Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ενδιαφέρον από την παγκόσμια ιατρική κοινότητα

gap-papakiΔημοσιογράφοι ειδικής ιατρικής ενημέρωσης, απ΄ όλο τον κόσμο, συνωστίζονται σήμερα στην παρουσίαση του «κινήματος» του Γιώργου Παπανδρέου, για τους φίλους Γιωργάκη και για το διαδίκτυο GAP.

Ήρθαν όλοι να παρακολουθήσουν το «φαινόμενο» του πρωτότοκου υιού του Ανδρέα Παπανδρέου εκ των μεγάλων πολιτικών φυσιογνωμιών που κατέγραψε η σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Ήρθαν να καταγράψουν για λογαριασμό της διεθνούς ιατρικής επιστημονικής κοινότητας, όσα ακατανόητα θα ακουστούν από το στόμα του GAP.

Το επιστημονικό ιατρικό ενδιαφέρον εστιάζει στο γεγονός ότι ο GAP αν και έχει μεγαλώσει σε ένα σπίτι που κυβερνιόταν επί δεκαετίες η Ελλάδα, δεν κατάλαβε τι έχει συμβεί σε αυτή τη χώρα, δεν κατάλαβε ποια ήταν ακριβώς η δική του συμβολή στην κρίση, ακόμη δε περισσότερο δεν το κατάλαβαν όσοι γύρω του τον παρασέρνουν στη νέα του πολιτική περιπλάνηση.

Οι εξηγήσεις που δίνονται για αυτή τη «διαταραχή» είναι πολλές. Κυριαρχεί η άποψη πως οι πολλές ώρες πτήσης του GAP (περισσότερο βρίσκεται στον αέρα παρά στο έδαφος) έχουν επηρεάσει καταλυτικά τον τρόπο σκέψης του για τη Γη, πόσο δε μάλλον για την Ελλάδα την οποία επισκέπτεται σπανιότατα.

Οι ειδικοί απεσταλμένοι δημοσιογράφοι, θα συνεχίσουν την παρακολούθηση του «φαινομένου» καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και αναμένεται στις 25 Ιανουαρίου να παρουσιάσουν όλο το υλικό στη διεθνή επιστημονική κοινότητα .. για τα ασφαλή της συμπεράσματα.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος
www.tokentro.gr