Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Παναθηναϊκός – Άρης 2-0: Από εκεί που… σταμάτησαν, οι «πράσινοι»

 Παναθηναϊκός – Άρης 2-0: Από εκεί που… σταμάτησαν, οι «πράσινοι» 

Όσο καλά τελείωσε το 2021, άρχισε το 2022 για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι επικράτησαν  του Άρη (2-0), με τα γκολ των Παλάσιος (14′) και Αϊτορ (84′) και  μετρούν πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς και επέστρεψαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης της Super League 1.

 Οι παίκτες του Ιβάν

Γιοβάνοβιτς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας για κορυφαίο τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ενώ πέρα από τα δύο γκολ είχαν και δοκάρι σε σουτ του Αϊτόρ στο 50’

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης συνέχισε την υποτονική πορεία του Δεκεμβρίου και με μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια παραμένει έξω από την ζώνη των πλέι οφ. Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν στην δημιουργία, είχαν με την σειρά τους ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Μπεναλουάν (40’), αλλά σε ένα ακόμα ματς είχε πρόβλημα στην τελική πάσα.

14’: Ο Αϊτόρ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Αϊτόρ βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για αν στρωθεί στον Παλάσιος που νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Κουέστα (1-0).
83’: Ο Παλάσιος από δεξιά πέρασε μπαλιά στον Αϊτόρ, ο οποίος μπήκε από τον άξονα στην περιοχή σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Σούντγκρεν, πέρασε πάνω από τον Κουέστα και κατέληξε στα δίχτυα (2-0). 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ (86’ Κώτσιρας), Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ (86’ Βιτάλ), Αϊτόρ, Παλάσιος (92’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα (79’ Ιωαννίδης).
ΑΡΗΣ: Κουέστα, Σούντγκρεν (85’ Σάκιτς), Γκάνεα (53’ Μπερτόγλιο), Μπεναλουάν, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ (85’ Χαΐροβιτς), Ιτούρμπε (62’ Μάνος), Λούμορ, Λόπεθ.