Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Volunteers Αριστοναύτες 2023 - Γίνε Εθελοντής

Volunteers Αριστοναύτες 2023 - Γίνε Εθελοντής

📢 Είσαι κάτοικος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και θέλεις να ζήσεις από κοντά τη μεγάλη γιορτή των Αριστοναυτών;

🎉 Έλα στην παρέα των εθελοντών του φεστιβάλ, για να δεις από κοντά τα events, να γνωρίσεις τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες και εκπαιδευτές, να προσφέρεις τις γνώσεις και την καλή σου διάθεση και να ζήσεις την εμπειρία της διοργάνωσης.

👉Οι εθελοντές του Φεστιβάλ Αριστοναύτες θα συνεργαστούν με την ομάδα παραγωγής και θα συνεισφέρουν αποφασιστικά στη διεξαγωγή των events, την προετοιμασία των εγκαταστάσεων, την ταξιθεσία, τη φιλοξενία και φυσικά τη σωστή ενημέρωση του κοινού, στα info kiosk και στα σημεία των δράσεων.

Σε περιμένουμε στην ομάδα μας, για να γιορτάσουμε μαζί!

📧 Στείλε μήνυμα στο volunteers@animasyros.gr, με θέμα: Volunteers Αριστοναύτες 2023.

Γράψε μας ονοματεπώνυμο, ηλικία, περιοχή διαμονής, συμμετοχή σε προηγούμενες διοργανώσεις (εάν υπάρχει), σπουδές, γλώσσες και άλλες δεξιότητες, μαζί με μία φωτογραφία σου.

Σε όλους τους εθελοντές θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και μοναδικά αναμνηστικά.

📅 Προθεσμία υποβολής: 27 Ιουνίου 2023


@xylokastro_evrostini
#aristonautesfestival #volunteer #volunteersgreece #opencall #art #festival

   

Η δυναμική παρουσία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Attica GREEN Expo

 

Εξαιρετικά δυναμική χαρακτηρίστηκε η παρουσία του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στην Attica GREEN Expo, την έκθεση που έλαβε χώρα από την Τετάρτη 24 έως και το Σάββατο 27 Μαΐου, στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.

Διαθέτοντας δικό μας περίπτερο τις τέσσερις αυτές μέρες, δώσαμε στον επισκέπτη μια μικρή αλλά σαφή πινελιά από χιόνι, παραλίες, φαράγγια και πολλές ακόμη όμορφες εικόνες που προσφέρει απλόχερα η περιοχή μας σε μικρούς και μεγάλους.

Το περίπτερό μας – Όλες μας οι δράσεις κι η ομορφιά σε μια γωνιά

Σε Λουτράκι και Κόρινθο ο Κυριάκος Μητσοτάκης / «Όργωσε» την Κρήτη ο Μητσοτάκης – Μήνυμα συστράτευσης για σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης

 Σε Λουτράκι και Κόρινθο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Κορινθία θα βρεθεί την Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2023, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ήδη, η ΔΕΕΠ Κορινθίας της Ν.Δ. έχει προβεί και σε σχετική αναγγελία της είδησης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 10 το πρωί θα είναι στο Λουτράκι και αμέσως μετά (11:00) στην Κόρινθο όπου θα μιλήσει στους πολίτες στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη (πλησίον της Δημοτικής Πινακοθήκης).

Αναμένεται και νέα ανακοίνωση για την επίσκεψη. 

Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη – Υποδοχή με λύρες, εκλογικές μαντινάδες και εδέσματα

Παναχαϊκή: Πήρε πίσω 18 βαθμούς, αφού τακτοποίησε οφειλές προς έξι παίκτες

Παναχαϊκή: Πήρε πίσω 18 βαθμούς, αφού τακτοποίησε οφειλές προς έξι παίκτες 

Η Παναχαϊκή ήρθε σε διακανονισμό για την αποπληρωμή των οφειλών της σε έξι ποδοσφαιριστές, τους Αργυρόπουλο, Λαμπρόπουλο, Μαρκοπουλιώτη, Ανάκογλου, Σταμόπουλο και Αποστολόπουλο.

Έτσι, αποφασίστηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ η επιστροφή 18 βαθμών, η οποία την επαναφέρει στην 7η θέση και απομακρύνει κάθε κίνδυνο υποβιβασμού από την Super League 2.

Οριστική συμφωνία με Μίλαν Ράσταβατς ο Αστέρας Τρίπολης

 https://www.fosonline.gr/media/news/2023/05/31/249015/main/rastavac.jpg 

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης. Ο 49χρονος προπονητής τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας και θα πρέπει ήδη να θεωρείται ο νέος τεχνικός της.

Οι δύο πλευρές είχαν νέα συνάντηση σήμερα (31/5) στην οποία όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συνεργασία δύο ετών. 

Μάλιστα εντός των επόμενων 48 ωρών αναμένεται και η ανακοίνωση από την πλευρά των Αρκάδων. Ο 49χρονος προπονητής αναμένεται να έρθει στη χώρα μας το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, αλλά όλο αυτό το διάστημα θα βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τη διοίκηση προκειμένου να υλοποιηθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Μεγαλες νίκες στα μπαραζ για την ανοδο στη Γ΄ Εθνική για ΠΑΟ Βάρδας, Κόρινθο, Νεα Αρτάκη.

 

 Με νικητές τους φιλοξενούμενους έληξαν τα ντέρμπι  ανάμεσα στον Ελλοπιακό και τον ΠΑΣ Κόρινθος (στον 6 όμιλο),  στον Αμυκλιακό και στον ΠΑΟ Βάρδας ( στον 5ο όμιλο), κατά την 5η σημερινη (31/5) αγωνιστικη μπαράζ που δίνουν οι πρωταθλητές των τοπικών Ενώσεων  για την άνοδο 24 συνολικά ομάδων στη Γ’ Εθνική.

 Στον 5ο όμιλο και ενώ ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος έμεινε στο λευκή ισοπαλία με τον Παλληξουριακό , αποτέλεσμα ο ΠΑΟ Βάρδας με την εκτός έδρας νίκη του στη Λακωνία με 3 - 0 επί του Αμυκλιακού, τον ισοβάθμησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Στην τρίτη θέση ανόδου περασε η ομάδα του Λυξουρίου . Στο Λεωνίδιο η τοπική ομάδα επικράτησε με 6 - 2 επι του ΑΟ Λεβάντε. Ρεπό είχε η Εράνη Φιλιατρών.

Στον 6ο όμιλο η Κόρινθος με τέρμα του Σαχσανίδη νίκησε στο ντέρμπι της ημέρας εκτός έδρας τον Ελλοπιακό Βοιωτίας και φαίνεται πως η ανοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία είναι ορατή . Ο καλπασμός της αήττητης Νέας Αρτάκης συνεχίζεται καθως νικησε εκτος έδρας με 4 - 1 και την Κορωνίδα Κοιλάδας. Ο Περαμαικός νίκησε με 3 - 0 τον Αίολο . Ρεπό είχε ο Απόλλων Ευπαλίου

Το πρόγραμμα

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ LEADER 2023-2027 ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΣ ΟΤΔ ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε.

 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ