Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων του Europa League

Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων του Europa League 

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας στα προκριματικά του Europa League και πλέον θα βρει μπροστά του τον Απόλλωνα Λεμεσού στα play off, για μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η UEFA γνωστοποίησε μάλιστα και αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται αρχικά στο στάδιο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, την Πέμπτη 18/8 και ώρα 8 μ.μ.

Η ρεβάνς θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (Πέμπτη 25/8) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με ώρα έναρξης τις 10 μ.μ. Διαιτητής του πρώτου αγώνα θα είναι ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ, ενώ για τη ρεβάνς, ορίστηκε ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ.

Βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα

 Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα – Οι προβλέψεις για την Κυριακή (14/8) 

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση του καλοκαιριού, ο καιρός μοιάζει με… φθινόπωρο σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα στη δυτική Ελλάδα, με συννεφιά και βροχές ενώ σε μερικές περιπτώσεις εξελίσσονται μέχρι και καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο καιρός είναι βροχερός σε Πάτρα, Ναυπακτία και στα παράλια της Ηπείρου ενώ εκτός της δυτικής Ελλάδας, η κακοκαιρία έχει κάνει την εμφάνισή της και στη Θεσσαλία, με τα Τρίκαλα να έχουν υποστεί καταιγίδες, σε σημείο που προκλήθηκαν προβλήματα στους δρόμους, αφού μετατράπηκαν σε… ποτάμια.

Διακοπές στην Πελοπόννησο : Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στο Diakopes.gr ( VIDEO)


 
Diakopes.gr



Ελλάδα: Έρχονται όρια ταχύτητας ΣΟΚ .

 

Αλλαγές στα όρια ταχύτητας αλλά και συνέχιση των έργων οδοποιίας υποσχέθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών τονίζοντας ότι το έργο Πάτρα – Πύργος δεν είναι ένα μεγάλο «θα», αλλά πραγματικότητα.

Στον οδικό άξονα και τη σιδηροδρομική γραμμή Πάτρα – Πύργος, στη σιδηροδρομική σύνδεση της γραμμής από Αθήνα με το λιμάνι της Πάτρας, αλλά και στη διασύνδεση όλων των λιμανιών της χώρας με το σιδηρόδρομο, καθώς και στην οδική ασφάλεια, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής.

Πάνω από 2.700 οδηγοί βρέθηκαν μεθυσμένοι από την αρχή του 2022 σε Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο

  

Περισσότεροι από 2.700 οδηγοί εντοπίστηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε η αστυνομία στους οκτώ νομούς των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, μέσα στο πρώτο επτάμηνο του 2022.

Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν και

Αδειάζει η Αθήνα: Τα μέτρα της Τροχαίας

  

Με κάθε μέσο αναχωρούν από το κλεινόν άστυ και οι τελευταίοι εναπομείναντες, εν όψει του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου. Την Παρασκευή έφυγαν από το λιμάνι του Πειραιά 26.897 επιβάτες, ενώ μέχρι το βράδυ θα έχουν αναχωρήσει επιπλέον επιβάτες. Η κίνηση στα ρεύματα εξόδου πυκνώνει.

Οι πληρότητες σε πλοία και αεροπλάνα προσεγγίζουν το 100% και οι πρώτοι νησιωτικοί προορισμοί σε προτιμήσεις είναι ο Αργοσαρωνικός, οι Κυκλάδες αλλά και η Κρήτη. Τα σημερινά δρομολόγια είναι 24 από τον Πειραιά, 14 από τη Ραφήνα και 9 από το Λαύριο.

Η πληρότητα στα ΚΤΕΛ του Κηφισού και των Λιοσίων, στα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αγγίζει το 100%.

Τα μέτρα της τροχαίας