Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

 

Με στοχευμένες δράσεις μπορούμε να πετύχουμε πολλαπλά θετικά αποτελέσματα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ

Το ενδιαφέρον της Ελλάδας για τις ρωσικές επενδύσεις στον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές και τα ακίνητα, αλλά και για τη συμμετοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό πρακτορείο TASS, ο κ. Μητσοτάκης, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Μόσχα, εκτίμησε πως η Ελλάδα είναι ελκυστική χώρα για τις ρωσικές επενδύσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Αναφερόμενος στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων

Απάντηση Ανταρσία στο Μωριά.. σε πρόταση της ΛΑΕ

https://antarsiastomoria.files.wordpress.com/2014/04/cropped-antarsia_moria_banner.jpg
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, ΠΕΤΡΑΚΟΥ, ΧΡΥΣΑΔΑΚΟΥ

Οι παραπάνω συναγωνιστές με ανοιχτή επιστολή κάλεσαν αγωνιστές και συλλογικότητες της αριστεράς προκειμένου να συγκροτηθεί Περιφερειακή Παράταξη για τις εκλογές του Μάη  «για μια εναλλακτική πορεία απέναντι στις αντιδημοκρατικές νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές στην Περιφέρεια  Πελοποννήσου». 
Η πρόταση αυτή κατατέθηκε και στην «Ανταρσία στο Μωριά – Συμπόρευση για την ανατροπή»  η οποία την συζήτησε σε ανοιχτή συνέλευσή της, την Κυριακή 24-02-2019 στην Τρίπολη. Η συνέλευση ομόφωνα εκτίμησε ότι είναι αναγκαία η αυτοτελής παρέμβαση

Υπεύθυνη ενημέρωσης Νέας Πελοποννήσου - Κωνσταντίνα Νικολάκου «Προεκλογικές φούσκες οι υποσχέσεις Δέδε»


 https://argolika.gr/wp-content/uploads/2019/02/dedes-nikolakou.jpg

Δελτίο Τύπου


Η πολιτική «γύρα» του κ. Δέδε σε όλους τους δήμους, για να μοιράσει λεφτά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στους πληγέντες  από την κακοκαιρία πολίτες της Πελοποννήσου, δεν συνιστά μόνο λαϊκισμό, αλλά απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής.
Τα ψίχουλα που ‘’μοιράζει‘’ ο κ. Δέδες, δεν ανταποκρίνονται και δεν καλύπτουν τις πραγματικές

Ο ΠΑΟΚ στην παράταση "εκτέλεσε" από τα 11 μέτρα τον Πανιώνιο. Χαμός με την διαμαρτυρία του Πανιωνίου

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 4-2: Εκτέλεση από τα 11 μέτρα
 Με γκολ-πέναλτι στο 29΄ της παράτασης ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τον Πανιώνιο με 4-2 από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. 
Ο Πανιώνιος έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση στην Τούμπα, αλλά αποκλείστηκε με πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 119’ για χέρι του Μανθάτη σε σουτ του Μίσιτς, μια απόφαση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις των παικτών του Πανιωνίου και του Άκη Μάντζιου. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες του Πανιωνίου αρνήθηκαν να κάνουν σέντρα και ο Σκουλάς σφύριξε τη λήξη πριν

Εύκολα και η ΑΕΚ στους "4" του Κυπέλλου

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0: Εύκολα κι απλά στους «4» (vid) Χωρίς κόπο πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου η ΑΕΚ. Της πήγαν όλα πρίμα (3-0) στον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο.Δύο γρήγορα τέρματα σε κάθε ημίχρονο και το βράδυ στο ΟΑΚΑ έγινε εύκολο. Τελικό σκορ 3-0 με τον Μάνταλο να σημαδεύει δύο φορές σωστά (51’, 71’) και τον Πόνσε μία (11’). Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και τρία (!) δοκάρια με τους Γκάλο (8’), Λιβάγια (44’), Μάνταλο (55’)!
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Τσόσιτς (81΄ Σβάρνας), Οικονόμου, Μπακάκης,Σιμόες (75΄ Κρίστιτσιτς), Αλέφ, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια (84΄ Μπογέ), Πόνσε.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας (46΄ Κατράνης), Καρασαλίδης (73΄ Στρούγγης), Ρισβάνης, Μπρούνο, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης, Ενσικουλού, Ουάρντα (76΄ Μανούσος), Κουλούρης.

Ξέσπασε στο τέλος ο Αστέρας Τρίπολης και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου με 4-1 επί του Εργοτέλη.

Αστέρας Τρίπολης- Εργοτέλης 4-1: Ξέσπασε στο τέλος (vid)
Ο Αστέρας ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον β΄ αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος με τον Εργοτέλη στην Τρίπολη και το έκανε πράξη νικώντας με 4-1 την ομάδα του Ηρακλείου (0-1 το σκορ του πρώτου αγώνα).
Οι Αρκάδες σημείωσαν 3 γκολ στα τελευταία 11 λεπτά. Για τον Αστέρα σκόραραν οι Μπαστιάνου (9΄), Αραβίδης (79΄), Καλτσά (89΄), Φερνάντεθ (90΄+3΄), ενώ οι Κρητικοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 72΄ με τον Ιατρούδη. Οι γηπεδούχοι πλέον πήραν το δεύτερο εισιτήριο για τα ημιτελικά, μετά την ΑΕΚ.

Ξενοδοχείο «Τα ωραία Βαλκάνια», αίθουσα συσκέψεων «Η Βόρεια Μακεδονία».

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
 
Υπάρχουν μια σειρά ερωτημάτων που παραμένουν αναπάντητα - με αυτούς στους οποίους απευθύνονται να σφυρίζουν αδιάφορα:
Για ποιον λόγο ο Τσίπρας αποφάσισε να διαλύσει την βολική συμμαχία του με τον Καμμένο (ο οποίος του εξασφάλιζε την Δεδηλωμένη αρκεί ο Τσίπρας να τον άφηνε να παίζει με τα στρατιωτάκια του) και να αναζητά την πλειοψηφία του μέσω υπουργικών καρεκλών και δηλώσεων νομιμοφροσύνης και μεταγραφών που προ πολλού έχουν ξεπεράσει το όριο του γραφικού;
Για ποιον λόγο ο Θεοδωράκης που υποτίθεται ότι δημιούργησε ένα κόμμα για να αλλάξει την Ελλάδα, να

Αυτοδιοικητικές–Βουλευτικές-Ευρωεκλογές: 4 νέες Προσκλήσεις ΥΠΕΣ για προμήθειες-υπηρεσίες


Τέσσερις επιπλέον Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθειες και υπηρεσίες ενόψει των εκλογικών αναμετρήσεων του 2019 εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών ....
airetos.gr

Δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στους Δημους Ξυλοκάστρου - Ετρωστίνης, Νεμέας και Βέλου - Βόχας (ΦΕΚ)

Εκδόθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση σύμφωνα με την οποία 114 δήμοι από το σχολικό έτος 2019-2020 και εφεξής εφαρμόζονται οι προβλέψεις της παρ. 4 του άρθρου 3 του ν. 1566/1985 (Α ́ 167), για την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαίδευση. Μεταξύ των Δήμων περιλαμβάνονται και παρακάτω  11 Δήμοι από την Πελοπόννησο :  Βέλου - Βόχας , Νεμέας,  Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης (Κορινθίας), Ναυπλιέων (Αργολίδας), Μεγαλόπολης, Βόρειας Κυνουρίας, Νότιας Κυνουρίας, Γορτυνίας 
( Αρκαδίας), Τριφυλίας, Πύλου - Νέστορος και Οιχαλίας (Μεσσηνίας)


Δείτε το ΦΕΚ και τη λίστα με τους δήμους
aftodioikisi.gr

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου «Άκρως επιτυχημένο το Φεστιβάλ Arcadia Screenings»


Τα θερμά του συγχαρητήρια και την απόλυτη ικανοποίησή του γιατί ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες που δημιούργησε το Φεστιβάλ Arcadia Screenings εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την τελετή λήξης στο Μαλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019.
Αφού ευχαρίστησε τον εμπνευστή και διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Κώστα Σπυρόπουλο για τη συνεργασία ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΥΘΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΣΚΟΥΠΕΙΚΟ ΤΗΣ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΔΕΣ: ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ, ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Στο Ξυλόκαστρο και Δερβένι βρέθηκε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου που επλήγησαν από τις φυσικές καταστροφές των τελευταίων μηνών, προκειμένου να προωθήσει όλες τις αναγκαίες παρεμβάσεις αποκατάστασης των υποδομών τους.
Στο Ξυλόκαστρο, πραγματοποίησε αυτοψία στην έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στα έργα των δύο νέων γεφυρών, στον ποταμό Σύθα, μέσα στον αστικό ιστό του Ξυλοκάστρου, και στο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ" Γίναμε ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ χρονών …και το γιορτάζουμε!!!


https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSUa8LtCDJhQSZO_tdaU9FmPdgq6rHdA4eXSXAA5PDhb67KCTRe
Τα επετειακά δε μου πολυαρέσουν γενικά, ούτε ο δέκατος πέμπτος  χρόνος κυκλοφορίας σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για κανέναν. Κάθε Γενάρη όμως, έχω το δικαίωμα να μοιράζομαι με τους αναγνώστες ένα μικρό απολογισμό.
Από τον Γενάρη του 2005, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της τοπικής εφημερίδας Πολιτιστικό Βήμα Φενεού, πολλά έχουν αλλάξει, κατά γενική ομολογία.
Μπαίνοντας στον 15 χρόνο της κυκλοφορίας της εφημερίδας, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες αλλά και τους γνωστούς και άγνωστους φίλους για τη δύναμη που μας δίνουν ώστε να δημιουργείται η αισιόδοξη προοπτική συνέχειας της έκδοσης και για τα επόμενα χρόνια.
Χάρη στη δική σας στήριξη είμαι σίγουρος ότι το μεράκι και το πάθος θα είναι για πολύ καιρό ακόμη παρόντα. Και στο κάτω-κάτω αν κάποτε δεν θα μπορούμε πλέον ν' ανταποκριθούμε στους καιρούς, θα κλείσει ο κύκλος. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα βρικολακιάσουμε, ούτε θα γίνουμε γραφικοί και μουσειακοί.
Αυτό που μετρά είναι η χαρά της δημιουργίας, μια «γέννηση» που επαναλαμβάνετε κάθε δίμηνο, με το άγχος, το τρέξιμο, τα λάθη, και που όλα να ξεχνιούνται μόλις φτάνουν τα πρώτα φρέσκα ζεστά φύλλα από το τυπογραφείο.
Αυτό που μετρά επίσης είναι η αμφίδρομη επικοινωνία με τους αναγνώστες, με τους Φενεάτες και τους φίλους της περιοχής, γιατί και όσοι δε μας διαβάζουν μας γνωρίζουν και έχουν κάτι να μας πουν.
Μιλώ περισσότερο για όλους εσάς που, νοιώθοντας πλέον την εφημερίδα δική σας παίρνετε την πρωτοβουλία να προτείνετε θέματα, να μας ασκήσετε κριτική για τον ένα ή τον άλλο λόγο, να απαιτήσετε να ασχοληθούμε με ότι σας ενδιαφέρει.
Πάρα πολλά
e-mail λαμβάνουμε καθημερινά, που αφορούν την περιοχή μας. Το ότι έχουμε καταξιωθεί ως «Το έντυπο του Φενεού» μας περιποιεί τιμή και δεν την αποποιούμαστε.
Είμαστε ή προσπαθούμε να είμαστε ένα σύγχρονο επαρχιακό έντυπο με άποψη, εκμεταλλευόμενοι την περιοδικότητά μας, απαλλαγμένοι, από το άγχος της καθημερινότητας (που να βρεθεί καθημερινή είδηση σε τόσο μικρή πληθυσμιακή κοινωνία;), διακρίνουμε ευκρινέστερα ποια θέματα και πρόσωπα αξίζει να προβληθούν και τι ενδιαφέρει τους αναγνώστες!
Ελπίζουμε να βρίσκετε ενδιαφέρουσα την περιήγηση στις σελίδες μας.
Ώρες ατέλειωτες μπροστά στον υπολογιστή . Γράφονται ξαναγράφονται και διορθώνονται τα κείμενά πολλές φορές, μέχρις ότου οι λέξεις να βρουν την ισορροπία τους.
Η  συγκίνηση πάντα διακριτικά παρούσα, από το ξεφύλλισμα  όλων των τευχών των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων, τυπωμένες αποδείξεις της αδυσώπητης πορείας του χρόνου...-

Με εκτίμηση,
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΜΕΣΙΝΟ-ΦΕΝΕΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Γέφυρες και παραγέφυρες

Αποτέλεσμα εικόνας για πεζογεφυρα δερβενι
Τώρα σκεφτήκατε κύριοι τα γιοφύρια στο Δερβένι... Αλλά για πια γεφύρια , στον κόσμο ... αραδιάζεται? Το αίτημα των κατοίκων της περιοχής εδώ και έξι χρόνια το αγνοήσατε.. δεν σας ζήτησε λαγούς με πετραχήλια. Σας ζήτησαν αποκατάσταση ενός γεφυριού που συνέδεε την μια όχθη του ποταμού με την άλλη, και το οποίο γκρέμισαν για εργασία της ΝΕΟ. Το γεφύρι αυτό που συνέδεε τους αγροτικούς δρόμους εξυπηρετούσε όχι μόνο τους κατοίκους των παραποτάμιων συνοικισμών αλλά και του οικισμού Μεντουριάνικα με το κέντρο της πόλης και προς τα κτήματα τους. Πρέπει να τονίσω ότι από το σημείο εκείνο περνούσαν από αρχής δημιουργίας του ελληνικού κράτους όλοι οι κάτοικοι των τότε Δήμων Τρικάλων, Γελλίνης και Ζάχολης από τα ορεινά χωριά Τρικαλα,  Γελλίνη, Σκούπα,, Πιτσά,  Πύργος, Χελυδορι για Δερβένι κλπ.
Επισκεφτήκατε κύριοι και φωτογραφηθήκατε στην ανεμοδαρμένη   σιδηροδρομική γέφυρα του Ζαχολιτικου ποταμού (και όχι Δερβενιώτη ή Δερβενιος όπως εσείς θέλετε να λέτε και κακώς αναφέρεται και αναγράφεται σε πινακίδα της Εθνικής Οδού)είναι ακατάλληλη για πέρασμα ανθρώπων.. Είχατε στρέφει τα νότα σας από το σημείο που οι κάτοικοι της περιοχης ζητάνε να δημιουργηθεί και παλι το πέρασμα. Εκατό μέτρα πίσω σας ήταν..Τους κατοίκους κύριοι τους αγνοείται ...κύριοι επανεξετάσετε το θέμα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ για Εργα σε Γέφυρες Σύθα και Σκουπέικου ποταμού

 
Δείτε απόψε στις 8.00, στο δελτιο του ΑΧΙΟΝ ΤV, τη χθεσινή επίσκεψη του Γ. Γ. Υποδομών Γιώργου Δεδε και του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργου Ψυχογιου, στα εργοτάξια των γεφυρών Συθα στο Ξυλοκαστρο και κόμβου Λυκοποριας(Σκουπεικο ποταμού).
ΜΑΙΡΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Τη βελτίωση της χάραξης του δρόμου Κάτω Ασέα – Πάπαρη – Σκορτσινού υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης


http://argolidaportal.gr/sites/default/files/field/image/_mg_1611_large_0_0_4.jpg

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου «Βελτίωση χάραξης σε τμήματα της οδού Κάτω Ασέα – Πάπαρης – Σκορτσινός» στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας υπέγραψε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου



Με υπογραφή Τατούλη 1,4 εκατομμύρια ευρώ για την ανάπλαση της παραλιακής οδού Πλαστήρα στη ΒΑΑ της Καλαμάτας


 
Εγκρίθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη η ένταξη του πρώτου μεγάλου έργου για την Καλαμάτα στη Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης και αφορά την ανάπλαση της οδού Πλαστήρα.
«Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο, προϋπολογισμού 1.419.000 ευρώ, που θα δώσει ώθηση στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης της Καλαμάτας και ειδικά στο δυτικό τμήμα της» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και σημείωσε

Συνάντηση Μαρίας Θελερίτη με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για την εξέλιξη σημαντικών έργων στην Κορινθία



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Μυρσίνη Ζορμπά, πραγματοποιήθηκε εχθές Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019. Στο πλαίσιο της συνάντησης εργασίας έγινε μια εξαιρετικά γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και ενημερώθηκε αναλυτικά η Υπουργός για τα ειδικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας. Συζητήθηκε η ανάγκη άμεσης και ολοκληρωμένης

Δόξες στο Ξυλοκαστρο.

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Giorgos Psuchogios, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμιhttps://scontent.fath5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52598787_1237290253094066_7854251112746975232_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_eui2=AeFsEVFnzEOmgtpSMxvzdF3rTC3nohR95vx05WlXjZYjh02guvB6YOcVc4iVdCTDqPTT7jROYD8jZtou9jnzMcgfZoySUvLSa8Dvg9_zAU9ieA&_nc_ht=scontent.fath5-1.fna&oh=c540f77b3ee5b51a8aab50b95d13b5a6&oe=5D25828D

Της Μαίρης Νικολοπούλου

Τρεις "μεγάλοι" άνδρες της πολιτικής σκηνής, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιωργος Δεδες με τον Βουλευτή Γιώργο Ψυχογιο και ο Περιφερειαρχης Πελ/σου Πέτρος Τατουλης.
Γιατί βρε παιδιά και οι 3 ταυτόχρονα? Αλλού και για άλλο σκοπό ο ένας, αλλού και για άλλο σκοπο οι άλλοι.

H Γιώτα Μπάγκα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
27/02/2019

https://www.drt915.gr/wp-content/uploads/2019/02/baga-nea-peloponnisos.jpg

 Της Γιώτας Μπάγκα
Υποψηφίας Περιφερειακής Συμβούλου
"ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" Π.Ε. Κορινθίας


Αγαπητές και αγαπητοί,

συμπολίτισσες και συμπολίτες,

από την πρώτη φορά που αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας προκειμένου να διεκδικήσω την ψήφο σας, το διαρκές και θεμέλιο ενδιαφέρον μου ήταν να είμαι χρήσιμη για εσάς, για τον τόπο μας, για όσα διεκδικούμε ως ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.
Η έννοια της ενασχόλησης με την Πολιτική αποτελούσε και αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ευκαιρία να βρεθώ σε θέση προσφοράς και συνεισφοράς στα κοινά, καταθέτοντας τις δικές μου ταπεινές δυνάμεις, εμπειρίες και γνώσεις με

Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ


της Λέττας Καλαμαρά

Μετά τις άξιες κρίσεις της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων ξεκινούν από 1η Μαρτίου σύμφωνα με το Νόμο οι κρίσεις της υπόλοιπης ηγεσίας τους. Εν αναμονή λοιπόν των επιλογών του Αρχηγού Καμπά στο Στρατό Ξηράς οι οποίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μπορούν να δώσουν ένα θετικό μήνυμα

Εκλογές τον Οκτώβριο αποφάσισε ο Τσίπρας


Τη διεξαγωγή των εκλογών τον Οκτώβριο και μάλιστα με απόλυτο τρόπο πρόταξε ο Αλέξης Τσίπρας στην διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν απευθύνει πλέον και επίσημο κάλεσμα προς τις προοδευτικές δυνάμεις για συμπαράταξη με τον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των ευρωεκλογών.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τα

Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ


Το κοινωνικό του προφίλ διαμορφώνει η τρομοκρατική οργάνωση του Ρουβίκωνα με την ανoχή της Κυβέρνησης. Τη βία άσκησε σε ιατρό που παρανομούσε κατά την κρίση τους. Έτσι από εδώ και πέρα μαζί με τις ελεγκτικές αρχές του Κράτους, ένα άλλο Κράτος έχει τις διωκτικές αρχές και τους τιμωρούς του που άλλοτε παρεμβαίνουν στην πολιτική άλλοτε στις διεθνείς σχέσεις