Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Εκτός τόπου και χρόνου ο Παπανδρέου - Γενικότητες και συνθήματα αλλά τίποτε για τρόικα, ΔΝΤ και σχέδιο εξόδου από την κρίση

Εκτός τόπου και χρόνου ο Παπανδρέου - Γενικότητες και συνθήματα αλλά τίποτε για τρόικα, ΔΝΤ και σχέδιο εξόδου από την κρίση

Πέρα από τη συνήθη συνθηματολογία όλοι (2.000 συγκεντρωμένοι), περίμεναν μάταια, έστω και στο κλείσιμο της ομιλίας του ο Γ. Παπανδρέου να ανακοινώσει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση. Αντί αυτού ακούσαμε πάλι για τη φοροδιαφυγή και τα συμφέροντα.
Το κυριότερο όμως είναι πως δεν έκανε καμία αναφορά για την τρόικα και το ΔΝΤ, εκτός αν ο πρώην Πρωθυπουργός πιστεύει πως τα κάλυψε όλα όταν παραδέχτηκε πως έκανε και αυτός λάθη!

Με σύνθημα αντιγραφή από παλιό του προεκλογικό σποτ ο Γ. Παπανδρέου έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: Πάμε, πάμε ξανά! Τρεις του Γενάρη πάμε ξανά!

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε χρεοκοπία και πιστωτική ασφυξία

Σαμαράς από Λάρισα: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί σε χρεοκοπία και πιστωτική ασφυξία
Την προεκλογική του εκστρατεία ξεκίνησε επίσημα από την Λάρισα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς


"Ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ. Από εδώ, από τη Λάρισα ξεκινάμε τον αγώνα. Και να ξέρετε η Ελλάδα θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα. Από εδώ, από τη Λάρισα, από την καρδιά της αγροτιάς, ξεκινάμε την πορεία του εκλογικού μας αγώνα. Συμβολικά επιλέξαμε τη Λάρισα. Ξεκινάμε από δω, τη Θεσσαλία των Αγώνων, την πορεία της νίκης μας των εκλογών του Ιανουαρίου, μία νίκη η οποία θα λυτρώσει τον λαό μας.
Και θέλω πραγματικά να σας πω, ότι απόψε, όπως το δείχνετε άλλωστε,  η Λάρισα δίνει το μήνυμα της νίκης σε ολόκληρη της Ελλάδα!   Όπως έγινε και στις Περιφερειακές εκλογές του Μάιου, όπου ο Κώστας Αγοραστός εκλέχθηκε πανηγυρικά για δεύτερη φορά περιφερειάρχης.  Υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΕΣΡ ΚΑΙ ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ KONTRA



https://pbs.twimg.com/profile_images/460494302469046272/iQtxhbF3_400x400.jpegΗ Νέα Δημοκρατία δια της Εκπροσώπου Τύπου της κας Μαρίας Σπυράκη, απέστειλε επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, με την οποία διαμαρτύρεται για τη χθεσινή εκπομπή Kontra 24 (2/1/2015) του τηλεοπτικού σταθμού Kontra, στην οποία παραβιάστηκαν κατάφορα οι κανόνες πολιτικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ζητείται η ανάληψη των αναγκαίων μέτρων για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών.
Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή. 


Αθήνα, 3 Ιανουαρίου 2015


Προς:
 Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
 Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών

Αξιότιμοι κύριοι,
Ο τηλεοπτικός σταθμός «Kontra», στην εκπομπή «Kontra 24», με παρουσιαστή το δημοσιογράφο κ. Αιμίλιο Λιάτσο, που μεταδόθηκε χθες τα μεσάνυχτα, παρουσίασε δημοσκόπηση του Νοεμβρίου 2014, υποστηρίζοντας ότι δημοσιεύεται σε σημερινό φύλλο εβδομαδιαίας εφημερίδας, στοιχείο που δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή πραγματικότητα. 
Σε ειδική εκπομπή, με σχολιαστές πολιτικούς και δημοσιογράφους, η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε ως νέα και οι συμμετέχοντες εκλήθησαν να τοποθετηθούν επί παραπλανητικών δεδομένων.
Πρόκειται για κραυγαλέα διαστρέβλωση της πραγματικότητας που στόχο είχε την παραπληροφόρηση και τον επηρεασμό των πολιτών σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που προκάλεσε ακόμη και την αντίδραση του επικεφαλής της συγκεκριμένης εταιρείας δημοσκοπήσεων (Metron Analysis) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Με δεδομένο ότι το γεγονός αυτό παραβιάζει κατάφορα κάθε κανόνα πολιτικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας στο ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου, με δεδομένο ότι η δημοσιοποίηση ανύπαρκτων μετρήσεων που στόχο έχουν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, τιμωρείται εκ του Νόμου, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών και η αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

Με τιμή,
Μαρία Σπυράκη

Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Δημοκρατίας



ΔΗΛΩΣΗ TΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΠΥΡΑΚΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ



https://pbs.twimg.com/profile_images/460494302469046272/iQtxhbF3_400x400.jpegΗ Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στον Εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,  Π. Σκουρλέτη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανώς δεν κατορθώνει να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ και τις φιλοευρωπαϊκές αριστερές δυνάμεις, ενώ προσκαλεί σε κυβερνητική συνεργασία τα κατεξοχήν αντιευρωπαϊκά κόμματα (ΚΚΕ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ) που έχουν διακηρύξει ότι στόχος τους είναι η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μετά από αυτά, οι στόχοι του δεν κρύβονται.
Ας απαντήσει, επιτέλους, ο κ. Σκουρλέτης αν η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ με κάθε κόστος». 

Ο Ευρωστίνιος σολίστ του κλαρίνου Παναγιώτης Τόλιας. ( video)


https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1920473_557623791051034_4430327811259320207_n.jpg?oh=023ddd971d4f284d9fb44cc3afa448a2&oe=5523AA5F&__gda__=1430147682_131855b373a082cae853789578527f3a
Από μικρός  του άρεσε ιδιαίτερα η δημοτική μουσική, άκουγα συνέχεια δημοτικά τραγούδια  Στα 12 του χρόνια  άρχισε να μαθαίνει κλαρίνο  στα Μεντουριάνικα (Χελυδόρι) Κορινθίας κοντινό οικισμό με το χωριό του τα Ροζενά Ευρωστίνης  . Στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματα του , τον Παναγώτη Τόλια , βοήθησαν  οι αξέχαστοι   Χρήστος  και Ηλίας Φουντάτος !  

 Μετά δούλεψε στο συγκρότημα του αείμνηστου Ηλία Φουντάτου  σε τοπικά πανηγύρια και στην Αθήνα στο κέντρο του Στάθη Κάβουρα.  Αργότερα γνωρίστηκε  με τον μεγάλο σολίστα , τον Μάκη Μπέκο  ο οποίος τον  βοήθησε παρά πολύ, τον είχε σαν παΐδι του.. Σε οικογενειακά γλέντια έπαιζε κλαρίνο συνοδεύοντας τους μεγαλύτερους που τραγουδούσαν επιτραπέζια και άλλα δημοτικά τραγούδια.  Συνεργάστηκε  και συνεργάζοται με αξιόλογους λαϊκούς  και  δημοτικούς στο είδος τους  ερμηνευτές και  καλλιτέχνες  σε πολλά  κέντρα  στην Αθήνα , στην Θεσσαλονίκη και  σε  περιοδείες  σε όλη την Ελλάδα. καθώς και στο εξωτερικό.  Ακολούθησε η συμμετοχή του σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια όπως οι συχνές  εμφανίσεις του  στην κρατικη τηλεόραση   στην εκπομπη «Μουσική παράδοση» του Παναγιώτη Μυλωνά .
Εκτός από τα μουσικά δρώμενα , ο Παναγιώτης Τόλιας  έχει αγαπήσει και το χωριό του τα Ροζενά όπου το επισκέπτεται συχνά καθώς είναι μέλος σε αρκετούς  πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής ,ενώ έχει ασχοληθεί  και με τα κοινά  καθώς σε προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε εκλεγεί σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του άλλοτε Δημάρχου Ευρωστίνης Δημήτρη Δούσκα.  Εδώ πρέπει να αναφέρουμε την βαθειά του πίστη στη θρησκεία, καθώς επισκέπτεται συχνά ιερά  προσκυνήματα σε  όλη την Ελλάδα , όπως το  Άγιο Ορος , τα Μετέωρα και άλλα

Ο Παναγιώτης Τόλιας  αναφερμένος στο  Δημοτικό τραγούδι τονίζει ότι:

"Πρέπει πάση θυσία εμείς οι νεότεροι μουσικοί να προσπαθούμε να παίζουμε ΣΩΣΤΑ τα δημοτικά τραγούδια!!! Το δημοτικό τραγούδι είναι η ταυτότητα του λαού μας και πρέπει να το διαφυλάξουμε με «νύχια και με δόντια»!
Οι πρωτομάστορες του κλαρίνου Ρέλιας, Μαργέλης, Καρακώστας, Μαλλιάρας, Γιαούζος κ.α., αλλά και οι προγενέστεροί μας άξιοι κλαρινίστες Γιάννης Βασιλόπουλος, Βαγγέλης και Βασίλης Σούκας, Βαγγέλης Κοκκώνης, Μάκης Βασιλειάδης, Μακης Μπεκος κ.α. από τους οποίους έχουμε τα ακούσματα, μας άφησαν μια χρυσή παρακαταθήκη και αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διαδώσουν και διασώσουν το δημοτικό τραγούδι ετσι ώστε να το παραλάβουν οι νεότεροι… στο χέρι μας είναι λοιπόν να τα διαφυλάξουμε, διατηρώντας και διαδίδοντας οσο πιο πιστά μπορούμε την παραδοσιακή μας ελληνική μουσική!!!..."

video

 
B. Λάλος /  ΔΥΤΙΚΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - Τυχαία γεγονότα ή ρεβανσισμός ενάντια στους πολίτες ; (video) - Δεν εστειλαν μηχανήματα επειδη δεν τους ψήφισαν

Συμμαχία Πολιτών - Β.Νανόπουλος
Εμφάνιση stefani6.jpg
Εμφάνιση stefani4.jpg
Εμφάνιση stefani5.jpgΕμφάνιση stefani7.jpgΕμφάνιση stefani3.jpgΔεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μια μερίδα δημοσιογράφων, οι οποίοι κατά δήλωσή τους υποστήριξαν τον κ. Πνευματικό στις δημοτικές εκλογές, μιλούσαν για επικίνδυνο διχασμό στο Δήμο Κορινθίων και επέρριπταν στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ μομφή για διάφορες φανταστικές ενέργειες ανάλογου περιεχομένου και εγκυρότητας. 

ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν έχει όρια ο παραλογισμός του κ.Τσίπρα που απομονωμένος πλέον αναζητά την επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας στο ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Την πλήρη και επίσημη επικράτηση δηλαδή του κομμουνισμού στην Ελλάδα. Το σύστημα που παραλλαγμένο επί δεκαετίες και διακομματικά κυριάρχησε και δημιούργησε την κρατικοτραφή κάστα της μίζας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, παραλύοντας κάθε υγιές νεύρο στην κοινωνία και οικονομία της χώρας.
Τι να περιμένει η Ελλάδα και η ελληνική οικογένεια από τον κομμουνισμό του κ.Τσίπρα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ό,τι και η σοβιετική το 1990 μαζί με τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης που μία γενιά μετά αρχίζουν να συνέρχονται από την εξαθλίωση που επέβαλαν οι πρόγονοί τους εκλιπαρώντας τις Βρυξέλλες.