της ένδοξης, ιστορικής και ιδιαίτερης Μάνης. Μάλιστα, πραγματοποίησε, πρόσφατα και την πρώτη του συμβολική δράση, με ενίσχυση ευάλωτων νοικοκυριών της περιοχής.

Ο σύλλογος (αφορά τις περιοχές του δήμου Ανατολικής Μάνης), φιλοδοξεί να στηρίξει τη Μάνη και να σταθεί δίπλα της, ειδικά, μετά και τις μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού. Η διοίκηση του σωματείου, θα οργανώνει διάφορες δράσεις για να στηρίξει τους πυρόπληκτους της Μάνης.

Πρόεδρος της διοίκησης είναι η Ελένη Τζικάκου, αντιπρόεδρος ο Σταύρος Μανιατάκος, γραμματέας η Ειρήνη Φουρίδη, ταμίας η Βασιλική Πλαγιαννάκου και μέλη οι Γιώργος Δεμοιράκος, Λεωνίδας Δρογκάρης, Λεωνίδας Καρβούνης.

Λαμία - ΑΕΚ 0-2: Kιτρινόμαυρο «διπλό», παρά το διπλό πένθος...

Λαμία - ΑΕΚ 0-2: Kιτρινόμαυρο «διπλό», παρά το διπλό πένθος... (Highlights)

Σ' ένα ματς που ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του παλαίμαχου της Στέλιου Σεραφείδη και του πρώην προέδρου της Κώστα Γενεράκη η ΑΕΚ (οι παίκτες της οποίας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια) επικράτησε στη Λαμία με 2-0 και ξεκίνησε νικηφόρα το 2022.

Ήταν η πρώτη επιτυχία της

Τα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στην Πελοπόννησο - Σήμερα 3.803 νέα κρούσματα ( 606 στην Κορινθία, 1.366 στην Αχαΐα.)

Μεγάλη μείωση, κρουσμάτων κορωνοϊού καθώς , σε σχέση με χθες, (- 400) καταγράφηκε  το τελευταίο 24ωρο,  στην Πελοπόννησο. Συνολικά σήμερα παρατηρήθηκαν 3.803 νέες μολύνσεις,  εκ των οποίων  τρεις περιοχές  (Κορινθία ,Ηλεία  και Αχαΐα ) καταγράφουν  σήμερα σχεδόν διπλάσιο αριθμό  νέων κρουσμάτων (2.473) , σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές (1.330) .  

  Συγκεκριμένα:

Χίλιες εννιακόσιες τριανταέξι ( 1.936) νέα κρούσματα  κατεγράφησαν στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκ των οποίων 606 νέες μολύνσεις  παρατηρήθηκαν στην Π. Ε. Κορινθίας , 420 στην Π. Ε. Μεσσηνίας και οι υπόλοιπες 910 αναφέρθηκαν στις Π. Ε. Αργολίδας (327) Αρκαδίας (358) και Λακωνίας (225).

Επίσης άλλα 1.867 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στις Π. Ε. Αχαΐας ( 1.366) και Ηλείας (501).   

Σήμερα 5 / 1/ 22 κατεγράφησαν, συνολικά 3.803 νέα κρούσματα σε όλη την  Πελοπόννησο, όπου από την αρχή της πανδημίας, έφτασαν τα 107.312 (57.511 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου)

Σήμερα Τετάρτη  5 / 1 / 22, ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα στις Π.Ε. Ενότητες Αχαΐας (1.366),  Μεσσηνίας  (420),  Κορινθίας (606), Ηλείας (501), Αργολίδας (327), Αρκαδίας (358) και Λακωνίας (225)

Αναλυτικά τα κρούσματα στους 7 νομούς στην Πελοπόννησο μέχρι σήμερα:

Π.Ε. Αχαΐας                41.541

Π.Ε. Κορινθίας           15.654

Π.Ε. Μεσσηνίας         14.415

Π.Ε. Ηλείας                11.359

Π.Ε. Αργολίδας           9.575

Π.Ε. Αρκαδίας             8.882

Π.Ε. Λακωνίας            6.986