Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου οι πρώτοι αγώνες τηνς ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhUs5hTAADjHOlT3L8IPhhA2VCcSg-D69rVZpM6_rLHy0Qx6NbNjcg55bmsiNQLSBdnSlk6BdFS6NphRGaNt2Kr-REBe0qQrQiHrPrHw5KlFaGvmVdEDtSGdGrv37IikjyQOTyIQVRFHco6/s1600/hqdefault.jpg
Την επόμενη Τετάρτη (17/1/18) στις 15:00, θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Κορινθίας. 
Συγκεκριμένα: Στο ΔΑΚ  η Κόρινθος 2006 αναμετράται με τον ΠΑΣ Κόρινθος και  στο Κιάτο ο Πέλοπας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ζευγολατιού.
Ο επαναληπτικός αγώνας του ΑΟ Ζευγολατιού με το Πέλοπα Κιάτου , θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/1/18 , στις 15:00, στο Ζευγολατιό, ενώ τέλος ο επαναναληπτικός μεταξύ του ΠΑΣ Κόρινθος και της Κορίνθου 2006 θα γίνει την Τετάρτη  31/1/18 στις 14:30 στο γήπεδο του Συνοικισμού.

Ο Ατρόμητος πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους «8». Νίκησε ξανά 1-0 τον Αστέρα

Ο Ατρόμητος πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους «8»
Ο Ατρόμητος συμπλήρωσε το παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί του Αστέρα, του οποίου μετά την Τρίπολη επιβλήθηκε και στο Περιστέρι με 1-0 (29΄ Καρασαλίδης) και προκρίθηκε στους «οκτώ» της διοργάνωσης, δίνοντας συνέχεια στην εφετινή έξοχη πορεία του.
Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλας και μέτρησαν επτά τελικές προσπάθειες (έναντι τεσσάρων), όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ που χρειάζονταν.
Αυτό συνέβη στο 29ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη στο δεύτερο δοκάρι ο αμυντικός του Ατρόμητου με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ουάρντα είχε σουτ στο δοκάρι.
Η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη για τους Αρκάδες στο 56ο λεπτό, όταν ο Σελίν, που έπαιζε με κίτρινη από το 12΄ για χέρι, είδε τον Παπαπέτρου να του δείχνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια, μετά το κράτημα στον Ντιγκινί, τον οποίο εμπόδισε να φύγει στην αντεπίθεση. Το παιχνίδι έγινε πια πολύ εύκολο για τους γηπεδούχους, που απλά το διαχειρίστηκαν ως τη λήξη του φτάνοντας με άνεση στην πρόκριση.

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (89΄ Κυριακίδης), Ουάρντα, Καρασαλίδης, Ντιγκινί (68΄ Ντάουντα), Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (71΄ Μπουσούλατζιτς), Γιαννούλης, Ρισβάνης ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56΄ Μπέρτος), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61΄ Ατζουλάς), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (70΄ Γκοντό).

 Τα αποτελέσματα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος είναι οι εξής:
ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-1 (0-2)
ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1 (5-1)

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0 (4-0)
Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-0 (2-0)
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 4-0 (0-1)
Ξάνθη-Λάρισα 2-0 (0-3)
Παναθηναϊκός-Λαμία 1-0 (1-4)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (1-0)

Πρόσκληση στην κοπή της πίτας του Ρ. Ο Κόρινθος


 

Rotarykorinthos

Στα 800 εκατομμύρια ευρώ η χρηματοδότηση του δημόσιου συστήματος υγείας από τον ΕΟΠΥΥ το 2018


eopyy.jpgΜετά την πλήρη απόδοση των εισφορών που εισπράχθηκαν το 2017 για λογαριασμό του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, σε χθεσινή τους συνάντηση καθόρισαν το χρονοδιάγραμμα απόδοσης των εισφορών στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και για το 2018.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr


Ε.Φ.Ε.Τ.: Ενημέρωση σχετικά με ανάκληση πλαστικής σπάτουλας


efet_spatoula.jpgΟ Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση πλαστικής σπάτουλας για την οποία διαπιστώθηκε μετανάστευση πρωτοταγών αρωματικών αμινών σε συγκέντρωση που υπερβαίνει το ανώτατο νομοθετικά επιτρεπόμενο όριο για τη χρήση της σε επαφή με τρόφιμα.

Διαβάστε περισσότερα

stogiatro.gr

Κηλίδες καφέ, λευκές, υποκίτρινες στα δόντια (Υπενασβεστίωση – Υποπλασία της αδαμαντίνης)


Μερικές φορές εμφανίζονται στα πρόσθια κυρίως δόντια, από την παιδική ηλικία, λευκές ή μερικές φορές υποκίτρινες ή καφέ κηλίδες. Οφείλονται στην υπενασβεστίωση της αδαμαντίντης (σμάλτου) του δοντιού, μία ποιοτική διαταραχή της διάπλασής της.
Η υπενασβεστίωση δεν πρέπει να εμπνέει ανησυχία. Και αθεράπευτη δεν προκαλεί πρόβλημα. Αντιμετωπίζεται με λευκό σφράγισμα ή όψη σύνθετης ρητίνης ή πορσελάνης για αισθητικούς κυρίως λόγους...

medlabnews.gr


Εν αναμονή του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ»



*του Αναστάσιου Λυμπερίου
Εμφάνιση 18486320_426375131051997_1089633946789037566_n.jpg 
Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση αναμένεται να εκδοθεί το προσεχές διάστημα σύμφωνα με εξαγγελίες  του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η προκήρυξη του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ κατ οίκον ΙΙ». Σημειώνουμε ότι συγκεκριμένο  πρόγραμμα έχει εξαγγελθεί αρκετές φόρες τα δυο τελευταία χρόνια χωρίς όμως να έχει ξεκινήσει καμία διαδικασία ένταξης των ενδιαφερόμενων.  Η συνολική δημόσια δαπάνη του

Χρίστος Δήμας: Η ομιλία μου ως Εισηγητής της ΝΔ στη συζήτησηγια το Πολυνομοσχέδιο (VIDEO)

Με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκα Εισηγητής στη συζήτηση για το Πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπό το γενικό τίτλο «Ρυθμίσεις για την εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων του Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής και άλλες διατάξεις». 

Ακολουθεί το κείμενο της ομιλίας μου:

Οι Έλληνες είμαστε δυστυχισμένοι και αγχωμένοι.

Σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα του Gallup για το περιοδικό Economist, οι Έλληνες είμαστε οι πιο δυστυχισμένοι και αγχωμένοι πολίτες στον κόσμο. Και πως να μην είμαστε δυστυχισμένοι και αγχωμένοι όταν με τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης:

Τηλεοπτικές άδειες: Έληξε η προθεσμία – Αυτοί κατέθεσαν φάκελο στο ΕΣΡ

http://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2016/10/adeies-kanalia-antisyntagmatikos-nomos-appa-1000-1500x750.jpg
Τους φακέλους τους για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών κατέθεσαν στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, πέντε τηλεοπτικοί σταθμοί καθώς και και η εταιρεία «Τηλεοπτική Ελληνική» (συμφερόντων Βρυώνη). Κατόπιν τούτου, στο ΕΣΡ βρίσκονται πλέον οι φακέλοι αιτήσεων για συνολικά έξι τηλεοπτικές άδειες, δηλαδή των σταθμών ΣΚΑΪ, STAR, ALPHA, ANT1 Εpsilon TV, και της εταιρείας συμφερόντων Βρυώνη.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 15:00, οπότε και εξέπνευσε η προθεσμία

Εκτός της κούρσας των τηλεοπτικών αδειών το Mega

Εκτός της κούρσας των τηλεοπτικών αδειών το Mega
Ένα έκτακτο δελτίο έβγαλαν οι εργαζόμενοι του Mega μία ώρα πριν λήξει η προθεσμία για την κατάθεση φακέλου για τις τηλεοπτικές άδειες.
Στο έκτακτο δελτίο διαβάστηκε η ανακοίνωση των εργαζομένων του καναλιού, ενώ ταυτόχρονα έγινε μια αναδρομή από το πρώτο δελτίο του καναλιού με τη Λιάνα Κανέλη μέχρι και σήμερα.
Σημειώνεται ότι νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως οι μέτοχοι ενημέρωσαν εγγράφως τις τράπεζες ότι δεν θα προχωρήσουν σε εξυγίανση της εταιρείας (με υπαγωγή στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα) και δεν θα συμμετάσχουν στον αδειοδοτικό διαγωνισμό.
Με επιστολή τους προς τις τράπεζες, οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega φέρονται να δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν κάποια από τις επτά τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, που προκηρύσσονται, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
Δείτε το βίντεο λίγη ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση φακέλου στο ΕΣΡ

Συντήρηση - βελτιωση στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας



https://doriopress.files.wordpress.com/2017/04/a94ac-klesoura.jpg?w=240&h=180Τις συμβάσεις υλοποίησης των έργων «Συντήρηση – Βελτίωση στο εθνικό οδικό δίκτυο Π.Ε. Μεσσηνίας» και «Ασφαλτόστρωση τμήματος της Δημοτικής Οδού Δωρίου – Αμφιθέας Μοναστηρίου Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Δήμου Οιχαλίας» υπέγραψε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Σε λειτουργία το Μητρώο Πολιτών από τις 22 Ιανουαρίου. Κλείνουν για λίγες μέρες Δημοτολόγιο και Ληξιαρχείο του Δήμου Τρίπολης

Σε λειτουργία το Μητρώο Πολιτών από τις 22 Ιανουαρίου. Κλείνουν για λίγες μέρες Δημοτολόγιο και Ληξιαρχείο του Δήμου Τρίπολης
Από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 τίθεται σε παραγωγική λειτουργία, το νέο Πληροφοριακό Σύστημα εθνικής εμβέλειας του Υπουργείου Εσωτερικών, το «Μητρώο Πολιτών», το οποίο θα διασυνδέει 1036 υπηρεσίες Ληξιαρχείου και 325 υπηρεσίες Δημοτολογίου, καθώς και το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών.
Με το νέο σύστημα αλλάζει ριζικά η φιλοσοφία και τρόπος οργάνωσης των στοιχείων αστικής και δημοτικής κατάστασης του πολίτη, απλουστεύονται οι

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ 2016, 2017



 https://argonafplia.gr/wp-content/uploads/2016/11/provata_ktinotrofia.jpg
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ                                          
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                      

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡ/ΚΗΣ ΟΙΚ/ΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ                           


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


       Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της       ΠΕ Κορινθίας ότι παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία καταβολής του μισθώματος για τις χρήσεις βοσκοτόπων περιόδων 2016 και 2017 μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2018.
      Καλούνται οι κτηνοτρόφοι να προσέλθουν άμεσα στους Δήμους ή στην υπηρεσία μας προκειμένου να ενημερωθούν για τα οφειλόμενα χρηματικά ποσά που θα καταθέσουν στην Εθνική Τράπεζα στον Λογαριασμό 37900975782 με IBAN GR9601103790000037900975782.
    Αντίγραφο αποδεικτικού κατάθεσης, ξεχωριστό για κάθε έτος χρήσης,  θα προσκομισθεί στην υπηρεσία μας για διαγραφή της οφειλής.
    Σε περίπτωση μη καταβολής των οφειλομένων χρηματικών ποσών θα κοινοποιηθούν στην Δ.Ο.Υ. καταστάσεις βεβαίωσης οφειλών για τα περαιτέρω.

Περισσότερες πληροφορίες:
ΔΑΟΚ ΠΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Γ. Παπανδρέου 24 – ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Τηλ.: 2741363319, 2741363320

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας


Μέσω της UEFA Η καλύτερη 11άδα της χρονιάς όπως την ψήφισε το κοινό

Η καλύτερη 11άδα της χρονιάς όπως την ψήφισε το κοινό
 Από παίκτες που αγωνίζονται στην Αγγλία, την Ιταλία, την Γαλλία και την Ισπανία, αποτελείται η ιδανική 11αδα της χρονιάς, όπως προέκυψε από την σχετική διαδικτυακή ψηφοφορία, που διοργάνωσε η UEFA.
Οι 8.779.639 συμμετέχοντες έδωσαν τις προτιμήσεις τους, ενώ τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο

«Φτωχότερο» το ποδόσφαιρο «Έφυγε» ο Τάκης Λουκανίδης

Πέθανε ο Τάκης Λουκανίδης - «Φτωχότερο» το ποδόσφαιρο 
«Φτωχότερο» από σήμερα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο .παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Δόξας Δράμας  Τάκης Λουκανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στη χώρα μας, υπέστη έμφραγμα.