Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν έχει όρια ο παραλογισμός του κ.Τσίπρα που απομονωμένος πλέον αναζητά την επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας στο ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Την πλήρη και επίσημη επικράτηση δηλαδή του κομμουνισμού στην Ελλάδα. Το σύστημα που παραλλαγμένο επί δεκαετίες και διακομματικά κυριάρχησε και δημιούργησε την κρατικοτραφή κάστα της μίζας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, παραλύοντας κάθε υγιές νεύρο στην κοινωνία και οικονομία της χώρας.
Τι να περιμένει η Ελλάδα και η ελληνική οικογένεια από τον κομμουνισμό του κ.Τσίπρα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ό,τι και η σοβιετική το 1990 μαζί με τα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης που μία γενιά μετά αρχίζουν να συνέρχονται από την εξαθλίωση που επέβαλαν οι πρόγονοί τους εκλιπαρώντας τις Βρυξέλλες.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τον κ.Τσίπρα και τους φανατικούς κομμουνιστές του η Ελλάδα θα εξέλθει του ευρώ και της Ενωμένης Ευρώπης, διχασμένη και διαλυμένη. Το συνονθύλευμα των επίσημα κομμουνιστών με τους ολιγάρχες της εύκολης ζωής δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το τι μέλλει γεννέσθαι στη χώρα μας. Η Βενεζουέλα και η Ρωσία  της πτώχευσης είναι το όνειρο του κ.Τσίπρα και των συμβούλων του που προσπαθεί εναγωνίως να αποκρύψει μέχρι την 25η Ιανουαρίου 2015. Αναφέρετε σε ευρωπαϊκά κονδύλια, ΕΣΠΑ και ΤΧΣ όταν γνωρίζει πολύ καλά πως είναι απόφαση του Συνεδρίου του να αποκηρύξει την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Μνημόνια των δανειστών.
Το τέλος της επερχόμενης καταστροφής είναι ορατό για κάθε λογικό άνθρωπο. Η Ελλάδα θα επιστρέψει εκεί που αξίζει να είναι σύμφωνα με τις αξίες και την παραγωγή της χώρας. Η γειτονική επαρχιακή Βουλγαρία ίσως είναι μία καλή εικόνα πρότυπο για τον κ.Τσίπρα για να συνειδητοποιήσει πού οδηγεί ο κομμουνισμός γενιές μετά το θάνατό του.
Οι διαλύτες της Βουλής και του δημοκρατικού  πολιτεύματος  κ.κ. Τσίπρας, Μιχαλολιάκος, Καμένος και Κουβέλης μπορούν να επιχαίρουν για το επίτευγμά τους μέχρι να λάβουν και το αντίτιμό τους από τον ελληνικό λαό λίγους μήνες μετά τις εκλογές. Ο λαός αν ψηφίσει αφελώς ας ετοιμάσει τα κάρα και τα άλογα μαζί με τα δελτία συσσιτίου από τα πατριωτικά σουπερμάρκετ. Για την κομμουνιστική ολιγαρχία φυσικά το Γκστάαντ θα είναι πάντα εκεί, μαζί με τις καταθέσεις τους...
 
thedayaftergr.blogspot.gr